70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrr nabersiniizzz

menüler paylaşılmaya başlanmışş ne güzeelll

dileekk menün harikaa kuzuumm

dün kayınvalidemdeydimm yedik içtikk

daha doğrusu yediler içtilerrr oturduk geldikk

bu akşamada yemeğe misafirim var eşimin arkadaşlarıı

dışarı çıkıp alışveriş yapıp hazırlık yapmam lasımm bugünn

Bugün Zerra da mı yok nedir, Mine az geliyor, Blackcat terk etti bizi, nerdesiniz kızlaarrr? Tıkınmaya mı gittiniz, geliverin garii.

İyiyiz canım, sen nasılsın? Akşama kolay gelsin sana, iyi alışverişler.

burdaki bütün hatunları binlerce kez tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum, yine menüler yazılmış, güç toplanmış işte kadın olmak böyle birşey sanki

Umarım bu sene herkes hedefine ulaşır
, bende kendi çapımda yürüyüşlere başladım, sabah 1 saat yürüyüp akşam karın ve kalça egzersizleri yapıyorum, 84 den 79 a düştüm 3 haftada bugün de bi uğrayayım dedim yanınıza, aslında zamanım oldukça burda olmak istiyorum fakat hayatım çok değişik geçiyo artık :44::44:

Birgün çok yoğun oluyorum, birgün çok dolu dolu mutlu oluyorum, bugün işe gidemedim hakanın beni terk edişine ağlıyorum evde , haketmedim çünkü... bi de sabah fazla yedim , moralim iyice gitti, umarım sizler iyisinizdir kızlar, kilolar nasıl olsa veriliyo sağlığınız, sevdikleriniz, ve huzurunuz yanınızda olsun bol olsun

hoşgeldinnnn

rüyanda çok garipmiş okurken ben ürktüüm neyin kafası bu noraaa

bu arada daha sık katılımlarını bekliyoruzz hemen kayboluyosuunnn

kolay gelsinn şeker...

Çok çabuk görünüp kayboluyosun canım, sana ne diyebiliriz ki? Düzenli uğramıyorsun hiç.

Emin ol bu durum en çok benim canımı sıkıyo kuzum, malum artık masa başı işim yok hakereketli geçiyo günler baya , iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım ki :44:

Hayır buraya geldiğimde de zaten genelde giriş yapmadan okuyorum çünkü gerisinde kalıyorum herşeyin bi de aldığım kilolar özellikle hevesimi kırdı baya Birşey söyleyin diye gelmedim tatlış sen neler yapıyorsun , burda gördüğüme sevindim

hoşgeldinnnn

rüyanda çok garipmiş okurken ben ürktüüm neyin kafası bu noraaa

bu arada daha sık katılımlarını bekliyoruzz hemen kayboluyosuunnn

bende sabah kalkınca aynen " neyin kafası len bu" dedim

Ben şu an size birşey katabilir miyim bilmiyorum canım ama buralarda olmaya çalışcam, senin kilo çizelgende yakıyo yani

Son düzenleme:
Kalkınca yediğin 2 kayısı yeter ztn badem fazla olmuş.
Bide sabah yediğin yogurt zaten peynir yemişin.
Akşamda dr susuz ye dedi bana kuru baklagil yersen sen bilin tabi.

dilekcim cok tesekurler yorumlarindan dolayi kesinlikle haklisin peynir veya yogurt olmaliydi badem konusuna gelince artik gunluk ortalaa 20 badem tuketmeyi dusunuyorum bunlari dort ara ogun olarak bolusturmek istedim
yemeklerin yanina muhakak yogurt tuketmeye dikat ediyom bide3 gundur yatmadan sut iciyom bi sure boyle devam edeyim bakalim ne olacak

ayrica kuru icinde dedigini dikate alacam seyyyy bir iki kasik sudai olmaz....

günaydın kızlar yeni üye oldum. beni aranıza kabul edersiniz inşallah. geçen sene bu zamanlar 89 kiloydum temmuzda 73 kiloya düşmüştüm şuanda 75 kiloyum yeniden diyete başlamak istiyorum. ama nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim . günde bir saat yürüyüş yapıyordum şimdi havalarda soğumaya başladı ne yapcam bilmiyorm . boyum 1.72 hedefim 65-62 arası olmak bakalım. inşallah burdaki herkes kilolurundan kurtulur. 18 aylık evliyim ve kpps hazırlanıyorm türkçe öğretmeniyim. ders çalışırken hep ıvır zıvır yemek istiyorum. ben yeşil çayın ve beşi biryerde çayını içerek zayıfladım. şimdi 9lu çaya başlamak istiyorum kullanan var mı aranızda.

İyiyiz canım, sen nasılsın? Akşama kolay gelsin sana, iyi alışverişler.

bende iim ablacımm uğraşıorm işteee hayaatt
tşk ederimmmm

5 kg için tebrik ederimmm canımmm
ama erkek arkadaşınla neden ayrıldınız yada neden terketti
en son anlattığında bi sorun yoktu hatırladığım kadarıylaa

Günaydın şekerimm iyidir nolsunnn lak lak yapıp duruyoruz. Sana kolay gelsin.

hmmm öğlen az gibi evet.tmm ben salata aramaya başlıyorum

Ara ara 1 bardakta ayran içiver.

bende sabah kalkınca aynen " neyin kafası len bu" dedim

Ben şu an size birşey katabilir miyim bilmiyorum canım ama buralarda olmaya çalışcam, senin kilo çizelgende yakıyo yani

fırsatın oldukça beklerizz şekerimmm

tşk ederim canımmm hemide o yeni başlangıcıma göree yaniii

asıl başlangıç 78 hatırlıosan eğerrr

Valla terkedilmemde aldığım kiloların etkisi çok diye düşünüyorum çünkü o eski aşık adam yoktu ve en ufak bi kavgadada defolup gitti beni öylece bırakıp ve 3 haftadır da hayatımda yok

Ve bu gerçekten çok zor ççünkü hayatımın her bir alanında ondan bi parça var :26:

fırsatın oldukça beklerizz şekerimmm

tşk ederim canımmm hemide o yeni başlangıcıma göree yaniii

asıl başlangıç 78 hatırlıosan eğerrr

Evet yaa hatırladım , afferin sana
Sakın salma kendini tamam mı, ne kadar süredir burdasın kuzu :44:

Aralarda 10 badem normal ztn. Araların 100 kaloriyi geçmemesine dikkat ettin mi sorun yok.
Doktor bana ana ögünde ne yersen ye kesinlikle 2-3 yk yogurdu yemeyi unutma dedi.

cok tsk ederım dua ıcın
hemen notumu aldım hergece okuyacagım
ıns allahım hayırlısı ıle buldurur bır ıs
etcem etcem
yoksa olacagı yok bunun
deme oyle deme deme
bende cok uzak oldugum ıcın aglamaktayım sureklı
hrgece aynı seylerı dusunuyorum allahım olunceye kadar artık onlarla ayrıyım
bır telefon calsa korkuyorum kotu bırsey dıye
gurbet cok zor cook yasamayan bılemez gercekten
noraaamm hosgeldın bebegım ugra sureklı ozlenmektesın

noraaam bana bunu yapanda kılolu ustune otursanda fark etmez bunda
ama emınım anlamıstır hatasını tavrımıda koydum zaten

kızlar menumu yazıp kacıyorum gelcem yıne yuzumde maskeyleyım suan gorsenız korkarsınız

sabah
2 dılım cavdar
1 dılım sucuk
azcık peynır 3.4 zeytın
domates salatalık cay

ara

1 portakal

oglen

corba salata
yogurt

ara

1 porsıyon meyve

aksam

balık
salata

ara

bır porsıyon meyve

SOZ VERIYORUM MENUME SADIK KALACAGIM

sürekli uğrayabilsem

evde akşamları babam oturuyo okey fln oynuyo, e gün içinde iş var malum ve etrafım stajer dolu yazamıyorum okuyup çıkıyorum, çekiniyorum onlardan sanki :26::26: Ama 10 kiloyu burda verdim bi 10 daha burda vericem umarım, hep beraber incelürüz

Sende durumlar nasıl bebeğim
bi ara düğün fln diyordun ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…