- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydınnnn herkese iyi hafta sonları
Tabiki aramızdasın bile emzirirken vermek daha kolay olur
bende geçen kış emziriyordum yediklerime dikkat ederek
4-5 ayda 12-13 kilo verebildim
tatlı krizlerinde sadece sabah kahvaltımda
gün aşırı bal,reçel ve çikoyla tamamladım
tabiki nefis herşeyi istiyor ama abartmadan tadımlık yiyebilirsin çok nadir olarak ilk başlarda
hoş geldin aramıza, oo geç bile kalmışsın ben de seninle aynı durumdayım :) 3.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım. 65 ten 81 e çıktım doğumla 10 kilo gitti. benimde katı kurallarım yok ama hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum bir de az yemeye çalışıyorum. şimdilik ancak o kadar oluyor. eski kıyafetlerime bende küsüm şimdilik onlar için yapılacak bir şey yok.hadi bakalım gazan mübarek olsun. :))
Merhaba dogaa , seninle hemen hemen ayni durumdayiz, benim bebegimde aralikta 1 yasina girecek, ve bende 78-79 arasi gidip geliyorum, kendime arkadas ariyordum yarismak icin, varmisin benimle yarisa....
günaydın kızlar dün benye diyet adına işey yoktu. hafta sonlarını hiç sevmiyorum. dün eşimle abant gölüne gittik. açık hava çarptı beni yedikçe yedim valla. dönüşte annemlere geçtim oda aşüre yapmıştı bir küçük kasede aşüre yedim. hafta içi verdiğim kiloları almasam iyi bari. bugün dikkat etçem diye kendime söz verdim bakalım. oofff ben niye kendime hakim olamıyorum anlamıyorum kendimi ya
günaydın kızlar dün benye diyet adına işey yoktu. hafta sonlarını hiç sevmiyorum. dün eşimle abant gölüne gittik. açık hava çarptı beni yedikçe yedim valla. dönüşte annemlere geçtim oda aşüre yapmıştı bir küçük kasede aşüre yedim. hafta içi verdiğim kiloları almasam iyi bari. bugün dikkat etçem diye kendime söz verdim bakalım. oofff ben niye kendime hakim olamıyorum anlamıyorum kendimi ya
Selamlar kizlar nabersiniz, ben kendi kendime cuma gunu soz vermistim yaaa sozumde durdum ve dun cok guzel gecirdim, sabah gec kalktik,
Kalkar kalkmaz bir buyuk bardak su,
Yogurt kuru,
Yarim saat sonra bir kase corn flakes,
Bir buyuk bardak sicak su,
Ogleden sonra esim ve cocuklarla yuruyuse ciktik, tempolu olmasada 1.5 saat yuruyus,
Eve gelince hemen yogurt kuru,
Yarim saat sonra aksam yemegi,
Bir kase yayla corbasi,
bir bud tavuk,
Yarim domates,
Yarim salatalik,
Aksam oturukende,
1 elma, ve 5er tane badem, anetp fistigi ve cashew,
Tum gub 2lt su,
Umarim hergun boyle gider.....
haftasonları hep öyle oluyor canım ama biraz daha üç maymunu oynasak aslında hiç olmuyacak ben mesela önüme koyulanları görmemezliktenn,,,ikramları duymamazlıktan,,,istekleride istememektenn yırtıyorummm...ama bazende olmuyor işte tutamıyoruzzz....DİYET BİTENE KADAR Ü MAYMUN OYUNUNA DEVAMMM...
olmadı işte bu. sen yersen ben yersem kim verecek bu kiloları. tam gaza geldim diyetim iyi gidiyor diye sevinirken ve sizlerden ilham alırken ne kendinize ne de bana yapmayın bunu. yok bir daha kaçamak maçamak. ! :)
cnm hepimizin kaçamakları oluyo sonrasında kaldığımız yerden deavm etmeliyiz..
Loralaylacim, yogurt kuru soyle,
2 yemek kasigi yogurt ve 1 er cay kasigi zerdecal, zencefil, ve tarcin, karistirip ogunlerden yarim saat once yiyorsun, gectigimiz haftalarda yaptim ben cok faydasini gordum, dun itibariyle geri basladim, kocaman bir tencere yogurt mayaladim :))) gitsin kilolllllaaaarrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?