evet zerracim cok zor tek bir hatan bile kaybetmene sebep olabiliyor :26:
bende bu hafta sonu sinava girmeyi düsünüyorum ama daha tam belli degil bakalim :18:
hayirlisi olur insallah
gercekdende abarttim bi basladimmi birakamiyorum :26: birde adam serbest deyince fazlasiyla abarttimSelam şekerimm
Çekirdeği abartmışsın.:26:
Normalde 1 avuç falan hadi bilemedin 1 kase ufak o da yağlı nihayetinde.
Bilmiyorum hiç gücüm yok öyle yemicem yiyip de yemiyim falan niyeyse neyin gazına geldim bilmiorum cok rahatım.
tamam dılemmmmm yemıcem valla
suzıcm gonderıyorum sana hemen kalan salatamı yee hayatım ye benı kurtar
bebem nerelerdeydin karnibahari hasla seker üstünede seversen sarimsakli yogurt yap yeBUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
1 dilim çavday ekmeği
peynir çay
Ara:
yok
Öğle:
zeytinyağlı brokoli 6 yk.
ayran
Ara:
yarım gofret
Akşam:
karnabahar yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Ara:
kuru üzüm
Nehaber kizlar ? Gecmise bakmiyorum fazla durmadigim icin :26:
Dün saat 16 ya kadar gayet güzel giderken sonra döndü yine benim gözler
off toparlayamiyorum bir türlüü
bazen ilaclarda insanin istahini aciyor :18:Merhaba hanımlar bende bugün tartıldım 75 kilo olmuşum sonum çok kötüye gidiyor :26:
Acilen bişiler yapmam lazım diyete başlıyorum hemen bozuyorum irademi kaybetmişim hamilelik için sürekli ilaç kullanıyorum ve reflü hastasıyım midem mahvoluyor
bazen kendime bahane yaratıyo gibi hissediyorum irademi nasıl toplayabilirim
ay evet biz dikkat etmeliyiz ama işte şimdi uyku öyle bi tatlı geliyo ki.
Akşamda kendimi eve atıcam diye markete falan uğramıyorum.
Bu sebepten ne ekmek ara öğünlük bişeyler alamıyorum.
Ama toparlanıcam
haklısın ablacım yaa..en kötü ihtimal işte geceden hazırlıcam.
Uykucu şirinler biz hemde tombik şirinler
evet zerram ya abarttim ama kardesim gerci o erkek erkeklerde farkli oluyor halen kilo veriyor oda benim gibi cok citledi :113:cıss bişey teklif edilipte benim reddettiğim zamandaki aldığım haz bir kumandanın zaferle dönüşündeki aldığı haz gibi oluyor
bu olay nadirende olsa
suzim sanki çekirdek olayını abarttın canım bide tuzluysa gelsin ödemler..
buraya sık uğrada gözün dönmesin balım
senin ehliyet noldu biraz oralarda zor ehliyet almak değilmi
aramıza gel paylaşalım motive olalım..
hadi insallah alirsin canimevet zerracim cok zor tek bir hatan bile kaybetmene sebep olabiliyor :26:
bende bu hafta sonu sinava girmeyi düsünüyorum ama daha tam belli degil bakalim :18:
hayirlisi olur insallah
sende canimkizlar öpüyorum Rabbime emanet olun
Bensuzi çekirdek baya kalorili diye biliyorum diyetisyen mi dedi yiyebilirsin diye, doktorum programında bi diyetisyende unuttum şimdi adını yağsız tuzsuz patlamış mısır bi kase falan yiyebilirsiniz demişti ama çekirdek masum değil bence hele bi paket benimde akşamları çok canım istiyo ama zaten şu akşam sorunu çözsek iş hallolucak bence gündüz benimde çok iyi gidiyo ama akşam canım çok sıkılıyo, iş yaratıyorum kendime ama yine de aklımda yasaklar uçuşuyo, tekrar öregüye mi başlasam diyorum kışta şimdi
azcık yemek topiklerini gezeyim
cumaki misafirler için tarif arayayım...
amin canım mayısda kız daha ozamna kadar fidan gibi olursun bende bir dana olurum her halde:18::18::18::2::2::2:ben 80 kilo arasında yer alırım doğumdan sonra
hadi bakalım sağlıkla doğurda yine gelirsin buralara
umarım biz ozaman buralarda olmayız
ay sen doğururmuşsun ben hala kilo veremiyorum diye feryat figan
ayy düşünmek bile kötü
töbe töbeee
amin canım teşekkür ederimne güzel allah anali babali büyütsün canimsonra verirsin
:
kızlar alıntı yaptım ikidir bağlantı gidiyor
çok sinir bir durum
ama cevap veremediğim olduysa kusura bakmayın
bakalım bu gidecekmiii?
akşam misafirmi, yemeklimi çay yanınamı bişey yapacaksın
eğer tatlı arıyorsan
portakal ağacı sitesinde incirli tatlı tarifine bak
ben nezaman yaptıysam beğenildi
börek olarakta cevizli haşhaşlı çörek bayılıyorum ona
cahidejibek, birseninmutfağı, tümayınmutfağı, nefisyemektarifleri, yeşilkivi güvendiğim sitelerden
önerilerin için teşekkür ederim...kızlar alıntı yaptım ikidir bağlantı gidiyor
çok sinir bir durum
ama cevap veremediğim olduysa kusura bakmayın
bakalım bu gidecekmiii?
akşam misafirmi, yemeklimi çay yanınamı bişey yapacaksın
eğer tatlı arıyorsan
portakal ağacı sitesinde incirli tatlı tarifine bak
ben nezaman yaptıysam beğenildi
börek olarakta cevizli haşhaşlı çörek bayılıyorum ona
cahidejibek, birseninmutfağı, tümayınmutfağı, nefisyemektarifleri, yeşilkivi güvendiğim sitelerden
amin canım mayısda kız daha ozamna kadar fidan gibi olursun bende bir dana olurum her halde:18::18::18::2::2::2:ben 80 kilo arasında yer alırım doğumdan sonra
amin canım teşekkür ederim
akşam çay yanına canım..
börek olarak tavuklu garnitürlü börek yapayım diyorum..
incirli tatlı üzerine kremalı olan değil mi
o ise 1 senedir yapılacaklar kuyruğunda bekliyor deneyebilirim
sabahtan yapsam akşama kötü olur mu acaba
işten 6 ya doğru geliyorum yetiştiremem heralde
böreğide akşamdan saıp dolaba koyucam gelince pişiricem
önerilerin için teşekkür ederim...
şimdi tatlının çıktısını aldım
peki iki üç gün önceden önerebileceğin kurabiyen var mı
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım
hamielik doğum il günler çok heyecanlı geçiyordur
kızlar ben yemek yemeyi sevdiğim gibi
yapmayıda seviyorum
bisiteye tarif gönderiyorum
facede paylaşıyorum
yemek yapmak ayrı bir zevk benim için
hepimiz kadınız az çok mutfak deneyimimiz oluyor diyet sayfasında bunları konuşmak doğru değil belki ama
belki birgün sizede lazım olur
hakkınızı helal edin valla
kendi çabamla 3 kilo verdim ama hiç umutlu değilim
Selam bu arada beybiler
ben 2 senedir uğraşıyorum canım ...3 ana 3 ara olarak beslendım..birde irade meselesi ben hiç iradeli değildim taki çok yakın bir arkadaşım koca karı gibisin zayıfla diyene kadar.beni büyük ölçüde harekete geçiren bu oldu aslında....Urke tebrik ederim, süper kilo vermişsin
86 dan 64 e harika, ne kadar zamanda verdin ve tiyolar var mı :))
Kızlar bende menü yazıcam ama bugünlerde yine motive sıkıntısı yaşıyorum.Giremediğim bir pantolonun içine girdim bugün biraz sevindirik oldum ama yinede bir diyet bıkkınlığı var üzerimde, bir başlayıp bir bırak ve aylardır diyette olmak hatta senelerdir, 35 kiloyu verene kadar canım çıktı ama irade falan kalmadı artık bende galiba yinede sıkıyorum dişimide motive edicek bişeyler lazım...Bir kitap gördüm geçende tek şişman beynimiz diye alsam mı diye düşündüm ama öle bir üsten baktım, tartılmayı unutun diyo mesela ama ben tartılmayınca hepten sapıtıyorum :))
Karatay yapan var mı bu arada aranızda ben bi ara denemiştim baştan iyi gitti sonra çakıldı kaldı aynı kiloda sinir oldum, yapıpta olayı bitiren var mı aranızda, kitabımı bulamıyorum bulsam yine biraz bakıcam.Ben dukanla karatayı harmanlamıştım bi ara :)) sabahların dukan omleti yiyordum acayip tok tutuyo oda, bu akşam marketten aldım yine dukan kepeği :)) özledim maydınozlu peynirli güzel oluyo da üşeniyorum kızım maydınozlu yemez ona ayrı kendime ayrı yapmaya ama başlıycam yine
motive önerilerinizi bekleyerekten menü yazayım biraz kaçamaklı oldu bugün
12.11.2012 pazartesi
sabah: üç-dört çatal omlet, biraz domates salatalık zeytin, az peynir bir dilim çavdar ekmeği
ara:-
öğle:- ( kızımın okulundaydım )
ara: iki susamlı çubuk, iki çatal pasta ( okulda doğum günü vardı ikram edilince yememek olmaz :))
akşam: esas bomba :)) bir tavukburger, bir zero( 6,5 falandı ama bi daha da birşey yemedim yeseydin bari dediğinizi duyar gibiyim :)) ama öğlen yemeyince acayip açtım ya (
Bugün proteine başladım.
Menümü akşama yazıcam gündüz kalınca sadık kalamıyorum.
ahh bende cok severım yemek pasta felan yyapmayıkızlar ben yemek yemeyi sevdiğim gibi
yapmayıda seviyorum
bisiteye tarif gönderiyorum
facede paylaşıyorum
yemek yapmak ayrı bir zevk benim için
hepimiz kadınız az çok mutfak deneyimimiz oluyor diyet sayfasında bunları konuşmak doğru değil belki ama
belki birgün sizede lazım olur
hakkınızı helal edin valla
kendi çabamla 3 kilo verdim ama hiç umutlu değilim
Selam bu arada beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?