70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ferah tut gönlünü, bişeycikler olmaz. :) benim de başımdan geçti bir zamanlar hasta psikolojisi berbat bir durum gerçekten. ama zaman çabuk geçiyor, biz yine burada yediklerimizi saymakla meşgul olacağız.:)) şimdiden geçmiş olsun allah acil şifalar versin. :)

iyi akşamlar kızlar,
Aranızda benim gibi doğum izninde olup, evde sıkıntıdan, sıradanlıktan patlayan olmuştur muhakkak. çalışma hayatına geri dönmek istiyorum. (
Anneliğin verdiği duygunun değeri paha biçilemez ancak şu da bir acı gerçek çocuk vücudu mahvediyor.çatlaklar, alınan kilolar, vücudun genişlemesi, daha bi kadınsı görünüm... hele de gardrobu tamamen yenilemek zorunda kalmak... moralim çok bozuk.. (

evet çalışmaya hayatına alışkın biri için evde olmak çok sıkıcı oluyo, bence tamamen yenileme kıyafetlerini sonuçta vericeksin diyettesin ben eski kıyafetlerimin çoğuna giriyorum artık

Urke geçmiş olsun sağlığın daha önemli şu anda verirsin boşver kiloya takılma

aynen canım bende kpss çalışıyorum. annemlere bile haftada 2 kere gidiyorum. bide spora gitsem ders çalışcak vaktim kalmaz. bende bir araştırıyımda alıyım bir spor aleti eve. kış biraz daha geç gelse yürüyüşe devam ederim. 13 kilo verdim bir 13 daha gitsin istiyorum. benim kilo vermem biraz durdu. şu ayranı denicem bakalım ne olcak

bugün neler yedimmmmm:)

sabah:
1,5 dilim içi çıkarılmış ekmek
5 zeytin
beyaz peynir
domates maydonoz

ara pek yapamadım yoğunluktan çay kahve içtim

öğle
bezelye
1 dilim ekmek

ara
aaa ara yine yapmamışım :) şimdi farkettim:18:

aksam
kozlenmis patlıcanla karnıyarık

1 saat sonra falan da aktivya yerim ya da meyve ya da bişi içerim

bi de az bişi yürüdüm 30 dk falan

öyle bakalım :)

selam kızlar
çok sık giremiyorum.3 sene aradan sonra işe başladım, arada danışmanlık yapıyodum ama haftada bir gidiyodum firmalara...Bi yandan çalışmayı özlemişim bi yandan kızımı özlüyorum, diyet iyi gidiyo 4 gündür takvimi işaretlememişim motivasyonum iyi ya takvime gerek kalmamış topluca işaretlemekte zevkli oluyo ama :)) Birde perşembe TSE denetimi var stresten de pek canım bişey istemiyo bakalım cuma günü sonuç ne olucak...

cnm hepimiz aynıyız galiba duygusal açlıkla başetmeyi öğrenemedik gitti....:18::18:
evet havvalar simdi soguk ama 3 üncü aydan sonra yine yavas yavas isinmaya basladimmi kalin kazaklar kocuklar cikacak zaman cabuk geciyor :18:
bu sene türkiyeye gittigimde bana kilolusun diyenlerin agizlarini kapatmak istiyorum
inş. suzicim istediğin kiloya düşersin
ya kızlar bana bi el atın uzun zaman oldu girmeyeli ameliyat oldum ama narkoz sağolsun verdiğim 10 kiloyu geri aldım napcam beeen
hoşgeldn
dilekcm nerelerdesn hiç uğramıosn
lütfen plsss buraları terk etme kaçamakda yapsan gellll
çok zarif bi gelin olucaksn.... bunun hayalini kur balm
cnm o nasıl laf pozitif ol allahım şifasını versn
bomba gibi dönersn

menümü yazdım net gitti yazdıklarım gitti
listeme sadık kaldım kızlar hiç kaçamağm yok
2 lt su
spor yok

yarın diyetisyende randevum var çok heyecanlıym:119:

şimdi gidiyim yatıyım uyku gözümden akıyor
iyi geceler

Günaydınnnn çıtır hatunlarrrr
Güne çok güzel başladım Allahım aynı güzelliklede bitirmemi nasip eder inşşş
Bugünkü Menüm

Uyanınca
zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurt
2 büyük su bardğı su

Kahvaltı
2 dilim ekmek arası peynirli domatesli sandviç
Şekersiz çay

Ara
1 mandalina

Öğle
1 kase kapuska
1 kase yoğurt

Ara:
1 mandalina

Akşam
1 tabak kapuska
yoğurt

Ara
Meyve

Herkese günaydınlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz bol, kilonuz hep 50-55 arasında olsun, Allahım herkesleri kazalardan, belalardan, kötü gözlerden korusun inşallah.
Hastalara şifalar, dertlilere devalar diliyorum.

herkese günaydın kızlar:) mutlu, sağlıklı,huzurlu birgün geçirmemiz dileğiyle
bugün ayran detoksunu yapıcam bakalım işe yaricak mı.

kızlar yemeklerde bir dilim kepek ekmeğini bitiremiyorum. kendimi zorluyorum anca yarısını bitiriyorum. ben normalde yumurtanın sadece beyazını yerim şimdi kahvaltımı yaptım 12de ayranı içmeye başlıcam. bol su, yeşilçay, 5i bi yerde çayı 1 litre

afiyet olsn cnm inş. güzel sonuç alırsın

burda var canım tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…