merhaba bu forumu ilk defa kullnaıyorum sayılır.. son 3 sene de 13 er kilo verip tekrar aldığım için paylaşmak istiyorum bende tüm sıkıntılarımı.
akapuktur günde 2 saat yürüyüş diyetisyen haptı çöptü derken son olarak kafamda bu bu işi bitirmeye karar verdim ve 2 kasımda 73 kilo ile her zamankinden daha büyük bir inanç ve kararla diyete başladım...lütfen beni de çizelgelerinize yarışlarınıza katıınızz((
merhaba bu forumu ilk defa kullnaıyorum sayılır.. son 3 sene de 13 er kilo verip tekrar aldığım için paylaşmak istiyorum bende tüm sıkıntılarımı.
akapuktur günde 2 saat yürüyüş diyetisyen haptı çöptü derken son olarak kafamda bu bu işi bitirmeye karar verdim ve 2 kasımda 73 kilo ile her zamankinden daha büyük bir inanç ve kararla diyete başladım...lütfen beni de çizelgelerinize yarışlarınıza katıınızz((
cokk sukur bebegım gelısıyormusssdua edınn kesemızı haftaya gorecegız teyzeleriii allatda gelısımımız var kalbımız gelısıyorr sag salım gelısır ınslll RABBIME EMANETINZZ ınsl..gusel gusel hamılelık gecırecegımmmm bebegımmı kucagıma alacaımm emzırecegım kg lerı mı vermeye baslıcammmbakalım 69-70 ıle hamıs kaldımm sonrsı ne olacakkkkhehehe kg muhım dgl sız varsınızz verırım nasıl olsaacok skr once allah ınn sonra sızlerın ve ates olcme topıgındekı ark.sayesınde hamıs kaldımm kg vererek yumurtalarım rahatladıı ve atesımı bılerek kendımı kordıne ettım VEEE RABBIM DE OL DEDI bebegımıcn ve cok sukurrrrdua edın bıze ıhtıyacaımızz varrr ınsl...rabbım ısteyen herkeslere yasatsınbu duyguyu ınsllll
gününüz aydın olsun...wawwww bugün çok erkenciyim topiği ben açtım ...kahvemi içiyorum yarım saat sonrada kahvaltımı edeceğim.biraz alışveriş sitelerine bakayım.hoş alışveriş için para yok birde ordaki kızları görünce hep iç çekiyorum oralarda dolaşayımda kendimi biraz hırslandırayım.
bu arada ben topiğe bildirim yaptım da melof cum sana yapmayı unutmuşum listeyi görünce aklıma geldiyoksa işime gelmediğinden değil.... ellerine sağlık kilo veren herkesi tebrik ediyorum....şimdilik hoşçakalın...............
Eline sağlık canım, amaa ama sana ne oldu be güzelim nazar mı değdi, ne güzel gidiyodun??
Zeynep tebrikler canım, kilo veren herkese tebrikler. Bana dave diğer alanlara gelsin. Hadin bakalım haftaya artık umarım eksilerde buluşuruz.
tskrler ellerıne saglık..haftaya kırcam ıns su 70 ın zıncırını :))
artik daha cok kendimi ve oglumu düsünecegim betülcüm yeni sac modellerine bakiyorum sacmi da yaptircam zaiyfliycam sikir sikir giyincem evlenince hep geri planda kaldim ben yiprandimbencede en dogru karari aldin betülcüm sonradan mutsuz olmandansa tatli kiz sende iyiki varsin
Canım benim nasıl gidiyor dersler?
Teşekkür ederim ayrıcaa öptüm kocaaman.
Sabah çekindiğim resimlere bakıp duruyorum resmen bacaklarıma ve totoma gitmiş kilolar.
Eritmek için o kadar da uğraşmıştım halbuki.
Sabah çekindiğim resimlere bakıp duruyorum resmen bacaklarıma ve totoma gitmiş kilolar.
Arkadaşlar merhaba, ben de katılmak istiyorum mümkünse gruba.şu an 74 kiloyum(((((( 2 yıl önceye kadar 49-50 arası gidip geliyordum.sonra hamile kalabilmek için ilaçlarında etkisiyle 58 kiloya çıktım.2.5 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonra hiç zayıflayamadım.
slm mkısceler dun akşam spora basladım bugun oksururken karnım acıyo sanırım doogru yoldayım:)
1 öğün
2 dılım kızarmış ekmek 3-4 catal krem peynır 1tane yesıl zeytın salaytalık domates salam bırde 5-6 dılım parates kızarmasısanah sanah ne yemeışım yaw
2.öğn
3-4 kasık pılav
1 tavuk but yesıl salata
bolsu
hayırdır kızçem yeni işe mi başladın eğer öyleyse darısı başıma diyim ,sanada Allah kolaylık versin düğün için büyük katkı olur çalışmanİyi geceler canlarım benim
Yazamıyorum ama okuyorum sizleri..
Ben yarında çalışıyorumBu yüzdeen yatış moduna geçiyorum şimdik.
liste süper olmuş ben tam sınır noktasıyım verenler ve aalanalar arsında tereddütte kalan kişiyim
hadi bakalım hayırlısı olsun canım,inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahımcokk sukur bebegım gelısıyormusssdua edınn kesemızı haftaya gorecegız teyzeleriii allatda gelısımımız var kalbımız gelısıyorr sag salım gelısır ınslll RABBIME EMANETINZZ ınsl..gusel gusel hamılelık gecırecegımmmm bebegımmı kucagıma alacaımm emzırecegım kg lerı mı vermeye baslıcammmbakalım 69-70 ıle hamıs kaldımm sonrsı ne olacakkkkhehehe kg muhım dgl sız varsınızz verırım nasıl olsaacok skr once allah ınn sonra sızlerın ve ates olcme topıgındekı ark.sayesınde hamıs kaldımm kg vererek yumurtalarım rahatladıı ve atesımı bılerek kendımı kordıne ettım VEEE RABBIM DE OL DEDI bebegımıcn ve cok sukurrrrdua edın bıze ıhtıyacaımızz varrr ınsl...rabbım ısteyen herkeslere yasatsınbu duyguyu ınsllll
ehehe sende benim gibisin para yok sepete ekliyorum ,kociş dio ne yapısoun kendimi tatmin etmeye çalışıyorum diyorum ,ürünü ben sepete ekleyince başka kadınalr hırs yapıo diyorum tıpkı benim gibi ,heyecean yaratıyorum alışveriş sitesinde diyorumgününüz aydın olsun...wawwww bugün çok erkenciyim topiği ben açtım ...kahvemi içiyorum yarım saat sonrada kahvaltımı edeceğim.biraz alışveriş sitelerine bakayım.hoş alışveriş için para yok birde ordaki kızları görünce hep iç çekiyorum oralarda dolaşayımda kendimi biraz hırslandırayım.
nerelerdesin kuzum hiç denk gelemedim sana ben :26:sözlünden ayrılma mevzusu olmuş sanırım çok üzüldüm iyiydiniz siz nolduki birden öle ayrılık falan :44::26:oohh ne güzel yaptır saçları süslen güzel güzel
artık evlisin diye yıpratma kendini zayıfla da kendine bak
o gıcık kocan da kıskansın
çok şükür canım zar zor geçirdiler işte.. sözlüde kaldım öyle aklımdan her şey gitti nerdeyse toparlayamadım kendimi de yazılı iyi diye geçirdiler..
öptm tatlım
tatlım ben nezmna gırıcem lısteye pekı
nerelerdesin kuzum hiç denk gelemedim sana ben :26:sözlünden ayrılma mevzusu olmuş sanırım çok üzüldüm iyiydiniz siz nolduki birden öle ayrılık falan :44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?