70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayifladin tabii zerram az pus vermedin masallah nazar deymesin
kuzucum zaten amaç o değil mi?
evet canim

evet az kaldı hayırlısıylaa

sezeryan demiş dr.larr ama yinede son ana kdr belli olmaz

kısmetttt
öyle canim kismet ikisinde avantaci desavantaci var hayirlisiyla bebis gelsinde nasil olursa fark etmez bence bende sezeryanlan oldum sonrasi zor ama napacan bebis gelsinde
hosgeldin canim aramiza
hadi bakalim hasretcim yolumuza devam edelim en rahati sevdiceyinin yaninda calismak herhalde canim senin icin
yahuu fadime ablaa nerlerde yaa
haberi olan var mı cuma bildirimde yapmadıı
nerde acep bişi mi oldu ki :26:
bak bende merak ettim simdi bi gecmise bakayim birsey yazmismi diye :26:

bensuzi h.b cnm :))

bende menümü paylaşayımm

sabah kalkar kalkmaz 1 barak su ve 3 kuru kaysı
kahvaltı
bir çb light süt ve 2 yk yulaf ezmesi

ara
bir portakal
yoğurt kürü
öğlen
bir kepçe domates çorbası
işaret parmadığım kadar dürüm tavuk döner

ara
bir mandalina

ara
bir yeşil çay ve ½çay brdğı yeşil çay

yoğurt kürü
akşam
bir kepçe çorba
6 yk kaşığı ıspanak
2-3 yk yoğurt yerim muhtemelen
bir dilim ekmek

ara
bir çb süt ve 2 meyve yerim

3 lt ve 2 yeşil çay + kızımı yatırınca 40 dk oryantel dans yapıcam :))) son zamanlarda spordan sıkılmıştım leslie vs. bunu buldum 4 parça halince hem aerobic hem plates hem streching karışık hareketler oryantel eşliğindee :)

kızlar dedem akcıger kanserıymıs sonuclar geldı yıkıldım
var mı cevresınde boyle hastalık atlatan

kızlar dedem akcıger kanserıymıs sonuclar geldı yıkıldım
var mı cevresınde boyle hastalık atlatan

cnm çok geçmiş olsun benim dedem de hyatımdaki en sevdiğim insanlardan biride bu hastalığa yakalanmıştı ama çok ilerlemiş sonradan farkedilmişti.
tedavisi inş çok başarılı geçer
çok geçmiş olsun cnm moralini bozma

cok üzüldüm canim ya insallah atlatir nediycemi bilemedim.

canım çok geçmiş olsun inan bende bilemedim ne diyeceğimi. allah acil şifalar versin

cok saolun kızlar
bende cok baglıyım dedeme arayamıyorum bıle
daha sonuclar gelmeden once konusamadık telle aglamaktan
o bılmeyecek hastalıgını ıns da duymaz
ılerlemıs mı bılmıyorum ama lıflerınde de mı var demısler oyle bısey ıste
allahım yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.

cnm benim seni çok ii anlıyorum. ben dedemi hastalığı boyunca ziyaret etmeye korkmuştum onu öyle görünce çok üzülüyorum die. çünkü benim dedeme söylemişlerdi. sapasağlam at koşturan adam bir iki gün içinde psikolojik olarak yatağa bağımlı hale gelmişti. en önemli şey moral.

çok geçmiş olsun canım

kızlar nasıl gidiyor

bugünkü menüümmm:

sabah:
ekmek peynir zeytin

ara yok, yapamadım

öğle
salata, peynirli

akşam
kurufasulye
2 kaşık pilav

ara
aktivya

bi de regl olcam çok huysuzum

Son düzenleme:
Hasretcim gecmis olsun canim, allah sifalar versin, benim baba mm su anda ayni hastalikta akciger ameliyati oldu bugunde kemo terspiye basladi, rabbim herkezin sifasini versin, babam 54 yasinda, hastaligini biliyor, dimdik aslan gibi adam gitti, yerine hasta halsiz bir adam geldi, her gordugumde icim bmp parcalaniyor, ben yurt disindayim, yanindada olamiyorum, netten ne gorebilirsem, ama kendimi uzmemeye calisiyorum, atlatacak insallah yine eskisi gibi olacak....

Bayagi kalabaliklastik, hepimiz uzerimize yapisan bu pis kilolari atacagiz insallah, ha gayret, dogaaa nerelerdesin yaris nasil gidiyor, bir ilerleme varmiii, kizlar kac kisi yarisiyoruz.....

alıntı yapamadım herkesten allah razı oldun cok saolun
basım agrıyor artık sabahtan berı arastırıyorum delırmıs gıbıyım
bende aılemden ayrı sehırde yasıyorum cok zor gurbet
kendıme bı tesellı verıyorum bı aglıyorum
salaklastım resmen
allahım sıfa versın bızımkısıne amelyt demedıler nedendır sence
cok mu ılerlemıstır lıflerındede var demısler
lıflerındede olması demek ılerlemıs demek mı
hıc bırsey bılmedıgım ıcın bu kadar soru soruyorum kusra bakma

Selamm kizlar herkesee iyi aksamlar nasilsinizz??? yeni gelenler hosgeldiniz. hasrett arkadasimiza cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insallah.. Bugun cok guzel gecti .sporumuda yaptim simdi dinleniyorum.
bugunki menum ;sabah
bi dilim ekmek, peynir cok az, yesil cay
ara diyet biskuvi uzumlu
oglen;bol yesillikli salata ve 2 tane kofte yagsiz.

Net kesildi yarisi gitti yarisi kaldi
aksam;yayla corbasi bi kase
2.5 litre su 1 saat yuruyus. birazdan yagsiz yogurt veya sut icebilirim .:26:

günaydın arkadaşlar şu yarış işine bende katılmak istiyorum benim kiloma yakın arkadaşlar var mı? ama işi sıkı tutalım. sallama kaçamak yapmayalım

valla o kadar suya olmazsam birinci atarım kendimi artık

Hmmm hadi bakalim bende birinci olmayi cok istiyorum bu hafta elimden geleni yapacagim :))))

Hayirli olsun canim kolay gelsin....

Canim valla ne diyecegimi bilmiyorum babamda doktor ilk evredesin demis hemen ameliyata almamiz lazim demis ve hemen aldilar kanserli bolgeyi temizlediler, simdidi baska yere sicrama olmasin diye kemo terapiye baslattilar, doktorlar ne derse ok diyoruz, rabbim herkezin sifasini versin....

Yeni katilan kizlar hosgeldiniz...

Bayagi kalabaliklastik, hepimiz uzerimize yapisan bu pis kilolari atacagiz insallah, ha gayret, dogaaa nerelerdesin yaris nasil gidiyor, bir ilerleme varmiii, kizlar kac kisi yarisiyoruz.....

h.b kızlar sizlerde hoşgeldiniz. aranıza bugün katıldım :)
menümü yazmıştım birde 30 dk spor eklemeliym :) çok mutluyum kaçamaksız sporlu birgündü benim için

iyi akşamlar kızlarrr
oğluşum çok öksürüyodu hastaneye götürdüm doktor 2 saoğuk algınlığı içn şurup bide antibiyotik yazdı perşembe bidaha gel dedi
ben antibiyotik kullanmak istemiorum.sonuçta faydasından çok zararı var
ne yapsam bilemedim öksürük için bi formülü olan varmı tecrübeli anneler :26::26:

hasretcm dedene üzüldüm çok geçmiş olsun çevremde hiç kimse bu hastalığa yakalnmadı bişey diemiycem cnm rabbm şifasını verir inş.

ftemiz fadime ablayı bende merak ediorum hergün gelirdi nerelerdeki acep:26:

herkesde çok büyük bi hırs var kızlarrrr maş.

bu arada ben hala spor salonuna başlıyamadım komşumada ayıp oldu ama çocuklu olunca gerçekten iş bitmio ya hastalık çıkıo ya başka bişey

menümü yazıverem

sabah:1 yumurta,3zeytin,2dlim çavdar ekmek,1 salatalık,2 bardk çay
ara:yok hastanedydm
öğlen:8yk pırasa yemeği,4 yk bulgur pilavı,1 dilm çavdr ekmek,4 yk yoğurt
ara:1 yeşilçay,1 yeşil elma,yarım paket mavi yeşil diet büskivi
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,2 yum kadr tavuk,5 yk yoğurt(akşam tvuk et yasaktı sebze ve çorba yemem gerekiodu düzeni bozdm)
ara:1 türk kahvesi,1yk kuru üzüm

2lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…