70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kolay gelsin ozaman bize

merhaba canim hosgeldin biraz tenha bu aralar topik ama kizlar gelince sana yardimci olurlar daa
birsey sorcam 44 zeytini nasil yedin tek tek saydinmi

puhaaaahhaaaa benim zeytin canavarı olduğum çıktı ortaya :))))))))))

yok canım 4 tane klavyemde sorun var bazzı tuşlarım basmıyor yazdığımdanda anlaşıldığı üzere sıkı sıkı basarken 4 e fazla basmısım..44 zeytin yiyip diyet yapıyorum diyebilecek babayiğit yoktur sanırım:)

umarım bende yardımları bekliyorum..

iş bitse de gitsek
bende sIkIldim bugün
bende zayifliyayim diye bekliyorum yeni birsey almak icin ama bekliye bekliyede bi tuhaf oldum

anladim zaten canim sakasina takildim oturup saymaya kalkarsam 44 zeytini saymakdan zayiflarim herhalde

slm kızlar ayran detoksu çok iyi gidiyor. şuana kadar 3 kase içtim. acıkmadım şuana kadar. cuma sabahı bakalım kaç kilo gelcem:)

selam canlarım
her gün okumaya çalışıyorum gelip ama yazamıyorum kusuruma bakmayın
balkaymak canım hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalır bebeğini de kucağına alırsın inşallah
suzim sen de ümidini kaybetme tatlım en yakın zamanda gitcek inşallah o kilolar..
dilek,gamze,fadime abla, aklıma gelmeyen ve tanımadığım diğer diyetdaşlarım
inşallah hepiniz iyisinizdir

bbenim dogum iznim cabuk gecti sanki bi bakmissin bos zamanin kalmamis ben bos bos gecirdim sen güzel degerlendir canim zamanini o catlaklar bende de var ama alisdim artik dünya haritama :111:

Canım, kızım çok problemli olduğu için ilk üç ayında gaz problemiyle uğraştım şimdide dişiyle uğraşıyorum. kaliteli zaman hak getire yani.. 24 saat çocukla ilgilenmek ve birden bire eve kapanmak yıpratıyor insanı. ben çatlaklarıma kara yolları haritası diyorum :) ama hala alışamadım, benimseyemedim.... (

Duraklama dönemindesin canım anlaşılan. bir süre böyle gider birkaç gün bilemedin bir hafta. sonra kilo vermeye tekrar başlarsın. :) sıkma canını bu hep böyledir.

hoş geldin canım aramıza, başlamak bitirmenin yarısıymış. :) bebeğin problemli değilse zaten emzirmiyormuşsun da işin daha da kolay. 9 lu zayıflama çayını arkadaşımın arkadaşı denemiş çok faydasını görmüş ama ben daha denemedim. o yüzden tavsiye edemem.

Emzirmek kilo aldırmaz diyen vatandaş muhtemelen erkekmiş ki emzirdikten sonra açılan iştahtan zerre kadar haberi yok. zaten hala yaşıyorsa ölümü elimden olacak.. :))
sanırsam yediklerimin günlüğünü tutmam lazım böyle daha iyi olacak en azından farkına varırım ne yediğimin. neyse ... uykusuz bir gecenin ardından hazır kızım da uyumuşken yığılmış ev işleri beni bekler, biraz onları halledeyim. iştahınız kapalı, yolunuz açık olsun... :))

bebegım ve benden seneye gosterılecek bır pozzz:) buyurun teyzeleriii

bu akşam kimseler yok

ben geldiiimmm....

bugün yediklerim hanımlar

sabah:
1 , 5 dilim ekmek (içi yok)
5-6 zeytin
beyaz peynir
domates maydonoz

ara:
nescafe

öğle
çorba, cacık ( valla yemekte etli börek vardı, saniyelik bakıştık almadan çıktım :) )

ara:
3 grissini

aksam:
köfte salata

çay kahve

az önce de salatalık yidim :)

hadi bakalım son 1 gun tartılmaya

Bizler iyiyiz canım, aynen devam, iş-ev, ha dün akşam bir değişiklik yaptım kız arkadaşımla Alacakaranlık filmine gittik, çok güzeldi. Onun haricinde 2 alıp, 1 vermekle geçiyor günlerimiz işte
Sen nasılsın canım, atlatabildin mi ayrılma dönemini?

bebegım ve benden seneye gosterılecek bır pozzz:) buyurun teyzeleriii

OOOO aman da aman, kimler gelmiş, nasıl gidiyor hamişlik, hadi bakalım Allah sağlıcakla almayı nasip eder inşallah Allahım.

günaydın kızlarrr,,
Umarım keyifler yerindedir, benim diyet yine yalan oldu bu hafta, 2 günlük bir ishal-karın ağrısı döneminden sonra aranızdayım, ne aldım ne verdim yarın belli olacak.
İnşallah sizlerin iyidir ve kg.cıklarınız bol bollll gider

iradene sağlık canım, yemeklerin yanına yoğurt koymayı ihmal etme, yağ yaktırıcı özelliği var, diyetisyenler her öğüne veriyolar.

Emzirirken kalori daha fazla yakılıyorya, ondan bahsetmişlerdir muhtemelen canım, acıkınca tam buğday ekmekli sandviç falan yapabilirsin, ceviz-badem falan bunlar tok tutuyor, tok tutan ama kilo aldırmayan atıştırmalıkları tercih edeceksin canım bu dönemde, emziriyorum deyip de tatlılara-baklava-böreklere saldırırsan sonu belli, o yüzden dikkat edersen daha kolay kilo verirsin canım.

birtanesi bana ana nolmus sana böyle genislemissin demisdin gicik kendine baksan benden fazlasi var öyle insanlari hic anlamiyorum zaten onu aklima getireyim iyi fikir canim
Evet canım böyle insanlara gıcık oluyoruz, her kaçamakta bunları aklımıza getirsek ne iyi olur, inşallah bu sene sen de başaracaksın canım.

Ben öyle bitkisel ilaçlara karşıyım canım, lütfen çocuğunu düşün, bu tür şeyleri alma.
Aşağıya örnek listemizi yazıyorum, onu uygula, sporla birlikte yeterli kilo vermek için.
1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

benim ki gıcıklık yapmıyor ama çok ısrar ediyor tek yemek istemiyor eve geç geliyor bizim tek sıkıntımız bu..

Menümmmmm
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
sabah:
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve(muz)
öğle:
5-6 kaşık patlıcan musakka
1 kase yoğurt
ara öğün:
200ml süt
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
ara öğün:
2 tane mandalina

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bugün ayran detoksunun 2. günü. sabah dayanamayıp tartıldım. dün başlaığımda 74.700 şimdi ise 73.500 tam 1.200 ya bu kadarı çok mu? bugün okadar vermem herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…