dualarım seninle hayırlısıyla hamile kaıp bebişini kucağına alırsın inş. cnm
suzicim menülerin çok güzel cnm motivasyonunu kaybetme durur durur birden gider
ben normal yollarda hamile kalamiyorum zaten doktorda direk tüpbebek yapalim demisdi kendi kendime igneler vurdum yumurtalar cogalsin da alabilelim diye öyle iste ballim
dualarım seninle hayırlısıyla hamile kaıp bebişini kucağına alırsın inş. cnm
suzicim menülerin çok güzel cnm motivasyonunu kaybetme durur durur birden gider
hmmm anladim suzim
benimki ilk basamak sadece yumurta catlamasini sagliyoruz gerisi bize kalmis
hadi insallah canim gel ama bizi unutma mücdeli haberlerini bekliyoruz
ayy insallah canim ya pazartesinden beri kacamaksiz gecince 3 günde insan bi gramm vermezmi diye morelim bozuldu ama insallah senin dedigin gibi olur
sen bugün gidiyordun dimi diyetisyeninebakalim ne diycek
unuturmuyum suzim
insallahh suzim insallahh en yakin zamanda haber veririm
hepinizi öpüyorum Rabbime emanet olun
bende merak ettim simdi sen heycan yapincaçok heyecanlıyım suzicimöğleden sonra randevum bakalım ne diycek doktrm
benimki haftaya sali canim ozamana kadar 3 gün sok yapmam lazim yarin baslarim belki adam cuma günü yap dedi yapmadimsuzicim senin randevun ne zamandı şeker
bende merak ettim simdi sen heycan yapinca
benimki haftaya sali canim ozamana kadar 3 gün sok yapmam lazim yarin baslarim belki adam cuma günü yap dedi yapmadim
birtanesi bana ana nolmus sana böyle genislemissin demisdin gicikyap suzicm türkiyedeki şok ediceğin insanları düşünürek yapdaha iyi motive olursuncnm
görüsürüz canimkızlarrr ben çıkıyım oğluşu hazırlıyım kendin hazırlanıyım inş. güzel haberlerle dönerim
Günaydınnnnnnnnnnnnn
buqünden itibaren inşallah diyete qiriyorum kızlarrr
10 kilocuk verip qidicem inşallahh
sabah tartıldım 70.5 gr
hadi bakalım bismillah :26:
görüsürüz canimgüzel haberleerle gel
hosgeldin canim tekrarbu sefer hedefine varana kadar gitme canim
hadi kolay gelsin ozaman bizehoşbuldum cnminşallah ya benimde duam o :26:
merhaba bayanlar bende 1 hatadır yediklerime dikkat etmeye başladım ama arada hatta sıklıkla krizlere girip yine kaybettiğim oluyor..
bu arada sadece 1.5 kilo kadar verebildim ama 30 yaşıma girinceye kadar 60 kiloya ulaşmak ,st,yorum 105 günüm kaldıııııı...
burada paylaşırsam umarım bana destek ve yardımcı olursunuz suan 72 kiloyum.. 1 ay diyetisyene gittim ve 2 kiloada öyle verdim aslında sadece unuttuklarımı hatırlamak adına gittim diyetisyene yaklaşık 3.5 kilo gitti ben doğumdan sonra doğum kilomda kaldım malese hiç azalma olmadı 70 düştüm ama 3 ayda 5 kilo aldım(((
emzirmediğimden diyete sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama akşam olunca bana bişeyler oluyor gözüm dönüyor resmen...
sabah pynirli yağsız bir yumurtadan omlet ve 44 zeytin iki dilim tam buday ekmek yedim..
arada bişey yemedim koşubandında 2.700 metre yürüyüş yaptım ve erçekten spordan sonra benim bişey yiyesim elmiyor..
şimdi 3 tane kötem var onları yicem akşamada taze barbunyam vardı onu pişiricem .salata yoğurt aklımdakiler bunlar yemek planım içim...
birde bebeğimi uyutup kocamla ilgilendikten sonra bir yarımsaat dah yürümeyi planlıyorum.. oda neredeyse 2.5 kmye denk geliyor hızıma göre...
eczaneden ilaç alırken oradaki bayna bana aktivin t diye bir ilaö verdi bitkisel ve sağ.bakanlığı onaylı belki biliyorsunuz sabah ac karnına ve akşam yemekten önce onu alıyorum iştahım konusunda aydasını görmedim ama 1 kutuyu bitirmke erekmiş yarı oldu..ama birde su 9lu zayıflama karışımını denicem aranızda yapan yada başka önerileri olan varmı????
evet çalışmaya hayatına alışkın biri için evde olmak çok sıkıcı oluyo, bence tamamen yenileme kıyafetlerini sonuçta vericeksin diyettesin ben eski kıyafetlerimin çoğuna giriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?