Selam millet nabersiniz :)
aranıza katılmama az kaldı
hadi bi de motivasyon şarkısı paylaşıp gidiym
[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]
sagol cnm ben cok sukur ıyıyızz 72,5 olmustum yarım kg vermısım bulantıarım basladı daaa:26::26::26::26::26:72 il yola devammmmmmmmmmmmmmBizler iyiyiz canım, aynen devam, iş-ev, ha dün akşam bir değişiklik yaptım kız arkadaşımla Alacakaranlık filmine gittik, çok güzeldi. Onun haricinde 2 alıp, 1 vermekle geçiyor günlerimiz işte
Sen nasılsın canım, atlatabildin mi ayrılma dönemini?
OOOO aman da aman, kimler gelmiş, nasıl gidiyor hamişlik, hadi bakalım Allah sağlıcakla almayı nasip eder inşallah Allahım.
aramıza hoşgeldn inş. hedef kilona ulaşırsınGünaydın kızlarr nasılsınızz??İ
dün diyetimn ilk qünüydü aslında akşama kadar kaçamaksız süper qittim
ama akşam biraz rahatsızlandığım için bişiler yiyip içtim
psikolojik olarak baş dönmesi yaşıyorum bu sorunumu nasıl aşıcam bilmiorum
inşallah atlatırım :26:
bu seferde diyeti bırakır kilo veremezsem kesinlkle bir diyetisyene qidicem :26:
dünkü kaçamaklarıma rağmen 200gr vermişim bide reglimin son qünleri ondan olsa qerek
60 dan qeçtim 65 olsam yeter yaa pufffffffff
dün yediklerim:
sabah: 1 has yumurta 3 kücük turp 2 dilim salam
ara: 1 mandalina
öglen: 2 elma yogurtla
ara: 1 mandalina
aksam: et yanina brokkoli
ara: 1 avuc findik kuru üzüm karisimi(5-6 tane findik olmazi lazim)
ve bugün tarti bana 73.9 gösterdi az da olsa gitmis morelim düzeldi geri
ellerine sağlı cnm allah kabul etsin dündünde kalsın bugünden itibaren devam etgunaydın kızlar dun mısafırım vardı asure yaptım acemı asuresı ama guzel oldu begenıldı yıların ustalarına tas cıkarırmısımmm ehehehe neyse kızlar ben tam bıe asure manyagıyım anemın yaptıklarına hele bayılırdımm ben dun sutlu olanı yaptım hosuma gıtıya yedıkce yedım bu cezasız kalmmadı beımm elerımden bır kılo olarak optu yanı anlayacagınız kotuyum...
Depresıyondayım unutuldummmmm
aramıza hoşgeldnmerhaba, bende size katılabilir miyim? 10 ay önce doğum yaptım. 65 kilo ile hamile kalıp 83 ile doğuma girdim. şuan 72 kiloyum. kilo çizelgesi nasıl yapılıyor?
bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum arkadaslar78le basladım yedklerime dikkat etmeye ve spora 1 haftada 75e düştüm 2 hafta oldu tartılmayalı cok merak ediyorum :) artık 7lirakamlardan kurtulmak istiyorum (
hoş geldin ablaaaa
ne de motive olduk bu şarkıynannn
iradene sağlık canım, yemeklerin yanına yoğurt koymayı ihmal etme, yağ yaktırıcı özelliği var, diyetisyenler her öğüne veriyolar.
hoşbulduk canım :)
senin motivasyona ıhtıyacın yok bencee
Selam millet nabersiniz :)
aranıza katılmama az kaldı
hadi bi de motivasyon şarkısı paylaşıp gidiym
[video=youtube_share;WCm_s1_c4nU]http://youtu.be/WCm_s1_c4nU[/video]
cok gecmıs olsun uzulme ustesınden gelırsın sen....iyi akşam kısçeler nasılsınız
benim bugün moralim bozuk doktora gittim
eskiler bilir çikolata kistim için 3.5 cm dedi üzüldüm
miranova doğum kontrol hapı verdi acaba bu haplar işe yarıyormu
bu konuda bilgisi olan evli arkadaşlarımızdan destek istiyorum
ayrıca ilk defa doğum kontrol hapı kullanacağım çoğu kişi kilo aldırıyor diyor
yan etkiler yapıyormuş ne gibi şeyler oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
hamile kalırken çikolata kistimde varmış zaten hamileliğimde ortaya çıkmıştı yaklaşık 6cmlik
bir çikolata kistiydi
hemen hamile kalmıştım evlenir evlenmez doktorda şaşırmıştı
hamilelikte kistim erimiş
doğumdan sonra 2.5cm gerilemişti
bugün gittim 3.5 cm dedi acaba reglimede 1 hafta var onun yoğunluğundan dolayıda
büyük çıkmış olabilirmi
öff çok üzüldüm moralim çok bozuldu
Suzim sen naptın sendede bir ara vardı tedavi oluyordun
sana soğan kürüyle ilgili kafana ütüleme yapıyordum kuzum ya
nasıl oldu geçtimi senin kistin
cok gecmıs olsun uzulme ustesınden gelırsın sen....
sagol cnm ben cok sukur ıyıyızz 72,5 olmustum yarım kg vermısım bulantıarım basladı daaa:26::26::26::26::26:72 il yola devammmmmmmmmmmmmmınsl sızınde motınız yerındedırr canımmm
Bizler iyiyiz canım, aynen devam, iş-ev, ha dün akşam bir değişiklik yaptım kız arkadaşımla Alacakaranlık filmine gittik, çok güzeldi. Onun haricinde 2 alıp, 1 vermekle geçiyor günlerimiz işte
Sen nasılsın canım, atlatabildin mi ayrılma dönemini?
betülümm tatli kizözledim kizim gelmiyon artik eskisi gibi insallah betülüm sagol tatlim
Akşam yemeğim 19.20
bir tabak merci çorba
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.b.ekmeği
1-2 kaşık makarna
bugünlük menüm
akşamdan başladım
canım normalde ıse yarıyor bızımark.kullanmıstı ınsl sendede yarar tatlımmmİyi akşam kısçeler nasılsınız
hamile kalırken çikolata kistimde varmış zaten hamileliğimde ortaya çıkmıştı yaklaşık 6cmlik
bir çikolata kistiydi
bugün gittim 3.5 cm dedi acaba reglimede 1 hafta var onun yoğunluğundan dolayıda
büyük çıkmış olabilirmi
suzim sen naptın sendede bir ara vardı tedavi oluyordun
canım benim haberine okdar sevindim kii anlatamamsenin için dua etmiştim dualarımda bütün müminler var rabbim inşllah isteyen herkeze versin önce hayırlısını rabbim ol deyiverir olur
rabbim kucağına almayı sağlıklı bişekilde:yaramazlıklarıylaseniiiiii üzer inşallahhhh canım benim allaha emanet ol
kilo derdin olmasın olur muuuu ne olur ye iç en sağlıklılarını otur dinlen yat keyfine bakkkkkk öptm seni
geçmiş olsun cnm bir yıldır yasmin (doğum kontrol hapı)kullanıyorumİyi akşam kısçeler nasılsınız
bir çikolata kistiydi
büyük çıkmış olabilirmi
suzim sen naptın sendede bir ara vardı tedavi oluyordun
çok iyi fikir aslındaMerhabalar arkadaslar, oncelikle bana gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarima cok tesekkur ederim, sagolun, doktorlara elimi bir verdin kolumundegil tun mm vucudumun kaptirdim hergun doktorlardayim, tabii haliyle ne diyet nede spor yapabildim, yarin bildirin gunu ve ben tartiya cikmaya korkuyorum, artida olmayauimda sabitde dursam uzulmuyecegim, onumuzdekinhafta doktor randevularim daha duzenli, insallah saglikli beslenip kalori sayarak ve yuruyus yaparak tekrardan baslayacagim, benin bir arkadasla duzenli olarak yarismam lazim, 78-79 agirliginda benimle yarismak isteyen varmii, hic kacamak yapmadan hergun yuruyus yapacak varmii, gorusuruz kizlarrr kolay gelsinnn....
senin adına sevndim cnm .inş. hedef kilona ulaşırsın. eşine geçmiş olsnkızlar herkese selam buaralar hiç giremiyorum SİZLERİİİİİİİİİİİİİİİİ KOCAMAN ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMM
geçmişi okumaya çalışıyorum buseferde yazmaktn geri kalıyorum sonra oğlum durmuyoooo biraz üşütmüş kocişim dün maçta dizi dönmüş menisküs yırtılma var dedi dokto 1 hafta raporluu fırsattan buldukça girmeye çalışıyorum
SİZLER NASILSINIZ UMARIM HERŞEY BAŞTA SAĞLIK OLMAK ÜZERE KİLO VERMELERDE İYİDİR İNŞALLAH
BU ARADA BEN 73 7 İDİM
71,8 OLDUM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ÇOK İNCELDİM ÇOOOKKKKKKKK OKDAR MUTLUYUM Kİİİ ANLATAMAM
65 OLAYIM BİRÇOK RESİM KOYACAM HEDEFİME AZ KALDIIIII
merhabalar nasılsınız
gıryorum bazen ama yazmak pek canım ıstemıyordu
cok kılo aldım herbenı goren kılo almıssın dıyo
bugun bısmllah dedım ve tekrardan basladım
dugunume az kalıyo sıkmam gerek artık kendımı
menumude yazayım
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
5 zeytın azcık peynır
cay
yesllık yoktu yıyemedım
ara
2 mandalına
oglen
1 sımıt:18:
aksam
bool salata
yogurt
5 kaSIK pırasa
ara
1 mandalına
1 armut
nasıl:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?