arkadaşlar merhaba;
2-3 gunden beri hiç keyfim yok ...ara ara gelicem bildirimimi yapıp kaçıyorum.kendinize iyi bakın.hayırlı cumalar herkese......
başlangıç kilo:86
geçen hafta :66,2
bu hafta :64,9
giden kilo:1,3
toplam giden:21,1
hedef kilo:57
hedefe kalan:7,9
kizlar kacmak sorundayim sekretär yanimizda gözetliyo erken ciiyorum bugün
inşallah canım ya...
hf sonu illa kaçamağım olacak gelecek hf içide dikkat edersem 59 u görürüm inşallah..
yeme seninde olsun....
hemen canını sıkma canım..
sade sarılıksa tedavisi var
bişeye bağlı sarılık gelişmemişse
inşallah altta yatan başka rahatsızlığı yoktur babanın
geçmiş olsun canım
ben acıktım yemeğe kçıyorum...
ha benim yokluguma üzüldüünn oyyyyy kiyamam
ay bende ayriliklara dayanamiyorum gecen bizim karsi komsunun oglunun karisinin anneannesi memelekete gitmis
üzüntümden gece kalkip iki tane muzu nutellayla yuttumsanki biraz iyi gibi geldi
gelelim benim kiloyaaaa 71.8
kızlar yıne moralım 0 oldu
bbamla konustum kontrole gıdecektı ne dedıler dıye
sımdıde kanında sarılıktan suphelenmısler
tam kesın bırsey yokmus ama tahlıl felan yapmıslar 10 gun sonra bellı olacakmıs
kotu bırseymı acaba allahım yaaa
Hayrola ne güzel kilo da vermişsin noldu ki?:26:
Tmam suzim görüşürüzz
Çok hainsin dobiğim diye mi bu tavırlar.
Sensiz kilo aldım sana söylenirken ben dobik oldum.
2 muz ve nutella he
İnşaallah kötü bişi değildir kuzum.:26:
Allah yardımcısı olsun.
dur bakalim canim insallah yoktur :26:
ıns ıns kotu bıse degıldırcanım sakn ol ınsallah kotu bır sonuc cıkmaz ıcını rahat tut hele bı sonuclar cıksın bakalım derdını rabbım dermanını da verır hıc uzulme
Öğlen için yemek getirmemiştim shellden dardanelin sandvicini alırım die.
Bi baktım cüzdan yok
Kaldım tabi şirketin yemekhanesine çıktım.
Et döner , pilav, mercimek çorbası, havuc rendesi vardı.
1.5 kase mercimek çorbası,
2 ufak kase de yoğurt yidim geldim.
ben olsaydım %99.9 yerdım hepsındende
eferın sana tabıııııııı benı yakalıcan dımıııı
bende 2 mandalına yedım sımdı
kızlar ıs yerımdekı sorunları az cok bılıyorsunuz bugun adalet yerını buldu huzurumuzu bozan o mudur musfettesı cıkarıldı ısten
tekrar sevdıcek mudur oldu
benıde tekrardan ısıne donsun felan demısler ama sanmıyorum hıc canım tekrardan orada calısmak ıstemıyor
bakalım zaman ne gosterecek
başlangıç kilo:69
geçen hafta :-
bu hafta :69,4
gelen kilo:0,40
toplam giden:-
hedef kilo:65
hedefe kalan 4,4
Süper bir başlangıç gelir gelmez bu 400 gr da neyin nesi
slm kızlar
geçen hafta menü bildiremedim ama diyetteydim, iyi gitti sayılır.
başlangıç kilo: 69
geçen hafta kilo : 69
bu hafta kilo: 67,5
gelen veya giden kilo: 1,5
toplam giden :1,5
hedef kilo :58
tebrik ederim canım, çok güzel vermişsin
Meloj tabloyu gördüm eline sağlık güzel olmuşbizimki tam öle değildi zamanla geliştirilebilir tabi herkes tablo olayını okeylerse
canım ben de yeniyim aslında çok ta vaktim olmuyor her zaman cevap yazanayabiliyoruz hoşgeldin.. :)ben bu hafta katıldıgım için bildirim yapamayayım dıyorum daha yeni malum ınsallah haftaya iyi haberler yazarım
ayrıca yeni gelen arkadaşlara güzel teşvikler yapmış arkadaşlar bana daha kimse hoşgeldin bile demedi
Eki Görüntüle 548690 Eki Görüntüle 548691 Eki Görüntüle 548692
kızlar can sıkıntısından sanırım canım sureklı bırseyler almak ıstıyor
burada yukledıgım kahverengı ve kırmızıyı aldım
ama aldıgım kahverengının sıyahıda vardı sızce hangısı daha guzelmıs
kahverengı alma nedenım hıc bu ton botum yoktu:18::18::18:
Evet kızlar bende aranıza katıldım.Bende 745 kiloyum.80lerden düştüm bu kiloya.çok diyet yaptım.şuan dukan diyetindeyim ve gayet güzel gidiyor.
Hayrola ne güzel kilo da vermişsin noldu ki?:26:
Tmam suzim görüşürüzz
Çok hainsin dobiğim diye mi bu tavırlar.
Sensiz kilo aldım sana söylenirken ben dobik oldum.
2 muz ve nutella he
İnşaallah kötü bişi değildir kuzum.:26:
Allah yardımcısı olsun.
Öğlen için yemek getirmemiştim shellden dardanelin sandvicini alırım die.
Bi baktım cüzdan yok
Kaldım tabi şirketin yemekhanesine çıktım.
Et döner , pilav, mercimek çorbası, havuc rendesi vardı.
1.5 kase mercimek çorbası,
2 ufak kase de yoğurt yidim geldim.
ara olarak oglumla kocaman bı salata yaptık yedık booooolca yeşıllık vardı ıcınde süt yoktu goguslerımde bızde booolca yedık bkalım aksama da hamsi yıcez salata
ben hepsini yerdim valla
dönerleri zerraya gönderin..
iki kaşıkta pilav yanına
dileğim
nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim.ben eşimle evleneli tam 3 yıl oldu.izmir de tanıştık.biz evlendiğimizde de eşimin ailesi izmir deydi.3 ay sonra trabzona gittiler o zaman bu zaman dönmediler.evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.o dönemde bir catering firmasında yönetici olarak çalışıyordum..bebek doğdu işte ozaman izmirde kimsemiz olmadığını anladık.dadı tuttuk olmadı.eşimin annesine gel dedik gelemem dedi.sonuçta izmir de dayalı döşeli evleri var .kayınpederde kayınvalıde de çalışmıyor.annem bütün işi gücü bırakıp geldi babamda çalışıyor.neyse böylede olmadı.tuttuk bebeği balıkesire gönderdik.annem bakıyordu bizde her hafta sonu balıkesir e gidiyorduk.sonra dedik ki hazır paramız var arabayıda satalım bir ev alalım bebek büyümeden dedik. okula gitmeye başladığında giderlerimiz daha da artmaya başlayacaktı.bu arada evi inşaattan aldığımız için 1,5 yıl beklememiz gerekiyordu.neyse 4 ay taksit ödedik veeee şirket iflas etti.ben bebeğe bakım bıraz dedım cunku hiç birlikte olamamıştık ve işsizlik alacağım için o kdarda sıkıntı çekmiyorduk.eşimde 1 hafta işsizlikten sonra başka bir şirkette iş buldu.neyse artık işsizlik maaşını bitmesine 3 ay kala ben iş aramaya başladım. yaklaşık 7 ay oldu hala iş arıyorum.bu arada evin büyük bir kısmı bitti.eşyayı attık kiradan çıktım.kışı geçirmek için kayınvalıdelerın evıne yerleştım.çünkü yeni evde ısınma problemı var petekler yok.son 2 aydan beri parasızlık iyice kendini hissettirmeye başladı hergeçen gün borcumuz daha da büyüyor.bu arada eşimin de iş durumu parlak değil.durum bu.allaha şükür bebeğim eşim ailem sağlıklı bu parasızlık evimizin huzurunu bozmuş değil.ama eşim iyice içine kapandı.çünkü iş yerinde mutsuz.şimdi tam kötü bir döneme giriyoruz.kasım aralık şirket bütçeleme ayları bu dönemde personel alımı çok fazla olmaz.allah yardımcımız olsun.durum buu içim şişti valla.garip ama ilk defa mutsuz ve moralim bozuk olduğunda kilo verdim.normalde hep yemeye vurdum kendimi.
dileğim
nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim.ben eşimle evleneli tam 3 yıl oldu.izmir de tanıştık.biz evlendiğimizde de eşimin ailesi izmir deydi.3 ay sonra trabzona gittiler o zaman bu zaman dönmediler.evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.o dönemde bir catering firmasında yönetici olarak çalışıyordum..bebek doğdu işte ozaman izmirde kimsemiz olmadığını anladık.dadı tuttuk olmadı.eşimin annesine gel dedik gelemem dedi.sonuçta izmir de dayalı döşeli evleri var .kayınpederde kayınvalıde de çalışmıyor.annem bütün işi gücü bırakıp geldi babamda çalışıyor.neyse böylede olmadı.tuttuk bebeği balıkesire gönderdik.annem bakıyordu bizde her hafta sonu balıkesir e gidiyorduk.sonra dedik ki hazır paramız var arabayıda satalım bir ev alalım bebek büyümeden dedik. okula gitmeye başladığında giderlerimiz daha da artmaya başlayacaktı.bu arada evi inşaattan aldığımız için 1,5 yıl beklememiz gerekiyordu.neyse 4 ay taksit ödedik veeee şirket iflas etti.ben bebeğe bakım bıraz dedım cunku hiç birlikte olamamıştık ve işsizlik alacağım için o kdarda sıkıntı çekmiyorduk.eşimde 1 hafta işsizlikten sonra başka bir şirkette iş buldu.neyse artık işsizlik maaşını bitmesine 3 ay kala ben iş aramaya başladım. yaklaşık 7 ay oldu hala iş arıyorum.bu arada evin büyük bir kısmı bitti.eşyayı attık kiradan çıktım.kışı geçirmek için kayınvalıdelerın evıne yerleştım.çünkü yeni evde ısınma problemı var petekler yok.son 2 aydan beri parasızlık iyice kendini hissettirmeye başladı hergeçen gün borcumuz daha da büyüyor.bu arada eşimin de iş durumu parlak değil.durum bu.allaha şükür bebeğim eşim ailem sağlıklı bu parasızlık evimizin huzurunu bozmuş değil.ama eşim iyice içine kapandı.çünkü iş yerinde mutsuz.şimdi tam kötü bir döneme giriyoruz.kasım aralık şirket bütçeleme ayları bu dönemde personel alımı çok fazla olmaz.allah yardımcımız olsun.durum buu içim şişti valla.garip ama ilk defa mutsuz ve moralim bozuk olduğunda kilo verdim.normalde hep yemeye vurdum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?