Yemeğimi yiyim bendeee.
Dünden beri aklımda nohutt.
Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun inşallah.sureklı buraya hastalıkla mutsuz olarak gelıyorum ama affedın kızlar benı
nolur dedem ıcın dua edın ankaraya tedavıye gıttı
sureklı parca alıp duruyolarmıs nasıl canı yanıyo kımbılır
canım dedem allahım yardımcısı olsun ıns kotu bısey cıkmaz
nolur dua edın kızlar lutfen
94 den 78 e çok iyi kilo vermişsin cnaım, boyun kaç canım? Elma diyetini bilmiyorum, o tür diyetleri pek benimsemiyorum açıkçası.
1 70 canım65 olsamm daha ne isterim bakalım ya uğrasıyoruz çalısınca daha zor sankı tum gun yoruluyorsun eve gıdınce acaip bi açlık ama sabretmek lazım...
Sende yine boy varmış, benim boy 1,55 canım. Bir şekilde vereceğiz bu kiloları yapcak bişey yok, öncelikle kilo çizelgesi ile başlayabilirsin, cuma günleri de sabah aç karnına tartılıyoruz, buraya da bildirimde bulunuyoruz.94 den 78 e çok iyi kilo vermişsin cnaım, boyun kaç canım? Elma diyetini bilmiyorum, o tür diyetleri pek benimsemiyorum açıkçası.
1 70 canım65 olsamm daha ne isterim bakalım ya uğrasıyoruz çalısınca daha zor sankı tum gun yoruluyorsun eve gıdınce acaip bi açlık ama sabretmek lazım...
Vayy sen buralara ugrarmıydın
evet gün içinde giremiyorum pekGene denk gelememişiz.
Evet motive olma açısından süper her gittiğimde kagıdı isticem artık.
akşam az değilmi canımGünaydın kısçeler
Sabah kuşu geldi.
Menümü de yazayım sabahın köründe.
Doktor çok bonkör davrandı bu kez habire bişiler yiyorum ağzım bi durmuyo.
Kalkınca:
2 hurma,
Sade Türk kahvesi
Kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurtanın beyazı,
3 tane çeçil peyniri,
1 domates,
1 salatalık,
Bol limonlu maydanoz,
Yeşil çay
Ara:
Sade Türk kahvesi,
4 tane etiform bisküvi
Öğlen:
5 yk susuz nohut,
3 yk sade bulgur pilavı,
3 yk light yoğurtla karıştırılmış kırmızı lahana salatası
Ara:
2 mandalina
Ara:
1 ceviz
Akşam:
1 galeta,
1 kase light yoğurt,
Bol salata
Ara:
3 kayısı kurusu
meslektaşmışızbende 1 haftadır devamlı takıp deyım ama pek yazacak fırsatımm olmıyoo ama kıskandım bende tanıtmak istiyorum kendimi
22 yaşındayım psıkolojık danısman olarak bır okulda çalısıyorum bir kızım varayrıca geçen sene 94 ile başladıgım diyet olayına 78 ile hala devam etmekteyım ilk olarak hedefım 6 lıları gormek spnrası allah kerim diyorum
çok dikkat etmeme ragmen veremıyorum nedense bu hafta elma diyeti yapayım vücut bir sarsılsın istiyorum sizce faydası olur mu
evet gün içinde giremiyorum pek
akşam az değilmi canım
salata var oanlık doyulur ama kısa süre sonra acıkırım ben olsam
meslektaşmışıznerden mezunsun?
hoşgeldin aramıza
Amin canım inşallah tekrar hamiş kalırım. kilolarımı da veririm...Allah inşallah sağlıcakla ilerde bebeciklerini almayı nasip eder canım, Allah sabır versin. Buraya düzenli gelirsen motive olursun, hep beraber veririz kilocuklarımızı umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?