70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr dün 3 kere girdim yazdım cvplaya tıklayınca netten düştüm
diyetisyene gittim tartıldım 76.4ümmm
2.300grm vermişim :119:
ve bunun 2000gramı yağdan :119:
diyetisyenim de şaşırdı çok nadir danışanım ilk haftadan bu kadar yağdan vermiştir dedi
aklıma takılanlar vardı onları konuştuk
*akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmasam kahve içsem leblebiyi kaldırsak dedim
aslaaa haftada en fazla üç gün kahve iç dedi içinde kafein olduğu içn direk yağa dönüşürmüş
*havuca aşığmmmm dedim o da haftada 3 günden fazla yiyilmiycekler arasına girdi
*bide tüm yasaklarıma uydum ama sadece yoğurdu tam yağlı yiyorum yağsızında tat alamadım bi sakıncası varmı dedm
sence vArmı maş. çok güzel yağdan kilo vermişsin böyle devam et dedi
hedef 60 kızlar durmak yok yola devamm
bi sonraki randevum 7 aralıkda

kızlar günaydın herkeseeee

dün izinliydim uğrayamadım slm vermeye oğluşu götürdüm doktora iltihaplı oldugu için işitme kaybı varmış 15 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak inş dğzelicek oğluşum okulda toplantısına gittim herşey yolunda çok mutlu oldum biraz resim yapmaya ilgisi az oda sorun değil yetenekleri farklı her çocugun ay sonu ve ben işlerele başbaşayım görüşürz çıtırlarr

günaydın cnm
günaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)

günaydn nazcm çok güzel gitmiş maş.

oğluşuna geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm

günaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)
Tebrikler canım, sakın kendini salıp da, yemede aşırıya kaçma
Çokkk süper canım

Geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin.

Günaydın kızlarr nasılsınızz??İ
dün diyetimn ilk qünüydü aslında akşama kadar kaçamaksız süper qittim
ama akşam biraz rahatsızlandığım için bişiler yiyip içtim
psikolojik olarak baş dönmesi yaşıyorum bu sorunumu nasıl aşıcam bilmiorum
inşallah atlatırım :26:
bu seferde diyeti bırakır kilo veremezsem kesinlkle bir diyetisyene qidicem :26:
dünkü kaçamaklarıma rağmen 200gr vermişim bide reglimin son qünleri ondan olsa qerek
60 dan qeçtim 65 olsam yeter yaa pufffffffff

günaydın canım,
Geçmiş olsun, inşallah hep beraber vericez, pes etmek yok.

betülümm tatli kiz özledim kizim gelmiyon artik eskisi gibi insallah betülüm sagol tatlim
göz acip kapayana kadar o dönem de gecer canim keske haritamiza cagre bulan olsa bende istemiyorum ama napalim
Duraklama dönemindesin canım anlaşılan. bir süre böyle gider birkaç gün bilemedin bir hafta. sonra kilo vermeye tekrar başlarsın. :) sıkma canını bu hep böyledir.
sagol canim neyse bugün tarti yüzüme birazda olsa gülünce sevindim
bebegım ve benden seneye gosterılecek bır pozzz:) buyurun teyzeleriii

günaydin fadimecim
Evet canım böyle insanlara gıcık oluyoruz, her kaçamakta bunları aklımıza getirsek ne iyi olur, inşallah bu sene sen de başaracaksın canım.
insallah fadimecim
sende ye canim ama sana göre dogru olanlari ye yagli birsey yedirmek istediginde migdeme dokunuyor de
devam canim gidecek insallah
cok sevindim canim öyle böyle biz bu isi basaracagiz
günaydin canim insallah 15 gün sonra birseysi kalmaz canim
günaydin canim tansiyonun düsüyordur belki canim az yiyorsan ayran ic bol bol :26:

dün yediklerim:
sabah: 1 has yumurta 3 kücük turp 2 dilim salam
ara: 1 mandalina
öglen: 2 elma yogurtla
ara: 1 mandalina
aksam: et yanina brokkoli
ara: 1 avuc findik kuru üzüm karisimi (5-6 tane findik olmazi lazim)

ve bugün tarti bana 73.9 gösterdi az da olsa gitmis morelim düzeldi geri

gunaydın kızlar dun mısafırım vardı asure yaptım acemı asuresı ama guzel oldu begenıldı yıların ustalarına tas cıkarırmısımmm ehehehe neyse kızlar ben tam bıe asure manyagıyım anemın yaptıklarına hele bayılırdımm ben dun sutlu olanı yaptım hosuma gıtıya yedıkce yedım bu cezasız kalmmadı beımm elerımden bır kılo olarak optu yanı anlayacagınız kotuyum...
Depresıyondayım unutuldummmmm

olsun herzaman asure yapmiyoruz ya sIkma canini pes etmek yok ben asure krizimi haftasonu atlattim nerdeyse 3 kase yemisdim herhalde:44: ama 1 tane ye birak dimi gözüm doymadi ama gecti bitti sende unut dün dünde kaldi
birde kendi kendime kandirdim ne zarari olcak birsürü vitamin depoluyorum asureyle diye

merhaba, bende size katılabilir miyim? 10 ay önce doğum yaptım. 65 kilo ile hamile kalıp 83 ile doğuma girdim. şuan 72 kiloyum. kilo çizelgesi nasıl yapılıyor?

bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum arkadaslar 78le basladım yedklerime dikkat etmeye ve spora 1 haftada 75e düştüm 2 hafta oldu tartılmayalı cok merak ediyorum :) artık 7lirakamlardan kurtulmak istiyorum (

Selam millet nabersiniz :)

aranıza katılmama az kaldı

hadi bi de motivasyon şarkısı paylaşıp gidiym

[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]

oğluşuna geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm

Tebrikler canım, sakın kendini salıp da, yemede aşırıya kaçma
Çokkk süper canım

Geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin.

tşk ederim kızlar sağolunn

cnm ilk günler dediğin gibi psikolojk olarak etkleniyoruz

afiyet olsun cnm aşure bayılırımmmmm

kızlaarrrrrr kızlaaarrrr ben geldimmmm
kaç gündür gezmelerdeyimmmm
ancak uğrayabildiiimmmm
nasıl gdiooooo benim fenaa
bu hafta yedimde yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…