70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tekrardan saolun
mınecım dedem 68 yasında
ama saglıgına cok dıkkat eden bırıdır
hastalık olmasın dıye hersabah butun butun sarımsak yutuyordu mesela
ama allahım yınede ona onu laık gormus
ama allahım bıze onun yoklugunu yasatmasın
aradım az once sesı kotu degıl ıyı gelıyor agrın var mı dıyorum
yok kızım ben aynıyım bu ne hastalık anlamıyorum dıyo
tabıkı hala bılmıyo kanser oldugunu
onu ogrenınce dahada cok yememe dıkkat etmeye basladım
hersey kılodan gelıyo tabıkı kanser ıcın demıyorum ama saglık ıcın
yememe dıkkat etmem gerek

canım ben istiyorum tarifi verirsen sevinirim

saolcnm

dolu dolu öksürüyo cnm saol

cnm hiç ekmek tüketmiomusun:26:

hoşgeldnnn

saolsn cnm

hoşgeldnn

Yok canim cumartesiden bu yana hic ekmek yemedim, cumayi dort gozle bekliyorum, insallah bu gayretim sonucsuz kalmaz 1. olmak hedefim amab olamasamda ikk 3 girerim insallah.....

tv programının linkini vereyim verebiliyom mu bilmiyom yasak değildir umarım Elinize Sağlık 2 Aralık 2012 - Elinize Sağlık Videoları - tv8 İyi Televizyon burdaki videonun 26. dakikasında kurabiye tarifi başlıyor. direk 26. dakikaya basın önce yeşil oluyo görüntü sonra düzeliyo baş kısmını izlemenize gerek yok. istersenişz 25. dakikayı açın bişey kaçırma ihtimaliniz azalır. ben bu kurabiyenin içine ekstradan eti bitter çikolatayı 40 gr rondada ufalttım damla çikolata gibi oldu bide onu ekledim süper oldu. video da çikolatayı üstüne eritip döküyo dökmedim içine koyunca gerek kalmadı. afiyet olsun...

teşekkürler canım aldım tarifi sağol

Merhabalar kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, birazdan arkadasimlab yuruyuse cikacagiz gunumu ve menumu aksam yazarim, hepimize bol gayretlib gunler canlarimmmm

canım canlandıralım o zaman sen bi fikir at ortaya herkes uysun yaa hakkaten topik çok sessiz

tamam bana uyar. diyetle ilgili şeylerde de kilo verdildiğini duydukça motive oluyorum ben.
kızlar ortaya bişey atmaya gerek yok
ama sadece menü yazılıp gidiliyor
ben dün naber dedim mesela kimse bişey yazmamış
yani neden alıntılamadınız demedim ama muhabbet kurulmadığı burdan belli oluyor
tabiki diyet konuşulacak deneyimler paylaşılacak ama menü yazıp başka şeyler yazmayınca sayfa bile ilerlemiyor bu şekilde
sonra sayfayı yenileyip okuyup okuyup gidiyoruz
ayy inşallah yanlış anlaşılcak bişey yazmamışımdır tekrar okudum ama
kimse üstüne alınmasın lütfen genel olarak yazıyorum
burdan nezaman uzaklaşsam yemeye başlıyorum
tekrar geleyim diyorum bakıyorum paylaşım yok
gençmiş dahada
canım yaaa çok geçmiş olsun
nekadar dikkat etsende biyerden çıkıyor işte
allah şifa versin canım

kahvaltı:
2 tane ceviz
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
2 bardak su
2 tane mandalina
öğle:
5-6 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
1 yumurta(tok tutuyor)
1 kase yoğurt
ara öğün:
1 portakal

kızlar kilo bildirimini cumamı yapıcaz buraya?yarış var sanırım anladığıma göre.

bende 4. haftam dikkat ediyorum.4,5 kilo zayıfladım fakat insan eski alışkanlıklarını özlüyor.istediğin saatte bişeyler yemek,tatlı ve ekmekte sınır tanımamak,kızartma ve hamurişini bol bol tüketmek...off ya.
sizinde diyete başlamadan önce böyle kötü alışkanlıklarınız varmıydı.aslında ben bunları azaltınca 4,5 kilo zayıfladım diyebilirim

mesela ben yağlı çok yiyemem ama diyetten önce deli gibi abur cubur yiyordum artık yemiyorum, çok farkediyor....

arkadaşlar bende 74.5 kg yum ramazanda 69 kg dum sonra tüp bebek denemem oldu başarısızlıkla sonuçlandı ama ben aldım kiloları ne yazıkki şimdi bakalım nasıl gitcek bunlar umarım hep beraber motive oluruz.

kızlar merhaba;

nihayet burun ameliyatım hayırlısı ile bitti....ağrılarımda geçti..tamponlarıda aldırdım.şimdi ödemlerin geçmesi kaldı geriye....ve ozaman bittiğinde çok çok güzel bir burnum olmuş olacak.şimdi şiş hali bile güzel...tek korkum ameliyattı ama bu korkuyuda atlattım hayırlısı ile....şimdi 2. kez doğurayım sırada göğüslerim var... doğum sırasında epey bir sarkmıştı...neyse sizler nasılsınız....sayfalar pek ilerlememiş okudum ama tek tek alıntı yapamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....bu arada bu operasyon haftasında ( +1 ) kılo alarak yarın yenıden toparlanmaya baslıyacağım.aslında çok fazla yemek yıyemedım agrıdan dolayı ama serumlardan.fazla su içememekten ve tuvalete çıkamamaktan +1 kılo almış bulunmaktayım.acayıp dıyet modu var.bu operasyon dan sonra kendıme olan guvenım dahada bır geldı ....hele bırde hedef kıloma ulastıgımda benım kocaa olacak...sımdı ıse hedefe ulaşma zamanı yaza bomba gıbı olacagım......

kendınıze ıyı bakın yarın menu paylasımı ıcın gerı gelecegım kendınıze çok çok ıyı bakın.................

canım çok haklısın ya.bende 3 haftadır burdayım aranızda size göre çok yeniyim. buraya uzun süreden beri takılanların arasında çok güzel bağ oluşmuş. ilk girdiğim zamn kendimi tanıttım ve burdakileri tanımaya çalıştım. çoğu yazdığım şey askıda kalıyor. burası sadece kilo bildirimi ve menü yazılıyor çoğunlukla. ama bunlar birbirimizi motive etmeye yetmiyor bence.

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum:
2 tatlı kaşığı havuç reçeli çok az beyaz peynir 1 dilim ekmek
akşam 5.30 da bir haşlanmış patates 2 zeytin 1 dilim kaşar peyniri ve 1 kutu ton balığı
biraz önce 2 mandalina yarım portakal ve biraz çikolata
amaaaa 1 saat yürüdüm yarım saatte titreşim cihazını taktım

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum:
2 tatlı kaşığı havuç reçeli çok az beyaz peynir 1 dilim ekmek
akşam 5.30 da bir haşlanmış patates 2 zeytin 1 dilim kaşar peyniri ve 1 kutu ton balığı
biraz önce 2 mandalina yarım portakal ve biraz çikolata
amaaaa 1 saat yürüdüm yarım saatte titreşim cihazını taktım

bugun yediklerim

sabah:
1 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğle:
yarım simit domates beyaz peynir(yemek çok kötüydü o yuzden böyle yedim)

aksam:
zeytinyağlı çalı fasulye
yarım bardak çorba
2 kaşık pilav

ara
yarım mandalina
aktivya
sahlep
2 tane de light çikolatalı bisküvilerden

akşam ki arayı abartmış mıyım acaba ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…