kızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artıkher şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha:26:.
doğumdan sonra da 15 kilo falan verdim, yine aldım yine verdim.offfffff
isveç diyeti de yaptım, dukan da denedim. olmuyor olmuyor:2:
artık kendimden çok sıkıldım, hiçbir giydiğim yakışmıyor, zaten üzerime olan 3-5 kıyafetim var, yeni de almak istemiyorum, bu kilomu kabul etmiş oluyorum gibi geliyor,
hep dışardan okuyordum bu topiği, en son karar verdim, buraya katılayım da, bari sizden utanır da yemem belki
http://www.nefisyemektarifleri.com/u/Mine_Budak/# benim tarifler buradane sıtesı?adresı versenıze bızde gırelım bakalım neler var??? :)) ii geceler ..
ben geçen hafta tartılmadımkızlarr yasrıın bildirim günüüü ve bildirimler bana özel mesajla bildirilecek
özel mesaj hakkı olamayanlar sayfaya melojj un dikkatine diye belirtirlerse kabul edilecekk
başlangıç :
geçen hafta:
bu hafta:
gelen veya giden :
toplam giden:
hedef:
bildirimlerinizi bu şekilde yarın en geç gece 12 ye kadar özel msj halinde bekliyorummm
herkese bol eksili bildirimler
daha yolun başındasın amakizlar cok kotuyum,patates yiyeye bir hal oldum, ama bir gram bile gitmedi, cok morelim bozuldu ve bugun diyetimi bozdum,ne yapayim yaaevde misgibi yemekler piserken, esim ve cocuklar yerken ben kuru kuru patatesleri yiye yiye canim cikti, bende biraktim gitti, kalori hesabi yaparak daha guzel gidiyordu, bari benyine oyle yapayim, herseyden yiyeyim ama azyiyp kalori sayayim, ne olacak benim bu halimm yaaa vermem gereken 20 kiloyu nasil verecegim, enazindanbir 10 kilo gitseydi, cok uzgunum coookkkkkk,
evet uzun zamandır en iyi menüm2 ısırık börek ve ikramlar dışında bişi yok valla uzun zamandan beri en toparlanmış menün.52:
2 haftadır gripti. Dr a götürdü boğazı tahriş olmuş. Kan testi, kaka testi falan istemişler.
Kanında mikrop çıkmış. İğne, ilaç falan vermişler. Bide dr bıngıldagı hala sertleşmemiş iyileştikten sonra getir test yaptıralım falan demiş.:26:
Özel hastaneler insanları yolmak içinde bi gittiğinde türlü türlü şey çıkarıyolar gene de götürcek tabi ama inşaallah sorun çıkmaz.
D vitamini eksikliğinden falan oluyormuş sanırm.:26:
hafatda 3 gün yürümeyi düşünüyorumDün ben de leslie yaptım 35 dk. 3 mil olandı sanırım, ama tabii öncesinde 2 pötibör bisküvili puding yemiştim, anca onu nötrledim sanırım, 100 gr. artıdayım. Çok şükür 63 olmamışımya.
62yi bigörsem aaaaah ahkilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 62,2 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
gelen:100 gr.
toplamda giden :8,3 kg.
hedef kilo : 55 kg
süpersin yaaaşimdi 60.9
akşam markete gittim ilk işim pil almak oldu
kocişe söylemiştim al diye o alasıya offfff
ben aldım zaten meraktaydım 3 gündür biraz dikkt ediyorum gitmişmi diye
hoşgeldin aramızakızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artıkher şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha:26:.
artık kendimden çok sıkıldım, hiçbir giydiğim yakışmıyor, zaten üzerime olan 3-5 kıyafetim var, yeni de almak istemiyorum, bu kilomu kabul etmiş oluyorum gibi geliyor,
hep dışardan okuyordum bu topiği, en son karar verdim, buraya katılayım da, bari sizden utanır da yemem belki
süperbildirim...
baş 62.8
geçen hf 63
bu haf 60.9
giden 2.1
top giden 1.9 kg
hedef 56 kg
sen gelmez oldun canımgunaydın cıbık krekerler
bıldırımım
baslangıc :87.7
gecen hafta :67.8
bu hafta :68.2
gelen :0.4
toplam gıden
hedef :60
gunaydın cıbık krekerler
bıldırımım
baslangıc :87.7
gecen hafta :67.8
bu hafta :68.2
gelen :0.4
toplam gıden
hedef :60
Süper canım tebriklerrr.bildirim...
baş 62.8
geçen hf 63
bu haf 60.9
giden 2.1
top giden 1.9 kg
hedef 56 kg
hoşgeldiniz kızlarrrr.selam kızlar ben de geldim tekrardan.görüşmeyeli herkes iyidir umarım.. benim gibi burayı bırakıp verdiklerini de alan varmı aranızda bilmem ama bu sefer bırakmıycam, gerçi siteyi sürekli takip etmek te zor oluyor çalışınca, çünkü çok aktif bir site oku oku bitmiyor ama mümkün mertebe bırakmıycam hepimize bool bool kilo vermeler...
gülaycım sen de hoşgeldin, burayı bırakma çok motive ediyor.. bi de spor yap derim,spor yapmadan kilo veremiyorum deme, o şok diyetler ilaçlar hepsi hikaye, onlarla o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alıyosun ayrıca da sağlığından oluyosun.. herşey sende, senin beyninde bitiyor.. 2. çocukla spor yapamam deme. evden yapabileceğin videolar var, çocuklar uyunca yaparsın.ben 3gün önce başladım iyi gidiyor.burda linkini de vereyim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
hadi kolay gelsin..
Günaydın canım,günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bildirim yapacam ama geçen hafta tartılmadım
64lü sayılardaydım hep
hatırlamıyorum bile net sayıyı canım sıkıldığı için
2 hafta önce 63,8dim bugünde aynı çıktım
sabitim yani
haftaya daha güzel olacak inşallah
62yi görebilmek umuduyla
evet uzun zamandır en iyi menüm
ikramda nazarı olsun
kuzuyada üzüldüm yaaa 2 haftadır perişan olmuştur canım yaaa
çok geçmiş olsun kaç aylıktı buarada bıngıldağı kapanmamış deyince
eşimin yeğenininde 2 yaşında falan kapandı hiç önemsemediler bikere doktora götürdüler
kafa büyümesi normalse sorun olmuyormuş
dediğin gibi özel hastanelerin iş çıkarmasıdır
buda menum
sabah :
1 bucuk dılım cavdar ekmek
1 buyuk kupa cay
4 zeytın az peynır
1 tatlı kasıgı ckulata
domates salatalık maydnoz
oglen
4.5 yk patlıcan
yogurt
yarım dılım ekmek
salata
aksam
corba (1 kase)
1 yk patlıcan
salata
zero
ara
1 porsıyon meyve
bildirim...
baş 62.8
geçen hf 63
bu haf 60.9
giden 2.1
top giden 1.9 kg
hedef 56 kg
kızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artıkher şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha:26:.
dilekcim 4-5 kilo versen kabanın süper olacak rengide çok güzelmiş...
Papatya çayın falan yok mu onlar gaz giderici, rezene?
Evet canım, çoook şükür.
Kabanın da çok güzel, güle güle giy, çok da sıkmamış, iyiki M aldın. 2-3 kilo verdin mi süper olur.
hoş geldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsın....biz burada çok güzel kilolar verdik...kızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artıkher şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha:26:.
kilo korumaya geçip korumayı öğrenmeden ayrılmamak lazım..selam kızlar ben de geldim tekrardan.görüşmeyeli herkes iyidir umarım.. benim gibi burayı bırakıp verdiklerini de alan varmı aranızda bilmem ama bu sefer bırakmıycam, gerçi siteyi sürekli takip etmek te zor oluyor çalışınca, çünkü çok aktif bir site oku oku bitmiyor ama mümkün mertebe bırakmıycam hepimize bool bool kilo vermeler...
gülaycım sen de hoşgeldin, burayı bırakma çok motive ediyor.. bi de spor yap derim,spor yapmadan kilo veremiyorum deme, o şok diyetler ilaçlar hepsi hikaye, onlarla o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alıyosun ayrıca da sağlığından oluyosun.. herşey sende, senin beyninde bitiyor.. 2. çocukla spor yapamam deme. evden yapabileceğin videolar var, çocuklar uyunca yaparsın.ben 3gün önce başladım iyi gidiyor.burda linkini de vereyim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
hadi kolay gelsin..
sağol canım biraz dikkat edince gittigerçi geçen hafta barsak problemim vardı
Mine Yalcin Budak'ın Tarifleri - Nefis Yemek Tarifleri benim tarifler burada
eklemeyi beceremediysem sitenin adı nefisyemektarifleri.com
ben geçen hafta tartılmadım
nasıl bildirim yapcam canım?
daha yolun başındasın ama
benim 10 kiloyu vermem aylar aldı
öyle kolay olsa hiçbirimiz bukadar uğraşmazdık
böyle yöntemler denemek yerine sağlıklı beslensen
dileğin biara paylaştığı şekilde yersen zaten hızlı bir şekilde gittiğini göreceksin
evet uzun zamandır en iyi menüm
ikramda nazarı olsun
kuzuyada üzüldüm yaaa 2 haftadır perişan olmuştur canım yaaa
çok geçmiş olsun kaç aylıktı buarada bıngıldağı kapanmamış deyince
eşimin yeğenininde 2 yaşında falan kapandı hiç önemsemediler bikere doktora götürdüler
kafa büyümesi normalse sorun olmuyormuş
dediğin gibi özel hastanelerin iş çıkarmasıdır
hafatda 3 gün yürümeyi düşünüyorum
yeterli oluyormuş zaten
yemek hazırlama olayı olmasa hergün yürürümde
karanlığa kalıyorum 5buçukta hava iyice kararmış oluyor
dün korktum yine
62yi bigörsem aaaaah ah
süpersin yaaa
hedefim 58 ama 60 bile iyi oluyor bende
keşke görebilsem o sayıyı
ama şuanki hedefim 62
hoşgeldin aramıza
burayı takip et muhabbetelere katıl
ayrılamayacaksınveee yavaş yavaşta olsa zayıflayacaksın
süper
sen gelmez oldun canım
nerelerdesin?
inşallah canım istediğimiz rakamları görürüzgünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bildirim yapacam ama geçen hafta tartılmadım
64lü sayılardaydım hep
hatırlamıyorum bile net sayıyı canım sıkıldığı için
2 hafta önce 63,8dim bugünde aynı çıktım
sabitim yani
haftaya daha güzel olacak inşallah
62yi görebilmek umuduyla
sağol canım..Süper canım tebriklerrr.
hoşgeldiniz kızlarrrr.
kesinlikle geçen seneye dönmemiz lazım...Günaydın canım,
Yürüyüşe ve düzenli menülere devam etcez canım, başka yolu yok. Kaçamakları sadece haftada 1 güne de sığdırabilirsek, olay budur diyeceğim. Biz kendimizi çok saldık, ben de iradesizim maalesef, bir an önce geçen seneki iradeyi yakalamamız lazım.
19 aylık olması gerek. :26: Kafa büyümesi normal sadece sertleşmemiş.
Bakalım gene bi ton test yaparlar sanırım.
Aralar nie yoook.
Süpersin yaa helal.
Hoşgeldin aramıza
Herkes senin geçtiğin o yollardan geçti merak etme tek değilsin.
Daha önceden okuduysan bizi bilirsin zaten.
Teşekkür ederim ablaa insaallah 1 ayda veririm fazlalıkları.
Yok ya ben papatya rezene falan hiç sevmem.
Ihlamur içtim bi sabah.
Teşekkür ederim ablaa L alsam kendimi çok kötü hissederdim zaten.
Kızlar Günaydın.
Bugün 13:30 ' da diyetisyen randevum varçok heycanlıyım
doktorun tekrar beni bu halde gördüğünde tepkisi nasıl olacak çok merak ediyorum
sbi yandanda utanıyorum
gny bizide merakta bırakma canım....
suzim aklımdan geçiyordun napıyo diye
nasılsın tatlım...
Kızlar Günaydın.
Bugün 13:30 ' da diyetisyen randevum varçok heycanlıyım
doktorun tekrar beni bu halde gördüğünde tepkisi nasıl olacak çok merak ediyorum
tabi bi yandanda utanıyorum
ben de yeniyim sayılır 3 hafta oldu başlayalı. bakırköy'de bir yere gidiyorum. yani kasları baya çalıştırıyor gerçekten. çalışma bittiğinde minderi bile ıslatıcak kadar terlemiş oluyorum.
bebeğini 1 saatliğine annene ya da güvenebileceğin birisine bırakabilsen güzel olurmuş aslında güzel bir spor.
1,5 simit çok değilmi :44:canım
ayrıca akşamda sarma yerine çorba falan içseydin keşke :26:böle oluncada sanki gözüme az geldi akşam hem pirinç hem tam doyurucu değil en güzeli ekşili salata ve çorba içmekti cuma öncesi
ahhh kelin ilacı olsa kendine sürcek bende yarın tartıya çıkayım şu çizelgemi bir yenileyeyim ve sonra aranıza geleyim artık ,herşey yoluna girmeye başladı artık
Dışarda ızgara faln yiyebileceğin bişi yok muydu?:26:
1.5 simit çok gelmiş bence.
Akşam da az. :26: Hemde sarma var.
Günaydın canımm.
Tekrar dr a başlamana çok sevindim. Gittikten sonra gel bize de anlat neler dedi.
sağol canım, hoşbulduk, valla spor öyle zor ki, çalışıyorum ben, ben eve gittikten hemen sonra oğlum kreşten geliyorselam kızlar ben de geldim tekrardan.görüşmeyeli herkes iyidir umarım.. benim gibi burayı bırakıp verdiklerini de alan varmı aranızda bilmem ama bu sefer bırakmıycam, gerçi siteyi sürekli takip etmek te zor oluyor çalışınca, çünkü çok aktif bir site oku oku bitmiyor ama mümkün mertebe bırakmıycam hepimize bool bool kilo vermeler...
hadi kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?