70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nebilim garip oldum ameliyat deyince..doğumda epidrual olmuştum korkmadım hiç ama içimde garip bi his var ya birşey olursa oğlum kalır ardımda bi duygusal bi depres depres oldum offffffffffffff...........
allahın izni ile hiçbişeycik olmaz, düşünme, düşündükçe olur öyle, ben de senin gibi bişey olursa diye aklımdan çıkaramıyodum, oldu da bitti, kafana takma canım.

çizelgemi cumadaki tartıma göre ayarladım.belki böyle hırs yaparım belli mi olur ....yeni başlangıçlar yeni kilo kayıpları.................

nebilim garip oldum ameliyat deyince..doğumda epidrual olmuştum korkmadım hiç ama içimde garip bi his var ya birşey olursa oğlum kalır ardımda bi duygusal bi depres depres oldum offffffffffffff...........

abartma yawru yaa açık kalp ameliyatı olmıcan altı üstü burun ameliyatı.
İçini ferah tut. Duanı et. Doktorunu hastaneni ii seç.

abartma yawru yaa açık kalp ameliyatı olmıcan altı üstü burun ameliyatı.
İçini ferah tut. Duanı et. Doktorunu hastaneni ii seç.

doğru söylüyorsun pimpirik yaptım.....devlet hastanesinde olucam bursa da abim ve eşi plastik cerrahinin yanında poliklinik yapıyorlar..doktor çok iyimiş boş günü yokmuş .zaten abmimn içine sinmese başka biyer bakardık.birde ssk karşılıyor.150lira sadece tampon parası vereceğim. hazır anestezi almışken göğüsleri de düzeltelim diyor abimin eşi.. ..benimkiler doğum sonrasında baya bi sarktı.ben tırsıyorum .2. çocuk falan dedim küçültme yada büyültme yapmıcaz sadece fazla deriyi alıcaz süt kanllaarıyla oynamayacağız demiş dr.yaptıranlar çok memnunmuş ama ben kafa olarak hazır değiim yoksa yerçekimi çektikçe çekti....

bnm yağ ağırlığım 34 nerelerden aşağı atsam kendimi bilemedimki
neyse gidecek hepsi moral bozmak yokk
bu arada sabahtan beri 1,5 lt. su bitti

bozma morelini bozunca saliyoruz kendimizi önümüzdeki yaz istedigimizi giycez onu düsün
teşekkürler bilgi için...........

arkadaşlar arnızda ameliyat olan varmı ben ay sonunda burun ameliyatı olacağım.genel anesteziden korkuyorum .....
bende ameliyat oldum canim burnumdan korkma allahin izniyl birsey olmaz
cumayi bende bekliyorum sabirsizlikla 2 hafta sabit kaldim bu hafta güzel sonuc alacakmissim gibime geliyor
Suzim; Sen naptın canım? Ev ve iş mevzularını falan? Eskisi gibi çok gelemiosun.
Dr a ne zaman gideecektin?
napim fistik artik kendimi salmamaya calisiyorumcousinemle gecen bulusduk sacimi kesti dedi suzan abla sen böyle degildin süslenirdin püslenirdin kilo insanin morelini okadar etkiliyor ki hep keyifsiz oluyorsun bende biraz deyistirmeye calisdim kendimi sacima makyajima özen gösteriyorum yine bakimsiz degildim ama okada da kendime vakit ayirmiyordum eski moda girmessem tabii
is biraz stressli yeni isarkadasim oldu zor yaziyorum anliycaklar diye eve de yorgun geliyorum oglis ilgi istiyor öyle iste fistik
yarin gidcem fistik dr bi firca atsin da aklim basima gelsin gerci ben yanlis nerde yaptim bilmiyorum cekirdeye atiyorum sucu
canim aklina kötü seyler getirme
sagol fadimecimm

Aaa 1.5 muuuuuuuuu benim 2 bitmiştir herhalde.
Üzülme canım yağlardan kurtulcaz az sabır.

Mantıklı ama 2. cocugu düsünüosan beklemen daha iyi operasyonlar pahalı die biliorum bide.:26:
5-6 bin falan diolardı bi ara.

evet canım çok pahalı.bizimkisi devlet hast.olunca birde personel yakını olunca bıçak parası almam demiş.o yuzden ucuz yanı ssk karsılıyor bır kısmınıda.zaten para verecek olsam şu zaman da bu çok çok büyük bir lüks olur.burnumdan bile yıllar once ameliyat olmam gerekıyor du ama bır turlu butçe ayıramıyordum.parasız olunca ıyı geldı hazır işsizkende çıkaralım dedık aradan...

benimkileride göndersem ilerde bende düsünüyorum ascik diklestirmeyi :18:

afferim bebis bende 1 litre ictim daha

2 mii dilek nereye gidiyor o sular yahuuu
valla ben 1,5 bitirene kadar..... anlaa

Devlet hastanesinde oluyrsa ne gzel yaa burda karşılıo falan die duymadım hiç.
Gögs önemli cok kıyafette falan cok kötü durabilioo ahh ahh diğer bi sıkıntım.

2 mii dilek nereye gidiyor o sular yahuuu
valla ben 1,5 bitirene kadar..... anlaa

Valla wc yollarını patika yaptım ywru

bide bizim bayan wc tek kişilik.her seferinde kapıda kalıyorum.çok zor bi dava
bnmde göğüs çok sıkıntı yaa sarkma falan değilde biraz büyük.beni çok kilolu gösteriyor.
halbuki onlar olmasa göbeğimde falan fazla fazlalık yok
ben doktoruma sordum.zayıfladığımda onlarda küçülürmüş.yine memnun kalmazsan ameliyat olursun
dert etme dedi bana

Kilo verince küçülüyor cidden.
Benim eski çamaşırlarım olmuyor. Bol arkadan düşüo direkt.
Zayıfladıgım zaman aldıklarımkilerde olmuyo o da ayrı.

bende yaaa utanmaya başlıyorum artık burdakilerden

ben 1 litrede 5 kere gittim 2 litre de düsünemiyorum bile

devlet hast.normal da karşılamıyor ama tanıdıklarada bir kılıf uyduruyorlarmış yani şöyle pisikolojik olarak rahatsızlık veriyor sırtı ağrıyor falan diye...benimde büyük bide sarkık ...zayıflayınca küçülüyor ama ben emzirdiğim içinde acayip sarktı.eskisi gibi değil yani...

özelde olunca ne kadar gidiyor acaba cnm bi bilgin varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…