70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkeze kolay gelsin yeni haftada sabahtan beri ancak fırsat buldum girmeye masama atmışlar evrakları içinden zor çıktım çığlık atacaktım valla kahve içmem lazım acilen sigarada yanında ohhhh özgecim jean chrıstophe grange yeni kitabı çıktı koloni bende dün aldım yoğunluğu atlatayım başlıyacam hemen

hoşgeldin canım...bizde seni özledik..opuyorumnanaktan.kilo durumlarınada çok takma ..memleketin tadını çıkar...geldiğinde birazcık sıkarsın olur biter

şulecim sende hoşgeldin tatlım...ne güzel yaptın geldin tatilini....şimdi işler zor gelecek sana ama olsun...işe dinlenmiş başlamak ta güzel....ayrıca tebrikler canım :lepi::lepi:
kilonu koruduğun için...

sedacım olurmu öyle şey...ilk ben yaptığım için bildirimi gözünden kaçmış olduğunu tahmin ettim ...teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
günaydın canım iyi sabahlar bendende sana gelsin sabah kahvesi izmir bugün şahane deme süper esio valla :)))

canım meraba a.s.ayy burdada hava çok esiyo..işe gelirken üşüdüm resmen...magrentacım bu hafta bende bi tekrar şok yapıcam...kilo vermem durdu gibi,çarşamba perşembe yine ayran çorbası yapıyım diyorum yerimseniben

magrenta çok haklısın ben aslında bu aralar baya bi istikrarlıydım ama şımardım ailemin yanına gidince

canım şımarmak en doğpal hakkımız olur o kadar her zaman yapmıosan sorun değil bence :))) ben sıkı diyetlere karşıyım uzun süreli olanlara :))))

kirazz_z+, kiymet_ay, minna9595+, sedaozer+ kızlar sobeeeeeeee :))))) nasılsınız bu hafta arkadaşım izinde yalnızım canım çok sıkılıo işleri toparlayıp ayarlayıp gelicem buraya
sabah kahvaltıda müsli yedim meyvalı bundan sonra sürekli aynı şeyleriş aynı saatlerde yememeye karar verdim dün gazetede okudum metabolizmayı hızlandırmak için öle yazıodu bende hersabah tost veya gevrek yiyodum önce sabahları değştiricem sonra akşamları öğlen sebze falan karıştırırım artık :)

bende aldım canım hayranıyım grange'in bugünde başladım bir solukta okumak istiyorum sabaha kadar okuyum bitsin o derece yane :))) şimdilik 2 bölüm okudum bakalım akşam okumak istiyorum biraz vakit olursa :)
valla canım hava serin bende üşürmüyüm dedim ama hiydim gene etekle askılı badiyi :))) izmir burası sonra sıcak olur akşam pişmeyim dedim bende geçen sefer yapamadım çorbayı 1. günü akşam dışarı çıktım bozdum bu sefer işyerinde arkadaş yokkken rejime sabote eden olmaz dedim başlayım ama ne kadar gider acaba yaa bende aynı kiloda kaldım 64-65 arası gidip gelio düşmem lazım bi an önce

Sobelenmişim iyi canısı izmir serin benim evde üfür üfür esiyor birazdan oğlanla yemek yer uzanırız öğle servisi için aprtman görevlisini bekliyorum yoksaaa uykuuuu gözümden akıyor sbah 6 da kalkıyorum öğlene pilim bitiyor sarj etmem gerek kendimi bu aralar facede resturant city diye bir oyuna kafayı taktım ona bakıyordum bi bakayım dedim kızlar napıyor sobeledin beni....
hadi kızlar ben kaçar öğleden sonra görüşürüz...

::lepi:selam kızlar güzel bi hafta sonu tatilinden sonra yorgun bi başlangıç :bbo::bbo::bbo:umarım herkes iyi bi hafta geçirir bugün hollywood diyetine başladım bakalım kaç gün sürdürebileceğim cokacimcoookkötükedihüsocokacimcoooköpüyorum hepiniziopuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

OOOO ne güzel yaa öğle uykusu süper olurdu şimdi bende yemek yedim kaydım bir güzel :) ama uyku nerdeeee çalış köle modunda takılıyorum offf offf

slm kızlar hafta sonu yazdıklarınızı okudummm biraz işteyim öğlen uykusu demeyin bana koca bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim hala gözümü acamıyorum kızlar kilo cizelgesini nasıl hazırlıyosunuz banada öğretirseniz sevinirim ben diyete aynı hızla devam yanlız yine 73 çıktım ama bu gün adetimin il günü şişlik olabilir heralde hepinize kolay gelsin

kızlar selam ben fena bozdum rejimi. yazmıştım sizede moralim bozuksa, yani aslında üzgünsem çok yiyom. sinirliğsem hiç yemem ,kahve sigara sürekli .ama üzgün olduğum için ne yediğimi bilmem, yedikçe düzelir sanki.. tokum ama hala yerim, yazmim şimdi tek tek, zaten bugün hani olur ya bazen hava yağmurludur dahası sonbahardırda evde tv ye bakıp peş peşe dizi izlersin ve yemek yersin sürekli, bende öyleydim bugün. oğlum iyi bugün arar ara ateşli oluyo ama ayakta sürekli bende sabah, aşkı memnudan başladım şimdi baba ocağıyla devam ediyom hala kalkmadım tv karşısından hiç bişey yapmak istemiyom .yemenin haricinde neyse MıNNACIM hoşgeldin tatil umarım iyi geçmiştir bende, ayvalığa gittin zannediyodum bundan 3 gün öncesine kadar telefonumda arka planda ayvalıkta çekilmiş resim vardı. şeytan sofrasının manzarasıyla çekilen, çok güzel yerdi ama alanyada güzeldir herhalde neyse fıstıklar oğlum çarıyo anneeee suuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar
ben bu hafta kilo veremeyeceğim sanırım bu akşama kayınvalidemlere gidicez yemeğe çok yememeye çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilmem bilirsiniz ısrar ediyolar yemezsem de güceniyolar sonra :1no2:
ben şimdi ütüye girişeceğim
kıymetcim ikimiz de bu hafta saldık kendimizi hadi arkadaşım toparlayalım bak oğluşun da ayaklanmış ne güzel inş tamamen iyileşecek en kısa zamanda üzülme artık allah daha beter hastalıklardan korusun

günaydın kızlar.uzun süredir yoktum aranızda.önce ev taşıdık.temizlik yerleşme falan derken fecişifayı kapmışım.kaç gündür yatıyodum ayakta bile duramıyodum.ama şimdi toparladım kendimi

çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza taşınma işi çok felaket oluyor neyseki bitirmişsin yeni evin bol şans ve mutluluk getirir inşallah kaydirigubbakcemile5

minna9595 günaydın canım nasıl başlayabildinmi rejime tatil sonrası kızlar ben dün fena saldımki sormayın neyse yapmicem detoks falan artık verdiklerimi bünye hızlı şekilde geri istiyoooo normal kahvaltımı kepekli yapcam birazdan kahveyle domates falan SEÇıL canım tekrar hoşgeldin ZEYNACIM sorma ya fenaydım ne bulduysam yedim

gunaydın kızlar vallah kusura kalmayın haber edemedım net te sorunler vardı af ola benı lısteden cıkardınızmı kılom 67 oldu sızler neler yapıyorsunuz ben kactım sonra gelrım öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…