70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

komikmiş doktorun ve açık sözlü
dilekcm spor vermedimi doktorun

75 kilo ile bende gelebilir miyim kızlar?Kabul eder misiniz kilolarım ile beni?
hoşgeldn aramıza

cnm bizde bi döenm vınn kullandık hiç memnun kalmadık sözde sınırsızdı ama 15 günde kotası dolmuştu eşim hemen iptal ettirmişti

hyır dılekcım yazmıstım burayada gormemıssın sanrım
netten sıparıs vermıstım onu kac gundur heyecanla beklıyodum guzel bısı sanmıstım
ondan sordum

Hıı açık diim o vakit netten alınacak kadar iyi değilmiş. Ne bilim bi bijuteride daha güzellerini alabilirisn kargo parası vs vs

Günaydın kuzu elinden geldiğince hareket etmeye çalış servisine 3-4 durak sonra bin önce in falan dedi.
Spor öneriyo ama geçen seferde spor yapmadan zayıflatmıştı.

Geçen yılki verdiği vücut analizimde bu kagıda baktım bide kas yapmışım ben.
Özellikle sağ bacagım daha cok kaslanmış niyeyse artık.

sağlıklı beslendiğin içndir cnm yağlardan kurtulmuşsun darısı benm başıma

Günaydın kızlar
1 haftadır internete giremiyorum kotam dolduğundan dolayı kusura bakmayın. bugünden itibaren yine buralardayım. gün sonunda menümü yazıciiğim :)

ben dunku menumu yazacam

sabahbi kucuk dilim kek + kahve
ogle haslanmis makarna ve izgirada et
ara 1 yesil cay
aksam brokoli ve havucnan yapilmis salata
yatmadan kayisili form cay

ama kilom 72.2 yine

bugun corba agirlikli beslenyim diyom bakacam artik

Günaydın canlarım...Gerçi öğlen oldu ama :26:

Bugün napsam karar veremedim güzel bi kahvaltı yaptım cıssssız

Şimdi napsam bilemedim odamı temizlemem gerek duş almam gerek kaş aldırmaya gitmem gerek falan falan

Günaydın
Zencefilli yogurdu yeni mi yeemeye başladın? Ablamda dün aldı bakalım faydası olacak mı.

Günaydın canımm tam gün mü calısıyorsun?

Evet canım bizim gayrimenkul firması olduğundan hafta sonları daha yoğun oluyor zaten.
Ben pazar günleri izinliyim. Ama pazar günü de açık orası nöbetçi olarak biri kalıyor çalışanlardan.

nasıl bi yöntem cnm açıklarmısın
bi ara günlük tutuyodum çok faydasını gördüm....

bi tane takvim hazırladım bildiğin takvim aylık olanlar varya hazırıda var nette aslında ben sadece kasım ve aralık olsun diye kendim yaptım, ertesi gün kaçamaksız geçerse çarpı koyuyorum üstüne :)) sonra son sutunada kilomu yazdım, küçük küçük her haftaya hedef kilolarımı yazdım bakalım ne kadar yaklaşıcam haftalık hedeflerime görücem, burayada eklemek istedimde beceremedim tekrar deniycem eklemeyi belki sizede faydası olur iki gündür iyi gidiyorum 0 kaçamak iki çarpı :))

sabah: 2 sb su
1 dilim ekmek, 1 yumurta, peynir, 4 zeytin, 3 çb şekersiz çay, 1 domates, 1 biber

ara: 1 armut

öğle: 5 yk makarna, 2 yk yoğurt {eveti bu olmamalıydı biliyorum :26:}

ara: yarım paket form bisküvi

akşam: 6 yk bezelye yemeği, 3 yk yoğurt

ara: 1 sb süt

hoşgeldin tatlım
motive olamayanlar kulübüyüz inşallah değişecek bişeyler

noluyor kızlar yaa neden böyle oldunuz :26:
havalardan dolayı mı ki
ben motiveyim çok şükür diyeti düşünüp çiko filan yemiyorum en azından yani eskisi kadar :26:

Kuzu herşey aynı bi sen eksiksin.

yettim bebeğim
doktora gitmişsin sevindim canım iyi yapmışsın kontrolde olmak iyidir
biraz fazla açık sözlüymüş adam da ama bize de böylesi lazım kendimize getiriyor
biri benim göbişe de laf etsin

selam canım yeni işin hayırlı olsun canım yeni işyerinde mutlu olursun inşallah

75 kilo ile bende gelebilir miyim kızlar?Kabul eder misiniz kilolarım ile beni?

hoşgeldin canım buyur kabul etmek ne demek

Umay0110 canım tarifin için çok teşekkürler... Herkes çok beğendi yalnız bisküvi gibi oldu
K.tozundan sanırım

Umay0110 canım tarifin için çok teşekkürler... Herkes çok beğendi yalnız bisküvi gibi oldu
K.tozundan sanırım

rica ederim, beğenmenize sevindim
yalnız sert olmuyor kurabiye, eğer sert olduysa fırında fazla kalmıştır üzeri kızarmıyor çünkü altının hafif kızarması yeterli
bu benim foto, görüntüsü böyle olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…