günaydın tatlım:)günaydınnnnn
günaydın canım
günaydın herkese
1 haftalık koşturmacadan sonra geldim
istanbul bursa konta ve dün gece kayseri
bugün iş
çok yorgunum çooooookkkkk
uyumak istiyorummmm
sizler nasılsınız bakim
yeni gelenler hoş sefa geldiniz
azminiz daim olsun
hafta sonu kaçıranlar toparlanma vakti
hadi uyanın millet
kahvaltılar yapılsın sular içilsin
hareket zamanı
günaydın tatlım:)
sanada günaydın canım. sabret eve gittiğinde direk uyursun.herkesin bugün toparlanma günü
nerdeeeeee o rahatlık
akşam 3 çocuk yemek beni bekler
maşallh canım. allah hepsine sağlıklı bol ömür versin. onları görünce yorgunluk diye birşey kalmaz herhalde insanda:)
maşallh canım. allah hepsine sağlıklı bol ömür versin. onları görünce yorgunluk diye birşey kalmaz herhalde insanda:)
neslim nedesem simdi yalan olur 4cm midediydin 5 mi dedi unuttum valla :44: bi sorsan doktoruna arkadasinki haplarla düsmüs düsme ihtimalli yokmu diye :26:canım menün çok güzel
bana yasmin vermedi miranova verdi sanırsam hepsi aynı ilemi görüyordur
bende de sivilce problemi var hafif yağlı bişey yesem sabah 2-3 yrden pörtlerler
saol ttlım bakıcaz artık inşallah işe yarar
niye gözün pörtledi bakem 36 aldım işte ne edem
tebrikler
tebrikler
tebrikjler
geçmiş olsun umarım atlatırsın
herşetin başı sağlık
güzelmiş menün
saol suzim benimbana sizinki gibi yasemin vermedi
herkes yaseminden bahsediyor sanırım bana verdiğide sizinki gibidir dimi
inşallah geçer tatlım ya senin kistin kaç cmdi geçti canım
ay insallah neslim bu sefer olsun istiyorum artiksuzim tebrik ederim bu sefer seni bayağı idaalı gördüm çok sevindim beybim
güzel ve örnek bir menü inşallah böyle devam eder
tebrikler
tebrikler
tesekkür ederim canim paylasimin icin tikandimmi kilolar bende yapayim aradaKızlar ödemden falan bahsetmişsinizde aklımdayken bir çay tarifi vereyim size belki biliyosunuzdur.Benim arkadaşımın diyetisyeni vermiş, bende uyguladım gerçekten hem bişeyler atıştırmıyosunuz hemde ödem sökücü özelliği var, sıcak sıcak içiliyo:
1 yeşil elma 4 e bölüp atıyosun
yarım demet kadar maydanoz,
1 limon ikiye bölüm atıyosun
1 litre su kaynat
bunu özellikle adet dönemlerinde yapıyosun ama normalde de yapılıyo,
pazartesi, salı, çarşamba yada
pazartesi, çarşamba, cuma
haftada 3 gün içme hakkı var yani bana çok faydası olmuştu bi ara sonra sıkıldım ama yine yapıcam sizede faydası olur inşallah
ay canim benim hem migren hem altinini kaybettmissin olsun canim insan üzülüyor ama napacan üzülünce geri gelmiyor kiSlm kızçeler,çok moralim bozuk lodos var migrenim tutyor kaç gündür.Altın bilekliğimi kaybettim,kocamla sürekli tartışıyorum çok sinirli oldum resmen.2 haftadır hiç kilo veremiyorum.haftasonuu atlatıyım ptesi ayran detoksu yapıyım diyorum.Çok fena tıkandım. Moral bozukluğuyla kaçamaklarıda çok yapmaya başladım.Çozuttum yani.Sıkıldım galiba sürekli dikkat etme işinden.moral lazım.Help me
hosgeldin canimMerhaba,
Ben de 78 kiloyla aranıza katılabilir miyim?
geçen yıl doğum yaptım ve 92 kiloyla doğumdan çıktım (hamile kaldığımda 62 kiloydum)
şimdiye kadar 14 kilo verebildim, diyet için hep kızımın 1 yaşına gelmesini bekledim, bu ay diyete başlıyorum, lütfen bana gaz verin, motive edin, eski halime dönmeyi, eski giysilerime girmeyi çok istiyorum.
bu arada hala emziriyorum ve emzirdikçe acıkıyorum, çok sıkı diyetler uygulayamam...
minem belki orasida güzel olur insallah yeni ögretmen arkadaslarin olur insallah hersey gönlünce olsun
pazartesi başlıycam canım diğer okula
bugün son günümü okulumda üzgünüm biraz
hadi 36 kiloyu almışsında
bide vermişsin yaniii
kuzum yaaa
2. çocuk ne zaman düşünüyorsun?
buaralar etrafımda herkes hamile
benimde çocuk yapasım var
6lı rakamları görmemişsin ya
iyi değil deme valla
ben bu rakamı görsem varya
zil takıp oynarım valla
amma kafiyeli yazmışım yaaa :)
18 günde :44: 2 kilo diyorum benKizlaarrr hadiiii moyivssyona ihtiyacim varrr, hep beraber verelim su kilolari, yarin hafta sonu ama ben son surat basliyorumm, yarin 1 aralik ve 18 gunum kaldi, bakalim 18 gunde kac kilo gidecek, bi tahminde bulunmak isteyen varmiii....
ellerine saglik tatlim kilo veren kizlari tebrik ediyorum
o kücücük balik kilcigi nasilda acidiyor kötü oluyor gecmis olsun canimgünaydın arkadaşlaaar. dünkü menümü paylaşayım
sabah:
1 salatalık
1 domates
2 kaşık bulgur pilavı
1 fincan yeşil çay
ara:
1 mandalina
öğle:
4-5 balık (barbun)
bol yeşil salata
ara:
1elma
akşam:
1 dilim ekmek (balık kılçığı boğazıma batınca mecburen)
1 çay bardağı tek şekerli siyah çay
canım acıdığı için yemek bile düşünemedim akşam için
yaklaşık bi 20 bardak su içmişimdir valla böyle işte ama canım acıdı hain kılçık yüzünden yaaa
hosgeldin canim aramizaöncelikle kendimden bahsediyimm.adım burçin ve 23 yaşındayım..4 senelik evliyim...buraya geldiğimde ilk yeni doğum yapmıştım...84 kiloydummm..umutsuzdummm...ama hüzün yerini mutluluğa bıraktı çabamla ve destekle 31 kilo verip 53 kilo oldumm...bu kilom 2 sene öyle kaldı...sonra atlihsiz bir olay yaşadım ...1 kızım var...2. Ye hamile kaldımm...ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..artık üzüntü sıkıntı kendimi boş salamamın bana verdiği ceza 10 kilo oldu...bu sabah itibariyle 63 kiloyum maalesef...ama inanıyorum ki hem sizin desteğinizle hem benim size vereceğim motivasyonla burada güzel kilolar yine gidecek...hala 2. Bebeğimi düşünüyorum ama bu kiloların gitmesi şart oldu artık...boyum kısaaa...diyeceksiniz ki 63 kilo çok değil ama maaalesef boyum kısa ve obez gibi görünüyom..yani ben aynada kendimi öyle görüyorum...
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz allah sifasini verir biran önce iyilesir insallahmerhaba kızlar kilo veren herkei tebrik ediyorum
ben tartılmadım ama kesi,n artıdayıomdır yarın sabah tyartılırım artık
kızımhastaydı perşemöbenden beri hastanedeyiz bu sabah çıktık, aslında dr bir gün daha kalsanız iyi olur dedi ama kzımmı zaptedemeyince eve gidelim dedim, bronşit olmuş yavrum, hatta bronşitin ileri seviyesi, ciğerler iltahaplanmış, serum iğne buhar derken biraz kendine geldi ateşi faklan düştü, ama canım çok sııkkın çok moarlim bozuk, umarım düzelirde ileride başka şeye çevirmez , dr bir kaç yıl uğraşırsınız dedi
hosgeldin canimArkadaşlarr merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım. 6 Kasımda diyetisyene başladım,76,6 ile başladım, şuan 73,5 kiloyum.Tek sorunum hareketsizlik, yürümekten nefret ediyorum.Bunu nasıl aşacağımı bilemiyorum
Bu hafta ki listemi paylaşabilirim sizlerle
sabah 09:00
2 su bardagı su
2 porsıyon meyve
ara 11:00
2adet galeta
oglen 13:00
100 gr et
bol salata
1 dılım kepek ekmegı
ara 16:00
1 su bardagı yogurt veya 1 su bardagı sut
2 adet cevız(4 parca cevız ıcı)
1 porsıyon meyve
aksam 19:00
4 corba kasıgı zeytınyaglı sebze yemegı
bol salata
2 dılım kepek ekmegı
ara 21:00
1 su bardagı sut
ve her sabah ac karnına bır tutam kıraz sapı ve bır tutam maydanozu kaynatarak ıcıyorum (vucutta kı odemı atmak ıcın)
spor da olunca güzel gider insallah kilolar canimiyi akşamlar kızlarrrrr dün akşam kloş etek dikimi die googledan arttm blogun birine girdim girmez olaydım pcye virüs bulşatı kitlendi
bugün format attırdık düzeldi..
dünki menümü yazamadım ama hiç kaçamağım yoktu
bugün kaçamaklıydı 1 küçük kase aşure ve 2 dilim börek yedim....
bu arada spor salonuna yazıldım . komşumla birlikte gidip gelicez
melojjjj liste için ellerine sağlık
yeni gelenler hoşgeldiniz sefalr getirdiniz
hosgeldin canim sende aramizaKizlarr herkesee selammm olsun benden ..simdi kara kara dusunuyor ve kendime ait bir diyet gurubu ariyordum ..simdi yazdiklarinizi okudum ve kilom itibariyle bu grup bana cok sicak geldi.. Bende cokkk istiyorum ama bir turlu basaramiyorum((....birazcik destege ve ilgiye ihtiyacim var. benide kabul edermisiniz ??:2::2:
hosgeldin canimbende bende katılmak istiyorum
hosgeldin canimselammm arkadaşlar bende buradayım artık :)
günaydin canimgünaydınnnnn
günaydin zerram dügün nasildingünaydın canım
günaydın herkese
1 haftalık koşturmacadan sonra geldim
istanbul bursa konta ve dün gece kayseri
bugün iş
çok yorgunum çooooookkkkk
uyumak istiyorummmm
sizler nasılsınız bakim
yeni gelenler hoş sefa geldiniz
azminiz daim olsun
hafta sonu kaçıranlar toparlanma vakti
hadi uyanın millet
kahvaltılar yapılsın sular içilsin
hareket zamanı
günaydin canimgünaydın arkadaşlar şu yarış işine bende katılmak istiyorum benim kiloma yakın arkadaşlar var mı? ama işi sıkı tutalım. sallama kaçamak yapmayalım
neslim nedesem simdi yalan olur 4cm midediydin 5 mi dedi unuttum valla :44: bi sorsan doktoruna arkadasinki haplarla düsmüs düsme ihtimalli yokmu diye :26:
ay insallah neslim bu sefer olsun istiyorum artik
tesekkür ederim canim paylasimin icin tikandimmi kilolar bende yapayim arada
ay canim benim hem migren hem altinini kaybettmissin olsun canim insan üzülüyor ama napacan üzülünce geri gelmiyor ki
hosgeldin canim
minem belki orasida güzel olur insallah yeni ögretmen arkadaslarin olur insallah hersey gönlünce olsun
18 günde :44: 2 kilo diyorum ben
ellerine saglik tatlim kilo veren kizlari tebrik ediyorumveremeyenler üzülmesin haftaya birincilik sizlerden olur belki
o kücücük balik kilcigi nasilda acidiyor kötü oluyor gecmis olsun canim
hosgeldin canim aramiza
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz allah sifasini verir biran önce iyilesir insallah
hosgeldin canim
spor da olunca güzel gider insallah kilolar canim
hosgeldin canim sende aramiza
hosgeldin canim
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin zerram dügün nasildinyorucudur tabii hemen ise baslamanda cabasi kolay gelsin canim
günaydin canim
nazugur sanada günaydin tatlim
günaydin kizlarhaftasonu kacamak olarak bi yarim kase asure vardin yinede 1 kilo fazla cikdim ama ödem topladi sanirsam su icemiyorum yani unutuyorum evdeyken bugün 2l sülahiye hemen isirgan otu cayi yaptim onu hüplettiyor
kahvaltimi da yaptim :
2 dilim peynir 5 cerry domates salatalik yedim
arada simdi bi mandalina yerim
evet canım ne kılçıkmış bana 20 bardak su içirdi valla
neslim nedesem simdi yalan olur 4cm midediydin 5 mi dedi unuttum valla :44: bi sorsan doktoruna arkadasinki haplarla düsmüs düsme ihtimalli yokmu diye :26:
ay insallah neslim bu sefer olsun istiyorum artik
tesekkür ederim canim paylasimin icin tikandimmi kilolar bende yapayim arada
ay canim benim hem migren hem altinini kaybettmissin olsun canim insan üzülüyor ama napacan üzülünce geri gelmiyor ki
hosgeldin canim
18 günde :44: 2 kilo diyorum ben
ellerine saglik tatlim kilo veren kizlari tebrik ediyorumveremeyenler üzülmesin haftaya birincilik sizlerden olur belki
o kücücük balik kilcigi nasilda acidiyor kötü oluyor gecmis olsun canim
hosgeldin canim aramiza
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz allah sifasini verir biran önce iyilesir insallah
hosgeldin canim
spor da olunca güzel gider insallah kilolar canim
hosgeldin canim sende aramiza
hosgeldin canim
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin zerram dügün nasildinyorucudur tabii hemen ise baslamanda cabasi kolay gelsin canim
günaydin canim
nazugur sanada günaydin tatlim
günaydin kizlarhaftasonu kacamak olarak bi yarim kase asure vardin yinede 1 kilo fazla cikdim ama ödem topladi sanirsam su icemiyorum yani unutuyorum evdeyken bugün 2l sülahiye hemen isirgan otu cayi yaptim onu hüplettiyor
kahvaltimi da yaptim :
2 dilim peynir 5 cerry domates salatalik yedim
arada simdi bi mandalina yerim
günaydın suzim
iyiydi düğün bi tatsızlık çıkmadan bitti şükür
bana kalanda yorgunluk oldu...
ay gülüyorum kusura bakma ama zorlada olsa su icirmis sana o kilcik hep diyorlar su ictikce yaglar idrarla parcalanip cikiyor diye dogruysa senin baya bi parcalanmisdir bakiyormussun birde bu haftanin birincisi sensin kilcik sayesinde
ben yine +3 le geri döndüm...
bumerang gibi 3 kilo gidiyo geri dönüyorrr
verirken gram gram gider
alırken kilo kilo
hiç adil değil yaaaa..
bugün niye sessiz burası
fadime uğrardı sabahları
diğer kızlar nerdesiniz..
günaydin tatlimgünaydın kızlaarr nasılsınızzzz
zeraa abla hoşgeldinn nasıl geçti düğününüzzz
ben haftasonu full koşturmaca içindeydim
pazar günü ablama sürpriz baby shower düzenledikk arkadalşarla
c.ctesi hazırlıklar için uğraştımm
pazar günüde partimizi yaptıkk
çok güzel geçtiii
sohbet muhabbett ve tabikii yeme içmeee
ve henüz moduma dönemedim kendime biraz izin vereyim diyorum
çok sıkıldım artıkkk dikkat etmekten sakınmaktannn
ama dikkat etmedende olmuyoo tmm sıkmıcam kendimi diyorum
elimde olmadan düşünüorum çok mu yedin ne yedin naaptım
kafayı mı yiyorum aceeepp
hahayvalla o kadar suya olmazsam birinci atarım kendimi artık
biraz alıştılar tabialisdilarmi zerram zayif haline yoksa sordularmi nasil zayifladin yada güzel zayiflamissin diye
kardesim evlenmeden birde ben versem bi 10 kilo kadarini
diyorum simdi kizarkadasi var evlenmeye kalkmayin sakin abiye giycem ben 0 beden olunca evlenebilirsiniz ancak diye
aksam biraz erken yatabilirsen yat zerram yoksa halsiz düsersin bünyen kaldirmaz :26:
iyiydi meltemcim koşturmacayla geçtigünaydın kızlaarr nasılsınızzzz
zeraa abla hoşgeldinn nasıl geçti düğününüzzz
ben haftasonu full koşturmaca içindeydim
pazar günü ablama sürpriz baby shower düzenledikk arkadalşarla
c.ctesi hazırlıklar için uğraştımm
pazar günüde partimizi yaptıkk
çok güzel geçtiii
sohbet muhabbett ve tabikii yeme içmeee
ve henüz moduma dönemedim kendime biraz izin vereyim diyorum
çok sıkıldım artıkkk dikkat etmekten sakınmaktannn
ama dikkat etmedende olmuyoo tmm sıkmıcam kendimi diyorum
elimde olmadan düşünüorum çok mu yedin ne yedin naaptım
kafayı mı yiyorum aceeepp
kızlar var mı beninle zayıflama yarışına girecek hadi birbirimizi motive edelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?