Hoşbulduk canım ara öğünleri abarttım zannedersem ama okulda olduğum için yanıma alayımda yersem yerim yemezsem kalır düşüncesindeydim.Okulda çünkü yiyebileceğim pek şey olmaz herhalde kantininde...Birde yeni başladım birden kesmek istemiyorum yediklerimi yavaş yavaş. birden kesersem mazallah okulda bir yerde yığılır kalıveririm..Çocuklarım çok hareketli derste hiç yermde oturamıyorum teneffüslerde o da anca 5 dakika. yani anlayacağını saat 12 den 5 e kadar sürekli ayaktayım bir o yana bir bu yana koşuşturuyorum...Bakalım ilk günüm fazla gelirse azaltırım.Kahvaltıyı normalde iyi yaparım yazdığın gibi ama bugün geç kalktım saat 9 gibi. Ekmek oldum olası pek fazla yemem kahvaltıda sadece bir dilim yerdim diğer öğünlerde sıfır hiç yemezdim.. Şimdi de ayarlamaya çalışıyorum...Ana öğünlerde salata demişsin.. Diğer iki günde yaptım ama bugün geç kalktığım için yapamadım.. Şimdi bile bir görseniz halimi bir yandan saçıma fön çekip diğer yandan size cevap yazıyorum...
selam kızlar
bu hafta sonlarını iç sevmiyorum tamam anne baba günü ama eşim evdeyken ve arkadaş ziyareti derken yediklerimin haddi hesabı olmuyor.tabiki bu hafta sonuda olmadı....neyse 60-62 olaydım bu iyi olurdu ay sonunda ameliyat olacağım ve eminim ki kilo motivasyonum iyice gidecek..offfffffffffffffffff ben 58 i göremeyeceğim sanırım
neyse bu günkü menümü yazayım toparlayacağım allahın izniyle........
sabah
2 çeri domates
1dilim beyaz peynir
3-4 adet zeytin
1 çk.reçel
1 dilim uno denge ekmeği
1 kupa şekersiz sütlü nescafe...
ara
1 adet armut
öğle
6 adet sardalya
salata
1 bardak zero
ara
1/2 ayva
akşam
4yk.ıspanak
1kase yoğurt
salata
ara
1 porsiyon meyve.......
ılaveler:4 lt su,1 kupa form çayı,türk kahvesi,,,,,
menü güzelmiş.dr. de iyi sanırım umarım faydasını görürsün.ayrıca listeni bizimle paylaştığın için çok çok teşekkür ediyorum..vizitesi ne kadar dr nin.benim o konuda bir bilgim yok ta...
evet dilekcim kavaltimi yaptim dedigin gibi menu paylassam iyi olur
sabah ac karinla 1 bucuk bardak ilik su
1 kuru kayisi
bir mandalina
biraz once kahvalti yaptim
1 yumurta
cok azicik normal ekmek
yarimsar domates salatalik
yari kase yogurt
1 sekersiz cay su anda iciyorum
arada 5 badem dusunuyom
oglen
firinda tavuk but
yanina yesilik
yogurt dusunuyom
2.ara
5 badem
aksamada henuz karar vermedim ama oglen gec yiyecegim icin hafif gecirmeyi dusunuyom
dilek listeni gördüm cnm iyiymiş.
inş motivasyonun artarda tam tamına uyarsın listene.uyamazsan bnm gibi yemin et çok işe yarıyor
ben bu hafta gidemedim doktora.hasta olmuş bizimki iptal etti randevuyu
Evet bu sefer bonkör davrandı valla ben bile şaşırdım.
Çok piss yaa dalga geçti durdu bacaklarımla.
Hoş dalga geçilmicek gibi de değil ki.
H.sonu cozuttun he gene ins verirsin cuma'ya kadar
cozuttum valla.utancımdan yazamıyorum yediklerimi....
dr. vucut yasını falan olctumu kılonun kacı yag kacı ödem ..?kusura bakma bende gıdecegım su 5 kılo yapıstı kaldı.ama bu konu hakkında pek bır bılgım yok.daha once hastanenın dıyetısyenıne gıtmıstım oda savsakladı benı tutuşturdu bır program bunu dene dedı de ne test ne analız hıcbırsey yapmadı.........
benimkide benle dalga geçiyoryalnız değilsin yani
Analiz kagıdımı aldım canım hatta şöyle bi diyalog oldu nasıl bi hâlde oldugunu görmek ister misin dedi.
Bende siz çıktısını verin ben evde bakarım dedim.
Yooo en sevdiğim kısım bu sana yaglarını göstercem dedi aldı eline kalemi kagıtta işaretledi anlattı
Vücut yaşım 30.
Yağ agırlıgım 25 Sıvı agırlıgım 32.2
Yağsız kütle 44 kas agırlıgı 41.9 kemik agırlıgı 2.1
Tabi listede ayrıntılı yazıor sağ bacak sol bacak sol kol sag kol mide ne kadar yag ne kadar kas falan .
teşekkürler bilgi için...........
arkadaşlar arnızda ameliyat olan varmı ben ay sonunda burun ameliyatı olacağım.genel anesteziden korkuyorum .....
Analiz kagıdımı aldım canım hatta şöyle bi diyalog oldu nasıl bi hâlde oldugunu görmek ister misin dedi.
Bende siz çıktısını verin ben evde bakarım dedim.
Yooo en sevdiğim kısım bu sana yaglarını göstercem dedi aldı eline kalemi kagıtta işaretledi anlattı
Vücut yaşım 30.
Yağ agırlıgım 25 Sıvı agırlıgım 32.2
Yağsız kütle 44 kas agırlıgı 41.9 kemik agırlıgı 2.1
Tabi listede ayrıntılı yazıor sağ bacak sol bacak sol kol sag kol mide ne kadar yag ne kadar kas falan die.
Ahh bunu bilmek ii oldu.
Ama müstehak bize..
cok sagol dilegim100 gramda iyidir almandansa
Canım 25i gibi yapılcak die biliorum ben.:26:
Gene de burdaki hanımlar bilir annem daha yapmıo benim.
Kuzum sen bozma moralini doktoruna da git.
Bakalım ne dicek.:26:
Hiç keyfini kaçırıp diyet modndan olma sonrası kötü biliosun.
Öptüm çok.
Bildirimimide yapayim canlarim, bu aksam hafta sonu icin tatile gidiyoruz, telefondan takip ederim sizi, opuldunuz
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.3
bu hafta :79.0
giden : 300gr
toplam giden : 3.5
hedef: 60
herkese merhaba bayanlar :) şöyle bi kaç sayfalık geçmişe bakayım dedim alanlar verenler maşallah :) hepiciğinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum özellikle verenleri extradan tebrik ediyorum :) bende kilo verenler kervanına gireyim 800 gram ile :)
başlangıç: 73
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 71.0
giden: 800 gr.
toplam giden: 2 kg
not: ben haftalık olamadım henüz ama cuma bildirim yapıyoruz diye bildireim dedim :) salı başladım ama dikkat etmedim çarşambadan bu yana veriyorum :)
bu arada yeni katılanlar falan olmuş aranıza ben yokkene :) tanışmıyoruz :) ben büşra öğrenciyim. sporcuyum ve üstüme yapışmış kilolarım var 10 yıldır voleybol oynuyorum ancak veremedim bünye alışık ondan sanırımburası sayesinde vermeye çalışıyorum kilolarımı bi ara verdim ancak kk dan uzak kalınca 69 dan 73 e tekrar çıktım hedefim 55 ve altı olmak :) kemiklerim iri olduğu için güzel durduğum yerde bırakıcam aslında hedefe bağlı değil yani bundan 4 5 yıl önce mis gibi 60 kg deyken fıstık gibiydim :) belki yine öyle olursam bırakırım kilo vermeyi düzene girerim diyorum :) hepinize tekrardan merahaba :)
tebrik ederim canim kilo almayip hem birde verip gelmissinarkadaşlarm uzun zamandır giremiyordum 3hafta filan oldu bilgsayar bozuktu üstüne hastalandım vs vs
ensonn 75 idim
şuan 73.7 oldum umarım herkez iyidir
geçmişi yavaş yavaş okumaya çalışacağım
hosgeldin betülcüm özledim seni tatli kizselam canlarım
ben yine günlerdir gelmiyorum dimi kızın bana
ama bu sefer kararlıyım diyetebu sabah tartıldım.. bildirimimi de yapcam..
başlangıç:73
bu hafta:63.2
hedef:58
ee neler oldu bakalım ben yokken yeni haberler var mı geçmiş çok birikmiş :26:
ballim sen 6li rakamlarda degilmiydin :26:iyi aksamlar kizlaaaar dicemde kimse yok :26:
hepimiz icin güzel bir aksam olsun insallah
bildirim yapayim dedim bende
baslangic :78
gecen hafta:71.8
bu hafta :71.8
gelen /giden : 0
hedef :65
evet kizlar gelen yada giden yok cokda dikkat ettigim söylenemez zaten .
Kizlar bir ricam var ne olur filistin icin dua edin ...Rabbim yar ve yardimcilari olsun israilde bulsun insallah belasini biranönce ..
Selam kızlar
bugün hiç giremedim, işler çok yoğun kilo bildirimim bu saate kaldı bu arada pek fark yok kilomda ama bildirimim şöyle:
başlangıç kilo:80.5
geçen hafta kilo :78.4
bu hafta kilo:78.2
gelen veya giden kilo:200
toplam giden :2.300
hedef kilo :70
evet ondan kesinBu hafta güneş tutulması oldu ya.. bu güneş bizim kiloları da tuttu sanırım :))
gecmis olsun oglisine canimmotivem beslenme düzenimden bozulmadı verdiğim kilolara aldandıgım için bozuldu. dediklerini yapacagım. bir kaç gündür giremiyprum çünkü oğlum su çiçeği çıkartıyotr daha 7.5 aylık iflahımı kesti. çok yoruluyorum.huzursuzlugu 2 ye cıktı. kurudular şimdi inşallah düzene gşirebilirsek gene gelcem aranıza. okumak için bile giremiyorum.
evdeki bu abur cuburlar bitmeden ben motivede olamam. :) irademe sahip olamıyorum su sıralar oğlum canımı sıktıkca birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum tpok oldugum halde. böyle işte. ama sen sonuna kadar haklısında ben nato kafa nato mermer .
beni mutlu etmessede sagol minem
çok geçmiş olsun allah şifa versin umarım önemli bişey değildir
senin içinde geçmiş olsun canım
motive olamıyoruz birtürlü kızlar yaaa
ben eksideyim ama geçen hafta aldığımı bile verememişim
neye güveniyoruz bianlasam
tebrikler kuzu
hedefine ne kalmışkiii
62ye bile razıyım şuaralar
beyaz susamdı benim kullandığım
ve ben kavurdum
eğer kahverengi olanlarsa oda kavrulur herhalde tam bilemiyorum canım yaaa
incirli tatlıyı sevrler ama erkeklerede güven olmaz herkes tarifini ister o tatlının eşim ağzına sürmez
ellerine sağlık
haftaya cumartesiymiş sanırım
ben öbür hafta sonu yapıp dağıtacam inş.
sabit kalmaktan iyidir canım
tebrikler
ellerine saglik tatlim
benim haftaya birincilikde gözümMelojjj, eline sağlık canım, kilo veren herkese de tebriklerr. En altta çıkmışım alttan 1.ne güzel ne güzel, Binin kızlar sırtıma hadin bakalım haftaya kadar sırtımda taşıyacağım sizi, emme haftaya kim alır sonunculuğu bilmem
iyi yapmissin dilegim dr gitmekleSelam kızlar
Dr a gitcem bugün çok heyecanlıyım.
negüzel anlatmissin canim darisi bizlerinde basinaMerhaba kızlar,
uzun bir aradan sonra yine buralara takılayım dedim. hatırlar mısınız bilmem diyetisyenle zayıflamaya çalışanlardanım bende. benim gibi bi boş boğaza başkası olmadığını anladım çünkü.
bayramlar doğum günleri falan derken arada kaçırsam da artık dün itibariyle 63.1 kiloya inmiş bulunuyorum. 3 yıldan sonra eski kilomu yeniden görmek çok güzel. o zamanla bir hevesle alıp sadece bir kaç kere giyip ardından içine sığamadığım gıcır gıcır kotlarımın içine yeniden girmek reklamlardaki gibi pahabiçilemez.
neslim neslim sIk gel tatlimmmmiyi akşamlar kuzular nasılsınız
ben 2 gündür niyetliyim yarın tutmucam sanırım
hep oruçta kilo alan bir bünyem vardır
artı kilolarıomın üstüne eklicem anlaşılan
haftanın 3 günü oruçlu diğer günler artık normal besleneceğim
bu şekilde şişlik kabızlık oluyor pöfffff
hergün insan 1 kilo alırmı ya
ayyy çok sinir oldum
01.12 sen 66 ol bende 6lilari göreyim hadi kolay gelsin dilegimSelam canlar, ballar.
Doktora gittim sonundaaa
Pislukk görür görmezz yağlanmışsında gelmişsin dedi.
Canım çok çiko istio durduramıyorum dedim.
Canım çiko istediğinde kafanı hafif aşağı eğ de bacaklarına bak dedi.
Yaaa dedim.
Hiç öyle deme çikolataya para verirsin ama pantolon bulamazsın kendine göre dedi.
Tam söylemedi ama o da farkında tabi totodan ve bacaktan aldığımın.
Neyse sonuç olarak orda 69.1 çıktım.
01.12.2012 e randevu verdi 66.5 olarak gel dedi.
1 inde arkadaşımın düğünü var bide malum regl haftam 1inden sonra h.içi gitmeyi düşünüyorum.
Benden bu kaaa.
hayirli ugurlu olsun tatlim yeni isin allah seni iyi insanlarla karsilastirsin insallahselam kizceler napiyosunuz?kis geldi yaglandik dimibu aralar deli gibi yiyorum.tartiya cikmaya korkuyorum:18 azartesi gunu yeni isyerimde ise basliyacagim,dua edin kizlar hayirli insanlar ciksin karsima..eski isyerimdeki mudur sozleriyle,hareketleriyle burnumdan getirmisti.son gunumde isyerine gelmedi,gidiyorum diye aramadi bile okuz adam.is arkadasimi aramis minderi al goreve cik diye,aksam mesaiden sonra da aradi arkadasimi bugun ne yaptiniz diyo.adamin umrunda degil gitmem..cok agrima gitti,isallah yeni isyerimdeki insanlar iyidir..
ay ben o diziyi izlerken yemeden icmeden kesildim hasretcimalev alevı ızlerken hem mısır hem cayy ohh mıs
gıtmeyeck bu kılolar gıtmeyecek
hosgeldin canim aramiza75 kilo ile bende gelebilir miyim kızlar?Kabul eder misiniz kilolarım ile beni?
canim normalde menüye yorum yapmiyorum ama sabah kek yemissin öglen makarna bence ikisinden birisinden vazgecseydin iikiside karbonhydrati yüksek olan yiyceklerben dunku menumu yazacam
sabahbi kucuk dilim kek + kahve
ogle haslanmis makarna ve izgirada et
ara 1 yesil cay
aksam brokoli ve havucnan yapilmis salata
yatmadan kayisili form cay
ama kilom 72.2 yine
bugun corba agirlikli beslenyim diyom bakacam artik
birde üzerine pudra sekeri döktünmü ayni un kurabiyesi gibi cok lezziz gözüküyor
rica ederim, beğenmenize sevindim
yalnız sert olmuyor kurabiye, eğer sert olduysa fırında fazla kalmıştır üzeri kızarmıyor çünkü altının hafif kızarması yeterli
bu benim foto, görüntüsü böyle olacaktıEki Görüntüle 556274
artık buna inanmaya başladım
Eki Görüntüle 556276
selam canimslm kizlar ben yaklasik iki haftadir neten kaynakli kk ya giremiyordum neyseki sorunu simdilik haletim dun sorunu giderdim bende eskisi gibiyi kilomda bir degisiklik yok ama bosta vermedim elimden geldikce dikat ediyorum bakalim ne olacak
hadi hayirlisi gelince neler dedi bizede söyle canimbugün öğleden sonra diyetisyenimde randevum var çok heyecanlıyım:111::111::111:
hergün menümü paylaşıcam .bi kaçamağım olursa etmde kemiğimde sizin :92:
hepimiz için bolll iradeli bi hafta olur inş.
öğlene kadar işlerimi halletmem gerek yemek.temizlik...v.s. diyetisyenden sonrada kuaföre gidicem salı günü tüm kuaförler kapalı burda
yarın akşam bekar kalan sondan 2. arkadaşımıza kına yapıcaz
cuma günleri kilo bildirimini yapiyoruz canim bende pazartesi günleri tartiliyorum ama cuma da ekliyorum buraya cikan sonucu bizim listeyede girersinHoşbulduk canım geldim bende aranızdayım artıkın
menümü de yazayım....
geç kalktım bugün ve okula da erken gideceğim için...
Sabah:
1 kase yoğurt 2 tatlı kaşığı pekmez..
ara öğün:
1 yeşil elma
öğle11 gibi yerim )
10 kaşık susuz fasulye..
2-3 adet turşu yerim..
Okulda olacağım için ara öğünü iki kere yaparım..
Beslenme saatinde 200 ml süt..
saat 4-5 gibi 10 tane badem 2 kuru kayısı
akşam:
1 tane balık(alabalık)
bol bol salata
ara öğün meyve 2 tane
akşam yatmadan 1 saat önce bir kase yoğurt...
Bugün sıfır ekmek bakalım sonuç ne olacak ama 2 günde 1 kilo gitmiş. Dünün etkisi herhalde acayip yoruldum çünkü...Artık pazartesiden pazartesiye ölçerim kilomu...
bende hep ayniyim ama görecez insallah pes etmiycez canim :13:gunaydin kizlar ben geldim bugun itibarila 78.2 olmusum bir turlu 77nin altina duseiyorum sanirim 77 beni cok sevdi ama ben s<evmiyom biraksin pesimi artik ya ben 6'li rakamlari gorecekmiyim acaba...........
günaydın kızlaarrr nasılsınızz
sanki haftasonu taş taşıdımmm
sabah uyandım her tarafım ağrıyoo
çok garip
dün akşam yemeğe eşimin arkadaşına davetliydik
ama kaçırmadım gayet dengeli yedim
maklube yapmışlardııı
pilavından 2-3 kaşık yedim
ağırlığı salatayla yoğurda verdim
çayın yanına verdiklerinden de
sadece sütlü tatlısını yedim
börekten sadece 1 ısırıkk
cumarteside dışarıdaydık ablam ve annemle
ikea ya gittik
orda da somon menü yedimm
cumayı bekliyorum sabırsızlıklaa
bu diyetisyenlerin huyu bu galibaa
benimde önceden gittiğim diyetisyen çok fenaydıı
ama o böle şakalaşır gibi değil dan dan sölüyoruu
amacı hırslandırmaktı sanırım bende işe yaramıştı
o tarzı ve çokta iyi yapıyodu işini
çoğu ünlünün de diyetisyeniydi tv lere flnda çok çıkıodu
bana ilk gittiğimde tartıdan sonra dedikii
sen ne yedinde bu kdr şişkosun yaa
bak sen 21 yaşındasın 80 kg sin
ben 27 yaşımdayım 55 kg yim ayy çok kötü olmuştum
neler neler dedii ama beni çok fena gaza getirdi onun lafları
sonra kendiside şaşırdı benim her hafta verdiğim kilolara
diodu ki bigün seni oturtucam buraya sen ilgilen gelenlerle
ne yapıosun boğazını tutmak için kimse bire bir uygulamıo diodu
sonradan da çok ii olmuştuk yaneee
benim de yağ oranım %36,4 {normal aralık: %20-26}
kas oranım %63,6 {normal aralık: %74-80}
yağ oranını bu kadar yüksek beklemiyordum, kas oranında çok düşük. işte hareketsiz yaşam tarzının sonucu bu falan demişti.
ben de eeehe evet doğru ehhe falan diye bi ablak cevap verebilmiştim
sonra düzelticez düzelticez bu oranları diye bmoral vermeye çalıştı :))
Ablam burnundan ameliyat olmuştu genel anesteziydi sanırım niye korkuyorsun ki?
Canım ben guatrdan oldum geçen sene genel anestezi ile, korkacak bişey yok yani, uyandığında herşey bitmiş oluyor. Sana şimdiden Allah kolaylık versin.selam kızlar
bu hafta sonlarını iç sevmiyorum tamam anne baba günü ama eşim evdeyken ve arkadaş ziyareti derken yediklerimin haddi hesabı olmuyor.tabiki bu hafta sonuda olmadı....neyse 60-62 olaydım bu iyi olurdu ay sonunda ameliyat olacağım ve eminim ki kilo motivasyonum iyice gidecek..offfffffffffffffffff ben 58 i göremeyeceğim sanırım
neyse bu günkü menümü yazayım toparlayacağım allahın izniyle........
sabah
2 çeri domates
1dilim beyaz peynir
3-4 adet zeytin
1 çk.reçel
1 dilim uno denge ekmeği
1 kupa şekersiz sütlü nescafe...
ara
1 adet armut
öğle
6 adet sardalya
salata
1 bardak zero
ara
1/2 ayva
akşam
4yk.ıspanak
1kase yoğurt
salata
ara
1 porsiyon meyve.......
ılaveler:4 lt su,1 kupa form çayı,türk kahvesi,,,,,
allah kabul etsin canım, moral bozmak yokgunaydın kızlar
bende dun nıyetlıydım bugun sabah tartılayım dedım 69.4:26:
cok moralım bozuldu bu kıloyu gorecek bısı yedııgmı dusunmuyorum
neredeyse hergun tartılır oldum
ama bugn son tartılısımdı ıns
Grip falan mı olcan yoksam, azimli hatun, hadi bakalım, cuma gelsin görelim biz de.günaydın kızlaarrr nasılsınızz
sanki haftasonu taş taşıdımmm
sabah uyandım her tarafım ağrıyoo
çok garip
dün akşam yemeğe eşimin arkadaşına davetliydik
ama kaçırmadım gayet dengeli yedim
maklube yapmışlardııı
pilavından 2-3 kaşık yedim
ağırlığı salatayla yoğurda verdim
çayın yanına verdiklerinden de
sadece sütlü tatlısını yedim
börekten sadece 1 ısırıkk
cumarteside dışarıdaydık ablam ve annemle
ikea ya gittik
orda da somon menü yedimm
cumayı bekliyorum sabırsızlıklaa
Çok becerikliymiş demek ki, senin gibi. Ben de iradeliyimdir aslında ama bu sıralar neyse umursamazlık var, karbonhidrattan vazgeçemiyom, bir tattın mı arkası geliyo, evde de çor-çocuk olunca mecbur yapıyosun bişeyler
bu diyetisyenlerin huyu bu galibaa
benimde önceden gittiğim diyetisyen çok fenaydıı
ama o böle şakalaşır gibi değil dan dan sölüyoruu
amacı hırslandırmaktı sanırım bende işe yaramıştı
o tarzı ve çokta iyi yapıyodu işini
çoğu ünlünün de diyetisyeniydi tv lere flnda çok çıkıodu
bana ilk gittiğimde tartıdan sonra dedikii
sen ne yedinde bu kdr şişkosun yaa
bak sen 21 yaşındasın 80 kg sin
ben 27 yaşımdayım 55 kg yim ayy çok kötü olmuştum
neler neler dedii ama beni çok fena gaza getirdi onun lafları
sonra kendiside şaşırdı benim her hafta verdiğim kilolara
diodu ki bigün seni oturtucam buraya sen ilgilen gelenlerle
ne yapıosun boğazını tutmak için kimse bire bir uygulamıo diodu
sonradan da çok ii olmuştuk yaneee
Hadi bakalım suıziş, verdim birinciliği sana, bana 2.likte uyarcok sagol dilegimyok bozmamaya calisiyorum fistik bugünde ayni cikdim tartida birazdan ölcümlerimi de alacam
bende hep ayniyim ama görecez insallah pes etmiycez canim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?