bendede genelde öyle oluyor:18: oglan yemeyince sinirleniyorum bazen pilavi ben kasikliyorumbugun kü menüm
protein yapıyorum ama bugün hatta bir az önce bir cısss yaptım .umarım fazla bozmamışımdır.
sabah
1/2 domates
1 yeşil biber
1 dilim beyaz peynir.
4 adet zeytin
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
ara (kahvaltıyı geç yaptığım için yok.)
öğle
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
ara
1 adet orta boy tarçınlı ayva
işte ne olduysa burda oldu oğluma yemek yedirim dedim o yemedi bende sanırım ona sinirlendim böyle güzel yemek nasıl yenmez diye 2 yk.kıy.patlıcan ve 1 lokma ekmek yedim ...
akşam
haşlanmış tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
1 adet elma...
yok suzim ya ne 1-2 senesi 6 ayda biter bizim işimiz
sen gözünde büyütme okadar.ben doktora şubatta başlamıştım.şubattan beri 14 kilo verdim 9 kilo geri aldım düşün
nekadar kısa bi sürede yaptım bunlarıonun için okadar uzun sürmez
demezmi
dedim param yoktu.param oluncada gelecek yüzüm yoktu dedim
bu son şansın dedi.tekrar bırakıp kilo alırsa seni birdaha kabul etmem dedi
dileğim bence sende vakit kaybetme.maddi durumun biraz el veriyorsa git doktora.acayip motive ediyor
Genel olarak güzel
Canım param varda gidecek yüzüm yok.
1 ay kendim toparlanıyım zaten eski listelerden devam ediyorum sonra dr a giderim olmadı.:26:
Motive ettiği kesin zaten.
Güzel canım
aksam ne yiycen fistik
Sabah çekindiğim resimlere bakıp duruyorum resmen bacaklarıma ve totoma gitmiş kilolar.
Eritmek için o kadar da uğraşmıştım halbuki.
Genel olarak güzel
Canım param varda gidecek yüzüm yok.
1 ay kendim toparlanıyım zaten eski listelerden devam ediyorum sonra dr a giderim olmadı.:26:
Motive ettiği kesin zaten.
Güzel canım
bende simdi tekrardan baktim fistik resimlerine gayet güzel cikmis yakismis bence fazlalikda okadar gözüme batan birsey görmedim
bendede genelde öyle oluyor:18: oglan yemeyince sinirleniyorum bazen pilavi ben kasikliyorum
cabuk alindigi gibi okadar cabukda gitse keskebu yaza citir oluruz ozaman diyorsun
cnm valla bnmde yüzüm yoktu.ama gamze ne var bunda herkes kilo alabilir.bu doğal bişe dedim cesaretimi topladım
gittim.iyiki gittim demek için belki erken ama pişman olmayacağımı düşünmüyorum
kendi yöntemlerimi çok denedim.ama kendime verdiğim sözü tutacak kadar iradeli olamadım.sanırım başkasına verdiğim sözü daha çok önemsiyorum
öyle işte
ama dilek sporu neden kısıtladı anlamadım.sence neden olabilir? her hafta ben söylüycem sana ne kadar spor yapacağını dedi.bu hafta sadece 30 dk. yürüyüş
kesinlikle çıtırız suzim
bu yaz limon sarısı bikini giyme hayallerim suya düştü ama artık elimden kurtulamaz
hadi hayal kuralım biraz senin bikini ne renk olsunkoca kudurur kıskançlıktan düşünsene
Telefonla joker hakkı olarak anneme sorayım dedım telefonu açmadı.
Bilmiyorum canım.
Arkadaşımın bugün d.günü akşam evine gidicem pasta falan kesilir ince bi dilim yiyebilirim.
Cuma'nın hatrına.
İlk haftadan bezmeni istememiş olabilir canım.:26:
Ne düşündüğünü bilemem ama bende biraz kilo verdikten sonra hareketlere başlıyorum diğer türlü hem diyet hem hareket bezdiriyo beni.
Doktorun en iyisini bilir daha önce kilo verdiren o sözünden çıkma bakalım.
İnşaallah cok güzel rakamları görücez.
aslında hepsindende yedim ama evde yemedimhep sen mi çekçen.....oh olsun sanaaaa........
patlıcanları minik minik doğra.tuzlu suda beklet .sonra bir yumurta sarısı ve istediğin baharatlardan koy ve karıştır.göz kararı yağ koy ve kızart.servis yaparken üstüne de bol sarımsaklı yoğurt ohhh ben çok severek yerim kavurma gibi oluyor.........
heheeee bende tartılmamak istiyorum ........
aman boşversene bir sürü arızalı insan var.etli pilav ne kadar kötü olabilir ki.pilavın her hali güzel..ben mısır unlu çorbanı yaptım eşim çook sevdi.ellerine sağlık .dur ben yorumların altına çemkiri verim o ağzının tadını bilmeyenlere...
alkış alkışşşş sanırım bayramı bu şekilde atlatan ender ınsalardan bir tanesisin...
anammm o kadar bayram geçti hiç mi ağzına sarma kavurma eee hadi bunlar olmadı baklavada mı koymadı:27.
hiç affetmedim o yüzden kilo aldım ..seni canı gönülden alkışlıyorum.....
olabilir canımKızlar beniim dediğim liste değil tablo,
Yani sutunlu satırlı kim kaç kilo vermiş hedefi ne hedef tarihi ne, üst kısımda haftalar oluyo ve her hafta kaç kilo gittiği topluca görülebiliyo liste çıktıktan sonra yapabilirim.Motive açısından çok etkiliyo hangi hafta ne vermişim hedefimin neresindeyim , kaç hafta kalmış ben çok gaza geliyorum öle ama siz bilirsiniz, isterseniz yaparım.
Bi arkadaş boyumu sormuş, 1.63, ben haftaya bildirim yaparım çünkü net bilmiyorum, sabah spordan önce tartamadım geç kaldım derse spordan sonra tartılmak olmaz diye tartılmadım
bildirim yapmaığın kabaht dilekBende haftaya Cuma bildirim yapayım artık öyle daha çok hırslanırım sanırım.:26:
yarım gün iş ahhh hayalimdekidemedi hain doktor ben senin sanettim fotolarini görünce ama güzel tarifeler var ara ara bakarim yaparmiyim bilmem
ayy dilek molada bi ayyakkabi gördüm burda ekliyemiyorum eve gidince gösteririm fotosunu cektim cok ilginc birsey topugu yok ayakkabinin
benimki sonradan birseyler yedi görmedi ya bozdugumu yermisin dedi ama dogru sen yemiyorsun ekmek dedi
görmedigi iyi oldu hep yok dedigimden
insallah cabuk atlatir fistik yaarzu gelmiyor artik dimi zor oluyordur is ev cocuk o napti canim kilosunu koruyabildimi :26:
aklima kisir salata patates salatasi falan geliyor yaninada kek :44:
ben 3-4 senedir ise geri döndüm halen alisamadimbirde yarim gün olsa okadar zor olmazdin bizim icin mesela 8den 12 ye kadar
adam cekirdek yiyebilirsin dedi bende baya yedim zerram eger kilo verdiysem buna rahmen bende sasircam ve cekirdege devam diycem
cikartma birde pisman olup cikartmaya alisirsin sonra aman dikkat et canim olmus artik sana ceza yok artik tatli hakkini bu hafta kulandin
benim oglan da sevmiyor bilgisayara girdimmi ile kucagima oturacakilgi istiyor herhalde canim :26:
tekrar basladik bebegimgüzel sonuclar görürüz insallah
:26: dikkat etmeyince nasil da geliyorlar hain kilolar dimi
mine en iyisi misafirlere desin hamuru mamuru birakin sizi düsünüyorumgelin birlikte salatalik domates birseyler atistiralim saglikli beslenelim desin
sen zaten kendi saçını yetrince çekmişindir..kısceler benı bı tartaklayın ya aklım basıma gelsın oglen 2 dılım antep fıstıklı baklva yedım offfffff yok yok gıdıyım parmagımı prısıze sokayım glım ben anca gelırım
canım benim oğlanda bu ara çok çok fenakızzlar girip girip çıkıyorum tam yazıcam yazamıyorum
kızım çok ağlıo pc açtığım andaa
şimdi çizgifilme daldı alıntıda yapamadım kimsenini bildirimine
verenleri tebrik benm gibi alanlarda üzülmesin telafi ederiz inş..
bende bildirimim yapayım çıkıcam
hiiiçç gelemiorm kızlarr yaa neden böle oldu bu çocuk yıkıyo ortalığı
neyse düzelir inş..
başlangıç: 66.7
geçen hafta:60.9
bu hafta: 62.1
gelen : 1.200bayramın ve sornasında toparlanamamın neticesii
toplam giden : 4.6
hedef 58 inşallaahhh
kızlarrrrr ben geldim
doktora gittim geldim bu haftaki diyet listemi aldım
fırçamıda yedim geldim
doktoru bıraktığımda 66 kiloymuşum şimdi 74.9
9 kilo almış bulunmaktayım
neyse artıkın eskiyi unuttum yeniden en baştan başlıyorum
günde 1 saat yürüycem dedim itiraz etti 30 dk yürüyceksin dedi.2 lt. su içeceksin dedi.yeşil çay herzamanki gibi.
günde ortalama 4 dilim ekmek verdi.
öyle işte
kesinlikle çıtırız suzim
bu yaz limon sarısı bikini giyme hayallerim suya düştü ama artık elimden kurtulamaz
hadi hayal kuralım biraz senin bikini ne renk olsunkoca kudurur kıskançlıktan düşünsene
Kışın bile hayallerim var benim.
Taytt üstüne salaş bi tişört uzun çizmeler.
Bide deri ceket bideeee kot ceket altına bi elbise gene offf
Hep bu tarz giyinmek istiyorum ama tipim elvermiyor.
Bikinimde kırmızı olsun please
bildirim yapmaığın kabaht dilek
bildirim yapmadığımız sürece rahat oluyoruz..
telefon jokerinde hakkin 3 2 kisi kaldi aramak icin
bayildim cumanin hatrina iyimisbu aralar kimsenin dogum günü yok ya taaa 2inci aya kadar üff
cumanin hatrina banada bi ödül versen dilek
ahahha kirmiizi bikini xs olsunmu
Ben bi deneyimaslında hepsindende yedim ama evde yemedim
misafirlikte yediğin kilo aldırmazmış..
şaka bi yana bu hafta garip bi fazlalık vardı zaten o gitmiş oldu..
bundan sonrası öyle gitmez
200-300 ne verirsem şükredicem
yeterki artıda olmıyayım artık..
olabilir canım
melojj listeyi yapar sende ona göre düzenlersin
bizde görmüş oluruz nası bişey olduğunu
dediğin gibi motivasyonu artırabilir..
bildirim yapmaığın kabaht dilek
bildirim yapmadığımız sürece rahat oluyoruz..
yarım gün iş ahhh hayalimdeki
çekirdek yiyip kilo verirsen ben de yerimmmmmm
sen zaten kendi saçını yetrince çekmişindir..
canım benim oğlanda bu ara çok çok fena
bende noldu anlamadım çalışmaya başladım ondanmı diyorum
geçici bi durumdur inşallah geçer gider hepsi
ne güzel start verdin
artık hedefe ulaşana kdr bırakmak yok canım..
Kesinlikle artık acı gerçeklerle yüzleşmenizin zamanı geldi.
Aradım canım bişi yapmamış ıspanak varmış evde.
Markete gidilcek bide yarın Mevlüt okutucaz alışverişe.
Yoğun bi akşam olucak belki de yemek yemem. :26:
Pastayı nasıl atlatırım bilmiorum ama.:26:
Ayrıca sen h.içi yarım paket bisküvi yiyerek hakkını tükettin.
S paklar beni.
Bugün d.günü olan arkadaşım çok zayıf xxs bedeni.
Pantolon falan bakmıştım 26 - 27 bedenlere falan bakıorum sonra arkadaşa dedim normalde kendime bakıyor olsam bu elime gelse yaa bunları da giyen var mı kolum zor girer derim ama giyen cdden var diyorum.
43 kilo kısçe yaa
Ben bi deneyimay güldürdün zerram aman simdilik yeme
ben unutsam dilek unutmaz :)))))
Ben onlarin yiyipde zayif kaldiklarina nedense inanmiyorum ya bütün gün hyperaktiv hareket halindeler yada yemiyorlar
Kışın bile hayallerim var benim.
Taytt üstüne salaş bi tişört uzun çizmeler.
Bide deri ceket bideeee kot ceket altına bi elbise gene offf
Hep bu tarz giyinmek istiyorum ama tipim elvermiyor.
Bikinimde kırmızı olsun please
ben bikini giyemem benim dünya haritam cikar ortaya cocukdan kalma catlaklarim ama hep siyah mayom var renkini degistirebilirim birde su tankini mi monkini mi onlardan alirim seni mi kircam
ahahha kirmiizi bikini xs olsunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?