70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallaahh tü tü tü çok güsell

kahvaltında görünce aklıma geldii
ekmeği yazmayı unutmuşum ben eheh

Günaydın canımm adam haklı saymakta
Sen bence bi defter tut olmazda yine kilonda değişim olmazsa bunları yemiştim dersin doktorda bakar ona göre yanlışlarını söyler.
buraya sIk sIk yazmak istiyorum firsat buldukca sen bana hatirlatirsin dilegim
Kızlar diyete başladığımda 69.4 dü ama geçen hfta 69.7 çıkmıştım çizelgemi de öyle düzenledim.
Başlangıcı 69.7 olarak değiştirdim artık.
sIkma canini fistik 300 gramm fazla okadar da fazla degil sen istesen onu fazlasiyla 1 hafta da verirsin

tşk ederimmm

suziiişş yemişin fırçayı oturmuşunnn

ama bencede enerji içeçeği içme öyle içeceklerin kalorisi fazla oluyo

dediği gibi dikkat et bakalımmm gider diosa gider canımmm

sagol canim dikkat edecem artik :18:

kizlar büyük cef ler geldi kactim geri

hafta içi ne güzel veriyorum kiloları ama haftasonları evde olunca huup hhuuup götürüyorum yemekleri yaa... öyle yada böyle gidecek bu kilolar gidecekkk

meraba kizlar

dunku pirinc lapasi diyetinin sonucu 72.1 im
neyse bunada sukur
bugun normal beslememe dondum

oyle diyetler bana gore basim dondu aksama dogru

selam kızlar

dün staj denetimlerime başladığım için gelemedim.buna bağlı olarak ta ne yediğimi yazmayacağım.........gerçi çok fazla cıss yok (fazladan yediğim küçük bir ısırık tadelle ve 2 adet çikolata kaplı etiform bisküvi..bisküvinin diğer ikisini ara olarak tükettim.sanırım ikisi 250kal. civarında...)ama çok düzensiz oldu saat bakımından.akşam da aerobiğe gittim.1 saat koştum zıpladım güzel bir ter attım..3-4 lt su içtim..dünün özeti böyle ..ha birde çok fena hasta oldum...

gelelim bugune sabah boğazlarım şiş bir vaziyette uyandım..çok fena hasta olmuşum..heryanım ağrıyor.dolayısıyla yataktan hiç çıkasım gelmedi.o yuzden sallana sallana saat 10 da kahvaltı yaptım...
ve menümü yazayım..........

sabah
1domates
1kupa sekersiz sütlü nescafe
3-4 adet zeytın
1 yumurta
1 dilim uno denge
2 adet kıl biber

ara yok

öğle
**3yk.kfleks + 1 su bardağı y.y süt
**1 kase mercimek çorba-salata-yoğurt-1 dilim uno

ara
1 armut

akşam
5yk.nohut -salata-yoğurt

ilaveler:3-4 lt su,1 kupa form çayı,1 kupa nane limon (boğazlarım için) benden bugunluk bukadar........................

selçuk mezunuyum ben
6. yılım bitecek şubatta
ilkokuldayım şuan ama meslek lisesine tayinim çıktı norm fazla durumları varya
kararname bekliyorum
28 yaşındayım benimde bikızım var 2 yaşında

benımde kızım 22 aylık
bende ilkögretıme atandım ancak ortaöğretimede bakıyorum 1750 öğrenci ile boğuşuyoruz ayrıca nasıl norm fazlasına kaldın ki bu kadar ihtiyaç varken

Geçmiş olsun kendine dikkat et canım. Menün de güzelmiş afiyet olsun.

slmm şekerlerr
bugünkü menü

Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yumurta
domates salatalık
2 çatal aşure

Ara:
yok

Öğle:
Kahvaltıyı geç yaptığım için yok

Ara:
türk kahve
süt

Akşam:
2 küçük dilim ekmek arası tavuklu sandviç
ayran

biraz dandik bi menü oldu farkındayımm

mrhb kızlar naslsınız
cocuklardan pek gıremıyorum gırıyorumda takıp edıyorum yazmadan cıkıyorum her ne kadar gram gram da olsa gıdıyor kılolar bakalım 6lı rakamları gorunce cızelce yapıcam ınsallah bu hafta baya guzel verdım yedıgım hale bırde:)
bugun:
sbh:1dılım ekmek
2dılım domates
1yumurta 3zeytın bır dılım peynır
ara:bır avuc fındık ve 3dılım madalına

oğlen:bolca salata bır tabak barbunya ve bır dılım ekmek

arada da bır fıncan nescafe kuruyemıs olabılır

aksama da nesfıt dusunuyorum sonrasında da meyve olur buyuk ıhtımal ve ben bolca hurma yıyorum sut yapmassı ıcın

günaydın kızlar
herkesin kullandığı bi pcden giriyorum
geçmişi silmem yeterlimi buraya girdiğimin görülmemesi için
öpüldünüz canlar
takiptesiniz

canım okuldakı pc sanırım onlar gecmıslerı sılınmedıgı ıcın cok yogun oluyor ve eskı oldugu ıcınde ılgısayarlar cokebılıyor ben bı kere denemeye kalkısmıstım bozulmustu :)))) deneme derım ama yapabılırsende suppersın derım

Günaydın canımm adam haklı saymakta
Sen bence bi defter tut olmazda yine kilonda değişim olmazsa bunları yemiştim dersin doktorda bakar ona göre yanlışlarını söyler.

guzel fıkır

bu sabah pılatese basladım 3yıl aradan sonra her yanım agrıyor acıyor cok fena ıyıce hamlamısım anlasılan haftada 3gun yapmayı dusunuyorum

selam hanımlarrr..
kaç gündür yoğundum giremedim
keyifler nasıl

ben çok kötüyüm habire yiyorum
yedikçe kendime aynada bakıp sinir oluyorum...

selam hanımlarrr..
keyifler nasıl

Ay ne olacak böyle bilmem, nerden geldi bu oburluk bize ki, takmıyoruz sanki eskisi gibi de ondan, oyyyyyyyyy oy.

selam hanımlarrr..
keyifler nasıl

ayyy sorma bende oyleydım sımdı buraya baslayalı durdurdum ama cukolataya hala hayır dıyemıyorum arada yıyorum

Ohh iyi yapmışsın, ne güzel, pilatesi kendin mi yapıyorsun, bir yere mi gidiyorsun?

canım sbh ebru sallıyla basladım oncekı yıllardada oyle yapmıstım kucuk bı yerde oturuyorum ılk defa bı salon acılcak onu beklıyrum acılırsa ıns. bıde bebegım henuz 2aylık bırakıp cıkmak cok zor dıyette zor anında sutum gıdıyr bende saattlı ve hamur ısınden kacarak yapıyorum işte ıns. sonuca ulasırım bu hafta baya guzel gıttı sonucta guzel

dilekcim öğlen listemde var cnm
3-4yk makarna veya pilav+1dilim esmer ekemk
7-8 yk sebze veya 2 yum büyüklüğünde tavuk(bunlar değişmli)
havucuda çokseverm ama :26::26:
suzicim hoş geldn daha sık gel
bana çekirdek yasak yiyemiyorum...
sen doktorun ne diyosa uygula cidden işe yarıyo

Kızlar diyete başladığımda 69.4 dü ama geçen hfta 69.7 çıkmıştım çizelgemi de öyle düzenledim.
Başlangıcı 69.7 olarak değiştirdim artık.
sıkma canını

hoşgeldn cnm geçmiş olsn dikkat et

Son düzenleme:
slm kızlar bugün anca girebildim. sabah erkenden ders çalışıyorum. öğle yemeğinden sonra bir saat yürüyüş yaptım. menüme gelince

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik
Zeytin
1 dilim kaşar peyniri

Öğlen

1 dilim çavdar ekmeği
5 kaşık musakka
yoğurt

ara
elma

akşam
çorba
musakka ve yoğurt

emzirirken vücut daha fazla kalori yakar zaten, ama daha da çabuk acıkırsın, hamur işi-pilav-makarna-tatlı zaten bizi bu hallere koyan bol yeşillikli salatalarla-yoğurtla destekledin mi menülerini, aralarını da yaptın oluyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…