70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun cocuklar hasta olunca insan daha kotu oluyor morel kalmiyor, onlarin yerine ben hasta olsam daha iyi diyorum....

geçmiş olsun canım yaa. öksürük için bildiğim kadarıyla turplu bal kürü var marenkinin ama oğlun küçük mü? internette bir araştır istersen. canım bence menüm süper:)

benimde gözüm kesmiyor aslında
ama etrafımda herkes hamile
kıskanıyorum yahuuu
ya benim hamileliğim çok rahat geçti
onun için hamilelikten korkmuyorum
cadı kızımın büyüyp iyice laftan anlar olmasını bekliyorum
kardeşsiz olmaz sonuçta
etrafımda hamileleri görünce düşünsemmi dedim
belki yaza planlarız 2014şubatta olacak şekilde
minem belki orasida güzel olur insallah yeni ögretmen arkadaslarin olur insallah hersey gönlünce olsun
inşallah canım yaaa
bakalım görecez yarın başlıyorum inş.
bende sıkıldım ve salıverdim artık
sen yine ideline yaklaştın
ben okadar uzağımki neye güveniyorsam bireahatlık var üzerimde
dogru fadime hep güzel dileklerle baslardin haftaya biryere gitcem de demedi bildigim kadariyla :26:
diger kizlar dilek mine nesli betül gelmiyorlar artik eskisi gibi
topikde sessizlesdi
ben diyetten tamamen uzağım canım
inşallah bundan sonra daha sık geleceğim
kızlar dedem akcıger kanserıymıs sonuclar geldı yıkıldım
var mı cevresınde boyle hastalık atlatan
çok geçmiş olsun
sözün bittiği an
allah şifa versin canım
yok fadimecim birsey yazmamis :26:gecmise gittim en son cuma günü gelmis :26:
facede paylaşım yapmış bugün yinede mesaj attım bakalım cevap yazarsa
çok üzüldüm yaaa
bian kendi babam geldi gözümün önüne
herzaman korktuğum şeydlerdir bunlar
allah bütün hastalara şifa evrsin

kaç yaşında canım deden
yaşlı olanlarada ameliyat ağır gelir diye düşünmüyorlar ama
inşallah ilerlememiştirde atlatır
eğer ateşi yoksa bende kullanmıyorum antibiyotiği
çünkü benim kızım kusuyor ve yarım bırakmak zorunda kalıyoruz
bu seferde antibiyotiğe direnç gösteriyor
öksürük nezleden kaynaklıysa gece yatınca oluyorsa ayağının altına viks sürüp çorap giydiriyiroum ben, genelde hemen kesiliyor
eğer balgamlı öksürükse sırtını ve göğsünü zeytinyağıyla yağlıyorum bitarafına karabiberde ekliyoruz az, sonrada ılıtılmış havlu koyuyorum gece öksürük olursa havluyu tekrar ısıtıp koyuyorum oda kesiyor
geçmiş olsun

hoşgeldin canım aramıza inşllh hedefine en yakın zamanda ulaşırsın.

selam kızlar
nabersiniz?
ben yeme düzenimi kurunca dönecem inşallah şuan ne bulsam yiyorum gece gündüz demeden
tartılmaya korkuyorum bide ama pantolonlar iyice daralmaya başladı

Kizlar bugunku menumu falan paylasayim, sabah kalkinca bir bardak su,
Yogurt kuru,
Bir kase corn flakes,
Bir bardak form cay,
Oglen
Yogurt kuru,
Bir kase yayla corbasi,
Aksam
Yogurt kuru,
Bir kase mercimek yemegi,
Kucuk bir kase salata,
Aksam otururkende yas hurma (cennet meyvesi)
Gun boyu 3lt su
95 dakika yuruyus, basta cok tempoluydu ama son 15 dakika normal....
yine guzel birgundu kaldi 16....

günaydın kızlar kimse yok dünkü menümü yazayım bari
sabah:
yarım tahinli simit
yarım üçgen peynir
1 fincan 7 otlu çay
ara:
2 mandalina
öğle:
1 tabak aşure mecburen
2 parmak uzunluğumun yarısı kadar börek
3-4 sarma
ara:
1 yeşil elma
akşam:
2-3 kaşık makarna
2-3 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
son olarak ara:
1 fincan kayısılı form çayı
yaklaşık 2 litre su
30 dakika yürüyüş 30 dakika kardiyo aletleri...

merhaba arkadaşlar.ben aslında diyet günlüklerine yazıyorm.orda topiğim var.ama burasıda süpermiş.baya samimi.ben dün 80.2 geldim.bende takılsammı buraya.70lerde deilim ama olmayı çok istiyorum.herkese bol sağlıklı günler

cnm bal+zencefil+zerdeçal tadı çok kötü ama annem kardeşim için sürekli bunu kullanır hiç ilaç kullanmaz bi dene istersen
hoşgeldin canım aramıza inşllh hedefine en yakın zamanda ulaşırsın.

h.b cnm :) inş hepbirlikte ulaşırız cnm

mrblarrr..bende katılmak ıstıyorum.aylardır baslayamadıgım dıyetıme yenı cızelgemle baslıyorum inş

mrblarrr..bende katılmak ıstıyorum.aylardır baslayamadıgım dıyetıme yenı cızelgemle baslıyorum inş

hoşgeldin bende 1 hafta oldu diyete başlayalı. aynı kilodayız bakalım hangimiz daha çabuk kilo verecek :) benim böyle bi yarışa ihtiyacım var yoksa salıyom kendimi. ne dersin var mısın ? burası baya insanı gazlıyo . hafta içi burda takılıyon iyi hoş da hafta sonu evde bebekle ilgilen falan derken nete giremiyom girwemeyincede beni gazlayan olmadığından hüp hüp yiyom yemekleri. kilo vermem haftasonu duruyo malesef. artık öyle olmayacak ama kararlıyım. geçen gün alışverişe gittim göbeğimin pörtlemediği bi kazak bulamadım sinirden kudurdum. hepsi güzel kazakların ama malesef göbek çıktımıydı iş bitiyo yaza kadar eski kiloma dönmeye karar verdim Allah ın izniyle. sizlerin de yardımlarıylan inşallah.. hep birlikte zayıf günlere ...

olur tabi..aslında ben nasıl bu kadar şiştim hala anlamıyorum..hanı derler ya hıc anlamadım benım ki de aynen öyle ve ben aylardır nedense dıyete gıremıyorum.... ama baslamam lazım artık cunku hamıle kalmayı dusunuyorum...bıraz da dıyet arastırıyorum ne yapsam dıye karar veremedım....

yahuu fadime ablaa nerlerde yaa
haberi olan var mı cuma bildirimde yapmadıı
nerde acep bişi mi oldu ki :26:
Slm canım,
merak etmişsiniz, iyiyim allah'a şükür problem yok da, bir süre kendimi uzak tutmaya karar verdim, sıkıldım artık açıkçası, +1 kg. gördüm cuma günü de, o nedenle. Yoksa iyiyim yani, sizler de kendinize iyi bakın canlarım.
Hasretcimm, Allah dedene acil şifalar versin inşallah.
Yeni gelen tüm kızçeler de hoşgeldiler, sefalar getirdiler.

Son düzenleme:
sağolun kızlar geçti çok şükür. gözünde de sıkıntı cıktı oda geçti şükür. baya stresli bi dönem atlattık valla. yüzünde 2 tane izi kaldı kabuk bagladı oda düşmüş izleri kaldı.napalım az yakışıklı olur

gene geleceğim aranıza inşallah ama oğlum iyice hareketlendiği için sık sık giremeyebilirim. anca uyudugu vakitlerdeişim yoksa burda olurum. gece uyuma saatleride baya geçe kaydı onunla bende yatıyorum valla. 10 11 de. :)
bu zaman zarfında kilo almadım verdim bile ama az :)
neyse bugün gene başlıyorum sizinlee yola devam :):):)

geçmiş olsun canım yaa. öksürük için bildiğim kadarıyla turplu bal kürü var marenkinin ama oğlun küçük mü? internette bir araştır istersen. canım bence menüm süper:)
saolcnm
dolu dolu öksürüyo cnm saol
cnm hiç ekmek tüketmiomusun:26:
hoşgeldnnn
cnm bal+zencefil+zerdeçal tadı çok kötü ama annem kardeşim için sürekli bunu kullanır hiç ilaç kullanmaz bi dene istersen

h.b cnm :) inş hepbirlikte ulaşırız cnm
saolsn cnm
hoşgeldnn

selam kızlar
yeni gelenler var hoşgeldiniz
eğer burada daha fazla motive olmak istiyorsanız alıntıları cevaplayın
muhabbete katılın
eskiler olmayınca sayfa bile ilerlememiş
sadece zayıflamayla ilgili konuşmak sizi motive ediyormu bilmem ama beni sıkıyor açıkcası
geçen sene çok güzel kilolar verdik bu senede öyle olmasını umuyorum
umarım yanlış anlaşılmam ama
bunu farkettim ve yazmadan duramadım :26:

Son düzenleme:

canım canlandıralım o zaman sen bi fikir at ortaya herkes uysun yaa hakkaten topik çok sessiz

tamam bana uyar. diyetle ilgili şeylerde de kilo verdildiğini duydukça motive oluyorum ben.

bu arada hani tahıllı bar lar oluyor ya içinde kuruyemişler oluyor atıştırmalık. onlar diyetde çok faydalı oluyor hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. ara öğünleri geçiştirmede iyi oluyor. ben dün bi tane yaptım hiç şeker koymadan süper olmuş eşim benden çok yedi bitirdi nerdeyse. isterseniz tarifini verebilirim. tahıllı şekersiz kurabiye ismi. çikolata şeker yemek istediğinizde onu yiyin hem az kalorili hem vitamin li hem doğal. yapmasıda kolay 15 dk da pişiyo. tarif isteyenlere yazabilirim. geçen gün TV programında yaptılar. ordan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…