emzirirken vücut daha fazla kalori yakar zaten, ama daha da çabuk acıkırsın, hamur işi-pilav-makarna-tatlı zaten bizi bu hallere koyan bol yeşillikli salatalarla-yoğurtla destekledin mi menülerini, aralarını da yaptın oluyor aslında.
şu sınav stresi beni ıvır zıvıra sürüklüyor ama kendimi tutuyorum.iki gün önce aşureyaptım bir kase yedim. evde hiç bırakmadım yemiyim diye:) aralarda bol yeşilçay ve myve yiyorum biran önce zayıflamak ve atanmak istiyorum.
of sorma ya hemencecıkmacıkıyorum ben aclıga dayanıyorum ama tatlıya dayanamıyorum yıne bıraz cukolata yedım pişmanıııımmmm ama yedım ıste
oyyy oyyyy bende atanamayı cok ıstıyorum ama hayal gıbı gelıyor bransın ne canım senın ne zmn mezun oldun?
Bitter çikolata al canım, kalorisi düşük oluyor onların.of sorma ya hemencecıkmacıkıyorum ben aclıga dayanıyorum ama tatlıya dayanamıyorum yıne bıraz cukolata yedım pişmanıııımmmm ama yedım ıste
oyyy oyyyy bende atanamayı cok ıstıyorum ama hayal gıbı gelıyor bransın ne canım senın ne zmn mezun oldun?
Allah yardımcınız olsun inşallah, bu devirde hayat şartları o kadar ağırlaştı ki, Rabbim kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.canım ınsallah atanırsın senı en ıyı ben anlayabılırım
bende 2002 mezunuyum sınıfcıyım atanmak yerıne evlılıgı on plana aldım sonrasında atanamayınca kızım oldu uc yıl hazırlandım olmadı sonrasında ıste hep 10yıldır ekıl olarak calıstım artık bır umıdım kalmadı olursa ozel okul olur dıyorum artık bu yılda bebegımle beraber evdeyım ıste hamılelıkte aldıgım kılolarla ugrasıyorumrabbım herkesın gonlune gore versın emeklerını bosa cıakrmasın ınsallah
Bitter çikolata al canım, kalorisi düşük oluyor onların.
Allah yardımcınız olsun inşallah, bu devirde hayat şartları o kadar ağırlaştı ki, Rabbim kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.
sabah: 2 sb su, 5-10 dk hareket
2 yumurta, 1 dilim b. peynir, 1 dilim çeçil peyniri, 1 dilim salam, 5 zeytin, 1 domates, 1 biber, şekersiz çay
ara: sade türk kahvesi
öğle: 1 muz, 1 elma
ara: şekersiz adaçayı
akşam: 6 tavuk kanadı, salata
45 dk leslie sansone ile evde yürüyüş yapıciğiiim.
canım ınsallah atanırsın senı en ıyı ben anlayabılırım
bende 2002 mezunuyum sınıfcıyım atanmak yerıne evlılıgı on plana aldım sonrasında atanamayınca kızım oldu uc yıl hazırlandım olmadı sonrasında ıste hep 10yıldır ekıl olarak calıstım artık bır umıdım kalmadı olursa ozel okul olur dıyorum artık bu yılda bebegımle beraber evdeyım ıste hamılelıkte aldıgım kılolarla ugrasıyorumrabbım herkesın gonlune gore versın emeklerını bosa cıakrmasın ınsallah
Diyetcenter da linkleri var, ordan dene istersen.( yaa onu hıc yıyemıyourm ben ama deneyım bı napalım
amınnn
ya ben onu ındıremedım hıc
slm kizlarnasilsini ne var ne yok gecmise gidemedim :26:
dün esimle tartisdik bugün geri barisdikkalpim yine kirildi ama napacan
dün diyetisyene gittim firca yedim geldim
adama dedim cekirdek yüzünden yok dedi sen birsey yanlis yapiyorsun yoksa en az 1kilo vermen lazimdin haftada anlat dedi
bi sabahlari energy icecegi iciyorum ama oda aliskanlik oldu dedimsekersiz ic istiyorsan illa ama onun yerine sizin türk kahveleri var ondan icsene oda sana enrgy verir hem metobolizmayi calistirir dedi dilegin dedi aklima geldi oda türk kahvesi iciyordun
öyle iste cuma günü sok yapacaksin 3 gün dedi arayida fazla acmiyoruz 2 hafta sonra görüscez ozaman senden güzel sonuc bekliyorum ona göre dedi yedim fircayi geldim ha birde et dedim aksamlari sanki benim kilo almami engelliyor dedim ozaman sebze salata beyaz et tavuk ballik ye kirmizi eti öglen ye yemek istiyorsan dedi böyle iste kizlar
aklima geldikce dediklerini yine yazarim
Kızlar diyete başladığımda 69.4 dü ama geçen hfta 69.7 çıkmıştım çizelgemi de öyle düzenledim.
Başlangıcı 69.7 olarak değiştirdim artık.
bittteri ben yiyemiyorum çikoda istemiyor canımAhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh öküz gibi bitter çiko yiyesim varrrr.
Senin o tariflerine bitiorum ztn.
Arada ufak ufak kaçsa da güzelmiş
benim cadımda 26 aylık oldu maşallah aynı yılın çocuklarıymışbenımde kızım 22 aylık
bende ilkögretıme atandım ancak ortaöğretimede bakıyorum 1750 öğrenci ile boğuşuyoruzayrıca nasıl norm fazlasına kaldın ki bu kadar ihtiyaç varken
bizim okuldaki pc güzel canımcanım okuldakı pc sanırım onlar gecmıslerı sılınmedıgı ıcın cok yogun oluyor ve eskı oldugu ıcınde ılgısayarlar cokebılıyor ben bı kere denemeye kalkısmıstım bozulmustu :)))) deneme derım ama yapabılırsende suppersın derım
bende evliliği ön plana aldım ama atanmadan bebek düşünmüyorum .herşeyin hayırlısı bence ders çalışmaya devam et. alan değişikliğinden sınıfçı açığı fazlalaştı inşallah olur hepimizin ataması. bu senede olmazsa bende özel düşüncem. bende kist tedavisi oldum 60 kilodan 89 çıktım. o kiloları vermeye çalışıyorum. şuanda 75 kiloyum. hedefim 65 bakalım hayırlısı
ewet canım acık arttı ıkıncı donem dershane dusunuyordum bende ama bu dershanelerın kaldırılması muhabbetı cıktı bakalım hayırlısı artık ıkıncı donem hazırlanmayı usunuyorum bende ınsallah
Sınıf öğretmeniyim ve eş durumu mağduruydum bu sene bende. Ama çok şükür tayinim çıktı. Norm fazlası öğretmenleri bir şekilde eritmeye başladılar canım. Mesela benim şu an çalıştığım okulda sınıf mevcutları düşürülerek yeni sınıflar açılacak. Aralık ayına kadar da bu sınıflara norm fazlası öğretmenler gelecekmiş. Devlet bir şekilde bulur çaresini. Bakan bir programda açıklama yaptım 8000 sınıf öğretmenine yine ihtiyacımız var dedi. İnşallah düzelir herşey...
kızlar canınızı sıkmış gibi olmayayım ama
sınıf öğretmenliğinin durumu bildiğiniz gibi değil
ihtiyaç olmasının aksine heryerde fazlalık var
sınıf öğretmenlerine özel eğitime ve teknoloji tasarıma geçme hakkı verdiler özür grubu atamalarında
amaçları sınıf öğretmenlerinin sayısını azaltmak
sadece mersinde 900küsür sınıf öğretmeni fazlası var
benim çalıştığım okulda 2 taneydi zorunlu tayin istettiler köylere gönderdiler
bittteri ben yiyemiyorum çikoda istemiyor canım
ama böreeeek, kurabiyeeee, özelliklede tatlıı olsa kesinlikle geri çevirmezdim
benim cadımda 26 aylık oldu maşallah aynı yılın çocuklarıymış
benim durum karışık canım ben ortaokulda görünüyordum önce norm fazlası oldum öğrenci sayımız düşünce
kendi okulumun ilkokul kısmına tayin istedim aynı okul gibi olsalarda farklılar yaa artık
işte eçen haftalarda buseferde ilkokul kısmında öğrenci sayısı düşümüş
250 öğrencimiz olması gerekirken 239 öğrencimiz var
bende yine tayin istedim ticaret meslek lisesine atandık kararname bekliyorum
aslında biryönden iyi oldu okulum ortamım çok iyi ama ilkokul çok sıkıcı
bizim okulun ortaokul kısmı bu seneliğine başka okuldalar okulumuz inşaat
eğer onlar olsaydı bende oraya bakacaktım ama olmadıkları için günüm kitap okumakla geçiyor
öncedende hep lisede çalıştım o hareketi özlüyorum
öyle işte canım ihtiyaç olsada öğrenci sayısına bakıyorlar
müdürümüz öyle kzıyor elimdeki rehber öğretmeni alıyorlar seneye diğer okulla birleşince ihtiyaç olacak öğretmenim olmaycak diye
ama napalım bu okulda geçirceğim günler bukadarmış
üzgünüm ama yapacak bişey yok
bizim okuldaki pc güzel canım
geçen sene kişi başı 25lira verdik yeni pc aldık
kızlar canınızı sıkmış gibi olmayayım ama
sınıf öğretmenliğinin durumu bildiğiniz gibi değil
ihtiyaç olmasının aksine heryerde fazlalık var
sınıf öğretmenlerine özel eğitime ve teknoloji tasarıma geçme hakkı verdiler özür grubu atamalarında
amaçları sınıf öğretmenlerinin sayısını azaltmak
sadece mersinde 900küsür sınıf öğretmeni fazlası var
benim çalıştığım okulda 2 taneydi zorunlu tayin istettiler köylere gönderdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?