70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlım:)

sanada günaydın canım. sabret eve gittiğinde direk uyursun.herkesin bugün toparlanma günü

günaydın kızlarrr :):) herkese sağlıklı,mutlu, az kolerili güzel mi güzel bir hafta dileğiyle.

menüm
sabah 2k kayısı 1 bardak su
kahvaltı: peynir,salatalık,yeşillik,bir dilim kpek ekmeği
ara: kivi
öğlen: çorba,yoğurt,ekmek
ara: mandalina
akşam:çorba,2 köfte,yoğurt,turşu
ara:5 fındık, 5 siyah k üzüm

günaydın arkadaşlar şu yarış işine bende katılmak istiyorum benim kiloma yakın arkadaşlar var mı? ama işi sıkı tutalım. sallama kaçamak yapmayalım

neslim nedesem simdi yalan olur 4cm midediydin 5 mi dedi unuttum valla :44: bi sorsan doktoruna arkadasinki haplarla düsmüs düsme ihtimalli yokmu diye :26:
suzim tebrik ederim bu sefer seni bayağı idaalı gördüm çok sevindim beybim

güzel ve örnek bir menü inşallah böyle devam eder

tebrikler

tebrikler
ay insallah neslim bu sefer olsun istiyorum artik
tesekkür ederim canim paylasimin icin tikandimmi kilolar bende yapayim arada
ay canim benim hem migren hem altinini kaybettmissin olsun canim insan üzülüyor ama napacan üzülünce geri gelmiyor ki
hosgeldin canim
minem belki orasida güzel olur insallah yeni ögretmen arkadaslarin olur insallah hersey gönlünce olsun
Kizlaarrr hadiiii moyivssyona ihtiyacim varrr, hep beraber verelim su kilolari, yarin hafta sonu ama ben son surat basliyorumm, yarin 1 aralik ve 18 gunum kaldi, bakalim 18 gunde kac kilo gidecek, bi tahminde bulunmak isteyen varmiii....
18 günde :44: 2 kilo diyorum ben
ellerine saglik tatlim kilo veren kizlari tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya birincilik sizlerden olur belki
o kücücük balik kilcigi nasilda acidiyor kötü oluyor gecmis olsun canim
hosgeldin canim aramiza
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz allah sifasini verir biran önce iyilesir insallah
hosgeldin canim
spor da olunca güzel gider insallah kilolar canim
hosgeldin canim sende aramiza

bende bende katılmak istiyorum
hosgeldin canim
selammm arkadaşlar bende buradayım artık :)
hosgeldin canim
günaydin canim
günaydin zerram dügün nasildin yorucudur tabii hemen ise baslamanda cabasi kolay gelsin canim
günaydın arkadaşlar şu yarış işine bende katılmak istiyorum benim kiloma yakın arkadaşlar var mı? ama işi sıkı tutalım. sallama kaçamak yapmayalım
günaydin canim

nazugur sanada günaydin tatlim

günaydin kizlar haftasonu kacamak olarak bi yarim kase asure vardin yinede 1 kilo fazla cikdim ama ödem topladi sanirsam su icemiyorum yani unutuyorum evdeyken bugün 2l sülahiye hemen isirgan otu cayi yaptim onu hüplettiyor
kahvaltimi da yaptim :
2 dilim peynir 5 cerry domates salatalik yedim
arada simdi bi mandalina yerim

evet canım ne kılçıkmış bana 20 bardak su içirdi valla

günaydın suzim
iyiydi düğün bi tatsızlık çıkmadan bitti şükür
bana kalanda yorgunluk oldu...

ben yine +3 le geri döndüm...
bumerang gibi 3 kilo gidiyo geri dönüyorrr
verirken gram gram gider
alırken kilo kilo
hiç adil değil yaaaa..

bugün niye sessiz burası
fadime uğrardı sabahları
diğer kızlar nerdesiniz..

günaydın suzim
iyiydi düğün bi tatsızlık çıkmadan bitti şükür
bana kalanda yorgunluk oldu...

alisdilarmi zerram zayif haline yoksa sordularmi nasil zayifladin yada güzel zayiflamissin diye
kardesim evlenmeden birde ben versem bi 10 kilo kadarini
diyorum simdi kizarkadasi var evlenmeye kalkmayin sakin abiye giycem ben 0 beden olunca evlenebilirsiniz ancak diye
aksam biraz erken yatabilirsen yat zerram yoksa halsiz düsersin bünyen kaldirmaz :26:

günaydın kızlaarr nasılsınızzzz
zeraa abla hoşgeldinn nasıl geçti düğününüzzz

ben haftasonu full koşturmaca içindeydim
pazar günü ablama sürpriz baby shower düzenledikk arkadalşarla
c.ctesi hazırlıklar için uğraştımm
pazar günüde partimizi yaptıkk
çok güzel geçtiii
sohbet muhabbett ve tabikii yeme içmeee

ve henüz moduma dönemedim kendime biraz izin vereyim diyorum
çok sıkıldım artıkkk dikkat etmekten sakınmaktannn
ama dikkat etmedende olmuyoo tmm sıkmıcam kendimi diyorum
elimde olmadan düşünüorum çok mu yedin ne yedin naaptım
kafayı mı yiyorum aceeepp

Son düzenleme:
ay gülüyorum kusura bakma ama zorlada olsa su icirmis sana o kilcik hep diyorlar su ictikce yaglar idrarla parcalanip cikiyor diye dogruysa senin baya bi parcalanmisdir bakiyormussun birde bu haftanin birincisi sensin kilcik sayesinde

valla o kadar suya olmazsam birinci atarım kendimi artık

dogru fadime hep güzel dileklerle baslardin haftaya biryere gitcem de demedi bildigim kadariyla :26:
diger kizlar dilek mine nesli betül gelmiyorlar artik eskisi gibi
topikde sessizlesdi

günaydin tatlim sevinmisdir aysede güzel süpriz olmus dogumada az kaldi hayirlisiyla teyze oluyorsun allah saglikli mutlu günler göstersin insallah
valla o kadar suya olmazsam birinci atarım kendimi artık
hahay hadi bakalim kim tutar seni kilcik modasi cikartmada bize hepimiz kilcik yutuyormussuz

biraz alıştılar tabi
ama düğünde giydiğim kıyafet zayıf gösteriyor sanırım dahada vermişsin diyen oldu
maşallah genç kız gibisin diyorlar
bizimkiler genelde evlendikten sonra kilo aldıklarından ben zayıf görünüyorum onlara
iyiydi meltemcim koşturmacayla geçti
bebek geldimi ne partisi yaptınız..
ay çok cahilim 3 tane doğurdum hiç parti marti yapmadık..
kızlar var mı beninle zayıflama yarışına girecek hadi birbirimizi motive edelim biraz

ben hiç girmeyeyim 3 kilo alıp veriyorum alıyorum bidaha veriyorum
60-63 arasında dolanıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…