70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sureklı buraya hastalıkla mutsuz olarak gelıyorum ama affedın kızlar benı
nolur dedem ıcın dua edın ankaraya tedavıye gıttı
sureklı parca alıp duruyolarmıs nasıl canı yanıyo kımbılır
canım dedem allahım yardımcısı olsun ıns kotu bısey cıkmaz
nolur dua edın kızlar lutfen

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun inşallah.

merhaba arkidişlerrr

NORA hoşgeldinn, gerçi bende çok uğrayamıyorum ama, motivasyon için uğramak lazımm,
hakan için üzme kendini, gerçi demesi kolay, ama herşeyde vardır bir hayırr

Dilek aldığın takımlar çok güzel, güle güle kullan, ağız tadıyla sevdiklerinle yemekler ye ( kilo almadan ) , güzel telaşlar bunlar, onumu alayım bunumu layım

Bu arada zencefil, zerdeçalın kokusu çok kötü ama ben şöyle bir yöntem buldum
Elmayı küp küp kesiyorum içine yogurt, zencefil, zerdeçal,tarçını karıştırıyorum tadıda mis gibi oluyor.
Karnımda hareketlenmeler başladı bile. Kabızlık problemi çekiyosanız deneyin derim.
Her öğün yiyebilirimde zencefille zerdeçalın belli bir miktarı geçmemesi gerekir.

Kızlar pratik ara öğün tarifi varsa söyleyin ya akşam öğünlerinde yemek yemek istemiyorummm
Benim ki benimle çok dalga geçer oldu inadına zayıflıcam peffff

Gene denk gelememişiz.

Evet motive olma açısından süper her gittiğimde kagıdı isticem artık.
evet gün içinde giremiyorum pek
akşam az değilmi canım
salata var oanlık doyulur ama kısa süre sonra acıkırım ben olsam
meslektaşmışız nerden mezunsun?
hoşgeldin aramıza

evet gün içinde giremiyorum pek

akşam az değilmi canım
salata var oanlık doyulur ama kısa süre sonra acıkırım ben olsam

meslektaşmışız nerden mezunsun?
hoşgeldin aramıza

Akşam için dr ya z.yaglı sebze yemegi dedi ya bu şekilde tok tutuyo galeta 2 saat sonra tekrar Türk kahvesi ve kayısı kurusu var ztn.
Evde nohut var anneme de tekrar sebze yemeği yap diyemedim.

Allah inşallah sağlıcakla ilerde bebeciklerini almayı nasip eder canım, Allah sabır versin. Buraya düzenli gelirsen motive olursun, hep beraber veririz kilocuklarımızı umarım.
Amin canım inşallah tekrar hamiş kalırım. kilolarımı da veririm...

bende içler acısı menümü yazayım
yazmadanda olmuyor

sabah
1 dilimden az çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım kk beyaz peynir
4 tane zeytin
3 ince dilim salam

ara
1 kupa yeşilçay
1 elma

ara
1 kupa 2si 1 arada 2 küp şekerle :26:
3 tane yulaflı bisküvi
1-2 tane peynirli çubuk

öğle (geç oldu)
3 kaşık kadar kısır ( aslında belki okadarda yok yarım servis tabağı kısır vardı 5-6 kişi birlikte yedik)
marul
2-3 tane sarma

akşam
1,5 çipura
salata

ara
meyve, yada fındık yada süt

hayirli aksamlar kizlar

ben cik fenalardayimm
kilom takildi kaldi 72.2 ye

bende dun sarsayim bi bunye yi dedim
aksam ne kadar cikolata varsa yedim
sonuc yine 72.3
bugun de lapayi yaptim belki degisir diye ama tansyonum dustu

hayirlisiyla bugunu atlatsaydim

kalkıp kurabiye, kek, börek yapmamak için zor tutuyorum kendimi
keşke tığ gibi olsaydım şimdi hepsinden yapar afiyetle yerdim
nefret ettim kendimden

Merhaba arkadaşlar. forumları daha onceden takip etmeme ragmen aranıza daha yeni katılıyorum :) ben 73 kıloyum. eskıden 58 kıloydum ve son ıkı yılda 80 oldum. yedı kılosu gıttı cok sukurr :) yıne de yeterlı degıl. tek basına da gıtmıyor yedı kıloyu da bır arkadasım sayesınde verebılmıstım hep destek olmustu yememem gerektıgınde hatırlatmıstı sagolsun. sımdı onlada pek gorusemıyoruz ve ben daha once verdıgım ıkı kılomu da gerı aldım sızlerden desteklerınızı beklıyorum arkadaslar . tek yürülmüyor bu yol

iyi akşamlar kızlar alıntı yaparak msjlara cvp yazmayı bilmiyorum . tamam sabahları yeşillikte eklicem menüme bu arada kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bilmiyorum. inşaalah yılbaşına kadar 6lı rakamları görürüm.

Kizlar kizlar beni unuttunuzmu hafta sonundan beri giremiyorum, cok yogundum, gecmisi okuya okuya bitiremedim, kilolarla aram iyi gidiyor beni yavas yavas terk ediyorlar, gorusuruuzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…