Selam fıstıkezmelerım ben tğrkıyedeyım ve hava burda cok sıcak..
Galıba kılo aldım göbegım sısmıssss..
Dua edınde geldıgımde kılo almıs olmıyayım..
Sız neler yapıyorsunuz...
Herkes ıyımı???
Özledım sızlerı
iyi geceler herkeze günün ilk mesajı benden olsun istedim sabah is bası yapıyorum tatil bitti yarın yoğun olurum büyük olasılık tatilde telefonla sürekli görüsünce ise gitmesemde sürekli is atmosferindeydim masamı isimi özledim yinede bu sene tatil istediğim gibi gecmedi zaten 2 gün erken geldim iyi oldu evdeki isleri bitirip dinlenme fırsatı buldum 2 kitap bitirdim tatilde en güzeli hic kg almadım sizleride cok özledim valla bağımlılık yaptı kk hepimize sanırım,özgecim tatile cıkmadan fırsatım olmadı sana söylemeyi ayvalığa gitmedim bu sene kısmet olmadı son 2 aydır ailevi sorunlarla stres cok olunca gözüm kesmedi o kadar uzağa gitmeye birde 2 sene üst üstte gidince aynı yere değisiklik olsun dedim kendi bölgemizdeydik akdeniz kıyılarında alanya tarafına gittim iste bir tatil daha bitti böylece iyi kötü uzun zamandan sonra bikini giydim kaydirigubbakcemile2 resimleri en kısa zamanda atacam bakarsınız cok uzattım gece gece umarım herkez iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan kankim nerelerdesin msn denklesemedik bir türlü merak ettim seni habersiz bırakma beni
DÜZELTTİM CANIM....
Kirazcığım seninkinide ekledim kusura bakma emi bir önceki sayfanın en altında kalmış mesajın ben girince hep okunmamış ilk mesaja git diyorum bazen son mesajları atlayabiliyor aslında kontrol ediyordum ama bu hafta dikkatimden kaçmış nooluuur kusura bakma tatlım hafta sonu yoktum anca girdim....
günaydın canım iyi sabahlar bendende sana gelsin sabah kahvesi izmir bugün şahane deme süper esio valla :)))
magrenta çok haklısın ben aslında bu aralar baya bi istikrarlıydım ama şımardım ailemin yanına gidince
bende aldım canım hayranıyım grange'in bugünde başladım bir solukta okumak istiyorum sabaha kadar okuyum bitsin o derece yane :))) şimdilik 2 bölüm okudum bakalım akşam okumak istiyorum biraz vakit olursa :)günaydın herkeze kolay gelsin yeni haftada sabahtan beri ancak fırsat buldum girmeye masama atmışlar evrakları içinden zor çıktım çığlık atacaktım valla kahve içmem lazım acilen sigarada yanında ohhhh özgecim jean chrıstophe grange yeni kitabı çıktı koloni bende dün aldım yoğunluğu atlatayım başlıyacam hemen
valla canım hava serin bende üşürmüyüm dedim ama hiydim gene etekle askılı badiyi :))) izmir burası sonra sıcak olur akşam pişmeyim dedim bende geçen sefer yapamadım çorbayı 1. günü akşam dışarı çıktım bozdum bu sefer işyerinde arkadaş yokkken rejime sabote eden olmaz dedim başlayım ama ne kadar gider acaba yaa bende aynı kiloda kaldım 64-65 arası gidip gelio düşmem lazım bi an öncehoşgeldin canım...bizde seni özledik..opuyorumnanaktan.kilo durumlarınada çok takma ..memleketin tadını çıkar...geldiğinde birazcık sıkarsın olur biter
şulecim sende hoşgeldin tatlım...ne güzel yaptın geldin tatilini....şimdi işler zor gelecek sana ama olsun...işe dinlenmiş başlamak ta güzel....ayrıca tebrikler canım :lepi::lepi:
kilonu koruduğun için...
sedacım olurmu öyle şey...ilk ben yaptığım için bildirimi gözünden kaçmış olduğunu tahmin ettim ...teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
canım meraba a.s.ayy burdada hava çok esiyo..işe gelirken üşüdüm resmen...magrentacım bu hafta bende bi tekrar şok yapıcam...kilo vermem durdu gibi,çarşamba perşembe yine ayran çorbası yapıyım diyorum yerimseniben
canım şımarmak en doğpal hakkımız olur o kadar her zaman yapmıosan sorun değil bence :))) ben sıkı diyetlere karşıyım uzun süreli olanlara :))))
kirazz_z+, kiymet_ay, minna9595+, sedaozer+ kızlar sobeeeeeeee :))))) nasılsınız bu hafta arkadaşım izinde yalnızım canım çok sıkılıo işleri toparlayıp ayarlayıp gelicem buraya
sabah kahvaltıda müsli yedim meyvalı bundan sonra sürekli aynı şeyleriş aynı saatlerde yememeye karar verdim dün gazetede okudum metabolizmayı hızlandırmak için öle yazıodu bende hersabah tost veya gevrek yiyodum önce sabahları değştiricem sonra akşamları öğlen sebze falan karıştırırım artık :)
soruma cevap yokmu
Sobelenmişim iyi canısı izmir serin benim evde üfür üfür esiyor birazdan oğlanla yemek yer uzanırız öğle servisi için aprtman görevlisini bekliyorum yoksaaa uykuuuu gözümden akıyor sbah 6 da kalkıyorum öğlene pilim bitiyor sarj etmem gerek kendimi bu aralar facede resturant city diye bir oyuna kafayı taktım ona bakıyordum bi bakayım dedim kızlar napıyor sobeledin beni....
hadi kızlar ben kaçar öğleden sonra görüşürüz...
günaydın fıstıklar
güzel bi gün olsun hepimiz için
günaydın kızlar.uzun süredir yoktum aranızda.önce ev taşıdık.temizlik yerleşme falan derken fecişifayı kapmışım.kaç gündür yatıyodum ayakta bile duramıyodum.ama şimdi toparladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?