bu arada hani tahıllı bar lar oluyor ya içinde kuruyemişler oluyor atıştırmalık. onlar diyetde çok faydalı oluyor hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. ara öğünleri geçiştirmede iyi oluyor. ben dün bi tane yaptım hiç şeker koymadan süper olmuş eşim benden çok yedi bitirdi nerdeyse. isterseniz tarifini verebilirim. tahıllı şekersiz kurabiye ismi. çikolata şeker yemek istediğinizde onu yiyin hem az kalorili hem vitamin li hem doğal. yapmasıda kolay 15 dk da pişiyo. tarif isteyenlere yazabilirim. geçen gün TV programında yaptılar. ordan öğrendim.
saolcnm
dolu dolu öksürüyo cnm saol
cnm hiç ekmek tüketmiomusun:26:
hoşgeldnnn
saolsn cnm
hoşgeldnn
tv programının linkini vereyim verebiliyom mu bilmiyom yasak değildir umarım Elinize Sağlık 2 Aralık 2012 - Elinize Sağlık Videoları - tv8 İyi Televizyon burdaki videonun 26. dakikasında kurabiye tarifi başlıyor. direk 26. dakikaya basın önce yeşil oluyo görüntü sonra düzeliyo baş kısmını izlemenize gerek yok. istersenişz 25. dakikayı açın bişey kaçırma ihtimaliniz azalır. ben bu kurabiyenin içine ekstradan eti bitter çikolatayı 40 gr rondada ufalttım damla çikolata gibi oldu bide onu ekledim süper oldu. video da çikolatayı üstüne eritip döküyo dökmedim içine koyunca gerek kalmadı. afiyet olsun...
canım canlandıralım o zaman sen bi fikir at ortaya herkes uysun yaa hakkaten topik çok sessiz
kızlar ortaya bişey atmaya gerek yoktamam bana uyar. diyetle ilgili şeylerde de kilo verdildiğini duydukça motive oluyorum ben.
gençmiş dahadagecmıs olsun dıleklerınız ıcın tekrardan saolun
mınecım dedem 68 yasında
ama saglıgına cok dıkkat eden bırıdır
hastalık olmasın dıye hersabah butun butun sarımsak yutuyordu mesela
ama allahım yınede ona onu laık gormus
ama allahım bıze onun yoklugunu yasatmasın
aradım az once sesı kotu degıl ıyı gelıyor agrın var mı dıyorum
yok kızım ben aynıyım bu ne hastalık anlamıyorum dıyo
tabıkı hala bılmıyo kanser oldugunu
onu ogrenınce dahada cok yememe dıkkat etmeye basladım
hersey kılodan gelıyo tabıkı kanser ıcın demıyorum ama saglık ıcın
yememe dıkkat etmem gerek
Merhabalar kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, birazdan arkadasimlab yuruyuse cikacagiz gunumu ve menumu aksam yazarim, hepimize bol gayretlib gunler canlarimmmm
Kızlar üç gün kendime ceza verdim...
kızlar kilo bildirimini cumamı yapıcaz buraya?yarış var sanırım anladığıma göre.
bende 4. haftam dikkat ediyorum.4,5 kilo zayıfladım fakat insan eski alışkanlıklarını özlüyor.istediğin saatte bişeyler yemek,tatlı ve ekmekte sınır tanımamak,kızartma ve hamurişini bol bol tüketmek...off ya.
sizinde diyete başlamadan önce böyle kötü alışkanlıklarınız varmıydı.aslında ben bunları azaltınca 4,5 kilo zayıfladım diyebilirim
selam kızlar
yeni gelenler var hoşgeldiniz
eğer burada daha fazla motive olmak istiyorsanız alıntıları cevaplayın
muhabbete katılın
eskiler olmayınca sayfa bile ilerlememiş
sadece zayıflamayla ilgili konuşmak sizi motive ediyormu bilmem ama beni sıkıyor açıkcası
geçen sene çok güzel kilolar verdik bu senede öyle olmasını umuyorum
umarım yanlış anlaşılmam ama
bunu farkettim ve yazmadan duramadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?