allahın izni ile hiçbişeycik olmaz, düşünme, düşündükçe olur öyle, ben de senin gibi bişey olursa diye aklımdan çıkaramıyodum, oldu da bitti, kafana takma canım.nebilim garip oldum ameliyat deyince..doğumda epidrual olmuştum korkmadım hiç ama içimde garip bi his var ya birşey olursa oğlum kalır ardımda bi duygusal bi depres depres oldum offffffffffffff...........
nebilim garip oldum ameliyat deyince..doğumda epidrual olmuştum korkmadım hiç ama içimde garip bi his var ya birşey olursa oğlum kalır ardımda bi duygusal bi depres depres oldum offffffffffffff...........
abartma yawru yaa açık kalp ameliyatı olmıcan altı üstü burun ameliyatı.
İçini ferah tut. Duanı et. Doktorunu hastaneni ii seç.
Analiz kagıdımı aldım canım hatta şöyle bi diyalog oldu nasıl bi hâlde oldugunu görmek ister misin dedi.
Bende siz çıktısını verin ben evde bakarım dedim.
Yooo en sevdiğim kısım bu sana yaglarını göstercem dedi aldı eline kalemi kagıtta işaretledi anlattı
Vücut yaşım 30.
Yağ agırlıgım 25 Sıvı agırlıgım 32.2
Yağsız kütle 44 kas agırlıgı 41.9 kemik agırlıgı 2.1
Tabi listede ayrıntılı yazıor sağ bacak sol bacak sol kol sag kol mide ne kadar yag ne kadar kas falan die.
Ahh bunu bilmek ii oldu.
Ama müstehak bize..
bozma morelini bozunca saliyoruz kendimizi önümüzdeki yaz istedigimizi giycez onu düsüngunaydın kızlar
bende dun nıyetlıydım bugun sabah tartılayım dedım 69.4:26:
cok moralım bozuldu bu kıloyu gorecek bısı yedııgmı dusunmuyorum
neredeyse hergun tartılır oldum
ama bugn son tartılısımdı ıns
bende ameliyat oldum canim burnumdan korkma allahin izniyl birsey olmazteşekkürler bilgi için...........
arkadaşlar arnızda ameliyat olan varmı ben ay sonunda burun ameliyatı olacağım.genel anesteziden korkuyorum .....
cumayi bende bekliyorum sabirsizlikla 2 hafta sabit kaldim bu hafta güzel sonuc alacakmissim gibime geliyorgünaydın kızlaarrr nasılsınızz
sanki haftasonu taş taşıdımmm
sabah uyandım her tarafım ağrıyoo
çok garip
dün akşam yemeğe eşimin arkadaşına davetliydik
ama kaçırmadım gayet dengeli yedim
maklube yapmışlardııı
pilavından 2-3 kaşık yedim
ağırlığı salatayla yoğurda verdim
çayın yanına verdiklerinden de
sadece sütlü tatlısını yedim
börekten sadece 1 ısırıkk
cumarteside dışarıdaydık ablam ve annemle
ikea ya gittik
orda da somon menü yedimm
cumayı bekliyorum sabırsızlıklaa
napim fistik artik kendimi salmamaya calisiyorumSuzim; Sen naptın canım? Ev ve iş mevzularını falan? Eskisi gibi çok gelemiosun.
Dr a ne zaman gideecektin?
canim aklina kötü seyler getirmenebilim garip oldum ameliyat deyince..doğumda epidrual olmuştum korkmadım hiç ama içimde garip bi his var ya birşey olursa oğlum kalır ardımda bi duygusal bi depres depres oldum offffffffffffff...........
Canım ben guatrdan oldum geçen sene genel anestezi ile, korkacak bişey yok yani, uyandığında herşey bitmiş oluyor. Sana şimdiden Allah kolaylık versin.
allah kabul etsin canım, moral bozmak yok
Grip falan mı olcan yoksam, azimli hatun, hadi bakalım, cuma gelsin görelim biz de.
Çok becerikliymiş demek ki, senin gibi. Ben de iradeliyimdir aslında ama bu sıralar neyse umursamazlık var, karbonhidrattan vazgeçemiyom, bir tattın mı arkası geliyo, evde de çor-çocuk olunca mecbur yapıyosun bişeyler
Hadi bakalım suıziş, verdim birinciliği sana, bana 2.likte uyar
bnm yağ ağırlığım 34nerelerden aşağı atsam kendimi bilemedimki
neyse gidecek hepsi moral bozmak yokk
bu arada sabahtan beri 1,5 lt. su bitti
doğru söylüyorsun pimpirik yaptım.....devlet hastanesinde olucam bursa da abim ve eşi plastik cerrahinin yanında poliklinik yapıyorlar..doktor çok iyimiş boş günü yokmuş .zaten abmimn içine sinmese başka biyer bakardık.birde ssk karşılıyor.150lira sadece tampon parası vereceğim. hazır anestezi almışken göğüsleri de düzeltelim diyor abimin eşi.. ..benimkiler doğum sonrasında baya bi sarktı. ben tırsıyorum .2. çocuk falan dedim küçültme yada büyültme yapmıcaz sadece fazla deriyi alıcaz süt kanllaarıyla oynamayacağız demiş dr.yaptıranlar çok memnunmuş ama ben kafa olarak hazır değiim yoksa yerçekimi çektikçe çekti....
Aaa 1.5 muuuuuuuuu benim 2 bitmiştir herhalde.
Üzülme canım yağlardan kurtulcaz az sabır.
Mantıklı ama 2. cocugu düsünüosan beklemen daha iyi operasyonlar pahalı die biliorum bide.:26:
5-6 bin falan diolardı bi ara.
benimkileride göndersem ilerde bende düsünüyorum ascik diklestirmeyi :18:doğru söylüyorsun pimpirik yaptım.....devlet hastanesinde olucam bursa da abim ve eşi plastik cerrahinin yanında poliklinik yapıyorlar..doktor çok iyimiş boş günü yokmuş .zaten abmimn içine sinmese başka biyer bakardık.birde ssk karşılıyor.150lira sadece tampon parası vereceğim. hazır anestezi almışken göğüsleri de düzeltelim diyor abimin eşi.. ..benimkiler doğum sonrasında baya bi sarktı. ben tırsıyorum .2. çocuk falan dedim küçültme yada büyültme yapmıcaz sadece fazla deriyi alıcaz süt kanllaarıyla oynamayacağız demiş dr.yaptıranlar çok memnunmuş ama ben kafa olarak hazır değiim yoksa yerçekimi çektikçe çekti....
bnm yağ ağırlığım 34nerelerden aşağı atsam kendimi bilemedimki
neyse gidecek hepsi moral bozmak yokk
bu arada sabahtan beri 1,5 lt. su bitti
Aaa 1.5 muuuuuuuuu benim 2 bitmiştir herhalde.
Üzülme canım yağlardan kurtulcaz az sabır.
Mantıklı ama 2. cocugu düsünüosan beklemen daha iyi operasyonlar pahalı die biliorum bide.:26:
5-6 bin falan diolardı bi ara.
benimkileride göndersem ilerde bende düsünüyorum ascik diklestirmeyi :18:
afferim bebisbende 1 litre ictim daha
vur suyun dibine suzimmm
evet canım çok pahalı.bizimkisi devlet hast.olunca birde personel yakını olunca bıçak parası almam demiş.o yuzden ucuz yanı ssk karsılıyor bır kısmınıda.zaten para verecek olsam şu zaman da bu çok çok büyük bir lüks olur.burnumdan bile yıllar once ameliyat olmam gerekıyor du ama bır turlu butçe ayıramıyordum.parasız olunca ıyı geldı hazır işsizkende çıkaralım dedık aradan...
2 miidilek nereye gidiyor o sular yahuuu
valla ben 1,5 bitirene kadar..... anlaa
vurcam vurmasina da habire wc ye kosturuyorum
Devlet hastanesinde oluyrsa ne gzel yaa burda karşılıo falan die duymadım hiç.
Gögs önemli cok kıyafette falan cok kötü durabilioo ahh ahh diğer bi sıkıntım.
Valla wc yollarını patika yaptım ywru
bide bizim bayan wc tek kişilik.her seferinde kapıda kalıyorum.çok zor bi dava
bnmde göğüs çok sıkıntı yaasarkma falan değilde biraz büyük.beni çok kilolu gösteriyor.
halbuki onlar olmasa göbeğimde falan fazla fazlalık yok
ben doktoruma sordum.zayıfladığımda onlarda küçülürmüş.yine memnun kalmazsan ameliyat olursun
dert etme dedi bana
Devlet hastanesinde oluyrsa ne gzel yaa burda karşılıo falan die duymadım hiç.
Gögs önemli cok kıyafette falan cok kötü durabilioo ahh ahh diğer bi sıkıntım.
Valla wc yollarını patika yaptım ywru
bende yaaautanmaya başlıyorum artık burdakilerden
devlet hast.normal da karşılamıyor ama tanıdıklarada bir kılıf uyduruyorlarmış yani şöyle pisikolojik olarak rahatsızlık veriyor sırtı ağrıyor falan diye...benimde büyük bide sarkık ...zayıflayınca küçülüyor ama ben emzirdiğim içinde acayip sarktı.eskisi gibi değil yani...bide bizim bayan wc tek kişilik.her seferinde kapıda kalıyorum.çok zor bi dava
bnmde göğüs çok sıkıntı yaasarkma falan değilde biraz büyük.beni çok kilolu gösteriyor.
halbuki onlar olmasa göbeğimde falan fazla fazlalık yok
ben doktoruma sordum.zayıfladığımda onlarda küçülürmüş.yine memnun kalmazsan ameliyat olursun
dert etme dedi bana
devlet hast.normal da karşılamıyor ama tanıdıklarada bir kılıf uyduruyorlarmış yani şöyle pisikolojik olarak rahatsızlık veriyor sırtı ağrıyor falan diye...benimde büyük bide sarkık ...zayıflayınca küçülüyor ama ben emzirdiğim içinde acayip sarktı.eskisi gibi değil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?