günaydin fistikHııı :26:
Off ilk zamanlar çok gitsin istiyorum çıldırcam.
Olur canım süper olur hatta çok sağolasın.
Günaydın canım.
Reglden snra gerçek kilon ortaya çıkar zaten takma bence hepte tartılma p.tesi tartılırsın işte.
Selam
Bi ara listeyi ben yapabilirim diyen sizmiydiniz?
Arkadaşlar siizi sormuştu ama bi daha gelmediğiniz için kaldı öyle.
cnmm azda yersen vücut savunmaya geçiyor.bi süre sonra hiç kilo veremiyorsun.
ben doktoruma çok güveniyorum.dediğim gibi listelerimi sanada atarım.kafana yatarsa uygularsın
günaydin fistikpazartesi söylerim ak miyim karamiyim diye dün kara böcük oldum zaten siyaha boyadim
korkuyorum dilek yine yerimde sayacam diye
artik hepimiz bildirimde bulunalim istiyoru fistik güzel oluyordun o yüzden bugün tartildim
Evet iyi kilo verdiyordu canım sana.
14 kilo mu vermiştin dr la?
İyi yapmışsın canım yerinde saymazsın olmadı doktoruna sorarsın sen yediklerini not et bence bi deftere.
Kilonda değişiklik olmazsa doktora nedenlerini sorarsın.
Ayyy inanamıyorum canım, böyle birşeye. Senin adına çok üzüldüm, böylelerine titiz falan denemez yaaa, bence o insanla arkadaşlığını devam ettirmeyi tekrar düşün derim? Seni öyle zor durumda bırakmış. Yüzüne söyleyemezsin ama acaba laf mı çarptırsan çöp kutusuna başka birisi yapmış gibi ona mı anlatsan bilemiyorum.kızlar sizlere birşey soracagım enterasan bi konu kusurumada bakmayın böyle bir konus ile karşınıza geldiğim için.
bugün arkadaşım geldi wc girdi ardından ben girdim baktım çöp kovasının yanındaki paspasın ucu ıslanmış çöp kovasının içini açtım baktım tüm peçeteler ıslak ve çöp kovamızın altı kırık oldugundan dışarı akmış hı birde hiç kuyllanılmamış peçetelerle örtülmüş. neyse sanıyorum değil eminim arkadaşım çöp kovasının içine yapmış çişinibiraz titiz mikrop kapcam diye wc oturmamış. gel gelelim onunla evde gezindi annemde girdi kızın yanında temizleyemedim bi paspasları makinaya attım. halılaırmda dün geldi yıkamadan gene yıkamaya veremem param yok oturup ya kendim yıkıcam ya silcem şimdi benim kıza söylemem lazım bunu ama nasıl? ne yapcam ben? neden dengesiz insanlar beni buluyor. yıllardırda tanırım ama hatırlamıyorm hiç bizim evde wc girmişmiydi. ne yapayım?
şöyle desem cnm kusurabakma da birşey soracagım wc girdiğinde çişini çöp kovasınammı yaptın eğer öyleyse halıları tekrar yıkayayım turab yerlerde geziyor ya mikrop kapmasın kusurabakma falanmı yazsam? kaç kez yazdım msj sildim. offff yada hiçbirşey olmamış gibi msj atmasam mı?
Günaydın canım,Günaydın kızlar
Dün nikahtan sonra tansiyonum düştü eve geldim bayağı kötüydüm.
O yüzden kk ya giremedim.
Bu sabah tartıldım wc yok gene.
Başlangıç: 69.4
Hedef: 60
Lagrima; İçinde kalıcak ama söylememen en iyisi gibi yakın arkadaşınsa çok bozulabilir.:26:
Yeni gelenler hoş gelmiş.
Mine de menünün dibine vurmuş.
Bana da atar mısın canım?cnm tabiki sorarım.ama daha önce bende sormuştum.çok zorda kalmadıkça akşamlar yeme demişti bana.
yani bnm doktorum az yemeye çok karşı.istersen ben her hafta aldığım listeyi sana msj atım.onada uyabilirsin.
Kaç gördün kiii, benim regl bitmişti, ondan sanırım gitmiş çook şükür.
geçmiş olsun canım
şuan iyisindir değilmii
evet menünün dibine vurdum
dünde akşam yemeğine kadar iyiydim
ama bugün gördüğüm rakam tokat gibi çarptı yüzüme
sende menü paylas dilegim ki bende senden kopya cekeyim aradaEvet iyi kilo verdiyordu canım sana.
14 kilo mu vermiştin dr la?
İyi yapmışsın canım yerinde saymazsın olmadı doktoruna sorarsın sen yediklerini not et bence bi deftere.
Kilonda değişiklik olmazsa doktora nedenlerini sorarsın.
evet cnm 14 kilo vermiştimaahh ahhh ne günlerdi
2-3 hafta fazla fazla veriyordu herşeyi sonra 2 hafta kısıyordu hooopp kilolar gidiyordu
listeyi atıyorum şimdi sana.
günaydın
başlangıç kilo:78.5
geçen hafta kilo :69.5
bu hafta kilo:69.7
gelen :200
toplam giden :8.8
hedef kilo : 57
aslında tartım, önce 69.9 gösterdi sonra 69.4 gösterdi son iki kerede 69.7 gösterdi bende onu baz aldım
offson iki haftadır artıdayım, 2 hafta uğraşıyom veriyorum sonra ki 2 haft geri alıyorum,
Ayyy inanamıyorum canım, böyle birşeye. Senin adına çok üzüldüm, böylelerine titiz falan denemez yaaa, bence o insanla arkadaşlığını devam ettirmeyi tekrar düşün derim? Seni öyle zor durumda bırakmış. Yüzüne söyleyemezsin ama acaba laf mı çarptırsan çöp kutusuna başka birisi yapmış gibi ona mı anlatsan bilemiyorum.
Günaydın canım,
geçmiş olsun. bugün nasılsın canikom?
Bana da atar mısın canım?
günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 62,3 kg
bu hafta kilo :61,9 kg
giden:400 gr.
toplamda giden :8,7 kg.
sende menü paylas dilegim ki bende senden kopya cekeyim arada
gunaydınlar alıntı yapmıstım ama gıttı hepsıde
Günaydın Hasretcim nasılsın?
Kaç ayda vermiştim canım?
14 kilo süper ya.
Sselam canım
Mide bulantısı dışında iyiyim canım sen nasılsın?
Süpermiş.
ıyıyım tsk ederım dılekcım sen nasılsın
bunaldım evde ıyıce calısanlara ozenmekle gecıyor vaktım:18:
cnm şubatta başlayıp mayısta bırakmıştım.yani 4 ayda. çok küçük kaçamaklar dışında listelerime uymuştum.
sporda yapmamıştım.yaaa sinir oldum bi türlü listeyi göndermedimpdf kaydettim onuda kabul etmiyor
İyi gibiyim sanırım pek keyfim yok.
Benimde evde oturanlara özenmekle geçiyor.
Kk dan pdf le gönderemezsin canım mail adresimi yazayım ona gönder istersen.
bende oyleydım ama ozenmemen gerektıgını sıddetle soyleyebılırım
keyfımızı kılo da etkılıyor tartıda eksı cıkarsak mutlu oluyoruz artı oldugu zaman durum ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?