70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN CANIM

günaydın
yeşillik ve salatalık domatesle sabahını zenginleştirebilirsin canım

nassılsın abla nasıl gidiyo

okudumda artıdayım demişinnn aman dikkat et yahuuu

59 a ne kalmıştı ki seninnn

salmaa aman haaaa

herkese günaydın... Ben de zayıflamak ve şu doğum kilolarından kurtulmak istiyorum. doğum yapalı (sezeryan) 3.5 ay oldu vakit geçtikçe yerinde saymak bir yana almaya başladım. emziriyorum haliyle diyet yapamıyorum, sezeryan olduğu içinde egzersiz olmuyor, kızım da çok huysuz yemek düzenimi alt üst etti. offff... fena halde bunalımdayım. şu an 70.3 üm ve 38 bedene geri dönmek istiyorum... ((

Kizlar bende katilip yediklerimi paylasmak istiyorum,artik bu kilolar gitsin istiyorum,diyete (aslinda diyet degil saglikli beslenme)baslayali 4 gun oldu,simdilik iyi gidiyo,sizde bana yorumlarinizi,onerilerinizi,elestirilerinizi yazin lutfen,cunku insan takip edildigini bilince hata yapmamaya calisiyo,herkesin istedigi kiloya geri donmesi dilegiyle

inşallah bozmazsınız çok güzel menüler...

urke senin kahvaltı herzaman böyle değil sanırım
arada şoklamalar hariç normal kahvaltı tercih edilirse daha iyi olur canım

canım normal kahvaltı yapıyorum da şu iki günden canım kahvaltı yapmak istemiyor bende böyle geçiştirdim...biliyorum doğru değil ama kahvaltı hazırlayasım yok acayip bir tembellik var üstümde...

canım su ve bitki çayı içiyor musun? ondan veremiyor olmayasın :26:

Evet gitti canım ya, bu sene olmayacak bu iş galiba?

:26::26::26:hayırdır cnm noldu
Bence kaçamak yapmışşşşşşş
Dilekkkk ne yedin itiraf et ve dön aramıza hadi amaaaa

:26::26::26:hayırdır cnm noldu

neden böyle oldu ki acaba

neyin var bebeğim hayırdır??:26:

Dikkat ediorum ediorum aynııı kilooooooooooooo çatlıcamm yaaa. Çok fena gazım var malum regl yaklaştı.
Yarında tartı günü.
Ne çabuk gelmiş ya.

nassılsın abla nasıl gidiyo

okudumda artıdayım demişinnn aman dikkat et yahuuu

59 a ne kalmıştı ki seninnn

salmaa aman haaaa
59 epey hayal sanırım
bu hf sonu bursaya gidicem 10 gün yokum
artıda gelmezsem iyi yani
sen bari gör 59 u
Moralimmm bozuuuuuğğğğkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaa.
nidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biraz zorlasak olucak sanki

bencede dilek kaçamak yapmış
benim hf sonu abarttığımdan buraya gelicek yüzüm olmadı
canım normal kahvaltı yapıyorum da şu iki günden canım kahvaltı yapmak istemiyor bende böyle geçiştirdim...biliyorum doğru değil ama kahvaltı hazırlayasım yok acayip bir tembellik var üstümde...

yok sen normal kahvaltı yapıyordun biliyorum
seninki metoyu şaşırtmaktan değil tembelliktenmiş(smile koyamıyorum şaka)

Dikkat ediorum ediorum aynııı kilooooooooooooo çatlıcamm yaaa. Çok fena gazım var malum regl yaklaştı.
Yarında tartı günü.
Ne çabuk gelmiş ya.

yeşil çay içince benim bağırsaklar boşalıyor direk çok fayda etti bebeğim sen de içiyondur kesin neden böyle oldu ki :26:

selam kızlar
nabersiniz?

selam canım çok şükür iyiyim... sen??

Yok yaa gazım varr sadeceee GazDilekk

selam kızlar
nabersiniz?

Patlıycam sanırım sen nasılsın??

yeşil çay içince benim bağırsaklar boşalıyor direk çok fayda etti bebeğim sen de içiyondur kesin neden böyle oldu ki :26:

selam canım çok şükür iyiyim... sen??

Yok ya Türk kahvesi ictim form cayı içtim.
Dün yediğim kapuskadan oldu herhalde.

ya moralim çok bozuk kızlar temizlik yaparken komşu aşure getirdi 1 kase yedim yaa ama ara öğün yememiştim. akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüşe çıkcam aşurenin kol. çok mu yüksek ya.

ya moralim çok bozuk kızlar temizlik yaparken komşu aşure getirdi 1 kase yedim yaa ama ara öğün yememiştim. akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüşe çıkcam aşurenin kol. çok mu yüksek ya.
Ben de yedim canım, aşureye dayanamam, yürüyüş yapcakmışsınya, akşam da sebze yemeği+salata+yoğurtla geçirdin mi hallolur o iş üzülme.

Bursa ya iş için mi, özel mi gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…