hadi kolay gelsin ozaman bize
merhaba canim hosgeldinbiraz tenha bu aralar topik ama kizlar gelince sana yardimci olurlar daa
birsey sorcam 44 zeytini nasil yedintek tek saydinmi
bende sIkIldim bugüniş bitse de gitsek
bende zayifliyayim diye bekliyorum yeni birsey almak icin ama bekliye bekliyede bi tuhaf oldumdurumu şöyle özetleyim canım, emzirmeden dolayı göğüslerin hali zaten içler acısı, gömleklerim emzirmeyi bırakmadan mümkün değil olmaz, pantolonlarım hep düşük beldi, doğum sezeryanla olduğu için pantolon beli dikiş yerine geliyor özellikle oturunca fena halde sızlıyor, elbise, emzirmeden dolayı onları da geç, geriye kaldı sadece etekler ...(
bir sene beklemek lazım senin anlayacağın. o zaman da modası geçmiş olacak muhtemelen.. :) şubatta da işe başlıyorum..
puhaaaahhaaaa benim zeytin canavarı olduğum çıktı ortaya :))))))))))
yok canım 4 tane klavyemde sorun var bazzı tuşlarım basmıyor yazdığımdanda anlaşıldığı üzere sıkı sıkı basarken 4 e fazla basmısım..44 zeytin yiyip diyet yapıyorum diyebilecek babayiğit yoktur sanırım:)
umarım bende yardımları bekliyorum..
Herkese günaydınlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz bol, kilonuz hep 50-55 arasında olsun, Allahım herkesleri kazalardan, belalardan, kötü gözlerden korusun inşallah.
Hastalara şifalar, dertlilere devalar diliyorum.
bbenim dogum iznim cabuk gecti sankibi bakmissin bos zamanin kalmamis ben bos bos gecirdim sen güzel degerlendir canim zamanini o catlaklar bende de var ama alisdim artik dünya haritama :111:
günaydin kizlar
umutsuzluga girdim yine tartiya cikiyorum hareket yok off ya
dün:
sabah: 2 dilim salam 2 turp 1 domates 1 has. yumurta
ara: 1 mandalina yedim sanirim
öglen: tavuk salata
ara: 1 mandalina
ara: bitane daha mandalina
aksamda : peynirli salata
ara:1 elma
kacamak yapmiyorum ama veremiyorum
merhaba bayanlar bende 1 hatadır yediklerime dikkat etmeye başladım ama arada hatta sıklıkla krizlere girip yine kaybettiğim oluyor..
bu arada sadece 1.5 kilo kadar verebildim ama 30 yaşıma girinceye kadar 60 kiloya ulaşmak ,st,yorum 105 günüm kaldıııııı...
burada paylaşırsam umarım bana destek ve yardımcı olursunuz suan 72 kiloyum.. 1 ay diyetisyene gittim ve 2 kiloada öyle verdim aslında sadece unuttuklarımı hatırlamak adına gittim diyetisyene yaklaşık 3.5 kilo gitti ben doğumdan sonra doğum kilomda kaldım malese hiç azalma olmadı 70 düştüm ama 3 ayda 5 kilo aldım(((
emzirmediğimden diyete sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama akşam olunca bana bişeyler oluyor gözüm dönüyor resmen...
sabah pynirli yağsız bir yumurtadan omlet ve 44 zeytin iki dilim tam buday ekmek yedim..
arada bişey yemedim koşubandında 2.700 metre yürüyüş yaptım ve erçekten spordan sonra benim bişey yiyesim elmiyor..
şimdi 3 tane kötem var onları yicem akşamada taze barbunyam vardı onu pişiricem .salata yoğurt aklımdakiler bunlar yemek planım içim...
birde bebeğimi uyutup kocamla ilgilendikten sonra bir yarımsaat dah yürümeyi planlıyorum.. oda neredeyse 2.5 kmye denk geliyor hızıma göre...
eczaneden ilaç alırken oradaki bayna bana aktivin t diye bir ilaö verdi bitkisel ve sağ.bakanlığı onaylı belki biliyorsunuz sabah ac karnına ve akşam yemekten önce onu alıyorum iştahım konusunda aydasını görmedim ama 1 kutuyu bitirmke erekmiş yarı oldu..ama birde su 9lu zayıflama karışımını denicem aranızda yapan yada başka önerileri olan varmı????
bu akşam kimseler yok
Bizler iyiyiz canım, aynen devam, iş-ev, ha dün akşam bir değişiklik yaptım kız arkadaşımla Alacakaranlık filmine gittik, çok güzeldi. Onun haricinde 2 alıp, 1 vermekle geçiyor günlerimiz işteselam canlarım
her gün okumaya çalışıyorum gelip ama yazamıyorum kusuruma bakmayın
balkaymak canım hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalır bebeğini de kucağına alırsın inşallah
suzim sen de ümidini kaybetme tatlım en yakın zamanda gitcek inşallah o kilolar..
dilek,gamze,fadime abla, aklıma gelmeyen ve tanımadığım diğer diyetdaşlarım
inşallah hepiniz iyisinizdir
OOOO aman da aman, kimler gelmiş, nasıl gidiyor hamişlik, hadi bakalım Allah sağlıcakla almayı nasip eder inşallah Allahım.bebegım ve benden seneye gosterılecek bır pozzz:)buyurun teyzeleriii
iradene sağlık canım, yemeklerin yanına yoğurt koymayı ihmal etme, yağ yaktırıcı özelliği var, diyetisyenler her öğüne veriyolar.ben geldiiimmm....
bugün yediklerim hanımlar
sabah:
1 , 5 dilim ekmek (içi yok)
5-6 zeytin
beyaz peynir
domates maydonoz
ara:
nescafe
öğle
çorba, cacık ( valla yemekte etli börek vardı, saniyelik bakıştık almadan çıktım :) )
ara:
3 grissini
aksam:
köfte salata
çay kahve
az önce de salatalık yidim :)
hadi bakalım son 1 gun tartılmaya
Emzirirken kalori daha fazla yakılıyorya, ondan bahsetmişlerdir muhtemelen canım, acıkınca tam buğday ekmekli sandviç falan yapabilirsin, ceviz-badem falan bunlar tok tutuyor, tok tutan ama kilo aldırmayan atıştırmalıkları tercih edeceksin canım bu dönemde, emziriyorum deyip de tatlılara-baklava-böreklere saldırırsan sonu belli, o yüzden dikkat edersen daha kolay kilo verirsin canım.Emzirmek kilo aldırmaz diyen vatandaş muhtemelen erkekmiş ki emzirdikten sonra açılan iştahtan zerre kadar haberi yok. zaten hala yaşıyorsa ölümü elimden olacak.. :))
sanırsam yediklerimin günlüğünü tutmam lazım böyle daha iyi olacak en azından farkına varırım ne yediğimin. neyse ... uykusuz bir gecenin ardından hazır kızım da uyumuşken yığılmış ev işleri beni bekler, biraz onları halledeyim. iştahınız kapalı, yolunuz açık olsun... :))
Evet canım böyle insanlara gıcık oluyoruz, her kaçamakta bunları aklımıza getirsek ne iyi olur, inşallah bu sene sen de başaracaksın canım.birtanesi bana ana nolmus sana böyle genislemissin demisdin gicikkendine baksan benden fazlasi var öyle insanlari hic anlamiyorum zaten onu aklima getireyim iyi fikir canim
Ben öyle bitkisel ilaçlara karşıyım canım, lütfen çocuğunu düşün, bu tür şeyleri alma.merhaba bayanlar bende 1 hatadır yediklerime dikkat etmeye başladım ama arada hatta sıklıkla krizlere girip yine kaybettiğim oluyor..
bu arada sadece 1.5 kilo kadar verebildim ama 30 yaşıma girinceye kadar 60 kiloya ulaşmak ,st,yorum 105 günüm kaldıııııı...
burada paylaşırsam umarım bana destek ve yardımcı olursunuz suan 72 kiloyum.. 1 ay diyetisyene gittim ve 2 kiloada öyle verdim aslında sadece unuttuklarımı hatırlamak adına gittim diyetisyene yaklaşık 3.5 kilo gitti ben doğumdan sonra doğum kilomda kaldım malese hiç azalma olmadı 70 düştüm ama 3 ayda 5 kilo aldım(((
emzirmediğimden diyete sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama akşam olunca bana bişeyler oluyor gözüm dönüyor resmen...
sabah pynirli yağsız bir yumurtadan omlet ve 44 zeytin iki dilim tam buday ekmek yedim..
arada bişey yemedim koşubandında 2.700 metre yürüyüş yaptım ve erçekten spordan sonra benim bişey yiyesim elmiyor..
şimdi 3 tane kötem var onları yicem akşamada taze barbunyam vardı onu pişiricem .salata yoğurt aklımdakiler bunlar yemek planım içim...
birde bebeğimi uyutup kocamla ilgilendikten sonra bir yarımsaat dah yürümeyi planlıyorum.. oda neredeyse 2.5 kmye denk geliyor hızıma göre...
eczaneden ilaç alırken oradaki bayna bana aktivin t diye bir ilaö verdi bitkisel ve sağ.bakanlığı onaylı belki biliyorsunuz sabah ac karnına ve akşam yemekten önce onu alıyorum iştahım konusunda aydasını görmedim ama 1 kutuyu bitirmke erekmiş yarı oldu..ama birde su 9lu zayıflama karışımını denicem aranızda yapan yada başka önerileri olan varmı????
benim ki gıcıklık yapmıyor ama çok ısrar ediyor tek yemek istemiyor eve geç geliyor bizim tek sıkıntımız bu..cok yememissin canim sIkma canini birde sabah olunca eritirsinyoksa menün güzel benim hosuma gitti
benim esimde bana bi ara cok sey yedirmeye calisiyordun simdi cok sükür birakti gözümün önünde kütür kütür yiyo herseyi
dün paket cikolatayi almis yermissin dedigi gibi ha sen yemiyordun dimi diye güldü gicik gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?