bugünkü menümün bir kısmı
sabah kalkınca 500 ml su
7:20..
1 haş yum
1 domates
1 salatalık
3 köz yeşil biber
1 kk kdr köy peyniri
2 dilim kızarmış tb ekm
Ara bir elma
Öğle yok
Dört gibi bir kase ayran çorbası
18 de aksam yemeği
3 yk kavurma
Birer kase kdr mevsim salata ve koz biber patlıcan salatası
1 dilim tb ekm
1 büyük bar ayran
Ara bir armut,5 muşmula,iki avuç kdr yeşil üzüm
Bügünde böyle bitti
Canım şimdiden geçmiş olsun, umarım şekere yakalanmadan kilocuklarını verirsin, kilo zaten bütün hastalıkların başı gibi ya, benim de babam da var şeker. Buraya ilk geldiğimde ben de 70 li kilolardaydım, iyiki burası var, bu kadar kilo veremezdim yoksa.kizlar bugun hem mutluyum hemde cok uzgunum, sabah tartildigimda cok mutlu oldum ve banyodan oley cigliklari attim, bugun 600gr gitmisti sanirim yogurt ise yariyor, bugun doktorum vardi gecenlerde gidip kan tahlillieri vermistim sonuclari almaya gittim, pekde hos olmayan seyler cikmis, D vitamini normalde 32-100 arasi olmasi gerekirken bende 6.2 cikmis, cok asiri dusukmus, bugunden itibaren d vitaminine baslatti doktor, sekerde cok yuksekmis yakinda diyabetik olacakmisim, onun icinde hemen sekeri kesip diyete baslamami soyledi, hatta diyetisyene gitmemi istedi ama ben bugun bir diyetisyen bulamadim yarin aramalara devam, benim kilo vermek istemem vacipti farz oldu anlasilan :)umarim hastalik olmadan guzelce hem kilolarimi veririm hemde sagligima kavusurum, bugunku yediklerimi yazayim,
sabah,
zencefil, zerdecal ve tarcinli yogurt
bir bardak cay sekerli
2 dilim tam tahil ekmegi,
1 yumurta zeytin yagina kirdim,
1 tane siyah zeytin,
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
oglen doktordaydim birsey yiyemedim
4 bucuk gibi aksam yemegi yedik,
bir kase mercimek corbasi,
bir kase kadar makarna,
2dilim tam tahil ekmegi
biraz nutella,
toplam 1151 kalori :)
8 gibide bir kac yaprak marul yedim
bir bardak biberiye cayi
2 lt su
Spor yok ama tum gun sokaklarda kosturduk 10 gibi ciktik 4 gibi geldik.....
kizlar bugun hem mutluyum hemde cok uzgunum, sabah tartildigimda cok mutlu oldum ve banyodan oley cigliklari attim, bugun 600gr gitmisti sanirim yogurt ise yariyor, bugun doktorum vardi gecenlerde gidip kan tahlillieri vermistim sonuclari almaya gittim, pekde hos olmayan seyler cikmis, D vitamini normalde 32-100 arasi olmasi gerekirken bende 6.2 cikmis, cok asiri dusukmus, bugunden itibaren d vitaminine baslatti doktor, sekerde cok yuksekmis yakinda diyabetik olacakmisim, onun icinde hemen sekeri kesip diyete baslamami soyledi, hatta diyetisyene gitmemi istedi ama ben bugun bir diyetisyen bulamadim yarin aramalara devam, benim kilo vermek istemem vacipti farz oldu anlasilan :)umarim hastalik olmadan guzelce hem kilolarimi veririm hemde sagligima kavusurum, bugunku yediklerimi yazayim,
sabah,
bir bardak cay sekerli
1 tane siyah zeytin,
bir kase kadar makarna,
2dilim tam tahil ekmegi
biraz nutella,
bir bardak biberiye cayi
2 lt su
kizlar bugun hem mutluyum hemde cok uzgunum, sabah tartildigimda cok mutlu oldum ve banyodan oley cigliklari attim, bugun 600gr gitmisti sanirim yogurt ise yariyor, bugun doktorum vardi gecenlerde gidip kan tahlillieri vermistim sonuclari almaya gittim, pekde hos olmayan seyler cikmis, D vitamini normalde 32-100 arasi olmasi gerekirken bende 6.2 cikmis, cok asiri dusukmus, bugunden itibaren d vitaminine baslatti doktor, sekerde cok yuksekmis yakinda diyabetik olacakmisim, onun icinde hemen sekeri kesip diyete baslamami soyledi, hatta diyetisyene gitmemi istedi ama ben bugun bir diyetisyen bulamadim yarin aramalara devam, benim kilo vermek istemem vacipti farz oldu anlasilan :)umarim hastalik olmadan guzelce hem kilolarimi veririm hemde sagligima kavusurum, bugunku yediklerimi yazayim,
sabah,
bir bardak cay sekerli
1 tane siyah zeytin,
bir kase kadar makarna,
2dilim tam tahil ekmegi
biraz nutella,
bir bardak biberiye cayi
2 lt su
dilekcim o patavatsıza bakma sen...
nedense herşeye karışma gibi bi huyları var içşini boşaltmazsa rahat edemezler...
sen ne kilolar verdin bu kdrcık kiloyumu veremicen..
hadi canım silkinip kendimize gelelim
güzel bildirimlerimizi yapalım
ne yediysek cısda olsa paşa paşa yazalım
saçımızı başımızı yolalım
ve incecik hedefimize ulaşalım canım
hiçte zor değil yeterki isteyelim
günaydın abla nasılsın??
inşallah ordan girmen sorun olmaz da, arada uğrarsın canım. Her yerde oluyor gıcık kişiler, önemli olan onlara rağmen orada çalışabilmek, bu da bir başarı. Hep mutlu ol inşallah.
iyiym canım sen nasılsın...
dilekkk alttaki imza ney kız öyle...
künefeler iskenderler
ama bunu kim yazdıyysa haklı
yiyorsak hakkını vererek yiyoruz yani...
o günlerde gelir canım bi bakmışsın hop evlenmişsin..sağol canım benimAmiin herkes mutlu olsun,güzel işler bulsun..işleri yolunda gitsin..
Veeee
günaydın canlarım.kimseler gelmeden bi günaydın diyim dedim. Geçmişi okuyamıyorum. Her an biri gelebiliyor.
Bugün sevdiceğimle geldim işe aynı bölgede çalışıyoruz. çok keyifli oluyormuş. Keşke evlensekte hep beraber gelsek
Neyse hepinizi mutlu mutlu günler diliyorum...burda hava berbat yağmur yağıyor herkes depresif olabilir bu havada.
eheheheh biri yazmış haklıda amaaa yememiz gerek işteee ben onu vurguluyorum bi kere
İyiyim bende heyecanlıyım. Arkadaşımın nikahı var ona şahit olcam.
İlk kez birinin şahidi olcam çok heyecanlı
Giyindim süslendim işten almalarını bekliorum beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?