70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün toplamda 1290 kal almışım o kdr da yedim doydum

ama demekkii az kaloriyle de doyulabilioo

kalorisepeti güselmiş ciddeenn

sağol inan bazen o kadar çok hayal kırıklığına uğruyorum ki..umut la bekliyorum herşeyin güzel olacağı günleri......

her şeyde bir hayır vardır cnm belki ( bencede) böyşlesi daha hayırlı. bebeğini büyüt ellerde büyümesin seninle büyüsün . en azından ben böyle düşünüyorum.

sanırım haklısın......sağol desteğin için.........

çok geçmiş olsun acil şifalar versin yüce rabbim....

o sureyi bende duymuştum demekte fayda var.yüce rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı etsin inşallahh...

mezun olmayı dört gözle bekliyoruz iş diplomayı almaya gelince de neden se bir boşvermişlik var.bende aynısı yapmıştım.bu arada ne işle meşgulsünn....

Selam kızlar
Havalar bozdu bende depresif moduma girdim.
Hep aynı dert. Allah başka dert vermesin ama sıkıldım kilo verip verip almaktan.
Bi gazla başlıyorum sonu hüsran oluyo.
Napcam ben böyle bilemedim.

bende depresyondayım..

oha diyorum sana.....bu muydu üzüntün hem regli öncesi tartınmışsın hemde kilo aldım diyorsun..ödemdir canım o yaa gerçekten fotolarda herşey gayet normal.ben foto çekinmeye bile korkuyorum dikkat ettiysen face te foto fazla yok.cuma bildirim günü başlıyoruz yeniden.....anlaştık mı

moral bozucu her nekadar dengesiz olsalarda.benimde var oyle arkadaşlarım benı her gorduklerınde ne o iclal çok kilo almışsın diyorlar.onceden yok falan diyordum ama şimdi evet aldım diyorum.neyse başarın kendin dışında herkesi rahatsız eder bu hayatın kuralı..çok kızdım çokkkkk

ayy canımm gazaa gelmek lazım yaa yoksaa olmuooo
ama gerçektebn burda konuşmadan yazışmadan
olmuyoo sorumluluk olmuyoo
yarışa girdiğimdede öyle olduu
ben kazanırsma elbise alıcaktım arkadaşım kazanırsa eşarpp
ama hiç biri gözümde değildi kaybedersem iradeli imajım yok olucak diye
asıldım hatta 2-3 hafta moda da giremedim ölede olsa ben kazandım
tamamen sorumluluktan dolayı dikkat ettimm

kızlar ben yemeğe gidiyorumm
sorna gelmeye çalışıcam yineee görüşürzzz

Valla güzel iş başarmışsın.
Gözümde büyüyor o kilolar.
60 olsam yeter diyorum o derece.

Canım senin kilon normal nie çekiniosun ki resim eklemeye?
Keşke bende 68 olacağıma 64 kilo olaydım.
Bu hafta bildirimde bende varım bakalım neler olacak.
Toparlanıcaz hep birlikte ins.

canım benim bende keşke 64 oleydimmmmmmmmmmm........

çizelgedeki kilo bayramdan önceye aitti.son cuma bildirim yapıp memlekete gitmiştim.sonra ne olduysa orda oldu....+ 3 kilo ile geri döndüm.geçen cuma topiğe bildirim yaptığımda 3 kilonun 1 kilosunu vermişim .bayram öncesine dönmek için toparlıyorum.şuan 66 kiloyum.çizelgemi özellikle değiştirmedim.bu cuma hepicinize fark atıcam...yaşasın sağlıklı zayıflamak.......

Hadi bakalım beklioruz.
Ben anca 2 hafta sonra görürüm 66ı falan.

Kızlar merhaba tekrar
Bugün öğle yemeği yalan oldu
11:30 dan beri yollardayim
Eski çalıştığım yere uğradım
Orda bir tane lahana sarması yedim
Cok açim cokkkkk
Eve gidince yiyeceğim yemeğin hayalini kuruyorum şimdi

Alıntı yapamıyorum öptüm

bugün kü menüm.....yorumlara açıktır...

uyanınca
1 fincan sade türk kahvesi

sabah
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
1 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
3 ç.k ayva reçeli
1/2 domates
1 dilim beyaz peynir
1 adet yumurta

ara (yok kahvaltı geç yapmıştım..)

öğle
1 bardak ayran
mevsim salata
1 adet haşlanmış tavuk göğsü

ara
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
1 adet ayva

akşam
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran
salata

ılaveler:3-4 lt su,1 kupa form çayı,,,belki akşam yemeğinden sonra bir porsiyon meyve yiyebilirim........

bu kalari sepetinden birşey anlamadım.bu yediklerim kaç kaloridir bilen var mı:26::26::26::26::26::26::26:

slm kızlaaaar
şu test işini araştırdım.
york testi veya besin tolerans testi diye geçiyor. benim gibi kilo veremeyen insanlarda belli besinlere alerji olabilirmiş. ve bu besinleri tüketmek yağ yakımına engel oluyormuş ama bu test çok pahalı 900 tl falan o kadar para veremem
neyse ben artık diet işini bırakıp harekete yönelmeye karar verdim hergün yaptiğim tüm hareketleri listeleyeceğim. her akşam yada sabah size de yazarım benim menümde bu olsun artık :)
bugün yarım saat hızlı tempo yürüyüş, 30 dk hafif jimlastik,
5 kata yürüyerek çıkma:),
10* 2 set çömel kalk, 20*2 set her kol için hareket
bu şekilde liste tutmayı düşünüyorum yemek fikrini aklımdan çıkarıp sadece harekete odaklanacağım zaten menülerim sorunlu değil biraz da böyle deneyelim bakalım :)

[1] Tavuk Göğüs 200 GRAM 208
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] Ayva 35 gr 22.05
[5] Süt 0.25 LİTRE 170
[6] Tavuk Göğsü 150 GRAM 165
[7] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[8] Ayran 1 ADET 92
[9] yumurta 1 adet 80
[10] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[11] Domates 0.5 ADET 7
[12] Ayva reçeli 15 GRAM 30.9
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[14] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[15] Süt 0.25 LİTRE 170
Toplam : 1268.45 kal.

hızlıca böle hesapladım canım :)

çok çok çok uzun zaman oldu sizi görmeyeli şifremi bile unutmuşum zor siteye girdim neyseki yaptım ne yapıyorsunuz şu anda hiç okumadım :126::126::126:

Pucca mla konuşuyoduk cuma günleri bildirim yapacağını söyledi dayanamadım bende giricem dedim. Uzun zamandırda boşlamıştık zaten rejimi..
İnanın hiç gücüm kalmadı ev iş ev iş o kadar monotonlukla bi kilo almayı başarabildim Ama dur demenin zamanı geldi. Cuma bende bildirim yapıcam sizinle daha çok gaza geliyorum..
Bugün yediklerimi sayayım ilk önce

Sabah;
07:30 1 fincan çay şekerli
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusundan az peynir
yarım domates

10:30 1 Pişmaniye, yeşil çay

12:00 Arnavut ciğeri
yeşillik salata
ayran
3 kaşık bulgur

15:30 yoğutlu tarçınlı elma

Aksamada Allah Kerim
Toplantı varmış şirkette ne zaman çıkarız ne yaparız bilemicemm

Kızlar çok öptüm yine yazıcam sıkı takipçi olucam haberiniz olsun

ben be bir şey söylemek istiyorum hayatım da tek şey değişti sadece şeker hiç kulan mi yorum ne çay içerken nede tatlı canım çekiyo :26:

O testler bazen şehir fırsatları varya onlarda çıkıyor uygun fiata, görürsem haber veririm sana, sitelere bir bak istersen.
http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/myclinic/3046626
buraya bir bak

Son düzenleme:
1.5 dilim tb ekmeği. menemen krem peynir

ara
şekersiz türk kahvesi. 1 eti form mısır patlağı

öğlen
gün vardı pasta börek ama az

ara
yok

akşam
elma.

kızlar oğlum 7.5 aylık çok gergin ve sinirli bir bebek. uykusu geldiğinde, acıktıgında, istediği olmadıgında, ayağımda sallarken vs hep sağ bileğini ıssırıyor. morarmış kolu ve sürekli ağzında.bir de emiyor. alltta 2 dişi var. neden böyle yapıyor? normal bir durum olmadığını düşünüyorum. ne yapabilirim? nasıl davranabilirim? zaten çok zor bi bebek. offfff ne uyumak biliyor ne yemek.sürekli ağlıyor.
depresyona girdim sanırım yaaa psikiyatriye gidecek zamanım ve fırsatım yok kilo aldırmayacak ve beni rahatlatacak bi antideprasan kullanmam lazım.

sabah; 2 sb su
5-10 dk hareket
2 yumurta, 1 domates, 1 biber, 1 dilim peynir, 5 zeytin

öğlen; 2 muz, 1 elma

akşam; çupra balığı, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…