valla haşlıycak beni :18::18:
ama benide o kadından başkası paklamıyor
mınecıgım gecmıste yazmıstım canım okumadn sanırım
babam rahatsızdı memleketteydım bırde suara hersey ust uste geldı
sukur sımdı ıyıyım ama
dılekcım canım hc dıyet moduna gırmek ıstemıyo araymıs yesılcayms
canımısterse ıcıyorum yıyorum ama ıstemesse kasamıyorum kendımı
bırıde 20 kg vermıssın yzmıs ısmını hatrlayamadm kusura bakma
valla neredeyse 2 yıldır dıyetteyım ben
ama belırlı bır yaptıgım dıyette yok dogrusu ısteyınce oluyor sanırım
Bende eski listelerden devam valla zor oluyo ama yapcak bişi yok.
Birazda böyle devam et bakalım hem bozmuyosun bu iyi bişi
Ahhh ah o 59 u ben de haziranda görmüştüm, bir de Ramazanda da görüştüm:18:hoş geldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsın....biz burada çok güzel kilolar verdik...
kilo korumaya geçip korumayı öğrenmeden ayrılmamak lazım..
sağol canım biraz dikkat edince gittigerçi geçen hafta barsak problemim vardı
bayram filan il dışı derken benim barsaklar çalışmıyor
şimdi tıkır tıkır maşallah
yürüyüş süper olur minecim bende yürümeyi düşünüyorum..
beni işteneşim alıyor onu bekliyorum
bekleyene kdr iyi haavalarda yürürüm
inşallah canım istediğimiz rakamları görürüz
benimde hedefim 59 ları görmek
ama yarında konyaya gidicem orda kaçırabilirim
hafta içi detoks+dengeli beslenmeyle inşallah hedefimize ulaşırız...
sağol canım..
fadimecim hatırlıyormusum sen 59 u gördüğünde aman sıkı sarıl bırakma demiştimya bak bizi bıraktı yüzünü göstermiyor
ben en son mart ayı gibi sanırım 59 u görmüştüm..
ama bu sefer peşini bırakmıcaz canım..
kesinlikle geçen seneye dönmemiz lazım...
Günaydın canım.Kızlar Günaydın.
Bugün 13:30 ' da diyetisyen randevum varçok heycanlıyım
doktorun tekrar beni bu halde gördüğünde tepkisi nasıl olacak çok merak ediyorum
tabi bi yandanda utanıyorum
Olsun canım, geçene üzülmek yerine önümüze bakalım biz. Çabuk topla kendini ve diyet menülerinle katıl aramıza.gunaydın kıslar morelım cok bozuk bayramda 2 kılo almışım offffffffffff yedım tabı baklavaları boreklerı dun spora yazıldım bugun ılk guınum olucak bakalım off ya hedefıme bukadar azkala bu revamı bana tutamöadım gene bogazımı
valla bende doktor olmayınca kendimi tutamıyorum dilek
bu defa kilomu sabitleyene kadar gidicem :18:
alırız canım niye olmasınKızla gruba eleman alıyomusunuz(
Ben hamileliğimde 37 kilo aldım 65 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim.Doğumdan sonra 96 kiloydum.İlk günler sütüm gelmeyince gittiğimiz çocuk dr. yemişsin zaten yiyeceğin kadar, hiç süt olsun diye abartma bol bol su iç, şekersiz komposto iç, yeşillik ye bol bol inekler gibi bak nasıl sütün olur dedi.Zaten görüntümden o kadar mutsuzdumki yiyemiyodum istesemde...Ve emzirme döneminde vemeye başladım.Kızım 3 aylık falandı 86 kiloya düştüm, 86 dan sonra emziren anneler için diyet uyguladım 78 düştüm 3 ayda, sonra burdan mayıs anneleriyle face de grubumuz var orada diyet grubu kurduk.Birlikte diyete başladığımız tarih geçen sene şubat 2010 du ve ben 72,5 kiloydum sonra mayısta 64,6 oldum.Yani 2 senede kurtuldum anca 37 kilodan...Ama ağustos 2010 da babamı kaybettim yedim öle bozulmuştu diyetim.
Mayısta 64,6 ya düşmüştüm ya haziran 2011 de annem beyin kanaması geçirdi komoda yattı iki ay ve bi daha uyanamadı kaybettik annemi....diyet falan kalmadı tabi bende...O iki ay hastanelerde geçti...Beylikdüzü nde çapa ya gidiyodum ve bazen göremeden geri dönüyodum çocuğuma bakacak kimse olmadığı için yoğun bakıma çocuk alınmıyo...Neyse kendime gelip tartıldığımda 75,6 kiloydum, 2012 yine al ver diyetler falan şimdi 68-69 falanım heralde 1 haftadır tartılmadım.Şimdi ilk hedefim 65 sonra 58, 58 i ne zaman görücem.Bi al bi ver metabolizma sapıttı zaten...,
Gruba katılmak istiyorum alırsanız, bu sefer kesin kararlıyım bitecek bu iş spora da gidiyorum.
İsteğen herkes istediği kiloya ulaşır umarım...sevgiler
günaydın daha 3. günde ilk kaçamak oldu kendi yaptığım pastadan bir dilim yuttum ama haydi yürüyüşe aldığımızı yakalım kızlar
Kızla gruba eleman alıyomusunuz(
Ben hamileliğimde 37 kilo aldım 65 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim.Doğumdan sonra 96 kiloydum.İlk günler sütüm gelmeyince gittiğimiz çocuk dr. yemişsin zaten yiyeceğin kadar, hiç süt olsun diye abartma bol bol su iç, şekersiz komposto iç, yeşillik ye bol bol inekler gibi bak nasıl sütün olur dedi.Zaten görüntümden o kadar mutsuzdumki yiyemiyodum istesemde...Ve emzirme döneminde vemeye başladım.Kızım 3 aylık falandı 86 kiloya düştüm, 86 dan sonra emziren anneler için diyet uyguladım 78 düştüm 3 ayda, sonra burdan mayıs anneleriyle face de grubumuz var orada diyet grubu kurduk.Birlikte diyete başladığımız tarih geçen sene şubat 2010 du ve ben 72,5 kiloydum sonra mayısta 64,6 oldum.Yani 2 senede kurtuldum anca 37 kilodan...Ama ağustos 2010 da babamı kaybettim yedim öle bozulmuştu diyetim.
Mayısta 64,6 ya düşmüştüm ya haziran 2011 de annem beyin kanaması geçirdi komoda yattı iki ay ve bi daha uyanamadı kaybettik annemi....diyet falan kalmadı tabi bende...O iki ay hastanelerde geçti...Beylikdüzü nde çapa ya gidiyodum ve bazen göremeden geri dönüyodum çocuğuma bakacak kimse olmadığı için yoğun bakıma çocuk alınmıyo...Neyse kendime gelip tartıldığımda 75,6 kiloydum, 2012 yine al ver diyetler falan şimdi 68-69 falanım heralde 1 haftadır tartılmadım.Şimdi ilk hedefim 65 sonra 58, 58 i ne zaman görücem.Bi al bi ver metabolizma sapıttı zaten...,
Gruba katılmak istiyorum alırsanız, bu sefer kesin kararlıyım bitecek bu iş spora da gidiyorum.
Anne ve babanın mekanın cennet olsun..
Tabi ki aramıza kaatılabilirsin rakamın bi önemi yok.
Burda olup hem diyet hakkında hemde hayattan konuşuyoruz işte.
Bi şekilde gidiyor kilolarımız.
teşekkürler canım, senin hedefine çok az kalmış umarım kısa sürede verirsin, darısı başımıza artık...Ya nacizane biz geçen sene tablo yapıyoduk haftalık kim hangi hafta kaç kilo verdi hedefi ne tarihler çok motive edici oluyo, listeyi ve isimleri belirlersek tabloyu ben hazırlıyabilirim haftalık
cigköfte ye dedi ama üstüne baklava ye demedi bana
aaa doktor izin verdiyse rahatlıkla yiyebilirim ozaman
kendine eziyet etme canim patates diyetiyle :26: ama illa yapayim diyorsan yogurtlayip yesen haslanmis patatesi birazda maydonoz kat tati güzellesir :26:midem bulandı yaw haslanmıs patatesten( oglen bıde kacamak yaptım..arkdasla bulusmustuk bır dılım pızza yedım ısrarlara dayanamayıp ( ırademede sahıp olamadm )
neyse ıns. kacamaksız bıter bu aksam.gozu donmus canavar gıbıyım suan onume ne gecse yerım gıbı :))
bayramin yan etkileri gitmiyorfaciaymmm inanılmazımmm kendime cokk kızıyorummmm ne var da yediysem..neyse
bugün
sabah
1 dilim tam bugday 1 dilimde normal ekmek peynir 1 zeytin
ara
2 bayram çikolatalarından
öğlen
1 tabak yogurt çorbası, 1 servis kaşıgı pilav, 1 kepçeden az nohut
ara
1 elma 1 çikolata
akşam
1 servis kaşığı pilav, 1 servis kaşığı mantar
10 bardak anca, bitki çayı yok, bayram boyuncada içmedimnormal çay 5 6 kupa
moda giremedim bir türlü yaaa bu bayram çok kötü olduuu 400 gr almışımmmm çok çaabuk bozuldu motivasyonummm toparlayamadım 2 gündürrr kendimi dayaklıgım heee
ay canim benimKoşuşturmaktan temizlik yapmaktan kafam bi dünya...bugün benim evlilik yıldönümüm şimdi hatırladım.işin aksi tarafı eşiminde bu saate kadar bundan bahsetmemiş olmaması.:aşkın ömrü 3 yıldır derlerdi de inanmazdım.bugün 3 yılı geride bıraktık.gerçi 2 gün önce aklımdaydı ama bugün unuttum.eşim ay sonu olduğu için çalışıyor.evde yalnızım.muhtemelen o geldiğinde ben ve oğlum uyumuş oluruz.garip biz ki tüm özel günleri hiç atlamaz paramız olmadığında dahi en azından bir kucaklaşma ve öpüşmeyle birbirimizi tebrik ederdik.uzun zamandan beri maddi olarak sıkıntıdayız .ama bu en güzel günümüzü kutlamamıza engel değil.bi öpücük yeterdi. ama o da yok.o klasik hayat çarkının içine mi düştük.bu evlilik ne garip.eşimi çok seviyorum allah razı olsun ondan ama bazen insan heyecan istiyor hatırlanmak sevgiliyken gibi kalbin pırpır çarpsın istiyor.off offf şarkı dinnleyip ağlayasım var..sigarayı bıraktım ama acayip içesim var.
Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum
artik daha cok kendimi ve oglumu düsünecegim betülcüm yeni sac modellerine bakiyorum sacmi da yaptircam zaiyfliycam sikir sikir giyincem evlenince hep geri planda kaldim ben yiprandimcanım benim ben iyiyim çok şükür düşünme beniilerde de güzel günlerim olur inşallah sevdiklerim yanımda olsun da..
sen de hiç üzülme inşallah bundan sonra hiç üzmez seni eşin.. hep mutlu olmayı hakediyorsun biliyorum
iyi ki varsın
[/B]
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm ev kavurmalar ,etler börekler çörekler çikolatalar,pastalar baklavalar dolu desemm ,göbiş çıktı desem , tartıyı unuttum desem ,, kendime gelmem lazım motive edici sayfalar okumam lazım deseem kendimi anlatmış olurum saanırım size aylar oldu hala toparlanamaıyorum sınavdı yok bilmem neydi derken kendimi aksattım acilen toparlanmalıyım
aslinda oda öyle dedi has. yumurta salatalik turp domates ye diye örnek olarak ama düzeltecemBilmem dr un dediği bişi varsa doğrudur canım.
Sabah ideal olan bol yeşillikli düzgün bi kahvaltı zaten. :26:
Hep diyorum önemli olan mideyi çalıştırmak.
güle güle giy fistikGünaydın kızlar
Dün stradivarius'tan beğendiğim kabanı aldım. Tabi ki M aldım.
Dün bide regl olmuştum işteyken şişkinlik gırla gene aynı durdu gibi.
Arkadaşım L pot dururdu M iyi bence falan dedi.
Babam da kaban sana dar değil mi dedi eve gelince.
Çok pis gaza geldim.
1 ay sonra o kaban bende normal duracak o kaaa.
güle güle giy cicilerine sende minem
çocuktan sonra özellikle çok değişiyor evlililer
araya ister istemez mesafe giriyor
çocuk var diye dikkat etmek gerekiyor
bide biz nezaman sarılsak hemen kızım damlar yanımıza ve bizi ayırır
birde hayat telaşesi işte kızların dediği gibi
belkide düşünmüştür bişeyler, erkekler unutur genelde ama
kesinlikle canım
evledikten sonra daha çok değişirdi
doğru bir karar aldın
kimse açıkça söyleyeemdi ama doğrusunun o olduğuna hemfikirdik bence
hemen konuyu geçelim
telde rahatsan yüzyüzede sorun çıkmaz canım yaaa
zaten foto falan görmüştür o
hepte gece geliyorsun balkaymak yaaa
güniçindede uğra
yemekten fırsat olmiii demiiii
bence okadar kötü değil
bende netten bişeyler almıştım dün geldi
denedim oldu ama göbek falan pörtledi
zayıflıycam öyle giycem diye astım askıya
sonrada zaten dışarı attım kendimi yürüyüş için
sende rahat giyeceksin o kabanı
fotolarınıda görecez inş.
herkes ciciler almaya baslamis bak bende bikac hafta sonra dolabimi yeniliycem gaza geldim sende güle güle giy canimhepicinize günaydınnnn........
bugün bende çok fazla birşey yok açlık dışında
hava soğudu izmir de alışkın değilim.akşama plates var. aa bi de dünkü evlilik yıldönümü faciası..
kocam hatırlamadı aslında bende unutmuştum taki gecenın bir yarısında facebook hatırlatmasaydı hatırlamazdım sanırım.iş güç çocuk unuttuk .ama dedikleriniz doğru ben kocamı seviyorum huzurlu bir ailem var.zaman zaman nedensizce beni mutlu edecek hediyeler verir.neyse ben yinede kocamı çoook seviyorum iyi ki onunla evlenmişim.
dün akşam süpriz niyetine sanırım 1 kg. elma getirmiş...
yok yok dileğim problem yok..huzurlu sağlıklı ve musmutlu olmak yeterli.bugüne kadar kutlamıştı.ama bu sefer epey bir canı sıkkın affettim gittiiii..
bende bayrama 2 gün varken bir kot aldım.bayramın 3.günü zar zor giydim.çok yemişim galiba ablam bir beden büyüğünü alalım dedi olmaz dedim zayıflayacağım ve giyeceğim ben zayıflayana kadar sen giy dedim ....bu ablalar neden zayıfta kardeşler katana gibi anlamadım.kız manken gibi valla......
hedefffffffffff 58 hadi bakalım hayırlısı...........( yılbaşına kadar )
cok gecmis olsun canim ya allah dert vermesin bidahamerhaba kızlar nasılsınız
uzun zamandır gıremıyordum
bayramdan once babam kalp krızı gecırdı apartopar memlekete gıttım
salı gunu dondum daha memleketten
sanırım buyuk bır sınavdan gecıyoruz aılecek 2 yıl ıcerısınde 3 buyuk hastalıkla karsılastık
allahım sabır versın sıfa versın tum hastalara
ıstende cıktım zaten bılıyorsunuz ne canım ıs aramak ıstıyor ne cnım evde oturmak ıstıyor
oyle bır dengesızlestım ıste
arada bende gelirim pisim favorilerime kayit ettim topiginiçok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
mineee ben buradayım ama artık kilo konusunda konuşmak istemediğimden gelmiyorum .diet listeleri görmek bile beni sinir ediyor
geyik kısmındayım tüm gün oradayım :)
Kalori Kurallari
--------------------------------------------------------------------------------
1 - Bir şey yersen ve kimse seni o anda görmüyorsa onlarda kalori yoktur.
2- Eğer Light limonata içersen ve bunun yanında çikolata yersen,
çikolatadaki kaloriler Light limonata tarafından yok edilir.
3- Eğer başkalarıyla beraber yiyorsan, o zaman sadece onlardan fazla
yediğin kaloriler sayılır.
4- İlaç niyetine kullanılan yemekler hiç sayılmaz...mesela sıcak çikolata,
5- Eğlence amaçla tüketilen yemeklerin kalorileri yoktur (Patlamış mısır, Fıstık, Limonata, Çikolata yada şekerleme) mesela video izlerken yada müzik dinlerken çünkü onları Gıda olarak almıyoruz sadece eğlencenin bir parçasıdır onlar.
6- Pasta dilimleri veya kurabiyelerinde kalori yoktur çünkü onlar
kesildiğinde veya kırıldığında içindeki yağ uçar gider.
7- yemek hazırlarken Bıcak, Tencere yada kaşıkları yalarken kalori
almazsınız çünkü onlar yemek yapmanın bir parçası.
8- Renkleri aynıolan gıdaların kalori değerleride aynıdır. Mesela Domates ve Çilek reçeli yada Mantar ile beyaz çikolata) (oleyyyy)
9- Dondurulan gıdalarda kalori yoktur çünkü kalori ısı birimidir.
bende bende2 ay bi anda geçse de zapzayıf bi hatun olsam.
hosgeldin canimmerhaba bende katılmak istiyorum kilom 74 kararlıyım verecem bu kiloları
canim karni yarik istediguzel bır patlıcan yemegı tarıfıne ıhtıyacım var
Ben çok güzel yyerim yapmasını bilmiorum.
ohhh ohhbenim bildiklerim
patlıcan güveç
karnıyarık
imambayıldı
musakka
patlıcan kızartma
köz patlıcan yoğurtlu ve salatası
klasik şeyler....
hosgeldin canimçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun zaman sonra merhaba bayanlar nasılsınız, çoğu kimse geri dönmüş galiba, bende yakında daha çok giricem inşallah.
benim vucutda bazen ödem tutuyorİyi akşamlar hanımlar,
Dün dr gittim.74,5 kiloym.dr bayramda bozmasaydın 73ü rahat görürdün diyor.HAla ödem mevzusu var.7 kilo yakmışım ama giden 4,5kilo.Sizin konuştuğunuz şu ayran detoksunu deniyim diyorum önümüzdeki hafta.BAşka ne yapabilirim fikri olan varmı.Suyuda çok içiyorum ama.Turşu falan yeme sakın dedi yemiyrm zaten ama .Tuzu kesemyrm.
bende merak ediyorum canim kac verdin patates diyetiyle diye :26:patatesten gına geldııııı(
sabah : 2 patates haslama
öğlen : 1 patates haslama,2 mercımeklı kofte (olmuo ya uyamıorum ben dıyete uymak ıcın evden hıc cıkmamam gerek dıe dusunuorum)
şimdi esım gelcek ve ben yıne patatese talim :)) belkı yogurt yerım 4 kasık kdr cok cnm cekıo ühüüüü ühüüüü
bol bol su ıctım ıcıorum ve 1 kupa yesılcay 1 saat spor..aksam bıde yururum 1 saat..
yarın sabah tartıda kac cıkcam meraktayım valla..gercı daha 3. gun
cok gecmis olsun canim ya cocuk hasta olunca kötü oluyor cabuk atlatir insallahYarın sabah çekeyim yaa. Ablama uğradım yeğenim bıdığım hasta.
Geldim duş falan al saçımla havluyla sadrazam gibi yazıyorum bu satırları.
Yarın sabah işe giderken tekrar dener bi çekerim.
hep aklimdasin allahin izniyle birsey olmaz insallah canim dün müydün gece yataga yatarken aklima geldin 3 kulfala okudumkılar ben geldimm topık topık gezıyorummmm benı unutmayın olurmu dua edın bolcaa yarın gene kan verecegımmm bebegımm gelısıyormu dıyeee ınsl..dua edınde guselsonuclar alayımm
bu arada cnm ulker campare ıstemıstı bgn aldımmm (yalan tatlı ıstedı gunduz aldım yoksa daha as ermıyorumm heheh)onu yıyorum cunku 2-3 gundur agzıma bırsey koymuyorum koyamıyorum esım de kızıyor sen halen dıyet mı yapıyorsun dıyeeee
dua edın bana
dılekk
ptt
hasrettttttttttt
sende menü paylascanmi canim merak ediyorum seninde yediklerinimerhaba kizlar ben bugun ilk defa kendimi tam moda girmis gibi hisetim
pucaaa senide baya motive olmus gibi gordum insalah sizlerin sayesinde bu sefer gercekten kurtulurum
ben iki gun once dayanamayip tartildim durum cok kutuydu bugun kendimi toparladim biraz artik kilomu takip etmeye karar verdim yoksa daha kotu oluyor...
dilek benim oglanda kücükken d vitamin eksikligi vardin doktor damla vermisdin cünkü d vitamini günes den aliyormussuz :26:Patatesin kb değeri çok oldugu için kilo verdirebileceğini düşünmediğimi yazmıştım.
Bol salata, sebze yemekleri falanla dediğin gibi daha çok gidiyor.
Boşuna işkence çektirdin kendine.
Vücudun her vitamine ihtiyacı var sonuçta böyle şok diyetler insanları sadece diyetten sogutuyo.
Daha çok kilo verirsin inş. normal beslenmeyle.
2 ısırık börek ve ikramlar dışında bişi yok valla uzun zamandan beri en toparlanmış menün.
2 haftadır gripti. Dr a götürdü boğazı tahriş olmuş. Kan testi, kaka testi falan istemişler.
Kanında mikrop çıkmış. İğne, ilaç falan vermişler. Bide dr bıngıldagı hala sertleşmemiş iyileştikten sonra getir test yaptıralım falan demiş.
Özel hastaneler insanları yolmak içinde bi gittiğinde türlü türlü şey çıkarıyolar gene de götürcek tabi ama inşaallah sorun çıkmaz.
D vitamini eksikliğinden falan oluyormuş sanırm.:26:
ahahah bugün senin günün desene.
Evet canım felaket çünkü son görüntüm bu böyle gitmez diye başladım bende.
Beraber toparlanıcaz inş. İlk bi hafta zor geçiyo ama sonra alışıyoruz işte.
Ana öğünlerde et + salata + yogurt yiyebilirsin tabi ölçüsünü bilmek kaydıyla etin.
Etten zarar gelmez ama yanında ekmek falan yeme bence.
Zaten bol salata seni tıkar.
bana göre okadar fazlan yok fistik kilo aldim deyince daha fazla bekliyordumGünaydın kızlar.
Midem taş gibi bugün yaa.Bu gaz sorununa çare bulaydık iyidi.
Canım kahvaltı etmek istemiyor bugün. Gene de boş geçmemek için bizim bıdığın bebe bisküvilerinden 4 tane aldım yanıma.
Aklımdaki menümü yazayım.
Bide albüme resim ekledim bu sabah çektim.Size dediğim kabanla bide kendi yağmurluğumla işte.
Resimlere baktım da en çok bacaklardan almışım gene.
Resmen 2 tane kütüğüm var.
Sabah:
2 kuru kayısı,
4 tane bebe bisküvisi,
1 tane ceviz
Ara:
1 mandalina,
Yeşil çay
Öğlen:
6 yk ıspanak,
2 yk yoğurt,
Bol salata ( z.yağlı, limonlu, göbek, k. lahana, maydanozlu )
Ara:
1 elma,
Yeşil çay
Akşam:
Meçhul
+100 fazla degil canimHerkese günaydınlarr,
Bayram haftasını +100 gr.la atlatmış bulunuyorum, bundan sonra hedefim 60'ı görmek olacak.
Bugün karatay usulü kahvaltı yaptım.
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
domates-salatalık
hosgeldin canimkızlarr benide alın aranıza... 33 yaşındayım, 2 tane çocuğum var, biri 4 yaşında biri 11 aylık. 76 kiloyum şu anda. 60 kiloyla hamile kalmıştım ilk çocuğuma, o sırada bile çok zayıf değildim hani düşünün artıkher şeyi denedim, meksika biberi bile içtim o zaman 1 ayda 10 kilo vermiştim gerçekten, ama sonra kpss, klavye sınavı derken hep oturduğum yerde çalıştım, gelsin çerezler cipsler derken verdiğimi de aldım . üstüne de kızıma hamile kaldım, geldi mi üstüne 22 kilo daha
doğumdan sonra da 15 kilo falan verdim, yine aldım yine verdim.offfffff
isveç diyeti de yaptım, dukan da denedim. olmuyor olmuyor:2:
artık kendimden çok sıkıldım, hiçbir giydiğim yakışmıyor, zaten üzerime olan 3-5 kıyafetim var, yeni de almak istemiyorum, bu kilomu kabul etmiş oluyorum gibi geliyor,
hep dışardan okuyordum bu topiği, en son karar verdim, buraya katılayım da, bari sizden utanır da yemem belki
hay masallahbildirim...
baş 62.8
geçen hf 63
bu haf 60.9
giden 2.1
top giden 1.9 kg
hedef 56 kg
olsun hasretcimgunaydın cıbık krekerler
bıldırımım
baslangıc :87.7
gecen hafta :67.8
bu hafta :68.2
gelen :0.4
toplam gıden
hedef :60
hosgeldin canim tekrardanselam kızlar ben de geldim tekrardan.görüşmeyeli herkes iyidir umarım.. benim gibi burayı bırakıp verdiklerini de alan varmı aranızda bilmem ama bu sefer bırakmıycam, gerçi siteyi sürekli takip etmek te zor oluyor çalışınca, çünkü çok aktif bir site oku oku bitmiyor ama mümkün mertebe bırakmıycam hepimize bool bool kilo vermeler...
gülaycım sen de hoşgeldin, burayı bırakma çok motive ediyor.. bi de spor yap derim,spor yapmadan kilo veremiyorum deme, o şok diyetler ilaçlar hepsi hikaye, onlarla o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alıyosun ayrıca da sağlığından oluyosun.. herşey sende, senin beyninde bitiyor.. 2. çocukla spor yapamam deme. evden yapabileceğin videolar var, çocuklar uyunca yaparsın.ben 3gün önce başladım iyi gidiyor.burda linkini de vereyim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
hadi kolay gelsin..
siteni favorilerime kayit ettim minem harika seyler var eline emegine saglik hele cocuk icin bölümü cikamadim icinden
Mine Yalcin Budak'ın Tarifleri - Nefis Yemek Tarifleri benim tarifler burada
eklemeyi beceremediysem sitenin adı nefisyemektarifleri.com
ben geçen hafta tartılmadım
nasıl bildirim yapcam canım?
daha yolun başındasın ama
benim 10 kiloyu vermem aylar aldı
öyle kolay olsa hiçbirimiz bukadar uğraşmazdık
böyle yöntemler denemek yerine sağlıklı beslensen
dileğin biara paylaştığı şekilde yersen zaten hızlı bir şekilde gittiğini göreceksin
evet uzun zamandır en iyi menüm
ikramda nazarı olsun
kuzuyada üzüldüm yaaa 2 haftadır perişan olmuştur canım yaaa
çok geçmiş olsun kaç aylıktı buarada bıngıldağı kapanmamış deyince
eşimin yeğenininde 2 yaşında falan kapandı hiç önemsemediler bikere doktora götürdüler
kafa büyümesi normalse sorun olmuyormuş
dediğin gibi özel hastanelerin iş çıkarmasıdır
hafatda 3 gün yürümeyi düşünüyorum
yeterli oluyormuş zaten
yemek hazırlama olayı olmasa hergün yürürümde
karanlığa kalıyorum 5buçukta hava iyice kararmış oluyor
dün korktum yine
62yi bigörsem aaaaah ah
süpersin yaaa
hedefim 58 ama 60 bile iyi oluyor bende
keşke görebilsem o sayıyı
ama şuanki hedefim 62
hoşgeldin aramıza
burayı takip et muhabbetelere katıl
ayrılamayacaksın veee yavaş yavaşta olsa zayıflayacaksın
süper
sen gelmez oldun canım
nerelerdesin?
sabit kalman iyiya minem ben senin gibi kacamaklar yapayim 80 ene bile cikarim herhaldegünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben bildirim yapacam ama geçen hafta tartılmadım
64lü sayılardaydım hep
hatırlamıyorum bile net sayıyı canım sıkıldığı için
2 hafta önce 63,8dim bugünde aynı çıktım
sabitim yani
haftaya daha güzel olacak inşallah
62yi görebilmek umuduyla
iyi karar vermissin gamzem birisi bizi kontrol edip kizmasi lazim artikKızlar Günaydın.
Bugün 13:30 ' da diyetisyen randevum varçok heycanlıyım
doktorun tekrar beni bu halde gördüğünde tepkisi nasıl olacak çok merak ediyorum
tabi bi yandanda utanıyorum
gny bizide merakta bırakma canım....
suzim aklımdan geçiyordun napıyo diye
nasılsın tatlım...
burayada gelmedinki sacini basini yollalimgunaydın kıslar morelım cok bozuk bayramda 2 kılo almışım offffffffffff yedım tabı baklavaları boreklerı dun spora yazıldım bugun ılk guınum olucak bakalım off ya hedefıme bukadar azkala bu revamı bana tutamöadım gene bogazımı
oğlum çok huysuz oldugu için annem bakamıyor.
çok cnm haklısın valla :) ama evde olan oydu. salata yapcak malzeme de yoktu öyle geçiştirdim.
vardı haklısın da param yoktu o an için :)
başlangıç kilo 83
geçen haftaki kilo 73.6
bu haftaki kilo 73.5
giden kilo 100gr
toplam giden 9.5
hedef 65
basin sagolsun canim hosgeldin aramizaKızla gruba eleman alıyomusunuz(
betülüm gecmis olsuncanlarım nasılsınız..
iki gündür gelemedim ders çalışıyordum kusuruma bakmayın arkadaştaydım
regli oldum karnım ağrıyor ve deminden beri geçmişi bitirmeye çalışıyorum
hasret canım çok üzüldüm babanın durumuna.. şimdi iyimiş çok şükür..
Allah bi daha göstermesin inşallah..
dilek tatlım montun çok güzelmiş canım m alman iyi olmuş
şimdi de çok göze batan bi darlığı yok ama kısa bi süre sonra çok daha güzel durcak inşallah
ben artık çıkıp uyuyayım biraz
şu ağrım biraz geçer en azından
öpüldünüz
ben geçen sefer hergün bişeyler yiyordum çok aşırı kasmadım sende hatırlıyorsanGünaydın canım,
Yürüyüşe ve düzenli menülere devam etcez canım, başka yolu yok. Kaçamakları sadece haftada 1 güne de sığdırabilirsek, olay budur diyeceğim. Biz kendimizi çok saldık, ben de iradesizim maalesef, bir an önce geçen seneki iradeyi yakalamamız lazım.
okudum canımmınecıgım gecmıste yazmıstım canım okumadn sanırım
babam rahatsızdı memleketteydım bırde suara hersey ust uste geldı
sukur sımdı ıyıyım ama
çok üzüldüm yaşadıklarınaKızla gruba eleman alıyomusunuz(
liste yapıyoruz zaten canımteşekkürler canım, senin hedefine çok az kalmış umarım kısa sürede verirsin, darısı başımıza artık...Ya nacizane biz geçen sene tablo yapıyoduk haftalık kim hangi hafta kaç kilo verdi hedefi ne tarihler çok motive edici oluyo, listeyi ve isimleri belirlersek tabloyu ben hazırlıyabilirim haftalık
ayyy çok güldüm yaaacigköfte ye dedi ama üstüne baklava ye demedi banaama carsamba günü gizli gizli yarom paket bisküvi yedim kimden sakliyorsam sanki
siteni favorilerime kayit ettim minem harika seyler var eline emegine saglik hele cocuk icin bölümü cikamadim icinden
sabit kalman iyiya minem ben senin gibi kacamaklar yapayim 80 ene bile cikarim herhalde
güle güle giy fistik
dilek benim oglanda kücükken d vitamin eksikligi vardin doktor damla vermisdin cünkü d vitamini günes den aliyormussuz :26:
bana göre okadar fazlan yok fistik kilo aldim deyince daha fazla bekliyordumsen cabuk verirsin istesen
canlarım nasılsınız..
iki gündür gelemedim ders çalışıyordum kusuruma bakmayın arkadaştaydım
regli oldum karnım ağrıyor ve deminden beri geçmişi bitirmeye çalışıyorum
hasret canım çok üzüldüm babanın durumuna.. şimdi iyimiş çok şükür..
Allah bi daha göstermesin inşallah..
dilek tatlım montun çok güzelmiş canım m alman iyi olmuş
şimdi de çok göze batan bi darlığı yok ama kısa bi süre sonra çok daha güzel durcak inşallah
ben artık çıkıp uyuyayım biraz
şu ağrım biraz geçer en azından
öpüldünüz
iyi hadi canım senide pzt bekliyoruz sahalara...cigköfte ye dedi ama üstüne baklava ye demedi banaama carsamba günü gizli gizli yarom paket bisküvi yedim kimden sakliyorsam sanki
kendine eziyet etme canim patates diyetiyle :26: ama illa yapayim diyorsan yogurtlayip yesen haslanmis patatesi birazda maydonoz kat tati güzellesir :26:
bayramin yan etkileri gitmiyor
ay canim benimseninki yine hatirliyor benimki basdan beri bilmez yildönümü falan
artik daha cok kendimi ve oglumu düsünecegim betülcüm yeni sac modellerine bakiyorum sacmi da yaptircam zaiyfliycam sikir sikir giyincem evlenince hep geri planda kaldim ben yiprandimbencede en dogru karari aldin betülcüm sonradan mutsuz olmandansa tatli kiz sende iyiki varsin
yemede yaninda yat su 6li rakamlari göreyim bi kutlama partisimi yapsam
aslinda oda öyle dedi has. yumurta salatalik turp domates ye diye örnek olarak ama düzeltecem
güle güle giy fistik
herkes ciciler almaya baslamis bak bende bikac hafta sonra dolabimi yeniliycem gaza geldim sende güle güle giy canim
cok gecmis olsun canim ya allah dert vermesin bidahasaglik ilk basda önemli olan zaten
arada bende gelirim pisim favorilerime kayit ettim topigini
bende bende
hosgeldin canim
canim karni yarik istedi
ohhh ohh
hosgeldin canimnerelerdeydin daha gecen hafta aklimdan gecti ingiltereli kiz nerde diye
benim vucutda bazen ödem tutuyor2-3 güne bir kayisili form cayi iciyorum paklasin beni diye
bende merak ediyorum canim kac verdin patates diyetiyle diye :26:
cok gecmis olsun canim ya cocuk hasta olunca kötü oluyor cabuk atlatir insallah
hep aklimdasin allahin izniyle birsey olmaz insallah canim dün müydün gece yataga yatarken aklima geldin 3 kulfala okudum
sende menü paylascanmi canim merak ediyorum seninde yediklerini
dilek benim oglanda kücükken d vitamin eksikligi vardin doktor damla vermisdin cünkü d vitamini günes den aliyormussuz :26:
bana göre okadar fazlan yok fistik kilo aldim deyince daha fazla bekliyordumsen cabuk verirsin istesen
+100 fazla degil canim
hosgeldin canim
hay masallahtebrikler zerram
olsun hasretcimyine veririz
hosgeldin canim tekrardan
sabit kalman iyiya minem ben senin gibi kacamaklar yapayim 80 ene bile cikarim herhalde
iyi karar vermissin gamzem birisi bizi kontrol edip kizmasi lazim artik
napim canimcim sizleri takip ediyorum pazartesileri tartiliyorum doktor istedi diye o yüzden tartiya bakamiyorum :18:
sen nasilsin zerram
burayada gelmedinki sacini basini yollalim
gitsinde 100 gramm gitsinyeterki gelmesin :18:
buna çok gülüorum yaCanım Suzimmmm nasılsın??
Bisküviyi gizli yediğinde kalorisi etki yapmıyomuş kuzum zaten.
Afferin doğru yoldasın.
Bakalım canım gribi geçtikten sonra tekrar götürecekler olmadı 2-3 dr dolaşır artık. :26:
Canım benim nasıl gidiyor dersler?
Teşekkür ederim ayrıcaa öptüm kocaaman.
yarın misafirim var demiştim yaaa kızlar
haftasonu sabahtan akşam 5e kadar elektrikler kesilcekmiş
ne çaymatik çalıştırabilcem ne kahvemakinasını, hoş önceden onlarmı vardı ama kolaylığa alışmışız işte
böreğide akşamdan yapsam yumuşar
kıymalı yapacaktım oda donar ısıtmak gerekir
canım çok sıkıldı yaaa
kurabiye yapsam 3 çeşit olunca tuzlu kurabiye basit kaçar
varmı 1 gün önceden yapılınca kötü olmayan tuzlu tarifiniz. özelden ayzın ama kızların canı istemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?