70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolun kızlar

bu arada kızlar ayran çorbası yapacaktım ama vazgeçtim....elma diyetine başladım bugün....yapanlar çok memnun...bu bünye neler gördü...bide bunu deneyelim bakalım...zaten elmayıda çok severim ...zorlanacağımı zannetmiyorum

of of of canım daha yaz sonbahar moduna girme şimdiden arada herkes kendini salıyor demekki bende de öyle bir durum var içimden rejim yapmak yediklerime dikkat etmek gelmiyor yaz bitiyor diemi ne ama bi süre aynı kiloda kalacağım gibime geliyor az önce ceviz ve badem yedim kaptırdım kendimi şimdi yeşil çay içiyorum 2 gündür kahvaltıda müsli yiyorum meyveli baya tok ttuyor tavsiye ederim :))
gnaydın arkadaşlar ben dün sabah simit ve çay öğlen yoğurt kraker akşamda 1 tane eti cin yedım arkadaşlar ınşallah zayıflıcemmm((((
çok dengesiz besleniyorsun bu şekilde kilo vermen çok zor versen bile çok çabuk geri alırsın ara öğünler ve normal birşeyleryemen lazım sabah kahvaltı şart ama simit çay değil domates salatalık penir gibi :))) ara öğünler yap kendine yoğurt meyve ayran gibi evde veya dışarda olduğuna göre seç bişiler bu şekilde çok sağlıksız biraz nasihat gibi oldu ama kilo veriosak sağlıklı vermeliyiz deme :))))
günaydın canım bende aynı durumdayım valla bizi dürtücek bişiler lazım ki toparlanalımmm çok uzun süre çiğne ufak lokmalar al sürekli yediğini sanarlar hepsinden azar azar tatmış olursun bence :)
hoşgeldin aramıza yeni evin hayırlı olsun acil şifalar biraz vücudu toparla sonra rejime başla bence :)
gunaydın kızlar vallah kusura kalmayın haber edemedım net te sorunler vardı af ola benı lısteden cıkardınızmı kılom 67 oldu sızler neler yapıyorsunuz ben kactım sonra gelrım öptum

günaydın canım olmuo böle ara ara gel merak ediyoruz baklkkkk

selam herklese sabahtan beri yeni bvaktim oldu her işle uğraşınca gayet doğal değilmi geçici vergi zamanı muhasebeci izinde bende anlamıyorum mali müşavir gelcek inşallah allah yardımcım olsunçok karıştım çokkkk

alla alla elma diyeti nasılmış canım benim haberim yok ondan gerçi ben yapamam elmayı severim ama o kadar değillllll bide acıkırım ben elma yedikçe heheh
bende ayran çorbasını deneyim diom o daha makul geldi banada malum diğerini bitirememiş biri olarak :)))

bende geçen kk gezeken buldum elma diyetini canım okudum ama çok zor sabah kahvaltı yapıyon sonra hep elma aralarda da yeşil çay ve bol su bence sağlıklı değil o kadar elma yemek sadece ayranlı çorba daha iyi şişirir acıktırmaz fazla bende düşünüyorum yapmayı bakalım cumartesi sabah kapadokyaya gidecem turla oğlanı babasına bırakacam 2 gün kafa dinliyecem arkadaşlarımla bekarlık günlerimdeki gibi ,regl olcam eli kulağında sabahtan beri çok sancım var denize fazla girince ıslak kalınca bu ay zor geçecek regl sanırım kekik yaptım içtim şimdi söker belki hemen rahatlarım

magrenta canım ya dün fenaydım ama bugün iyi kahvaltı kepekli tost arada karpuz ve yine nescafe karpuzla hemde ama işte napim bunalım bugünler olsun zaten perşembe görümceme gitcem cumartesi kızını istencek yardım temizlık falan cuma akşamına kadar ordayım rejim yattımı yoksa kepekli tost sürekli kahveyle yaparmıyım bilmiyom salıda yüzük takılcak tekrar ordayım zaten çarşambada savura kalkılcak ama ramazan için yufka açarlar hani ya bu sene açtırmıcem belki ramazanda 5 kere falan yerim onuda alırım görümcemden eşim için oda bende az tadına bakarım kepekli tostla ramazanı geçirmek istiyom ve detoks yok hayatımda artık belki 6 lı rakamları görünvce bi durur ya o zaman belki 2 günlük olur normal yicem yani rejim ama ya geçen sene süperdi ya 2 ayda 12 kilo tam 60 günde nasıl yaptıma gelince spor spor yani yürüyüş ama yine diyom oğlumu okula yollayınca anca o zaman en fit olcam dönem olur bu sene değil oda seneye çünkü 4 yaşı kasım sonu bitiyo seneye ana okulu bu sene veremem yuvaya herhal çünkü çok pahalı burdakiler 450 falan oda zaten ev kirası gibi bişey hangi birine yetişelim aslında çok isterdim çocuk sürekli tek sıkılıyo buralar öyle çocukların dışarı çıkıp oynuyacağı yerlerde değil hep villa kimseler yok sokaklarda yazın in cin top oynuyo hele bizim çocukluğumuz çok güzeldi beykoz gibi cennette yeşillikler ormanlar gerçi oda gittek şu boğaz köprüsü olayı ordan geçiyo ya sinir ediyolar bi oralar kalmıştı oralarda gidiyo başka şeyler yazimde rejimden bahsetmeyelim çünkü ne kadar takarsam o kadar geri tepiyo beni ya sizide öylemi neyse yani belki zayıflarım seneye kadar ama fit olmam spor olunca daha güzel olur

MİNNACIM sen bilmiyon sanırım geçen hafta detoks yaptım ,ve uydum ama 500 gram sadece olunca sinirlendi, beğin tabiki bende sana onları geri aldırırımda sen gör dedi ..hehalde eziyet etmemek lazım.
ya anlamıyom şu rejim yapmadan doğum kilosunu şıp diye verenlere ki bitaneside eltim. 2 çocuk doğurdu ama 56 kilo ve rejimmi o da ne diyo .yani aslında az yiyo ve sık sık da değil normal 3 öğün yiyo, ve sumu o da ne ki günde 2 bardak içer belki. sevmez suyu onun yerine kola soğuk, meyva suyu ..ya oda insan vücudu benimkide ve bize gelince su su su diyolar. ee peki o ne su yok, bide çaycıdır ve çaya yeri geldiğinde 3 şeker abartmıyom hani tatsız olan şekerler olurya bazen o zaman 3 şeker normalde 2 tane atar ,çikolatada yer ..bakın burası en önemlisi vc ye yani büyük olana 2 veya 3 günde çıktığını söylerki ben sürekli .metepolizma süper bende ee bu ne şimdi yani tamam ben evlendikten sonra aldım kilo 29 yaşından sonra .ama eskidende hep bi kalça vardı bel incecikti şimdide aynı gerçi kalça 42, 44 bazen bel 38 ,40 gibi yaaaa çıldırcam şu rejim yapmayıp üstüne yiyenleride görünce acaba çok taktığımız içinmi .niye öyle olur boyuda aynıdır benle eltimin 1 63. bende göğüste yok orasıda 38 ,40 beden arası aceb bi süre takmasam diyom o zanmanda uçuyom yedikçe yiyom ..yine kimseler yok ya sayfalar dolsun çenem düştü pardon elim düştü.

Son düzenleme:
yaa hadi gelin nerdesiniz bak kimseleri görmeyince motivede olamıyom bak şimdi yemek yicem dermişim o da neyse dermişim en gıcık olduğum kelime ama bazen deniyo işte hadi kızlar gelin ya

bende okudum biraz önce canım zor o bi kesin sürekli değil ama detoks niyetine bir kaç gün yapılabilir gibime geldi öenmli olan sonra verilen kiloları geri alıyomuyuz?
valla süper ya bende keşke gelebilsem kapodokyaya kurban bayramında inşallah bende tur ayarlamayı düşünüom bakalım ayrıca benimde adet dönemi yaklaştı kafatı yicem şiştim ağrım var ama gelen giden yok

aramıza tekrar hoşgeldin geçmiş olsun canım a.s.

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım taşınma yerleşme gerçekten zor ama atlatmışsın artık yerimseniben
kirazcım ben karpuz detoksunu yapmıştım iki gün dayanabildim sonunda bir kilo verdim ama detokstan iki gün sonra canım hep bişiler yemek istedi bilmiyorum bende mi öyle oldu ama öyle tek besinle vücutta bişiler eksik kalıyo bence kafamçokkarıştı
sorma canım ya benim de var öyle arkadaşlarım bence onların içinde yediklerine ortak olan bi kurt var ondan öyle zayıf kalıyolar delikafadulden

MAGRENTA haklısın öyle yapiyim bari a.s
MİNNA'cım keşke bende unutabilsem unlu yiyeceklerin tadını zaten tatlıyla aram yok benim bi tek zaafım hamurlu yiyecekler onlardan da vazgeçtim mi bu iş tamam ramazanda allah sağlık verirse onlardan da vazgeçeceğim zemuszemus

MAGRENTA canım metabolizma olayında ben yanlış ifade etmişim canım o 2 veya 3 günde anca çıkıyo eltim, benim süper çalışır . ondan problemim yok zaten benim ama o zayıf ben değil o sadece 3 öğün ve 2 bardak su abartmıyom yani

yok artıkkkkkkkkkkkkkkkk ona rağmen böle yane offf offfff bende öleyim ama çok su içiom ama neden zayıf deilim valla şu elma rejimini deneyim diom yapabilirmiyim ki

neyse kızlar herkese iyi akşamlar ben toparlanayım kaçıym artık deli tavuk gibi oldum bugün 2 masayı birden idare etmeye çalışrsan olcağı bu tabe:gitme:

ya MAGRENTACIM abartı yok hatta diyomki bazen bizim dietisyenlermi yanlış biliyo yok çok su için yok 6 öğün yiyin abartısız 2 veya 3 bardak su içer hatta onunlabu konu hakkındada konuşuruz hiçmi susamazsın oda eğer tatlı yemişse susar düşünebiliyonmu TATLI yanin onun üstüne su içenlerden ama kilo yok ama yazın kolada içer dondurmada yer ama kilo yok ben geçenlerde gazetede bir yazı okumuştum yurt dışında çok satmaya başlamış bir diyetisyen diyoki günde 3 öğün sadece fazla öğün yiyince miğde büyüyo ve zayıflanmıyo aslında diye ki tartışma konusuda olmuş marankide günde 2 öğün yiyo diye biliyom ya aslında kafam karışıyo evet ben zayıfken 3 öğün yerdim sadece hatta 2 bile olurdu ve gerçektende çok suda içmezdim belki 1 litre falan taki evlenip evde sürekli tv karşısında yemek yiyinceki gerçekten bunlar 6 öğün oluyodu şişmanlamaya başladım eşimde günde 2 öğün yer bazen 3 olur ama 70 kiloki erkek için ideal kilo biz yedikçe miğdeyi büyütüyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…