günaydın cnmgünaydın kızlarrr,,
Umarım keyifler yerindedir, benim diyet yine yalan oldu bu hafta, 2 günlük bir ishal-karın ağrısı döneminden sonra aranızdayım, ne aldım ne verdim yarın belli olacak.
İnşallah sizlerin iyidir ve kg.cıklarınız bol bollll gider
günaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)
kızlar günaydın herkeseeee
dün izinliydim uğrayamadım slm vermeye oğluşu götürdüm doktora iltihaplı oldugu için işitme kaybı varmış 15 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak inş dğzelicek oğluşum okulda toplantısına gittim herşey yolunda çok mutlu oldum biraz resim yapmaya ilgisi az oda sorun değil yetenekleri farklı her çocugun ay sonu ve ben işlerele başbaşayım görüşürz çıtırlarr
günaydın cnm
günaydn nazcm çok güzel gitmiş maş.
Tebrikler canım, sakın kendini salıp da, yemede aşırıya kaçmagünaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)
Çokkk süper canımgünaydın kızlarrr dün 3 kere girdim yazdım cvplaya tıklayınca netten düştüm
diyetisyene gittim tartıldım 76.4ümmm
2.300grm vermişim :119:
ve bunun 2000gramı yağdan :119:
diyetisyenim de şaşırdı çok nadir danışanım ilk haftadan bu kadar yağdan vermiştir dedi
aklıma takılanlar vardı onları konuştuk
*akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmasam kahve içsem leblebiyi kaldırsak dedim
aslaaa haftada en fazla üç gün kahve iç dedi içinde kafein olduğu içn direk yağa dönüşürmüş
*havuca aşığmmmm dedim o da haftada 3 günden fazla yiyilmiycekler arasına girdi
*bide tüm yasaklarıma uydum ama sadece yoğurdu tam yağlı yiyorum yağsızında tat alamadım bi sakıncası varmı dedm
sence vArmı maş. çok güzel yağdan kilo vermişsin böyle devam et dedi
hedef 60 kızlar durmak yok yola devamm
bi sonraki randevum 7 aralıkda
Geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin.kızlar günaydın herkeseeee
dün izinliydim uğrayamadım slm vermeye oğluşu götürdüm doktora iltihaplı oldugu için işitme kaybı varmış 15 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak inş dğzelicek oğluşum okulda toplantısına gittim herşey yolunda çok mutlu oldum biraz resim yapmaya ilgisi az oda sorun değil yetenekleri farklı her çocugun ay sonu ve ben işlerele başbaşayım görüşürz çıtırlarr
günaydın canım,Günaydın kızlarr nasılsınızz??İ
dün diyetimn ilk qünüydü aslında akşama kadar kaçamaksız süper qittim
ama akşam biraz rahatsızlandığım için bişiler yiyip içtim
psikolojik olarak baş dönmesi yaşıyorum bu sorunumu nasıl aşıcam bilmiorum
inşallah atlatırım :26:
bu seferde diyeti bırakır kilo veremezsem kesinlkle bir diyetisyene qidicem :26:
dünkü kaçamaklarıma rağmen 200gr vermişim bide reglimin son qünleri ondan olsa qerek
60 dan qeçtim 65 olsam yeter yaa pufffffffff
günaydın canım,
Geçmiş olsun, inşallah hep beraber vericez, pes etmek yok.
betülümm tatli kizselam canlarım
her gün okumaya çalışıyorum gelip ama yazamıyorum kusuruma bakmayın
balkaymak canım hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalır bebeğini de kucağına alırsın inşallah
suzim sen de ümidini kaybetme tatlım en yakın zamanda gitcek inşallah o kilolar..
dilek,gamze,fadime abla, aklıma gelmeyen ve tanımadığım diğer diyetdaşlarım
inşallah hepiniz iyisinizdir
göz acip kapayana kadar o dönem de gecer canimCanım, kızım çok problemli olduğu için ilk üç ayında gaz problemiyle uğraştım şimdide dişiyle uğraşıyorum. kaliteli zaman hak getire yani.. 24 saat çocukla ilgilenmek ve birden bire eve kapanmak yıpratıyor insanı. ben çatlaklarıma kara yolları haritası diyorum :) ama hala alışamadım, benimseyemedim....(
sagol canimDuraklama dönemindesin canım anlaşılan. bir süre böyle gider birkaç gün bilemedin bir hafta. sonra kilo vermeye tekrar başlarsın. :) sıkma canını bu hep böyledir.
bebegım ve benden seneye gosterılecek bır pozzz:)buyurun teyzeleriii
günaydin fadimecimgünaydın kızlarrr,,
Umarım keyifler yerindedir, benim diyet yine yalan oldu bu hafta, 2 günlük bir ishal-karın ağrısı döneminden sonra aranızdayım, ne aldım ne verdim yarın belli olacak.
İnşallah sizlerin iyidir ve kg.cıklarınız bol bollll gider
insallah fadimecimEvet canım böyle insanlara gıcık oluyoruz, her kaçamakta bunları aklımıza getirsek ne iyi olur, inşallah bu sene sen de başaracaksın canım.
sende ye canim ama sana göre dogru olanlari ye yagli birsey yedirmek istediginde migdeme dokunuyor debenim ki gıcıklık yapmıyor ama çok ısrar ediyor tek yemek istemiyor eve geç geliyor bizim tek sıkıntımız bu..
Menümmmmm
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
sabah:
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve(muz)
öğle:
5-6 kaşık patlıcan musakka
1 kase yoğurt
ara öğün:
200ml süt
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
ara öğün:
2 tane mandalina
günaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)
cok sevindim canimgünaydın kızlarrr dün 3 kere girdim yazdım cvplaya tıklayınca netten düştüm
diyetisyene gittim tartıldım 76.4ümmm
2.300grm vermişim :119:
ve bunun 2000gramı yağdan :119:
diyetisyenim de şaşırdı çok nadir danışanım ilk haftadan bu kadar yağdan vermiştir dedi
aklıma takılanlar vardı onları konuştuk
*akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmasam kahve içsem leblebiyi kaldırsak dedim
aslaaa haftada en fazla üç gün kahve iç dedi içinde kafein olduğu içn direk yağa dönüşürmüş
*havuca aşığmmmm dedim o da haftada 3 günden fazla yiyilmiycekler arasına girdi
*bide tüm yasaklarıma uydum ama sadece yoğurdu tam yağlı yiyorum yağsızında tat alamadım bi sakıncası varmı dedm
sence vArmı maş. çok güzel yağdan kilo vermişsin böyle devam et dedi
hedef 60 kızlar durmak yok yola devamm
bi sonraki randevum 7 aralıkda
günaydin canim insallah 15 gün sonra birseysi kalmaz canimkızlar günaydın herkeseeee
günaydin canimGünaydın kızlarr nasılsınızz??İ
bu seferde diyeti bırakır kilo veremezsem kesinlkle bir diyetisyene qidicem :26:
dünkü kaçamaklarıma rağmen 200gr vermişim bide reglimin son qünleri ondan olsa qerek
gunaydın kızlar dun mısafırım vardı asure yaptım acemı asuresı ama guzel oldu begenıldı yıların ustalarına tas cıkarırmısımmm ehehehe neyse kızlar ben tam bıe asure manyagıyım anemın yaptıklarına hele bayılırdımm ben dun sutlu olanı yaptım hosuma gıtıya yedıkce yedım bu cezasız kalmmadı beımm elerımden bır kılo olarak optu yanı anlayacagınız kotuyum...
Depresıyondayım unutuldummmmm
amaaaneeen diiillleeeek napiyorsun fistik
oğluşuna geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm
Tebrikler canım, sakın kendini salıp da, yemede aşırıya kaçma
Çokkk süper canım
Geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin.
Günaydın kızlarr nasılsınızz??İ
gunaydın kızlar dun mısafırım vardı asure yaptım acemı asuresı ama guzel oldu begenıldı yıların ustalarına tas cıkarırmısımmm ehehehe neyse kızlar ben tam bıe asure manyagıyım anemın yaptıklarına hele bayılırdımm ben dun sutlu olanı yaptım hosuma gıtıya yedıkce yedım bu cezasız kalmmadı beımm elerımden bır kılo olarak optu yanı anlayacagınız kotuyum...
Depresıyondayım unutuldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?