bende senınle anı durudayım +600 olmusum bıraz kotuyum gıtmıyor gıtmıyorrrrrrrr.kizlar nedir bu benim halim yaaa gram gram veriyorum kilo kilo aliyorum,(( yokmi benimle yarisacakkkk.....
Merhaba,
Ben de 78 kiloyla aranıza katılabilir miyim?
geçen yıl doğum yaptım ve 92 kiloyla doğumdan çıktım (hamile kaldığımda 62 kiloydum)
şimdiye kadar 14 kilo verebildim, diyet için hep kızımın 1 yaşına gelmesini bekledim, bu ay diyete başlıyorum, lütfen bana gaz verin, motive edin, eski halime dönmeyi, eski giysilerime girmeyi çok istiyorum.
bu arada hala emziriyorum ve emzirdikçe acıkıyorum, çok sıkı diyetler uygulayamam...
pazartesi başlıycam canım diğer okulaminem naptin canim sen okulunu degistirecekdin sanirsam :26:
hadi 36 kiloyu almışsındasaol ttlım bakıcaz artık inşallah işe yarar
niye gözün pörtledi bakem 36 aldım işte ne edem
kuzum yaaaTabiki aramızdasın bile emzirirken vermek daha kolay olur
bende geçen kış emziriyordum yediklerime dikkat ederek
4-5 ayda 12-13 kilo verebildim
tatlı krizlerinde sadece sabah kahvaltımda
gün aşırı bal,reçel ve çikoyla tamamladım
tabiki nefis herşeyi istiyor ama abartmadan tadımlık yiyebilirsin çok nadir olarak ilk başlarda
6lı rakamları görmemişsin yakızlar hayırlı akşamlarrrr
bugün bizim bölgede elektrik arızası varmışş
sabah 5 ten akşam 5 e kdr kesikti elektriklerimiz
hiç giremedimmmm
bildirimde yapamadım
pek iyi deil ama yapayım bildirimim
başlangıç:66.7
geçen hafta:59.7
bu hafta:59.8
gelen 0.100
toplan giden: 6.9
hedef: 58
pazartesi başlıycam canım diğer okula
bugün son günümü okulumda üzgünüm biraz
hadi 36 kiloyu almışsında
bide vermişsin yaniii
kuzum yaaa
2. çocuk ne zaman düşünüyorsun?
buaralar etrafımda herkes hamile
benimde çocuk yapasım var
6lı rakamları görmemişsin ya
iyi değil deme valla
ben bu rakamı görsem varya
zil takıp oynarım valla
amma kafiyeli yazmışım yaaa :)
teşekkürler canımtebrikler canim
teşekkürler.....menümü yazayım..tebrikler
Emzirirken kalori daha fazla yakılıyorya, ondan bahsetmişlerdir muhtemelen canım, acıkınca tam buğday ekmekli sandviç falan yapabilirsin, ceviz-badem falan bunlar tok tutuyor, tok tutan ama kilo aldırmayan atıştırmalıkları tercih edeceksin canım bu dönemde, emziriyorum deyip de tatlılara-baklava-böreklere saldırırsan sonu belli, o yüzden dikkat edersen daha kolay kilo verirsin canım.
Merhaba,
Ben de 78 kiloyla aranıza katılabilir miyim?
geçen yıl doğum yaptım ve 92 kiloyla doğumdan çıktım (hamile kaldığımda 62 kiloydum)
şimdiye kadar 14 kilo verebildim, diyet için hep kızımın 1 yaşına gelmesini bekledim, bu ay diyete başlıyorum, lütfen bana gaz verin, motive edin, eski halime dönmeyi, eski giysilerime girmeyi çok istiyorum.
bu arada hala emziriyorum ve emzirdikçe acıkıyorum, çok sıkı diyetler uygulayamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?