sağol inan bazen o kadar çok hayal kırıklığına uğruyorum ki..umut la bekliyorum herşeyin güzel olacağı günleri......canım seni anlıyorum ama üzülme, istediğin bişey eğer olmuyorsa, ya daha iyisi olacaktır ya da olmaması senin için ve bebeğin için daha hayırlıdır. ne zaman sen durumu kabullenir ve gelecek için endişelenmeyi bırakırsan o zaman istediklerin kendiliğinden olacaktır... bu arada ben de stresten yiyenlerdenim,çoğu kadın da böyledir yanız değilsin merak etme..
her şeyde bir hayır vardır cnm belki ( bencede) böyşlesi daha hayırlı. bebeğini büyüt ellerde büyümesin seninle büyüsün . en azından ben böyle düşünüyorum.
evet canım hata oldu yavru kuşuum ilaçlara başaldık geçer inş. en kısa zamanda
şekerim ben valla 78 den nasıl inmişim ona hayret ediorm şimdi o kdr iradeli değilim
sanırım gözüme batmadığı için artıkk ama öyle böyle gidicekkk inşallah
seninde gider canım çok fazla bişey yok ki aramızda aynıyızzz
1 hafta dayanınca gerisi gelio aslında hadi bakalım yapabilirz inş bundan sonraa
çok saol suziimm ateşi uzun sürmedi çok şükür geçti
canım göğsüm için 12 sine randevu aldım p.tesi gidicem inş..
Bir sennnn, bir bennnn veremedik, obur boğazlarımızı tutamadık, ben de boy da yok zati, neyime dikkat etmiyorsam, şişko Fadimeeeee diyeyim bari kendime:18:Sen de yine boy var ne de olsa.
canım hjer şeyde ve her şerde bir hayır vardır, sabredeceğiz başka yolu yok. Bir de Vakıa suresi var, Kuran da, onu okuyabilirsen her gün kapılar açılır, çok bereketli bir dua, tecrübeyle söylüyorum, Yasin suresi de sıkıntı giderirmiş. İstersen bunları bir dene canım.
Bunların neresi 1646 kalori yapıyor ki, bir yanlışlık olmasın. bir de akşamları mümkün mertebe, sebze yemeği+salata+yoğrtla öğünü kapatmanı tavsiye ederim, akşam en hafif geçirmemiz gereken öğün, makarnadır, pilavdır, ekmektir akşam yememeye çalış canım.
bugünkü menümün bir kısmı
sabah kalkınca 500 ml su
7:20...
1 haş yum
1 domates
1 salatalık
3 köz yeşil biber
1 kk kdr köy peyniri
2 dilim kızarmış tb ekm
arada acıkırsam ve fırsat olursa sağlıklı ara yiyecekleri
öğlen ayran çorbamdan dünden kalan..
gerisini bilmiyorum..
öğleden sonra işte olmıcam..
bankaya gidip parola alıcam
müdürlükten yaka kartı bastıracam
üniye gidip diplomamı alıcam
mezun olalı 14 sene oldu gidip alayım artık..
inşallah yetiştirebilirim hepsini
ve cumaya yine denetim var
bu sefer eksiğim olmasını istemiyorum..
Selam kızlar
Havalar bozdu bende depresif moduma girdim.
Hep aynı dert. Allah başka dert vermesin ama sıkıldım kilo verip verip almaktan.
Bi gazla başlıyorum sonu hüsran oluyo.
Napcam ben böyle bilemedim.
Al söyliyim de şok ol.
68 kiloya kadar çıkmışım. Geçen hafta regl öncesi tartıldım.
Bunalımım bundandı.
Ve işin kötü tarafı aldığım kilonun neredeyse tamamı toto da ve bacağa gelmiş.
Bunu eritmem de çok zor.
Hadi beni teselli edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ay tutmayın beni kadının dediklerini olayın gelişmesini yazcam.
İçimde kalırsa patlıcam çünkü.
Neyse Kuran bitti pilavları dağıttık falan en son arkadaşlarım, ablamlar falan mutfağa çöktük oturuyoruz pilav yiyoruz.
Komşannem vardı tencerelerin yanında pilavı tabaklara koyan bide o densiz kadın geldi.
8 kızız bu arada. Samimi arkadaşlarım falan var.
Kilodan konu açtı. ( Bu arada kadın beni yeni görüyor en son ufakken falan görmüştür herhalde ) sen kimdin falan dedi X in kızıyım dedim.
Kilo ver kilo bu ne böyle dedi.
Yanımda da biri 45 biri 52 kilo olan arkadaşım vardı.
Bak arkadaşların ne güzel zayıf bide sana bak dedi.
Ben kendi kızıma bile söylüyorum göbeği çıksın hadi spora gidiyosun falan.
Bunu söyleyen kadında 90 kusür kilo!
Kızlar kilo takıntımı bildiklerinden hepsi yere bakıyo falan. Komşannemde ortamı yumuşatmak için Dilek çok kilo verdi.
İsterse gene verir zaten normal şu anda falan dedi.
O da hala inatla genç kız dediğin fiziği düzgün olucak bik bik bik konuşuyo.
Sustum sustum misafir diye ama daha da dayanamadım.
Dedim ki kilo verilir de senin şu çenene napmalı dedim.
Benim içim neyse dışımda o dio.
Ama nasıl yüksek sesle konuşuyo anlatamam.
İyi niyetli olsa kenara çeker söyler. Ne biliyim telkinde bulunur. Bunun amacı rezil etmek.
Bende verdim ağzının payını ama kendimi 200 kilo gibi hissediyorum artık.
Bizim kızlarda bize bişi dese cevabnı veremezdik iyi susturdun kadını falan dediler.
Çok canımı sıktııı çoook.
Valla süper gaza getiriosun.
1 Aralıka arkadaşımın düğünü var o zamana kdar bişeye benzesem bari.Ne giyeceğim bile meçhul.
Bide sevgilimin annesiyle tanışma olayı var.
Kilo vermek için bi ton sebebim var.
Helal valla sana tekrar 60 a kadar düşmüşsün.
Süper bence tam diyetlik menü.
ayy canımm gazaa gelmek lazım yaa yoksaa olmuooo
ama gerçektebn burda konuşmadan yazışmadan
olmuyoo sorumluluk olmuyoo
yarışa girdiğimdede öyle olduu
ben kazanırsma elbise alıcaktım arkadaşım kazanırsa eşarpp
ama hiç biri gözümde değildi kaybedersem iradeli imajım yok olucak diye
asıldım hatta 2-3 hafta moda da giremedim ölede olsa ben kazandım
tamamen sorumluluktan dolayı dikkat ettimm
oha diyorum sana.....bu muydu üzüntün hem regli öncesi tartınmışsın hemde kilo aldım diyorsun..ödemdir canım o yaa gerçekten fotolarda herşey gayet normal.ben foto çekinmeye bile korkuyorum dikkat ettiysen face te foto fazla yok.cuma bildirim günü başlıyoruz yeniden.....anlaştık mı
moral bozucu her nekadar dengesiz olsalarda.benimde var oyle arkadaşlarım benı her gorduklerınde ne o iclal çok kilo almışsın diyorlar.onceden yok falan diyordum ama şimdi evet aldım diyorum.neyse başarın kendin dışında herkesi rahatsız eder bu hayatın kuralı..çok kızdım çokkkkk
Valla güzel iş başarmışsın.
Gözümde büyüyor o kilolar.
60 olsam yeter diyorum o derece.
Canım senin kilon normal nie çekiniosun ki resim eklemeye?
Keşke bende 68 olacağıma 64 kilo olaydım.
Bu hafta bildirimde bende varım bakalım neler olacak.
Toparlanıcaz hep birlikte ins.
canım benim bende keşke 64 oleydimmmmmmmmmmm........
çizelgedeki kilo bayramdan önceye aitti.son cuma bildirim yapıp memlekete gitmiştim.sonra ne olduysa orda oldu....+ 3 kilo ile geri döndüm.geçen cuma topiğe bildirim yaptığımda 3 kilonun 1 kilosunu vermişim .bayram öncesine dönmek için toparlıyorum.şuan 66 kiloyum.çizelgemi özellikle değiştirmedim.bu cuma hepicinize fark atıcam...yaşasın sağlıklı zayıflamak.......
Ölçüleri tam yazarsan daha iyi olur canım.
Makarna cıss zaten.
Salata falan da yok ana öğünlerde.:26:
Mideyi çalıştırmak için yeşillik şart.
tatlım makarna 4ymeek kasıgı kadar yarım kepcede ıspanak
bugün kü menüm.....yorumlara açıktır...
uyanınca
1 fincan sade türk kahvesi
sabah
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
1 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
3 ç.k ayva reçeli
1/2 domates
1 dilim beyaz peynir
1 adet yumurta
ara (yok kahvaltı geç yapmıştım..)
öğle
1 bardak ayran
mevsim salata
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
ara
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
1 adet ayva
akşam
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran
salata
ılaveler:3-4 lt su,1 kupa form çayı,,,belki akşam yemeğinden sonra bir porsiyon meyve yiyebilirim........
bu kalari sepetinden birşey anlamadım.bu yediklerim kaç kaloridir bilen var mı:26::26::26::26::26::26::26:
O testler bazen şehir fırsatları varya onlarda çıkıyor uygun fiata, görürsem haber veririm sana, sitelere bir bak istersen.slm kızlaaaar
şu test işini araştırdım.
york testi veya besin tolerans testi diye geçiyor. benim gibi kilo veremeyen insanlarda belli besinlere alerji olabilirmiş. ve bu besinleri tüketmek yağ yakımına engel oluyormuş ama bu test çok pahalı 900 tl falan o kadar para veremem
neyse ben artık diet işini bırakıp harekete yönelmeye karar verdim hergün yaptiğim tüm hareketleri listeleyeceğim. her akşam yada sabah size de yazarım benim menümde bu olsun artık :)
bugün yarım saat hızlı tempo yürüyüş, 30 dk hafif jimlastik,
5 kata yürüyerek çıkma:),
10* 2 set çömel kalk, 20*2 set her kol için hareket
bu şekilde liste tutmayı düşünüyorum yemek fikrini aklımdan çıkarıp sadece harekete odaklanacağım zaten menülerim sorunlu değil biraz da böyle deneyelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?