70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızçeler,çok moralim bozuk lodos var migrenim tutyor kaç gündür.Altın bilekliğimi kaybettim,kocamla sürekli tartışıyorum çok sinirli oldum resmen.2 haftadır hiç kilo veremiyorum.haftasonuu atlatıyım ptesi ayran detoksu yapıyım diyorum.Çok fena tıkandım. Moral bozukluğuyla kaçamaklarıda çok yapmaya başladım.Çozuttum yani.Sıkıldım galiba sürekli dikkat etme işinden.moral lazım.Help me

Kizlar kusura bakmayin,gecen hafta araniza katilmak istedigimi soylemistim,ama oglusum cok hareketli oldugu icin giremiyorum nete,bende 1 bucuk kilo vermisim ama cizelgemi nasil degistirecegim bilmiyorum:44:

Melojjcum yine ozel mesaj atamiyorum, lutfen kabul et, bu haftacok cok ama cok koyu gecti, doktorlar klinikler derken birde ustune asure tam oldu, ama soz yarindan itibaren cok duzenli yapacagim,

başlangıç: 82.5
geçen hafta :78.5
bu hafta :79.1
giden : 0
gelen: 600
toplam giden : 3.4
Hedef : 60

Kizlar nedir bu benim halim yaaa gram gram veriyorum kilo kilo aliyorum, (( yokmi benimle yarisacakkkk.....

Merhaba,

Ben de 78 kiloyla aranıza katılabilir miyim?
geçen yıl doğum yaptım ve 92 kiloyla doğumdan çıktım (hamile kaldığımda 62 kiloydum)
şimdiye kadar 14 kilo verebildim, diyet için hep kızımın 1 yaşına gelmesini bekledim, bu ay diyete başlıyorum, lütfen bana gaz verin, motive edin, eski halime dönmeyi, eski giysilerime girmeyi çok istiyorum.
bu arada hala emziriyorum ve emzirdikçe acıkıyorum, çok sıkı diyetler uygulayamam...

Tabiki aramızdasın bile emzirirken vermek daha kolay olur
bende geçen kış emziriyordum yediklerime dikkat ederek
4-5 ayda 12-13 kilo verebildim
tatlı krizlerinde sadece sabah kahvaltımda
gün aşırı bal,reçel ve çikoyla tamamladım
tabiki nefis herşeyi istiyor ama abartmadan tadımlık yiyebilirsin çok nadir olarak ilk başlarda

kızlar bugünkü menüm

sabah 8.30 bir bardak limonlu su
9.00 kahvaltı
3 dilim t.b.ekmeği
5 zeytin
2-3 çt koliti peynir(rizenin), biraz minci 2 tatlı ksşığı
1tk böğürtlen reçeli, 1çk tereyağ

öğlen mevlütteydim
pilav tavuk vardı tatlı ve sarma
ben bir tabak sarma yedim ve 2 tane küçük tatlı

akşam 19.00
yarım tabak karnıbahar
3 kaşık yoğurt

1.5lt su

kızlar hayırlı akşamlarrrr

bugün bizim bölgede elektrik arızası varmışş
sabah 5 ten akşam 5 e kdr kesikti elektriklerimiz
hiç giremedimmmm
bildirimde yapamadım
pek iyi deil ama yapayım bildirimim

başlangıç:66.7
geçen hafta:59.7
bu hafta:59.8
gelen 0.100
toplan giden: 6.9
hedef: 58

minem naptin canim sen okulunu degistirecekdin sanirsam :26:
pazartesi başlıycam canım diğer okula
bugün son günümü okulumda üzgünüm biraz
saol ttlım bakıcaz artık inşallah işe yarar
niye gözün pörtledi bakem 36 aldım işte ne edem
hadi 36 kiloyu almışsında
bide vermişsin yaniii
kuzum yaaa
2. çocuk ne zaman düşünüyorsun?
buaralar etrafımda herkes hamile
benimde çocuk yapasım var
6lı rakamları görmemişsin ya
iyi değil deme valla
ben bu rakamı görsem varya
zil takıp oynarım valla

amma kafiyeli yazmışım yaaa :)

Son düzenleme:

ahhahah mineee çok güldüm kafiyeneee
şiir gibi okuyuncaa güzel olduuuu

teşekkürler canım
teşekkürler.....menümü yazayım..
sabah 1 yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün bir meyve
öğle:
ciger kavurması (5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
patlıcan musakkka
1 kase yoğurt
ara öğün
2 mandalina

canım normalde de hamur işi ve tatlı sevmem o yüzden öyle bir sıkıntım yok ama normalden fazla yiyorum yemesem de hele de emzirince aşırı derece de halsiz kalıyorum ..

hoş geldin aramıza, oo geç bile kalmışsın ben de seninle aynı durumdayım :) 3.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. 65 ten 81 e çıktım doğumla 10 kilo gitti. benimde katı kurallarım yok ama hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum bir de az yemeye çalışıyorum. şimdilik ancak o kadar oluyor. eski kıyafetlerime bende küsüm şimdilik onlar için yapılacak bir şey yok. hadi bakalım gazan mübarek olsun. :))

Merhaba
ben de bildirimde bulunmak istiyorum bunun için başka bir şey yapmak gerekiyor mu bilgileri girmek yeterli mi?

başlangıç:70.5
geçen hafta:68.7
bu hafta:68.6
gelen veya giden :giden 100 gr
toplam giden:1.900
hedef:60

Merhaba dogaa , seninle hemen hemen ayni durumdayiz, benim bebegimde aralikta 1 yasina girecek, ve bende 78-79 arasi gidip geliyorum, kendime arkadas ariyordum yarismak icin, varmisin benimle yarisa....

Ayscll sen benden 10 kilo daha zayifsin seni rakio alamiyorum karsima ama rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Kizlaarrr hadiiii moyivssyona ihtiyacim varrr, hep beraber verelim su kilolari, yarin hafta sonu ama ben son surat basliyorumm, yarin 1 aralik ve 18 gunum kaldi, bakalim 18 gunde kac kilo gidecek, bi tahminde bulunmak isteyen varmiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…