70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim ben bu kuru yag yakiyor diye duymustum gunde 300-500 gr kilo verdiriyor diyordu, e tok tutuyor, insanin fazla birsey yiyesi gelmiyor, tadi cok guzel degil, zorla yiyorum ama yinede yemeye calisiyorum, spor ve diyet destekli cok ise yariyor....

Kizlarr herkesee selammm olsun benden ..simdi kara kara dusunuyor ve kendime ait bir diyet gurubu ariyordum ..simdi yazdiklarinizi okudum ve kilom itibariyle bu grup bana cok sicak geldi.. Bende cokkk istiyorum ama bir turlu basaramiyorum ((....birazcik destege ve ilgiye ihtiyacim var. benide kabul edermisiniz ??:2::2:

tabiii ki canim hosgeldin, tanitirmisin kendini biraz , boy kilo yas neler yapiyorsun :)))

Ismim gizem. hollandadayim evliyim 8 senelik .bi kizim bi oglum var..26 yasindayim.ilk evlendigimde 57 kiloydum simdi 77 kiloyum.cok kez denedim verdim ama aldimm hep..calistim okudum derken simdi evdeyim ama sosyal hayatima devam ediyorum.

hoşgeldin canım aramıza:)

iyi geceler kızlarrr menümü yazıym
sabah:3 yk tulum peynir,3 zeytin,2 dilm çavdr ekmek,1 salatalık,2 kupa çay
ara:1 yeşil çay,1 armut,3 tane diyet büskivi
öğlen:8 yk patlıcan türlü,4 yk bulgur pilavı,2 çatal salata,4 yk yoğurt,1dilm çavdr ekmek
ara:1 yeşil çay, kalan yarım paket mavi yeşil diet büskivi
akşam:2 kepçe yeşil mercimek,6 yk patlıcan türlü,1 dilm çavdr ekmek,domates kekikli salata, yoğurt
ara:yarm avuç leblebi,1 yk kuruüzüm ,yeşil çay

Hosbuldum canim tesekkur ederimm .ayrica boyum1.62 kilom 77 ...

Canim yakin sayiliriz, biz dogaa ile yarisa girdik bugun, dogaa da 78.6 bende 78.6 yim ve benim boyda 164, hadi katil sende yarisimiza, cumalari melojj a kilo bildiriyoruz, belirli bir sayimiz yok, herkez gelebilir , melojj cuma gunu bildirim yapanlari cizelgeye koyuyor herkez ne kadar vermis goruyoruz kacinci olmusuz faln iyi oluyor, ben bu hafta sonuncuydum bir hirs geldi kendime soz verdim ve basladim tekrardan bir daha sonuncu olmak istemiyorum, gunluk yediklerimizi ve yaptigimiz sporu yaziyoruz, tekrardan hosgeldin canim...

regenbog aramıza hoşgeldn cee diyip kaçanlardan olma azmin daim olsun

Hosbuldum canim cok tesekkur ederimm.. ayrica kacmaya niyetim yok. tabi buda biraz sizin elinizde beni kacirmamak saka tabiki valla canim cok istiyorum. kk ya iyiki bakmisim oyle diyet hikayeleri ve zayiflayanlari okudukca utandim Dedimki benim neyim eksik ben neden yapamayim . simdi sizlerle tanismak kaynasmak ve zayiflamak istiyorum. yazdikca daha dikkat edecegimi biliyorum .

Son düzenleme:

Tamam canim bende varim. ben aslinda 82 kiloydum cok sukur 5 kilo verdim .aslinda daha fazla vermistim ama bunu koruyabildim ancak ama 1 sene surede.verdim aldim yani.simdi dikkat etmedim valla bu hafta bi metabolizmayi calistirayim verirmiyim bilmiyorum veririm sanirim ya ama cabuk verenlerdenim . cumaya bildiririm kilomu bende simdiden cokkkkk merak ediyorum kim kazanacak. bu haftadan umidim yok ama kizlar korkun bendenn cok hirsliyimdir

günaydın canım

günaydın herkese
1 haftalık koşturmacadan sonra geldim
istanbul bursa konta ve dün gece kayseri
bugün iş
çok yorgunum çooooookkkkk
uyumak istiyorummmm

sizler nasılsınız bakim
yeni gelenler hoş sefa geldiniz
azminiz daim olsun

hafta sonu kaçıranlar toparlanma vakti
hadi uyanın millet
kahvaltılar yapılsın sular içilsin
hareket zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…