Eline sağlık canım kilo veren arkadaşları tek tek tbrik ederim.
çocukmu yapasın var
pazartesi başlıycam canım diğer okula
bugün son günümü okulumda üzgünüm biraz
hadi 36 kiloyu almışsında
bide vermişsin yaniii
kuzum yaaa
2. çocuk ne zaman düşünüyorsun?
buaralar etrafımda herkes hamile
benimde çocuk yapasım var
6lı rakamları görmemişsin ya
iyi değil deme valla
ben bu rakamı görsem varya
zil takıp oynarım valla
amma kafiyeli yazmışım yaaa :)
dünkü menüm:
sabah
yarım simit
beyaz peynir domates salatalık maydonoz 5 zeytin
ara. --
öğle
balık
çorba
ara
nescafe
aksam
salata
ayran
merhaba kızlar kilo veren herkei tebrik ediyorum
ben tartılmadım ama kesi,n artıdayıomdır yarın sabah tyartılırım artık
kızımhastaydı perşemöbenden beri hastanedeyiz bu sabah çıktık, aslında dr bir gün daha kalsanız iyi olur dedi ama kzımmı zaptedemeyince eve gidelim dedim, bronşit olmuş yavrum, hatta bronşitin ileri seviyesi, ciğerler iltahaplanmış, serum iğne buhar derken biraz kendine geldi ateşi faklan düştü, ama canım çok sııkkın çok moarlim bozuk, umarım düzelirde ileride başka şeye çevirmez , dr bir kaç yıl uğraşırsınız dedi
öncelikle kendimden bahsediyimm.adım burçin ve 23 yaşındayım..4 senelik evliyim...buraya geldiğimde ilk yeni doğum yapmıştım...84 kiloydummm..umutsuzdummm...ama hüzün yerini mutluluğa bıraktı çabamla ve destekle 31 kilo verip 53 kilo oldumm...bu kilom 2 sene öyle kaldı...sonra atlihsiz bir olay yaşadım ...1 kızım var...2. Ye hamile kaldımm...ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..artık üzüntü sıkıntı kendimi boş salamamın bana verdiği ceza 10 kilo oldu...bu sabah itibariyle 63 kiloyum maalesef...ama inanıyorum ki hem sizin desteğinizle hem benim size vereceğim motivasyonla burada güzel kilolar yine gidecek...hala 2. Bebeğimi düşünüyorum ama bu kiloların gitmesi şart oldu artık...boyum kısaaa...diyeceksiniz ki 63 kilo çok değil ama maaalesef boyum kısa ve obez gibi görünüyom..yani ben aynada kendimi öyle görüyorum...
merhaba kızlar kilo veren herkei tebrik ediyorum
ben tartılmadım ama kesi,n artıdayıomdır yarın sabah tyartılırım artık
kızımhastaydı perşemöbenden beri hastanedeyiz bu sabah çıktık, aslında dr bir gün daha kalsanız iyi olur dedi ama kzımmı zaptedemeyince eve gidelim dedim, bronşit olmuş yavrum, hatta bronşitin ileri seviyesi, ciğerler iltahaplanmış, serum iğne buhar derken biraz kendine geldi ateşi faklan düştü, ama canım çok sııkkın çok moarlim bozuk, umarım düzelirde ileride başka şeye çevirmez , dr bir kaç yıl uğraşırsınız dedi
Ayscll sen benden 10 kilo daha zayifsin seni rakio alamiyorum karsima ama rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
canım balık yedikten sonra ayran veya yoğurt yenmez derler. balık bayatsa zehirler derler.
evet ama balığı öğlen yemiştim , ayranı akşam içtim arada zaman vardı bayağı... bir de dediğin gibi bayat balıksa oluyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?