canım ya bende köye geldim bünyem şaştı resmen.bugun 66,4 tu tartıda 2 gunde bu kadar almıs olamam su hiç içmedim su tutmuş olabilir vucudum ..bu arada menulerde şaştı....yarın ameliyat için hastaneye yatacağım..bana şans dileyin..kendimi toparladığımda umarım çok kilo almış olmam..kendinize iyi bakın.ne olur ne olmaz hakkınızıda helal edin.....
iyi akşamlar kızlar,
Aranızda benim gibi doğum izninde olup, evde sıkıntıdan, sıradanlıktan patlayan olmuştur muhakkak. çalışma hayatına geri dönmek istiyorum.(
Anneliğin verdiği duygunun değeri paha biçilemez ancak şu da bir acı gerçek çocuk vücudu mahvediyor.çatlaklar, alınan kilolar, vücudun genişlemesi, daha bi kadınsı görünüm... hele de gardrobu tamamen yenilemek zorunda kalmak... moralim çok bozuk..(
Bence cok mantikli ki ben de oyle yaptim. 2. El 250 tle hic e yakin kullanilmis body fat bile olcen dynamic marka bi kosu bandi aldim benim icin yeterli.
Benim de cocugum oldugu icin birakmak sorun git gel zaman kaybi. Yolda harcayacagim zamani kpss calisarak harcarim diye dusunup aldim bi tane..
Evde tempolu yuruyorum 3 km kadar epey ter attiriyo evimde dusumu alip ders calisiyorum. Oglan oglen uykusundayken sporumu yapip bi saat sozel calismam yeterli..
Gerci hastaliktan 6 gundur kendimi zor tasiyorum ama istedigim zaman spor yapabilicek olmak benim icin super bi his
cnm hepimiz aynıyız galiba duygusal açlıkla başetmeyi öğrenemedik gitti....:18::18:dün gitmesini hiç istemediğim biri gitti hayatımdan.vedalaşmak çok zordu
acısınıda akşam cipsten dönerden çıkardım işte
okudum yazıyı suzim.daha öncede okumuştum ve bu yazıdan sonra zayıflamaya karar vermiştim ben.yine beni kendime
getirdi.çok tşk ederim
inş. suzicim istediğin kiloya düşersinevet havvalar simdi soguk ama 3 üncü aydan sonra yine yavas yavas isinmaya basladimmi kalin kazaklar kocuklar cikacak zaman cabuk geciyor :18:
bu sene türkiyeye gittigimde bana kilolusun diyenlerin agizlarini kapatmak istiyorum
hoşgeldnya kızlar bana bi el atın uzun zaman oldu girmeyeli ameliyat oldum ama narkoz sağolsun verdiğim 10 kiloyu geri aldım napcam beeen
dilekcm nerelerdesn hiç uğramıosnSelam kızlar
İşler yoğun pek uğrayamıyorum..
Suzimm nasılsınn? GamzeCim yemişsin gitmiş pişman ol ama ümitsizliğe kapılma canım.
14 kiloyu sen verdin başkası değil..
Ben hala regl olamadım Cuma'ya tartılmıcam die yemin ettim kilo ne alemde bilmiyorum.
En son pazar 68.8 di.
Doktor beni oyacak sanırım..
cnm o nasıl laf pozitif ol allahım şifasını versncanım ya bende köye geldim bünyem şaştı resmen.bugun 66,4 tu tartıda 2 gunde bu kadar almıs olamam su hiç içmedim su tutmuş olabilir vucudum ..bu arada menulerde şaştı....yarın ameliyat için hastaneye yatacağım..bana şans dileyin..kendimi toparladığımda umarım çok kilo almış olmam..kendinize iyi bakın.ne olur ne olmaz hakkınızıda helal edin.....
selam kızlar
çok sık giremiyorum.3 sene aradan sonra işe başladım, arada danışmanlık yapıyodum ama haftada bir gidiyodum firmalara...Bi yandan çalışmayı özlemişim bi yandan kızımı özlüyorum, diyet iyi gidiyo 4 gündür takvimi işaretlememişim motivasyonum iyi ya takvime gerek kalmamış topluca işaretlemekte zevkli oluyo ama :)) Birde perşembe TSE denetimi var stresten de pek canım bişey istemiyo bakalım cuma günü sonuç ne olucak...
Herkese günaydınlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz bol, kilonuz hep 50-55 arasında olsun, Allahım herkesleri kazalardan, belalardan, kötü gözlerden korusun inşallah.
Hastalara şifalar, dertlilere devalar diliyorum.
Herkese günaydınlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz bol, kilonuz hep 50-55 arasında olsun, Allahım herkesleri kazalardan, belalardan, kötü gözlerden korusun inşallah.
Hastalara şifalar, dertlilere devalar diliyorum.
herkese günaydın kızlar:) mutlu, sağlıklı,huzurlu birgün geçirmemiz dileğiyle
bugün ayran detoksunu yapıcam bakalım işe yaricak mı.
günaydınnnn
kızlar yemeklerde bir dilim kepek ekmeğini bitiremiyorum. kendimi zorluyorum anca yarısını bitiriyorum. ben normalde yumurtanın sadece beyazını yerim şimdi kahvaltımı yaptım 12de ayranı içmeye başlıcam. bol su, yeşilçay, 5i bi yerde çayı 1 litre
canım sabahları 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
salatalık domates yeşillik
kahvaltıdan sonra 2 saat arayla 1 kase çorbadan içiliyo
ben en son akşam 8 de bi kase içtim 2 gün uygulanıo sadece
çorbada şöyle yapılıyo
1.5-2 lt ayranın içine
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yk nohut
2 salatalık rendesi
bunları karıştırıp dediğim gibi 2 saat arayla 1 kase içiosun
ama zerra nın dediği gibi baharat eklersen daha dayanılır bi tat oluo
diğer türlü tatsız tuzsuz bişi oluyoo
ayrıca zorlanırım sadece bu çorbayla die düşünme
hiç aç bırakmıo tokluk hissi verioo
besleyici yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?