canım normalde ıse yarıyor bızımark.kullanmıstı ınsl sendede yarar tatlımmm
allah razı olsun canım esınede acıl sıfa versın ınsll suprız yaptı bebegım kurban bayramı donusu cok sukur 9 haftalık olduk bıle teyzeiiii
ınslhayırlı ve saglıkı bır evlat olur yavrummmm
ama benim kilom boyuma göre 4 kg fazla
begenmedım
makarna ekmek
bırde topıkte brıdee demıstı corba ıcersek ekmek yok dıye
ama yarın ıyılerını beklıyoruz kıscemmm
geçmiş olsun cnm bir yıldır yasmin (doğum kontrol hapı)kullanıyorum
ben hiç bi yan etkisini görmedim hatta faydasını gördüm her ay hamilelk korkum yok. adetim uzun ve sancılı oluyodu hem yoğunluğu azlttı hem sancılarım yok,bide aşırı tüylenmem vardı alınca 2 hafta içnde uzuyodu şimdiher ay biraz daha seyrekleşio ve uzaması uzuun zaman alıo
ben çok memnunum inş. sende memnun kalırsın
çok iyi fikir aslında
herkes kendi kilosuna yakın rakip seçse motivasyon açısından daha iyi olurrr
senin adına sevndim cnm .inş. hedef kilona ulaşırsın. eşine geçmiş olsn
hasretcm hoşgeldn cnm
bence menünde göze batıcak bişey yok
saol tatlım bilgilerin içingeçmiş olsun cnm bir yıldır yasmin (doğum kontrol hapı)kullanıyorum
ben hiç bi yan etkisini görmedim hatta faydasını gördüm her ay hamilelk korkum yok. adetim uzun ve sancılı oluyodu hem yoğunluğu azlttı hem sancılarım yok,bide aşırı tüylenmem vardı alınca 2 hafta içnde uzuyodu şimdiher ay biraz daha seyrekleşio ve uzaması uzuun zaman alıo
ben çok memnunum inş. sende memnun kalırsın
çok iyi fikir aslında
herkes kendi kilosuna yakın rakip seçse motivasyon açısından daha iyi olurrr
senin adına sevndim cnm .inş. hedef kilona ulaşırsın. eşine geçmiş olsn
hasretcm hoşgeldn cnm
bence menünde göze batıcak bişey yok
iyi akşamlar kızlarrr menümü yazıym
sabah:3yk tulum peynir,3 siyah zeytin,1 domates,1 salatalık,2dilim çavdar ekmek,1 bardak çay
ara:1 yeşil çay,3 form bisküvi
öğlen:3 köfte,4yk pilav,boool salata ,4 yk yoğurt,1dilm çavdar ekmek
ara:1mandalin,1 armut
akşam:2kepçe tarhana çorbası,7yk pırasa, salata,4 yk yoğurt,1 dilm çavdar ekmek
ara:yarım nar
1.5 ltsu
spor yok
yarın herkesin yüzü güler inş.
canım menün çok güzel lakin öğlendeki pilav yada ekmek ikisinden birini tercih etmelisin
saol cnm 1600 kalorilik diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum
öğlen doktor ikisinide verdi sebzeyle et değişimim var ama ekemk pilv değişim yok
İyi akşam kısçeler nasılsınız
benim bugün moralim bozuk doktora gittim
eskiler bilir çikolata kistim için 3.5 cm dedi üzüldüm
miranova doğum kontrol hapı verdi acaba bu haplar işe yarıyormu
bu konuda bilgisi olan evli arkadaşlarımızdan destek istiyorum
ayrıca ilk defa doğum kontrol hapı kullanacağım çoğu kişi kilo aldırıyor diyor
yan etkiler yapıyormuş ne gibi şeyler oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
hamile kalırken çikolata kistimde varmış zaten hamileliğimde ortaya çıkmıştı yaklaşık 6cmlik
bir çikolata kistiydi
hemen hamile kalmıştım evlenir evlenmez doktorda şaşırmıştı
hamilelikte kistim erimiş
doğumdan sonra 2.5cm gerilemişti
bugün gittim 3.5 cm dedi acaba reglimede 1 hafta var onun yoğunluğundan dolayıda
büyük çıkmış olabilirmi
öff çok üzüldüm moralim çok bozuldu
suzim sen naptın sendede bir ara vardı tedavi oluyordun
sana soğan kürüyle ilgili kafana ütüleme yapıyordum kuzum ya
nasıl oldu geçtimi senin kistin
çok zor evreler geçirmişsin canımcanım ben 1 sene çikolata kisti tedavisi gördüm. bende 3 tane vardı. 4,6,9 cm. bence senin ki çok küçük allahın izniyle ilaçlarla geçer. benim bekarken olmuştu. kapalı amalyt oldum. ve yumurtalıkları dinlerdirmek için 1 sene iğnelerle menepoza girdim. 6 ayda ilaçlarla menepozdan kurtulmaya çalıştım. 60 kilodan 89çıktım. şişko bir gelin oldum. seninki daha küçük olduğu için ilaçlarla geçer bence moralini bozma. bebek konusuna gelince bir buçuk yıllık evliyiz. atanmadan bebek düşünümyorum.herşeyin çaresi var diyorum. doktorlara göre normal yollardan hamile kalmam zormuş. düzenli olarak doktora gidiyorum. allaha şükür bir daha kist oluşmadı
ayşecim hamilesin ne güzel
rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder çok sevindim tatlım
bizim yerimizde okşa bebişimizi
Ayy iyi geldi ayşecim valla saolasın tatlım
bende bu aralar böyleyim epey kilo aldım
motive olup kızçelerin yanına gelemedim
ama şimdiden sonra karar verdim artık yanlarındayım inşallah
kilo vermek zorda alması nasılda kolay oluyor
geçen kış iflahımız kesilmişti herbirimizin bu kiloları vermek için
yazın gene hüplettik mideyi
canım ben 1 sene çikolata kisti tedavisi gördüm. bende 3 tane vardı. 4,6,9 cm. bence senin ki çok küçük allahın izniyle ilaçlarla geçer. benim bekarken olmuştu. kapalı amalyt oldum. ve yumurtalıkları dinlerdirmek için 1 sene iğnelerle menepoza girdim. 6 ayda ilaçlarla menepozdan kurtulmaya çalıştım. 60 kilodan 89çıktım. şişko bir gelin oldum. seninki daha küçük olduğu için ilaçlarla geçer bence moralini bozma. bebek konusuna gelince bir buçuk yıllık evliyiz. atanmadan bebek düşünümyorum.herşeyin çaresi var diyorum. doktorlara göre normal yollardan hamile kalmam zormuş. düzenli olarak doktora gidiyorum. allaha şükür bir daha kist oluşmadı
amannn boşver canım sağlıklı sıhatli doğum yapında tatlımevet canım cok sukur sonuna da yaklaştık sağlıkla gelır ınsallah ufaklık :) hamılelıkte pek kılo almadım
son ayımdayım (sezeryan oalcak) kg aldım daha fena mıınsallah kolay veırırmmmm doğumdan 4 ay sorna baslıcam
zayıflama çalışmalarınaa ınss :)
geçmiş olsun canımsaol tatlım bilgilerin için
bilmiyorum işte bugün netten çok şey okudum kafam karıştı
yok damar tıkanıklığına yol açıyomuş, yok bacaklarda ağrı tansiyon ne ararsan saymıştı
ödüm toptu biandaböle oldum
inşallah iyi gelir birde soğan suyu kürüyle bir arada başlasam diye düşünüyorum
reglin işllk günü kullanacaksın dedi doktor:44:
amannn boşver canım sağlıklı sıhatli doğum yapında tatlım
kilo önemli değil hiçç kafana takma
inşallah doğumdan sonra kafan rahat şekilde verirsin
ben verdiysem herkes verir tam tamına 36 kilo almıştım
ama mecburiyetten birazda aldım
57le başladım gerisini sen düşün ki hamile kaldığımda nomal kilomun bile altındaydım
hiç kafana takma tabi benim gibide olma
canım ben 1 sene çikolata kisti tedavisi gördüm. bende 3 tane vardı. 4,6,9 cm. bence senin ki çok küçük allahın izniyle ilaçlarla geçer. benim bekarken olmuştu. kapalı amalyt oldum. ve yumurtalıkları dinlerdirmek için 1 sene iğnelerle menepoza girdim. 6 ayda ilaçlarla menepozdan kurtulmaya çalıştım. 60 kilodan 89çıktım. şişko bir gelin oldum. seninki daha küçük olduğu için ilaçlarla geçer bence moralini bozma. bebek konusuna gelince bir buçuk yıllık evliyiz. atanmadan bebek düşünümyorum.herşeyin çaresi var diyorum. doktorlara göre normal yollardan hamile kalmam zormuş. düzenli olarak doktora gidiyorum. allaha şükür bir daha kist oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?