Selam kızlar
Kalkınca:
2 hurma,
Türk kahvesi
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeği,
1 domates, 1 kırmızı biber, 1 yumurtayla yapılmış menemen,
Çeçil peyniri
Ara:
3 bisküvi,
Türk kahvesi,
Öğlen:
6-7 yk kapuska,
3 yk yoğurt
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Belli değil.
buraya sIk sIk yazmak istiyorum firsat buldukca sen bana hatirlatirsin dilegimGünaydın canımm adam haklı saymakta
Sen bence bi defter tut olmazda yine kilonda değişim olmazsa bunları yemiştim dersin doktorda bakar ona göre yanlışlarını söyler.
sIkma canini fistik 300 gramm fazla okadar da fazla degil sen istesen onu fazlasiyla 1 hafta da verirsinKızlar diyete başladığımda 69.4 dü ama geçen hfta 69.7 çıkmıştım çizelgemi de öyle düzenledim.
Başlangıcı 69.7 olarak değiştirdim artık.
tşk ederimmm
suziiişş yemişin fırçayı oturmuşunnn
ama bencede enerji içeçeği içme öyle içeceklerin kalorisi fazla oluyo
dediği gibi dikkat et bakalımmm gider diosa gider canımmm
hafta içi ne güzel veriyorum kiloları ama haftasonları evde olunca huup hhuuup götürüyorum yemekleri yaa... öyle yada böyle gidecek bu kilolar gidecekkk
selçuk mezunuyum ben
6. yılım bitecek şubatta
ilkokuldayım şuan ama meslek lisesine tayinim çıktı norm fazla durumları varya
kararname bekliyorum
28 yaşındayım benimde bikızım var 2 yaşında
Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Menün de güzelmiş afiyet olsun.selam kızlar
dün staj denetimlerime başladığım için gelemedim.buna bağlı olarak ta ne yediğimi yazmayacağım.........gerçi çok fazla cıss yok (fazladan yediğim küçük bir ısırık tadelle ve 2 adet çikolata kaplı etiform bisküvi..bisküvinin diğer ikisini ara olarak tükettim.sanırım ikisi 250kal. civarında...)ama çok düzensiz oldu saat bakımından.akşam da aerobiğe gittim.1 saat koştum zıpladım güzel bir ter attım..3-4 lt su içtim..dünün özeti böyle ..ha birde çok fena hasta oldum...
gelelim bugune sabah boğazlarım şiş bir vaziyette uyandım..çok fena hasta olmuşum..heryanım ağrıyor.dolayısıyla yataktan hiç çıkasım gelmedi.o yuzden sallana sallana saat 10 da kahvaltı yaptım...
ve menümü yazayım..........
sabah
1domates
1kupa sekersiz sütlü nescafe
3-4 adet zeytın
1 yumurta
1 dilim uno denge
2 adet kıl biber
ara yok
öğle
**3yk.kfleks + 1 su bardağı y.y süt
**1 kase mercimek çorba-salata-yoğurt-1 dilim uno
ara
1 armut
akşam
5yk.nohut -salata-yoğurt
ilaveler:3-4 lt su,1 kupa form çayı,1 kupa nane limon (boğazlarım için) benden bugunluk bukadar........................
günaydın kızlar
herkesin kullandığı bi pcden giriyorum
geçmişi silmem yeterlimi buraya girdiğimin görülmemesi için
öpüldünüz canlar
takiptesiniz
Selam kızlar
Kalkınca:
2 hurma,
Türk kahvesi
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeği,
Çeçil peyniri
Ara:
3 bisküvi,
Türk kahvesi,
Öğlen:
6-7 yk kapuska,
3 yk yoğurt
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Belli değil.
Günaydın canımm adam haklı saymakta
Sen bence bi defter tut olmazda yine kilonda değişim olmazsa bunları yemiştim dersin doktorda bakar ona göre yanlışlarını söyler.
Ay ne olacak böyle bilmem, nerden geldi bu oburluk bize ki, takmıyoruz sanki eskisi gibi de ondan, oyyyyyyyyy oy.selam hanımlarrr..
kaç gündür yoğundum giremedim
keyifler nasıl
ben çok kötüyüm habire yiyorum
yedikçe kendime aynada bakıp sinir oluyorum...
Ohh iyi yapmışsın, ne güzel, pilatesi kendin mi yapıyorsun, bir yere mi gidiyorsun?bu sabah pılatese basladım 3yıl aradan sonra her yanım agrıyor acıyor cok fena ıyıce hamlamısım anlasılan haftada 3gun yapmayı dusunuyorum
selam hanımlarrr..
kaç gündür yoğundum giremedim
keyifler nasıl
ben çok kötüyüm habire yiyorum
yedikçe kendime aynada bakıp sinir oluyorum...
Ohh iyi yapmışsın, ne güzel, pilatesi kendin mi yapıyorsun, bir yere mi gidiyorsun?
dilekcim öğlen listemde var cnmGünaydın
Günaydın
Diyetlik menü yazsaydın iyidi............
Havuçta şeker oranı yüksek yemesen iyidi...
Öğlende hem bulgur hem ekmek olmamıs.
Akşamda cozuttmussun
Güzelmiş.
Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh öküz gibi bitter çiko yiyesim varrrr.
Senin o tariflerine bitiorum ztn.
Arada ufak ufak kaçsa da güzelmiş
suzicim hoş geldn daha sık gelslm kizlarnasilsini ne var ne yok gecmise gidemedim :26:
dün esimle tartisdik bugün geri barisdikkalpim yine kirildi ama napacan
dün diyetisyene gittim firca yedim geldim
adama dedim cekirdek yüzünden yok dedi sen birsey yanlis yapiyorsun yoksa en az 1kilo vermen lazimdin haftada anlat dedi
bi sabahlari energy icecegi iciyorum ama oda aliskanlik oldu dedimsekersiz ic istiyorsan illa ama onun yerine sizin türk kahveleri var ondan icsene oda sana enrgy verir hem metobolizmayi calistirir dedi dilegin dedi aklima geldi oda türk kahvesi iciyordun
öyle iste cuma günü sok yapacaksin 3 gün dedi arayida fazla acmiyoruz 2 hafta sonra görüscez ozaman senden güzel sonuc bekliyorum ona göre dedi yedim fircayi geldim ha birde et dedim aksamlari sanki benim kilo almami engelliyor dedim ozaman sebze salata beyaz et tavuk ballik ye kirmizi eti öglen ye yemek istiyorsan dedi böyle iste kizlar
aklima geldikce dediklerini yine yazarim
Selam kızlar
Kalkınca:
2 hurma,
Türk kahvesi
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeği,
Çeçil peyniri
Ara:
3 bisküvi,
Türk kahvesi,
Öğlen:
6-7 yk kapuska,
3 yk yoğurt
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Belli değil.
sıkma canınıKızlar diyete başladığımda 69.4 dü ama geçen hfta 69.7 çıkmıştım çizelgemi de öyle düzenledim.
Başlangıcı 69.7 olarak değiştirdim artık.
selam kızlar
dün staj denetimlerime başladığım için gelemedim.buna bağlı olarak ta ne yediğimi yazmayacağım.........gerçi çok fazla cıss yok (fazladan yediğim küçük bir ısırık tadelle ve 2 adet çikolata kaplı etiform bisküvi..bisküvinin diğer ikisini ara olarak tükettim.sanırım ikisi 250kal. civarında...)ama çok düzensiz oldu saat bakımından.akşam da aerobiğe gittim.1 saat koştum zıpladım güzel bir ter attım..3-4 lt su içtim..dünün özeti böyle ..ha birde çok fena hasta oldum...
gelelim bugune sabah boğazlarım şiş bir vaziyette uyandım..çok fena hasta olmuşum..heryanım ağrıyor.dolayısıyla yataktan hiç çıkasım gelmedi.o yuzden sallana sallana saat 10 da kahvaltı yaptım...
ve menümü yazayım..........
sabah
1domates
1kupa sekersiz sütlü nescafe
3-4 adet zeytın
1 yumurta
1 dilim uno denge
2 adet kıl biber
ara yok
öğle
**3yk.kfleks + 1 su bardağı y.y süt
**1 kase mercimek çorba-salata-yoğurt-1 dilim uno
ara
1 armut
akşam
5yk.nohut -salata-yoğurt
ilaveler:3-4 lt su,1 kupa form çayı,1 kupa nane limon (boğazlarım için) benden bugunluk bukadar........................
emzirirken vücut daha fazla kalori yakar zaten, ama daha da çabuk acıkırsın, hamur işi-pilav-makarna-tatlı zaten bizi bu hallere koyan bol yeşillikli salatalarla-yoğurtla destekledin mi menülerini, aralarını da yaptın oluyor aslında.ayyy sorma bende oyleydım sımdı buraya baslayalı durdurdum ama cukolataya hala hayır dıyemıyorum arada yıyorum
canım sbh ebru sallıyla basladım oncekı yıllardada oyle yapmıstım kucuk bı yerde oturuyorum ılk defa bı salon acılcak onu beklıyrum acılırsa ıns. bıde bebegım henuz 2aylık bırakıp cıkmak cok zor dıyette zor anında sutum gıdıyr bende saattlı ve hamur ısınden kacarak yapıyorum işte ıns. sonuca ulasırım bu hafta baya guzel gıttı sonucta guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?