70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim kız yemiyo canım. Sabah kahvaltı etmio öğlen yemio akşam işine gelirse.
Eve gdince yorgun oluyomuş. Duş alıp yatıyormuş direkt.

Beraber yemek yesek o tabagın çeyreğinde bırakıyo zaten.

43 kilo olmakta istemezdim yaa
bnmde bi ark. var 46 kilo.garibim ne etek giyebiliyor nede elbise.bacakları çok ince.

Son düzenleme:
43 kilo olmakta istemezdim yaa
bnmde bi ark. var 46 kilo.garibim ne etek giyebiliyor nede elbise.bacakları çok ince.

ooooooffff offffffff ne güzel hayeller be yaa
çok efkarlandım

mayokini yakışır suzime kıskananlarrrrr çatlasınnn

Aynen bedenine göre bişey bulamıyor. Bulsa da garip duruyo.
Ben 58 de durmak istiyorum. :26:

sabah
yarım dilim tb ekmeği. 1 haşlanmış yumurta

ara
1 elma. 1 adet eti form

öğlen
1 servis kaşıgı mantar. 1 dilim tb ekmeği

ara
1 elma

akşam
1 tabak tarhana çorbası
erken akşamı yedim şuan gene acıktım ne yesem bilemedim kedi gibi dolabın etrafından ayrılamıyorum

bugüm canım kısır istedi kısır yaptım kendimeee:)
yaparken tadı nasıl diye baktım 1-2 kaşık ucuyla o yüzden ara öğünde meyve yemedim
akşamı da 6 yk kısır ve 1 ayranla tamamladım.
2 saat sonra da 1 bardak süt içicem. bugünü de böyle atlattık :)

valla aylık 130 TL ne olursa olsun atacam köşeye olmuyor doktorsuz
geçen seferki başlangıçta 6 dilim vermişti bunda daha az
ilk hafta hedef 2 dileğim
l
bizde isteriz o güzel doktorun menülerinden ,hatun kızçe paylaşabilcenmi bizlerlede ,ho herkesin kendine özel ama olsun yine fikir fikirdir

demezmi
dedim param yoktu.param oluncada gelecek yüzüm yoktu dedim
bu son şansın dedi.tekrar bırakıp kilo alırsa seni birdaha kabul etmem dedi
dileğim bence sende vakit kaybetme.maddi durumun biraz el veriyorsa git doktora.acayip motive ediyor
[/QUOTE] bu motiveler bizede yansıyor dr. saolsun valla yaa

HAYALLLLLLEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR GERÇEKKK OLSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANE SÜPER OLUR AMA DİMİ MODA DERGİLERİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ

yoğurt en güzeli veya salata veya bol bol su iç cnaım pes etmek yok süper olmuş menü sabha dışında ,sabah dahada çeşitlendirebilirsin peynir zeyitn gibi

kızz o kısırr umarım bol yeşilliklidir eğerki değlisee yandın söliim heleki bide akşam yemişin :18::18:içinde az bulgur çok yeşillik varsa problem yok

ya ben kilo bildirimi yapıcam kızçelerimdeeee nasıl yapsam diye düşünüom acaba başlangıcı bugünmü kabul etsem :18:sil baştan başlıomuşum gibimi kabul etsem kendimi acep :26:

merhaba kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69,5
gelen: 600
toplam giden: 9

bu gün kilo çizlegeme bakıyordum da evde kendi yazdığım, haziran ayından beri 68.5 ile 71 arasında gelip gidiyorum yuh bana ki ne yuhhh 4 aydır resmen oyalanıp duruyorum, bir an önce kendime gelmem lazımmmmmmm

aynenn şeker aynennn bendede durumlar öleeee resmen yerimde sayıyorum ve şuan mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi ama kesin kociş işte gelince onunla birlikte bişiler atıştırırım pööööfffffffffffffffff nolcak halim böleee :18::18:

yaa kilo çizelgemi yapmak istiodum fakat şekillerin göremiyorum nedenki acep :44::44:

kızz o kısırr umarım bol yeşilliklidir eğerki değlisee yandın söliim heleki bide akşam yemişin :18::18:içinde az bulgur çok yeşillik varsa problem yok

şimdilik diyet listemde kısır var. o yüzden pişmanlık duymuyorum.

Son düzenleme:

cnm benım nasıl kılo gıtmez ya..ben 71 cıkıodum gecen cuma..salı gunu patatese basladıgımzda 71.3 gorunuodum..bugun sabah tartıl 70.1 cıktım..daha 1 hafta bıle olmadı..bence cok ıı bu rakam.bende bozdum aralarda ama gıtmıs yanı..kı benım kılom takılıp kalmıstı orda gıtmıodu artık..ve cok sevındım bugun bu rakamı gorunce..6 lı rakamlara bı gecsem su zıncırı bı kırsammmm supppeeerrr olcak yanı..tmm kalorı syacaksan bıle dıkkat et yınede..yerken yedıkten sonrakı duyacagın uzuntuyu rahatsızlıgı dusun..gıdıcek o 20 kılo ınan bana..

pucca arkadas olark ekledım sakıncası yoksa kabul eder mısın?fotolarını merak ettım en cokta su meshur kabanı :))

İyi geceler canlarım benim

Yazamıyorum ama okuyorum sizleri..

Ben yarında çalışıyorum Bu yüzdeen yatış moduna geçiyorum şimdik.

etmezmiyiz canım benim yaa dua ,Allah inş. gönlünüze göre verir herşeyi ayy çok sevindim valla şimdii sizde Allaha emanet olun hayırlı haberlerle dönersin inş.

cokk sukur bebegım gelısıyormusssdua edınn kesemızı haftaya gorecegız teyzeleriii allatda gelısımımız var kalbımız gelısıyorr sag salım gelısır ınslll RABBIME EMANETINZZ ınsl..gusel gusel hamılelık gecırecegımmmm bebegımmı kucagıma alacaımm emzırecegım kg lerı mı vermeye baslıcammmbakalım 69-70 ıle hamıs kaldımm sonrsı ne olacakkkkhehehe kg muhım dgl sız varsınızz verırım nasıl olsaacok skr once allah ınn sonra sızlerın ve ates olcme topıgındekı ark.sayesınde hamıs kaldımm kg vererek yumurtalarım rahatladıı ve atesımı bılerek kendımı kordıne ettım VEEE RABBIM DE OL DEDI bebegımıcn ve cok sukurrrrdua edın bıze ıhtıyacaımızz varrr ınsl...rabbım ısteyen herkeslere yasatsınbu duyguyu ınsllll

gününüz aydın olsun...wawwww bugün çok erkenciyim topiği ben açtım ...kahvemi içiyorum yarım saat sonrada kahvaltımı edeceğim.biraz alışveriş sitelerine bakayım.hoş alışveriş için para yok birde ordaki kızları görünce hep iç çekiyorum oralarda dolaşayımda kendimi biraz hırslandırayım.

bu arada ben topiğe bildirim yaptım da melof cum sana yapmayı unutmuşum listeyi görünce aklıma geldiyoksa işime gelmediğinden değil....ellerine sağlık kilo veren herkesi tebrik ediyorum....şimdilik hoşçakalın...............

Eline sağlık canım, amaa ama sana ne oldu be güzelim nazar mı değdi, ne güzel gidiyodun??
Zeynep tebrikler canım, kilo veren herkese tebrikler. Bana da ve diğer alanlara gelsin. Hadin bakalım haftaya artık umarım eksilerde buluşuruz.

merhaba bu forumu ilk defa kullnaıyorum sayılır.. son 3 sene de 13 er kilo verip tekrar aldığım için paylaşmak istiyorum bende tüm sıkıntılarımı.
akapuktur günde 2 saat yürüyüş diyetisyen haptı çöptü derken son olarak kafamda bu bu işi bitirmeye karar verdim ve 2 kasımda 73 kilo ile her zamankinden daha büyük bir inanç ve kararla diyete başladım...lütfen beni de çizelgelerinize yarışlarınıza katıınızz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…