70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün birazcık diyeti bozdum kızlar kayınvalideme gitmiştim diyet miyet kalmadı.
Sabah:1 subardağı süt
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
2 mandalina
Öğle:
1 kase yoğurt
ara öğün
2 tane hurma
gelelim akşam yemeğine
1 tabak tepeli havuçlu etli pilav(acempilavı)
2 kase ekşili huç salatası
ara öğün :
1 mandalina
1 elma

günaydın kızlar dün benye diyet adına işey yoktu. hafta sonlarını hiç sevmiyorum. dün eşimle abant gölüne gittik. açık hava çarptı beni yedikçe yedim valla. dönüşte annemlere geçtim oda aşüre yapmıştı bir küçük kasede aşüre yedim. hafta içi verdiğim kiloları almasam iyi bari. bugün dikkat etçem diye kendime söz verdim bakalım. oofff ben niye kendime hakim olamıyorum anlamıyorum kendimi ya

hoşbulduk, ben hayatım boyunca hep çok yiyen bir insan oldum ama hiç kilo problemim olmadı, hamilelikte nasıl bu kadar kilo aldım, neden veremedim aklım almıyor ama yeter şu halim, yaza kadar kendime gelmem ve şu 18 kiloyu vermem lazım.

hoşbulduk :) 92 den 80 e inme kısmı kolaydı da sonrası çok kasıyor, sürekli 1 ileri 2 geri gidip duruyorum, zar zor bikaç kilo verip sonra bikaç günde hepsini geri alıyorum, hiç ama hiç kaçamak yapmamam lazım artık...

Merhaba dogaa , seninle hemen hemen ayni durumdayiz, benim bebegimde aralikta 1 yasina girecek, ve bende 78-79 arasi gidip geliyorum, kendime arkadas ariyordum yarismak icin, varmisin benimle yarisa....

varım tabi, ben de bu sabah tam 78.6ydım, hedefim hazirana kadar 60 a inmek. ortalama haftada 1.4 kg vermem lazım, aslında başta bir hızlı gitsem de motive olsam süper olur.

haftasonları hep öyle oluyor canım ama biraz daha üç maymunu oynasak aslında hiç olmuyacak ben mesela önüme koyulanları görmemezliktenn,,,ikramları duymamazlıktan,,,istekleride istememektenn yırtıyorummm...ama bazende olmuyor işte tutamıyoruzzz....DİYET BİTENE KADAR Ü MAYMUN OYUNUNA DEVAMMM...

Bugün sanırım haftasonu adına kimse yoktu...neyse bende menümün ikinci gününden herkeze selamlarrr

sabah:
Türk kahvem en şekersizindenn

kahvaltı
bol dil peyniri,1 dilim ekmek,5 yeşil zeytin,domates,2-3 çatal yumurta omlet

ara:
5 fındık,5 badem
1 sütlü neskafe

akşam:
2 etli dolma ,salata,yoğurt

ara:
1 elma,1 portakal
1 kase patlamış yağsız mısır

cnm hepimizin kaçamakları oluyo sonrasında kaldığımız yerden deavm etmeliyiz..

Bugün ki menüm:
sabahkalkınca:
2 bardak ılık su
sabah:
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün:
2 mandalina
öğle:
6-7 kaşık pilav
bir kase salata
ara:
2 tane meyve
akşam:
1 tane içli köfte
bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt..

Selamlar kizlar nabersiniz, ben kendi kendime cuma gunu soz vermistim yaaa sozumde durdum ve dun cok guzel gecirdim, sabah gec kalktik,
Kalkar kalkmaz bir buyuk bardak su,
Yogurt kuru,
Yarim saat sonra bir kase corn flakes,
Bir buyuk bardak sicak su,
Ogleden sonra esim ve cocuklarla yuruyuse ciktik, tempolu olmasada 1.5 saat yuruyus,
Eve gelince hemen yogurt kuru,
Yarim saat sonra aksam yemegi,
Bir kase yayla corbasi,
bir bud tavuk,
Yarim domates,
Yarim salatalik,
Aksam oturukende,
1 elma, ve 5er tane badem, anetp fistigi ve cashew,
Tum gub 2lt su,
Umarim hergun boyle gider.....

canım menün güzel de şu yoğurt kuru yu anlamadımm

olmadı işte bu. sen yersen ben yersem kim verecek bu kiloları. tam gaza geldim diyetim iyi gidiyor diye sevinirken ve sizlerden ilham alırken ne kendinize ne de bana yapmayın bunu. yok bir daha kaçamak maçamak. ! :)

Vee bugunde gune iyi basladim, sabah kalkarkalkmaz yaklasik 1lt su,
Yogurt kuru,
Yarim saat sonra kahvalti,
Bir kase corn flakes,
Bir buyuk bardak form cay,
Oglen,
Yogurt kuru,
bir kase asure,
Ogleden sonra 1.5 saat yuruyus
Aksamda,
Yogurt kuru,
Bir kase yayla corbasi,
Bir tabak patatesli tavuk,
Bir kase kadarda salata,
Aksam otururken bir buyuk bardak form cay,
Yarim elma, yarim portakal,
Bugunde boyleee....

hoşbulduk :) 92 den 80 e inme kısmı kolaydı da sonrası çok kasıyor, sürekli 1 ileri 2 geri gidip duruyorum, zar zor bikaç kilo verip sonra bikaç günde hepsini geri alıyorum, hiç ama hiç kaçamak yapmamam lazım artık...

zor oluyor evet ama kaçamakla gerçekten kilo falan verilmiyor, çoğu zaman verdiğimizi kat kat alıyoruz kimi zaman da yerimizde sayıyoruz bu da bıkkınlığa neden oluyor.

Loralaylacim, yogurt kuru soyle,
2 yemek kasigi yogurt ve 1 er cay kasigi zerdecal, zencefil, ve tarcin, karistirip ogunlerden yarim saat once yiyorsun, gectigimiz haftalarda yaptim ben cok faydasini gordum, dun itibariyle geri basladim, kocaman bir tencere yogurt mayaladim :))) gitsin kilolllllaaaarrrrr....

iyi akşamlar kızlar, günlerdir 68.6 da takılıp kalan ibre gram gram da olsa nihayet yerinden oynamaya başladı. çok mutlu oldum. düzenli öğün ve yemek listem olmadığı için burada paylaşamıyorum. sadece az yemeye çalışıyorum, kaçamaklardan uzak duruyorum. öyle işte.. :)

Kizlar bende kendime bir takvim yaptim geri sayim takvimi, ben hergun tartilip gram gram aldigim ve verdigim kilolar I yazacagim , buz dolabinin kapisina astim her dolaba gidisimde onu gorup geri cekiliyorum bir bardak su iciyorum :) bir tanede su bidonu ayarladim 3 lt su dolduruyorum gidip gelip iciyorum, her wc ye gidisimde 1 bardak iciyorum, nasil sizce, 18 gun kaldi kayinvalidemlerin gelmesine, geri geri sayarken insallah kilola rda tek tek duser.....

doğru söylüyorsun canım. bugünden sonra bende üç maynunu oynuyacağım.bugün diyete geri dönüş yaptım. ama kilo almamışım bu sevindirdi beni:)

olmadı işte bu. sen yersen ben yersem kim verecek bu kiloları. tam gaza geldim diyetim iyi gidiyor diye sevinirken ve sizlerden ilham alırken ne kendinize ne de bana yapmayın bunu. yok bir daha kaçamak maçamak. ! :)

beni tam gaza getirdin canım. bundan sonra hiç kaçamak falan yok

cnm hepimizin kaçamakları oluyo sonrasında kaldığımız yerden deavm etmeliyiz..

evet canım ama bundan sonra yapmıcam kacamak. eşim de takip altına aldı. oda çok yardımcı oluyor. hem spor hem beslenme konusunda.

canım bu karışım iştah falan mı kapatıyor? yoksa sindirime mi yardımcı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…