Kizlarr herkesee selammm olsun benden ..simdi kara kara dusunuyor ve kendime ait bir diyet gurubu ariyordum ..simdi yazdiklarinizi okudum ve kilom itibariyle bu grup bana cok sicak geldi.. Bende cokkk istiyorum ama bir turlu basaramiyorum((....birazcik destege ve ilgiye ihtiyacim var. benide kabul edermisiniz ??:2::2:
Hosbuldum canim tesekkur ederimm...tabiii ki canim hosgeldin, tanitirmisin kendini biraz , boy kilo yas neler yapiyorsun :)))
Kizlarr herkesee selammm olsun benden ..simdi kara kara dusunuyor ve kendime ait bir diyet gurubu ariyordum ..simdi yazdiklarinizi okudum ve kilom itibariyle bu grup bana cok sicak geldi.. Bende cokkk istiyorum ama bir turlu basaramiyorum((....birazcik destege ve ilgiye ihtiyacim var. benide kabul edermisiniz ??:2::2:
Hosbuldum canim tesekkur ederimm .ayrica boyum1.62 kilom 77 ...hoşgeldin canım aramıza:)
Hosbuldum canim tesekkur ederimm .ayrica boyum1.62 kilom 77 ...
regenbog aramıza hoşgeldn cee diyip kaçanlardan olma azmin daim olsun
Canim yakin sayiliriz, biz dogaa ile yarisa girdik bugun, dogaa da 78.6 bende 78.6 yim ve benim boyda 164, hadi katil sende yarisimiza, cumalari melojj a kilo bildiriyoruz, belirli bir sayimiz yok, herkez gelebilir , melojj cuma gunu bildirim yapanlari cizelgeye koyuyor herkez ne kadar vermis goruyoruz kacinci olmusuz faln iyi oluyor, ben bu hafta sonuncuydum bir hirs geldi kendime soz verdim ve basladim tekrardan bir daha sonuncu olmak istemiyorum, gunluk yediklerimizi ve yaptigimiz sporu yaziyoruz, tekrardan hosgeldin canim...
bende bende katılmak istiyorum
selammm arkadaşlar bende buradayım artık :)
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?