70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla kuşum çıtırlıgım kalmadı. Çok kilo aldım maalesef. Tutamadım kendimi son zamanlarda. Elimden gelse burnumdan yemek sokucaktım o derece.
Normalde ben pilav, makarna yemegi unutmustum ağzım bi açıldı sadece pilav ve çikolatayla beslendiğimi biliorum.
Bide patates kızartması falan bana cok uzaktı annemler köydeyken habire kızartıp yedim sonucu da gördüm.
Çrş başladım işte bende diyete bu sefer bırakmak yok.

kılar ben geldimm topık topık gezıyorummmm benı unutmayın olurmu dua edın bolcaa yarın gene kan verecegımmm bebegımm gelısıyormu dıyeee ınsl..dua edınde guselsonuclar alayımm

bu arada cnm ulker campare ıstemıstı bgn aldımmm (yalan tatlı ıstedı gunduz aldım yoksa daha as ermıyorumm heheh)onu yıyorum cunku 2-3 gundur agzıma bırsey koymuyorum koyamıyorum esım de kızıyor sen halen dıyet mı yapıyorsun dıyeeee

dua edın bana

dılekk

ptt
hasrettttttttttt

Ederiz canımm sen kendine çok iyi bak. Bide bizi de habersiz bırakma merak ederiz sonra seni.
Hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Allah yardımcın olsun canım.

vardır vardır az buçuk kıyıda köşede kenarda bir çıtırlık kalmıştır yarın çek bir fotolarını ona göre ya saç çekelim ya da vvvvuuuuvvvvvv diyelim beybi

burundan yemek sokma deyince töbe yaaa ballıkaymağın sümüklü bebeişi geldi aklımaaa

gelsede onu yayınlasa tüm iştahlarımız kapansa dimi ama

şaka bir yana ben eminim 1 haftada toparlarsın sen kendini vücut alışkın zaten kilo vermeye bak birden verivercez kiloları ama kendim için hala muallaktayım sabit kalakaldım 66 67 kardeşim oldu bir ara 65 görmüştüm aama kurban vesilesiyle o da hayal oldu :26::26:

sahi kurban etlerinden ne kadar yiyebiliriz sürekli evde biizim şu sıralar bilemem bilirimisiniz kemikli kaynatılıyor direk mahalle fırınına yolluyoruz ohh hazır miss gibi eve pişmiş olarak gelio ben ondan ne kadar yiebilirim ki ayrıca bide kavurmadan ne kadar yenilebilr lkii :26::26::26:

anaaam kuzum hamişmisin yoksaaaa ben uzun süre oldu topiğe girmeyeli hayırdır kızzz eğer öle bişi varsaa doktorunla birlikte zayıfla artık tehlikeye atma hem bebişi hem kendini ayyyy hamişsen gerçekten çok sevindim valla

Ederiz canımm sen kendine çok iyi bak. Bide bizi de habersiz bırakma merak ederiz sonra seni.
Hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Allah yardımcın olsun canım.

evet canım dun ogrendım daha cokk yenıı o yusden dua ıstıyorum yaa degerlerım gusel gusel cıksın dıye ınsl...rabbım razıolsun sımdıdennn bol dua edınnn RABBIM E EMANET OLUN INSL...

evet canım dun ogrendım daha cokk yenıı o yusden dua ıstıyorum yaa degerlerım gusel gusel cıksın dıye ınsl...rabbım razıolsun sımdıdennn bol dua edınnn RABBIM E EMANET OLUN INSL...

etmezmiyiz canım benim yaa dua ,Allah inş. gönlünüze göre verir herşeyi ayy çok sevindim valla şimdii sizde Allaha emanet olun hayırlı haberlerle dönersin inş.

merhaba canim sen tatile gitmeden hemen once bende insalah gidersin donustede bize bebek haberi ile gelirsin dedim ay nasil sevindim fazla topigi takip edemiyorum bu mesajini okuyunca cok sevindim ay kalbim temiz ya icime dolmustu hata tatil donusu soracaktim birsey varmi diye soramadim.... insalah saglicakla kucagina alirsin gozunuz aydin....

şimdilik memnunum canım sıkıntı yok yani.

İnşallah iyi gider devam eder de artık evlilik düğün falan para lazım valla :18::18:

Sen nasılsın görüşmeyeli ?

merhaba kizlar ben bugun ilk defa kendimi tam moda girmis gibi hisetim

pucaaa senide baya motive olmus gibi gordum insalah sizlerin sayesinde bu sefer gercekten kurtulurum
ben iki gun once dayanamayip tartildim durum cok kutuydu bugun kendimi toparladim biraz artik kilomu takip etmeye karar verdim yoksa daha kotu oluyor...

zaten uyamıorum kı cnm hep kacamak hep kacamak..4 gun kaldı yarın zaten patates ısı son buluo en azından 1 ogun var..yarın meyve salata tavuk bısuru bısey var :)) agzım sulandı valla..

aslında vicdan azabıda olmadı
hiç hırslı değilim dilek yaaa
ondan bu haldeyim
yesemde pişman olmuyorum
ama bir yerden başlamak lazım sanırım
bugün fena değildi şükür
ay kusura bakma aslında bebeğin olduğunu falan biliyordumda
birisi vardı öyle baya iradeliydi bian sen omusun diye aklıma geldi
nickini hatırlayamadımda
neyse
yaptıklarına yorumda yap ok? facede saçma sapan şeyler yazıyorlar güzelim tariflerime
sinirlerimi bozuyorlar
etli pilava kurt gibi demişler yaa çok güzeldi oysa tadı
bak gece gece şimdi olmadı
2 gündür yürüyorum yaaa
simitlerimi kontrol ediorum habire
eridilermi diye
4 kiloyu biversem
3 hafta kısa bir süre aslında
dayanılmıycak gibi değil ama
ah o irade işte
aaaaaah ah
sabah az geldi bana
köfteler küçükse öğlende az
ya benmi dana gibi yiyorum acaba
çok az yiyorsunuz siz yaaaa
Yarın sabah çekeyim yaa. Ablama uğradım yeğenim bıdığım hasta.
Geldim duş falan al saçımla havluyla sadrazam gibi yazıyorum bu satırları.
Yarın sabah işe giderken tekrar dener bi çekerim.
geçmiş olsun
neyi var kuzucuğun
çocuklar hasta deyince çok üzülüyorum yaaa
stresli gaciyim yaaa annesinin yerine koydum hemen kendimi

bugün mideme gidenler kızlar
pek menü yazma alışkanlığım yok aslında
bundan sonra yazsam iyi olacak
nazarlıklarım olsada diğer günlere göre çok iyi olduğunu düşünüyorum

menüme geçeyim

uyanınca
1 fincan türk kahvesi

kahvaltı 8:40
1 dilim çavdar
domates, salatalık
3-4 kip şeker boyutunda beyaz peynir
1 yemek kaşığı kadar krem peynir
3 zeytin

ara 10:00 (nedense acıktım)
1 elma

ara: 11:30
3-4 tane ikram bisküvi
1 fincan neskafe

öğlen 13:00
7 yemek kaşığı kabak kavurma
1 kase yoğurt
2 küçük süs biberi
1 dilim çavdar

ara 15:00
2 ısırık ıspanaklı börek

ara 16:20
1 mandalina

akşam 18:30
kemik haşlaması yedim eti az oluyor zaten
yoğurt, salata

1 kupa biberiyeli yeşilçay
1 saatte yürüdüm

ve şuan açım midem bulanıyor hatta

ne sıtesı?adresı versenıze bızde gırelım bakalım neler var??? :)) ii geceler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…