kızlar menumu yazıp kacıyorum gelcem yıne yuzumde maskeyleyım suan gorsenız korkarsınız
sabah
2 dılım cavdar
1 dılım sucuk
azcık peynır 3.4 zeytın
domates salatalık cay
ara
1 portakal
oglen
corba salata
yogurt
ara
1 porsıyon meyve
aksam
balık
salata
ara
bır porsıyon meyve
SOZ VERIYORUM MENUME SADIK KALACAGIM
kızlar menumu yazıp kacıyorum gelcem yıne yuzumde maskeyleyım suan gorsenız korkarsınız
sabah
2 dılım cavdar
1 dılım sucuk
azcık peynır 3.4 zeytın
domates salatalık cay
ara
1 portakal
oglen
corba salata
yogurt
ara
1 porsıyon meyve
aksam
balık
salata
ara
bır porsıyon meyve
SOZ VERIYORUM MENUME SADIK KALACAGIM
bende 1 haftadır devamlı takıp deyım ama pek yazacak fırsatımm olmıyoo ama kıskandım bende tanıtmak istiyorum kendimiNe öğretmenisin canım, nerden katılıyosun, evli-bekar mısın? Biraz kendini tanıtır mısın? Eskiler olarak biz birbirimizi tanıyoruz, yenilerle de tanışalım değil mi? Hep diyetten mi bahsedeceğiz?
daha önce hiç düzleştirici denememiştim deniycem cnm saolgünaydın.maşayla değilde düzleştiriciyle daha kalın bukleler yaparsan güzel olur cnm.birazda dağıtırsın.
doğal durur.nacizane fikrim
okurken içim cız etti .. allah sabır versin cnm aile özlemi çok zor...Belki bu cumartesi giricem dilekim ama daha kesin degil hoca bakicak.
Sanki pilot oluyoruz sorma.
keskeee keske birgün ailemi evimde agirlama imkanim olsaydi(((
nekadar isterdim onlari bir masa basinda toplayip kendi ellrimle yaptigim yemekleri ikram etmeyi(( onlara hizmet etmeyi ((
onlarla kendi evimde sohbet etmeyi ........... :..(((((
Ben almanyadayim canim onlar Türkiyede ..
maşam ufak değil dilekcim büyük ama kollarım uyuşuyo yaparken bide saçlarım düz değil kabarık o yüzden dipten sona kadar yapmam gerek.Valla saçın çok oldugu için şükretmelisin sakın da şikayet etme
Maşan ufak mı? Büyüklerle daha kolay oluyo. Gnlük yapıcaksan sadece uçlarına yap derim cok dogal ve güzel duruyo.
Az kuzu. Neresini azaltıcan öglene ne salatan var ne yogurdun.
noracım hoşgeldin beni hatırlıomusun bilmem ama bende 8 kilo alıp döndümSelam kızlar nabıonuz ya özledim ben sizi
Dün rüyamda karşıma bi kadın geldi , adı da nora:44:Benle alakası yok tabi , bana dedi ki " geçen sene 89la başladın, bu sene de 79la başla farkında değilsin ama kaybından çok kazancın var kendinde gel" dedi, yanağımdan öptü gitti kadın Çok değişik bi rüyaydı len benim kadar böyle kafayı sıyırmış bi üye daha yoktur burda eminim
hoşgeldin bende 87ydim 70e kadar düştüm ama geçen yaz tatiller gezmeler derken 8ini geri aldımgünaydın kızlar yeni üye oldum. beni aranıza kabul edersiniz inşallah. geçen sene bu zamanlar 89 kiloydum temmuzda 73 kiloya düşmüştüm şuanda 75 kiloyum yeniden diyete başlamak istiyorum. ama nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim . günde bir saat yürüyüş yapıyordum şimdi havalarda soğumaya başladı ne yapcam bilmiyorm . boyum 1.72 hedefim 65-62 arası olmak bakalım. inşallah burdaki herkes kilolurundan kurtulur. 18 aylık evliyim ve kpps hazırlanıyorm türkçe öğretmeniyim. ders çalışırken hep ıvır zıvır yemek istiyorum. ben yeşil çayın ve beşi biryerde çayını içerek zayıfladım. şimdi 9lu çaya başlamak istiyorum kullanan var mı aranızda.
bende 1 haftadır devamlı takıp deyım ama pek yazacak fırsatımm olmıyoo ama kıskandım bende tanıtmak istiyorum kendimi
22 yaşındayım psıkolojık danısman olarak bır okulda çalısıyorum bir kızım varayrıca geçen sene 94 ile başladıgım diyet olayına 78 ile hala devam etmekteyım ilk olarak hedefım 6 lıları gormek spnrası allah kerim diyorum
çok dikkat etmeme ragmen veremıyorum nedense bu hafta elma diyeti yapayım vücut bir sarsılsın istiyorum sizce faydası olur mu
noracım hoşgeldin beni hatırlıomusun bilmem ama bende 8 kilo alıp döndüm
sıkma canını hep birlikte kurtuluruz sen gel yine..
bende 87kiloyken böyle bi rüya görmüştüm ve 70e düşmüştüm... tuhaf ama öyle:)
evet bebegım hazıran bır memleketımde hazıran 8 sevdıcegın memleketınde dugunumuz var ınssürekli uğrayabilsem
evde akşamları babam oturuyo okey fln oynuyo, e gün içinde iş var malum ve etrafım stajer dolu yazamıyorum okuyup çıkıyorum, çekiniyorum onlardan sanki :26::26: Ama 10 kiloyu burda verdim bi 10 daha burda vericem umarım, hep beraber incelürüz
Sende durumlar nasıl bebeğimbi ara düğün fln diyordun ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
ımmhh mıs gbı bır maske yazacaktım sıze unuttum yazmayımenü güzelmiş ama ben akşam yemeğinden sonra meyve olayını kapatıyorum, süt fln iç hasret bence
ne maskesi yaptın len bende yapiim
valla sadık kalcam dılleeeem artık secenegım kalmadıkıBi sadık kalma saçını başını yolarım.
hosgeldın aramıza ayrıca tebrıkde ederım vermıs oldugun kılolar ıcınbende 1 haftadır devamlı takıp deyım ama pek yazacak fırsatımm olmıyoo ama kıskandım bende tanıtmak istiyorum kendimi
22 yaşındayım psıkolojık danısman olarak bır okulda çalısıyorum bir kızım varayrıca geçen sene 94 ile başladıgım diyet olayına 78 ile hala devam etmekteyım ilk olarak hedefım 6 lıları gormek spnrası allah kerim diyorum
çok dikkat etmeme ragmen veremıyorum nedense bu hafta elma diyeti yapayım vücut bir sarsılsın istiyorum sizce faydası olur mu
bende menümü yazıyım herkes menü yazmış
sahah
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 dilim kaşar peyniri
ara
mandalina
öğlen
çorba ve yoğurt
ara
5 tane fındık
akşam
ıspanak salata ve yoğurt
evet bebegım hazıran bır memleketımde hazıran 8 sevdıcegın memleketınde dugunumuz var ıns
artık yavastan davetlı lıstesını yapmaya baslayacagız cook heyecanlıyım
ama bunları sımdı sana soylemekte olmadıkı:18::18:
senın hakkındada hayırlısı ne ıse o olsun hayatım kısmet degılmıs de ve dua et allahıma
ımmhh mıs gbı bır maske yazacaktım sıze unuttum yazmayı
boyun bolgeme bır kere agda yaptırmıstım sıvılcelendı boynu altım fecı sekılde kı bende ergenlık donemımde bıle sıvılce cıkmamıstr
bıe maske aldım bıde yuz yıkama jelı ohh cok guzel geldı
bırak sıvılcelerın gıtmesıne ızler bıle azaldı hatta yok artık ısteyen varsa ozelden atabılırım
valla sadık kalcam dılleeeem artık secenegım kalmadıkı
bak 11. ayda bıttı gunlerım azalıyo
hosgeldın aramıza ayrıca tebrıkde ederım vermıs oldugun kılolar ıcın
kendımce yazayım ben genel olarak menuyu begendım
ama sabaha mutlaka yesıllık ekle ben cok faydasını gordum
sımdı de yavas yavas hazırlanıp dısarıya cıkıcam
pazar sonrada carsı
sevdıcege dun aksam kaban almıstık bıde treckot begendı onu almadık
ıcımde kaldı gıdıp almam gerek surprız yapcam
Birbiriizi üzmeyin hasret tamam mı çok güzel birşeye sahipsiniz, düğünün çok güzel geçer inşallah , gelinlikli fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum
maşam ufak değil dilekcim büyük ama kollarım uyuşuyo yaparken bide saçlarım düz değil kabarık o yüzden dipten sona kadar yapmam gerek.
deilkecm gerçekten zor bakımı yıkaması heleki durulaması işkence ,kuruması ... herşeyi zor oluyo biraz az olsa çok daha rahat ederdim
bende menümü yazıyım herkes menü yazmış
sahah
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 dilim kaşar peyniri
ara
mandalina
öğlen
çorba ve yoğurt
ara
5 tane fındık
akşam
ıspanak salata ve yoğurt
valla sadık kalcam dılleeeem artık secenegım kalmadıkı
bak 11. ayda bıttı gunlerım azalıyo
Kuaföre söylesen usturayla seyrekleştiriyolar canım.
Normalde herkes gürleştirmek için ugraşır sen tam tersi.
Bizimkide 6. ayda evlencez dio gülüorum.
Baya bayaa ciddi ama kendisi.
dılekcım bende kesınlıkle ıstemıyordum evlenmeyı
benımkısı evlencez deyıp duruyordu hı hı dıyodum
sonra evlılık teklıfı ettı ben sok
gelde hayır de sevıyoruz anacım sevıyoruz
yanı 6. ayda dugunun var kıscem hayrlı olsun
kırklarelı de olursa kınan gelırım kıkıkıkı
Ben cesaret edemiorum hâlâ şaka gibi gelio valla.
Şu an için düşünemiorum bile.
Haftasonu krc dan begendiğim o takımı aldım reklamlarda görmüşsündür beyaz altın falan dio ya.
Çatal bıcak tk hediye olan.
Homendden çay makinası, mikser, doğrayıcı falan aldım.
Ne olur olmaz kenarda dursun.
ayyy bayılıyorum o tabaklara
ama ben almıstım kı yemek tabaklarımı catal bıcagımı tencere takımımı
ondanda alasım var pfffff
kaca aldın canım
ben neredeyse hıc kucuk mutfak esyası almadım
almanyada ucuz oldugu ııcn oradan geldı herseyım
saolsun canım teyzem
Gelmeye çalış canım sen yine de, bozma moralini.Emin ol bu durum en çok benim canımı sıkıyo kuzum, malum artık masa başı işim yok hakereketli geçiyo günler baya , iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım ki :44:
Hayır buraya geldiğimde de zaten genelde giriş yapmadan okuyorum çünkü gerisinde kalıyorum herşeyin bi de aldığım kilolar özellikle hevesimi kırdı bayaBirşey söyleyin diye gelmedim tatlış sen neler yapıyorsun , burda gördüğüme sevindim
94 den 78 e çok iyi kilo vermişsin cnaım, boyun kaç canım? Elma diyetini bilmiyorum, o tür diyetleri pek benimsemiyorum açıkçası.bende 1 haftadır devamlı takıp deyım ama pek yazacak fırsatımm olmıyoo ama kıskandım bende tanıtmak istiyorum kendimi
güle güle kullanmak nasip olur canım inşallah.1.500 aldım canım çatal bıcak takımları diğer çeyiz setindekinden farklı gramı farklı falan dedi satıcı kız normalde 648 tl imiş zaten.
Bu aldıgım farklı modellerde vardı ama en güzel bu geldi bana.
Çatal bıcak takımıyla cok uyumlu.
Eki Görüntüle 557297
Gelmeye çalış canım sen yine de, bozma moralini.
94 den 78 e çok iyi kilo vermişsin cnaım, boyun kaç canım? Elma diyetini bilmiyorum, o tür diyetleri pek benimsemiyorum açıkçası.
güle güle kullanmak nasip olur canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?