yakin olsak olur diycemde ben yerimde sayiyorum geneldekızlar var mı beninle zayıflama yarışına girecek hadi birbirimizi motive edelim biraz
Bende geldiim 74 kıloyum bugun karar veriyorum sahıtsınız 1 ay sonra 69 olucam inşallah
günaydin tatlimsevinmisdir aysede güzel süpriz olmus dogumada az kaldi hayirlisiyla teyze oluyorsun allah saglikli mutlu günler göstersin insallah
hahayhadi bakalim kim tutar seni kilcik modasi cikartmada bize hepimiz kilcik yutuyormussuz
günaydin tatlimsevinmisdir aysede güzel süpriz olmus dogumada az kaldi hayirlisiyla teyze oluyorsun allah saglikli mutlu günler göstersin insallah
hahayhadi bakalim kim tutar seni kilcik modasi cikartmada bize hepimiz kilcik yutuyormussuz
biraz alıştılar tabi
ama düğünde giydiğim kıyafet zayıf gösteriyor sanırım dahada vermişsin diyen oldu
maşallah genç kız gibisin diyorlar
bizimkiler genelde evlendikten sonra kilo aldıklarından ben zayıf görünüyorum onlara
iyiydi meltemcim koşturmacayla geçti
bebek geldimi ne partisi yaptınız..
ay çok cahilim 3 tane doğurdum hiç parti marti yapmadık..
ben hiç girmeyeyim 3 kilo alıp veriyorum alıyorum bidaha veriyorum
60-63 arasında dolanıp duruyorum
sen bu hafta birinci ol bende kilcik yutmassam arap olayim dermissimvalla iyi olur mu ne bu moda bizim için avantaj olur
insallah canim
evet şaşırdı sevindiii bizde mutlu olduk
hayırlısıyla 1 ay kaldıı teyze olucam inş...
estff ablaa ne cahilliğiii
bebeğin gelmesine yakın anneye moral motivasyon sağlamak amacıyla
düzenlenen bebek öncesi kutlamaa
genelde annaye süpriz olrak düzenlenir ama
şimdilerde annenin kendisinin de düzenlediği oluyooo
biz sürpriz yapanlardanız
icelim canim icelim kendimizden gecelimkızlar benim gibi kılçık yutmaya gerek yok bakın şimdi ne yapalım sanki kılçık yutmuş gibi düşünüp şu anda 3 bardak su içelim içen bu mesajı beğensin hadi bakalım hodri meydan ben başlıyorum içmeye
suzi içti bile başka içen yok mu . bu suzi için
ama simdi sIkIstIm :18:gittim geldim yine sIkIstim
sen bu hafta birinci ol bende kilcik yutmassam arap olayim dermissim
insallah canimcok az kalmis sezeryanmi normal dogummu olcak bilgi varmi canim :26:
icelim canim icelim kendimizden gecelim
mrb arkadaşlar. ben yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum 4.5 kilo verdim.
başka bir sitede günlüğüm vardı fakat gelişen bazı olaylar nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. ben ve bi kaç ark daha. işi herkes paraya dökmüş. bizde parasız bu işi halledebiliriz diyerekten birbimizi motive etmeye kalkınca ipler koptu. istenmedik tabi.
bi ark 40 günde 8 kilo
diğeri bir ayda 7.6 kilo verince battı gözlerine. ama bi kaç gündür burayı takip ediyorum çk güzel arkadaşlıklar var.
burdan devam etmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum :)
şuan ki kilom 71.1
başlangıç 75.4 tü :)
hoşgeldin canım. hadi 3 bardak su iç şimdi ve diyete devam edelim. ben şimdilik çıkıyorum ve 2 saat sonra gelicem
merhaba kızlar nasılsınız bend dondum artık sahalara
sevdıcegın yanında tekrardan ıse basladım
amaan evde oturmaktan ıyıdır degıl mı
rejıme geleyım ne bıleyım ya ıyı mı kotu mu
yemelerıme cok dıkkat edıorum ama bazen kacıyo ıste
hayırlı olsun canımmm
tabii işsizlikten iyidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?