geçmiş olsun canım umarım bıdığın iyileşir bir an önce havalar değişti tabi hemen etkileniyorlar
ehehe sadrazam tabirinede çok güldüm haniii
hadi o zaman seni fazla uğraştırmayalım bu gece yarın sabah giderken ilk iş foto çekinmek olsun
acilen çıtır hatunları görüp gaza gelmemiz lazım
kılar ben geldimm topık topık gezıyorummmm benı unutmayın olurmu dua edın bolcaa yarın gene kan verecegımmm bebegımm gelısıyormu dıyeee ınsl..dua edınde guselsonuclar alayımm
bu arada cnm ulker campare ıstemıstı bgn aldımmm (yalan tatlı ıstedı gunduz aldım yoksa daha as ermıyorumm heheh)onu yıyorum cunku 2-3 gundur agzıma bırsey koymuyorum koyamıyorum esım de kızıyor sen halen dıyet mı yapıyorsun dıyeeee
dua edın bana
dılekk
ptt
hasrettttttttttt
Valla kuşum çıtırlıgım kalmadı. Çok kilo aldım maalesef. Tutamadım kendimi son zamanlarda. Elimden gelse burnumdan yemek sokucaktım o derece.
Normalde ben pilav, makarna yemegi unutmustum ağzım bi açıldı sadece pilav ve çikolatayla beslendiğimi biliorum.
Bide patates kızartması falan bana cok uzaktı annemler köydeyken habire kızartıp yedim sonucu da gördüm.
Çrş başladım işte bende diyete bu sefer bırakmak yok.
anaaam kuzum hamişmisin yoksaaaa ben uzun süre oldu topiğe girmeyeli hayırdır kızzz eğer öle bişi varsaa doktorunla birlikte zayıfla artık tehlikeye atma hem bebişi hem kendini ayyyy hamişsen gerçekten çok sevindim vallakılar ben geldimm topık topık gezıyorummmm benı unutmayın olurmu dua edın bolcaa yarın gene kan verecegımmm bebegımm gelısıyormu dıyeee ınsl..dua edınde guselsonuclar alayımm
bu arada cnm ulker campare ıstemıstı bgn aldımmm (yalan tatlı ıstedı gunduz aldım yoksa daha as ermıyorumm heheh)onu yıyorum cunku 2-3 gundur agzıma bırsey koymuyorum koyamıyorum esım de kızıyor sen halen dıyet mı yapıyorsun dıyeeee
dua edın bana
dılekk
ptt
hasrettttttttttt
anaaam kuzum hamişmisin yoksaaaa ben uzun süre oldu topiğe girmeyeli hayırdır kızzz eğer öle bişi varsaa doktorunla birlikte zayıfla artık tehlikeye atma hem bebişi hem kendini ayyyy hamişsen gerçekten çok sevindim valla
Ederiz canımm sen kendine çok iyi bak. Bide bizi de habersiz bırakma merak ederiz sonra seni.
Hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Allah yardımcın olsun canım.
evet canım dun ogrendım daha cokk yenıı o yusden dua ıstıyorum yaa degerlerım gusel gusel cıksın dıye ınsl...rabbım razıolsun sımdıdennn bol dua edınnn RABBIM E EMANET OLUN INSL...
kılar ben geldimm topık topık gezıyorummmm benı unutmayın olurmu dua edın bolcaa yarın gene kan verecegımmm bebegımm gelısıyormu dıyeee ınsl..dua edınde guselsonuclar alayımm
dua edın bana
dılekk
ptt
hasrettttttttttt
Mineeee, kaç tane çiğ köfte yedin dökül bakayım???
Dilekkk, foto bekliyoruz kabanınla birlikte, güle güle giy canım.
Esinturgay, yeni işin nasıl, alıştın mı, memnun musun canım? İnşallah iyi gider.
Urke, seninde yıldönümün kutlu mutlu olsun canım benim, üzülme, herşey yoluna girer, Allah sağlık sıhhat versin yeter ki.
Ben halaaa tartıma pil bulamadımYarın nasıl tartılcam bilmiyom?
08:20
1 Domates,
1 dilim peynir,
5 tane zeytin,
Yeşil çay
11:30
3 tane ceviz,
Şekersiz Türk kahvesi
Yeşil çay
13:30
4 tane köfte,
Salata,
Ufak sarı biber
16:00
Şekersiz Türk kahvesi,
3 tane ceviz
19:00
1.5 kepçe şehriye çorbası,
2 yk yoğurt,
Ufak sarı biber
20:45
2 kupa siyah çay,
2 tane yulaflı diyet bisküvi,
Yarım diyetlik mısır patlağı,
Toto yumurta çikolatasının yarısı
aslında vicdan azabıda olmadıAkşam çok yediğin için vicdan azabı mı oldu acaba.
İkram bisküvi yerine diyet bisküvi olaydı 2 tane iyiydi.
İnşaallah bozmazsın. Ben akşamları yemekte çok kaçırmamak için eskisi gibi topiğe gelicem.
Yoksa diyette falan oldugumu unutup ne varsa affetmiyorum yiyorum.
canım ya sen beni karıştırdın benim boyum 1,67 ve avatarım hep aynıydı.2 yaşında bir oğlum var ve bunu söylemek çok zor ama 30 yaşındayım.
olur böyle şeyler sonuçta bir çok kişi geliyor gidiyor topiğe akılda tutmak zor.ben de belki seni hatırlamayabilirdim ama yemek sitesinde tariflerini takip ediyor ve uygulamaya çalışıyorum.bu arada ellerine sağlık tarifler için...
2 gündür yürüyorum yaaaiki ay geçerde sen zayıf bi hatun olursun..
ben :44::44::44::44:
aslında bu hafta dikkat etttim sayılır yani 3 gündür
ama hiç bi değişiklik yok kendimde..
tartıda yok
sanırım tartıyla aramızda fazla duygusal bağ oluşmuş..
4 kiloyu biversemYa patatesin kilo verdireceğine inanmıyorum ben.:26:
Kendine işkence çektirme bence sağlıklı güzel seyler ye mideni tıka basa doldurma ana öğünlerinde ana yemegin yanında mutlaka salata ve yogurt olsun.
Bu şekilde daha çabuk kilo verirsin.
Ben 3 haftada 4 kilo falan vermiştim o şekilde :26:
sabah az geldi bana08:20
1 Domates,
1 dilim peynir,
5 tane zeytin,
Yeşil çay
11:30
3 tane ceviz,
Şekersiz Türk kahvesi
Yeşil çay
13:30
4 tane köfte,
Salata,
Ufak sarı biber
16:00
Şekersiz Türk kahvesi,
3 tane ceviz
19:00
1.5 kepçe şehriye çorbası,
2 yk yoğurt,
Ufak sarı biber
20:45
2 kupa siyah çay,
2 tane yulaflı diyet bisküvi,
Yarım diyetlik mısır patlağı,
Toto yumurta çikolatasının yarısı
geçmiş olsunYarın sabah çekeyim yaa. Ablama uğradım yeğenim bıdığım hasta.
Geldim duş falan al saçımla havluyla sadrazam gibi yazıyorum bu satırları.
Yarın sabah işe giderken tekrar dener bi çekerim.
aslında vicdan azabıda olmadı
hiç hırslı değilim dilek yaaa
ondan bu haldeyim
yesemde pişman olmuyorum
ama bir yerden başlamak lazım sanırım
bugün fena değildi şükür
ay kusura bakma aslında bebeğin olduğunu falan biliyordumda
birisi vardı öyle baya iradeliydi bian sen omusun diye aklıma geldi
nickini hatırlayamadımda
neyse
yaptıklarına yorumda yap ok? facede saçma sapan şeyler yazıyorlar güzelim tariflerime
sinirlerimi bozuyorlar
etli pilava kurt gibi demişler yaa çok güzeldi oysa tadı
bak gece gece şimdi olmadı
2 gündür yürüyorum yaaa
simitlerimi kontrol ediorum habire
eridilermi diye
4 kiloyu biversem
3 hafta kısa bir süre aslında
dayanılmıycak gibi değil ama
ah o irade işte
aaaaaah ah
sabah az geldi bana
köfteler küçükse öğlende az
ya benmi dana gibi yiyorum acaba
çok az yiyorsunuz siz yaaaa
geçmiş olsun
neyi var kuzucuğun
çocuklar hasta deyince çok üzülüyorum yaaa
stresli gaciyim yaaa annesinin yerine koydum hemen kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?