Bizim kız yemiyo canım. Sabah kahvaltı etmio öğlen yemio akşam işine gelirse.
Eve gdince yorgun oluyomuş. Duş alıp yatıyormuş direkt.
Beraber yemek yesek o tabagın çeyreğinde bırakıyo zaten.
43 kilo olmakta istemezdim yaa
bnmde bi ark. var 46 kilo.garibim ne etek giyebiliyor nede elbise.bacakları çok ince.
ooooooffff offffffff ne güzel hayeller be yaa
çok efkarlandım
mayokiniyakışır suzime kıskananlarrrrr çatlasınnn
Aynen bedenine göre bişey bulamıyor. Bulsa da garip duruyo.
Ben 58 de durmak istiyorum. :26:
bizde isteriz o güzel doktorun menülerinden ,hatun kızçe paylaşabilcenmi bizlerlede ,ho herkesin kendine özel ama olsun yine fikir fikirdirvalla aylık 130 TL ne olursa olsun atacam köşeye olmuyor doktorsuz
geçen seferki başlangıçta 6 dilim vermişti bunda daha az
ilk hafta hedef 2 dileğim
l
HAYALLLLLLEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR GERÇEKKK OLSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKışın bile hayallerim var benim.
Taytt üstüne salaş bi tişört uzun çizmeler.
Bide deri ceket bideeee kot ceket altına bi elbise gene offf
Hep bu tarz giyinmek istiyorum ama tipim elvermiyor.
Bikinimde kırmızı olsun please
yoğurt en güzeli veya salata veya bol bol su iç cnaım pes etmek yok süper olmuş menü sabha dışında ,sabah dahada çeşitlendirebilirsin peynir zeyitn gibisabah
yarım dilim tb ekmeği. 1 haşlanmış yumurta
ara
1 elma. 1 adet eti form
öğlen
1 servis kaşıgı mantar. 1 dilim tb ekmeği
ara
1 elma
akşam
1 tabak tarhana çorbası
erken akşamı yedim şuan gene acıktım ne yesem bilemedim kedi gibi dolabın etrafından ayrılamıyorum
kızz o kısırr umarım bol yeşilliklidir eğerki değlisee yandın söliim heleki bide akşam yemişin :18::18:içinde az bulgur çok yeşillik varsa problem yokbugüm canım kısır istedi kısır yaptım kendimeee:)
yaparken tadı nasıl diye baktım 1-2 kaşık ucuyla o yüzden ara öğünde meyve yemedim
akşamı da 6 yk kısır ve 1 ayranla tamamladım.
2 saat sonra da 1 bardak süt içicem. bugünü de böyle atlattık :)
aynenn şeker aynennn bendede durumlar öleeee resmen yerimde sayıyorum ve şuan mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi ama kesin kociş işte gelince onunla birlikte bişiler atıştırırım pööööfffffffffffffffff nolcak halim böleee :18::18:merhaba kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69,5
gelen: 600
toplam giden: 9
bu gün kilo çizlegeme bakıyordum da evde kendi yazdığım, haziran ayından beri 68.5 ile 71 arasında gelip gidiyorum yuh bana ki ne yuhhh 4 aydır resmen oyalanıp duruyorum, bir an önce kendime gelmem lazımmmmmmm
kızz o kısırr umarım bol yeşilliklidir eğerki değlisee yandın söliim heleki bide akşam yemişin :18::18:içinde az bulgur çok yeşillik varsa problem yok
kizlar cok kotuyum,patates yiyeye bir hal oldum, ama bir gram bile gitmedi, cok morelim bozuldu ve bugun diyetimi bozdum,ne yapayim yaaevde misgibi yemekler piserken, esim ve cocuklar yerken ben kuru kuru patatesleri yiye yiye canim cikti, bende biraktim gitti, kalori hesabi yaparak daha guzel gidiyordu, bari benyine oyle yapayim, herseyden yiyeyim ama azyiyp kalori sayayim, ne olacak benim bu halimm yaaa vermem gereken 20 kiloyu nasil verecegim, enazindanbir 10 kilo gitseydi, cok uzgunum coookkkkkk,
pucca arkadas olark ekledım sakıncası yoksa kabul eder mısın?fotolarını merak ettım en cokta su meshur kabanı :))Günaydın kızlar.
Midem taş gibi bugün yaa.Bu gaz sorununa çare bulaydık iyidi.
Canım kahvaltı etmek istemiyor bugün. Gene de boş geçmemek için bizim bıdığın bebe bisküvilerinden 4 tane aldım yanıma.
Aklımdaki menümü yazayım.
Bide albüme resim ekledim bu sabah çektim.Size dediğim kabanla bide kendi yağmurluğumla işte.
Resimlere baktım da en çok bacaklardan almışım gene.
Resmen 2 tane kütüğüm var.:2:
Sabah:
2 kuru kayısı,
4 tane bebe bisküvisi,
1 tane ceviz
Ara:
1 mandalina,
Yeşil çay
Öğlen:
6 yk ıspanak,
2 yk yoğurt,
Bol salata ( z.yağlı, limonlu, göbek, k. lahana, maydanozlu )
Ara:
1 elma,
Yeşil çay
Akşam:
Meçhul
etmezmiyiz canım benim yaa dua ,Allah inş. gönlünüze göre verir herşeyi ayy çok sevindim valla şimdii sizde Allaha emanet olun hayırlı haberlerle dönersin inş.
merhaba canim sen tatile gitmeden hemen once bende insalah gidersin donustede bize bebek haberi ile gelirsin dedim ay nasil sevindim fazla topigi takip edemiyorum bu mesajini okuyunca cok sevindim ay kalbim temiz ya icime dolmustu hata tatil donusu soracaktim birsey varmi diye soramadim.... insalah saglicakla kucagina alirsin gozunuz aydin....
Eline sağlık canım, amaa ama sana ne oldu be güzelim nazar mı değdi, ne güzel gidiyodun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?