70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha önce (3 yıl kadar önce) 68 kiloya çıkmıştım burada yazdım çizdik arkadaslarla ve 59 kiloya düşmüştüm bu kiloyu da epeyce bir süre korudum geçen sene haziranda 58 kilo ile spor merkezinde işe başladım çok yoğundum ama yinede sporda yapıyordum orda buna rağmen bu yıl ekim ayında işten ayrıldığımda 15 ayda 15 kilo almış olarak çıktım yanlız bu süreçte ben çok stresli dönemler geçirdim o yüzden hiç birşey yemediğim ve spor yaptığım halde 15 kilo aldım şimdi dün koşu bantım geldi koşu bantı aldım ve düzenli yürüyeceğim lütfen birbirimize destek olalım desteksiz olmuyor

çok geçmiş olsun canım.yeni burnunda hayırlı olsun.en güzel günlerde seninle olsun.iyileşme sürecini bence +1 kilo ile iyi atlaşmışsın.

bendecede yetmiyor ama kızlar gelene kadar bişey değişeceğede benzemiyor
neyse sağlık olsun
ben zaten diyet modunda değilim
girermiyim diyordum ama biraz zor gibibakalım hayırlısı artık

geçmiş olsun canım
sorunsuz atlatmana sevindim
banada bioperasyon lazım sanırım motive olacağım yok çünkü
seniin adına sevindim bu hızla hafataya 2-3 kilo verirsin sen

cnm çok haklısın ne kaaa sohbet okaaa motivasyon ama eskilerdenden kimse uğramıoyr çoğu ark. yeni geldi ceeee diyip kaçanda çok
zamanla eskilerde döner yenilerde kaynaşırız inş.
saol cnm
Yok canim cumartesiden bu yana hic ekmek yemedim, cumayi dort gozle bekliyorum, insallah bu gayretim sonucsuz kalmaz 1. olmak hedefim amab olamasamda ikk 3 girerim insallah.....
inş. emeğiin karşılığını alırsın cnm
Kızlar üç gün kendime ceza verdim...
neden ki:26:
evet cnm bildirimleri buraya yapıoruz bide melojjj die arkadaşımız var ona özelden msj atıoruz saolsun her hafta o hazırlıyo listemizi
cnm hepimizin yeme konusunda yanlışları olmasa zayıf olurduk takma kafana
zaten sağlıklı beslenmeyi hyatımıza oturtursak ne kilo kalır ne yağ

süpermiş yaaa güle güle kullan burnunu benmde burnumda kemik eğriliği var amacesaret edemiyorum ameliyata
sana helal olsn
toparlanda kaldığn yerden devam edersn cnm

iyigeceler kızlarrrr akşam günümüz vardı geç gittim erken geldim ama eşimden azar işittim ''lafa geldimi çocuk hasta dermişm ne günden ne düğnden geri kalmıomuşum''
nankörrr resmen yaaa ev temiz yemeğim hazır çocuğu doyurup o gelince çıktım 2 saat durup geldm ama gözüne battı.
oğlumun şurubunu verdm yatırdım laptopu alıp mutfağa geçtm
bazen boşuna uğraşıomuşm gibi gelioooo

neyse kafanızı acık ağrıttm kusura bakmayn
menümü yazym
sabah:3 yk lor,3 zeytn,1 salatalık 1 biber,2 dilm çavdr ekmek,1 bardak yeşil çay
ara:1 yeşil çay,3 diet büskivi
öğlen:4 yk makarna, 2yum kadr tavuk sote, kereviz salatası, 1dilm ekmek
ara:yokk(diyetisynm güne gidiceğn zman öğleden sonra hiçbirşey yeme günde şerbetli tatlı yasak diğerlerinden azar azar ye dedi)
akşam:1 minicik börek,8yk bol sebzeli çin salatası,1dlm tatlı,5 bardak şekersiz çay
ara:1 yeşil çay

2ltsu
spor yok

bu hafta hiç spor yapamadım ...

Merhabalar kizlar nabersiniz, kalabaliklastik, oku oku bitmiyor, benim bu gunde guzel gecti,
Sabah kalkinca buyuk bir bardak ilik su,
Yogurt kuru,
Tekrar buyuk bir bardak ilik su,
Corn flakes,
Tekrar buyuk bir bardak su ,
Oglen,
Yogurt kuru,
5 yemek kasigi yogurt,
Aksam,
Yogurtb kuru,
Bir kase yesil mercimek yemegi,
Aksam otururkende bir elma,
Gun boyu 3 lt su,
3 saat te yuruyus ama tempolu degil bebek arabasi iterekten

Kızlar üç gün kendime ceza verdim...
Neden canim ceza verdin ve ne cezasi, faydasi olursa haber et bizde verelim kendimize cezalarrr...

imreniyorum valla
keşke bende yürüyebilsem
boğazıma hakim olabilsem
ahhh ah

Gel beraber yuruyelim, takil bize, ben kendime tskvim yaptim, birde gunluk yapacaklarim listesi yaptim, eger o listedekileri yapmazsam kendimi suclu hissediyorum, onun icin yapmaya calisiyorum, doktor randevularim var ayri ayri yerlerde ve ben yuruyerek gitmeye calisiyorum, arabami kullanmaz oldun, mesela yarin fizik tedavim ve disci randevum var , disci cok yakinda ama fizik terapi evden 40 dk yuruyerek, sabah bebegimi esime birakip yuruyerek once terapiye ordanda disciy gidecegim nerden baksan en az 100 dk yururum, terapidede hareket yapiyorum, ohhhh gidecek bu kilolar, kaldi15 gun :) :) :)

kimse bnm yazdıklarıma yorum yapmamış çok kırıldım hepinize dışladınız beni yeni gelmiştim halbuki

geçmiş olsun canım, ben de ilk önce antibiyotik kullanmak istemedim ilerlemiş bronşit başlangıcı var dedi doktor mecburen kullandım. zararlı ama o olmadan da geçmiyor. çocuk olunca gerçektende hayat felç oluyor, hiçbir şekilde öncelik biz olmuyoruz lanet olası ev işi bile bizden önce geliyor.. :) benimki sabahtan beri ayaktaydı, mızmızlanıp durdu daha yeni uyudu, bu saaten sonra ne yapabilirisnki..

kimse bnm yazdıklarıma yorum yapmamış çok kırıldım hepinize dışladınız beni yeni gelmiştim halbuki

ben de çok aktif bi üye değilim öncelikle hoş geldin diyeyim, :) kırılma hemen yazılanları okursan kötü niyetli insanların burada yer almadığını ve herkesin bi koşuşturmaca içerisinde olduğunu forumda çok fazla vakit geçiremediklerini hemen yazıp çıkmak zorunda olduklarını görürsün. :)

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, insallah hep beraber verip bu pis kilolardan kurtulacagiz, ben genelde hergun topige girer cevap yazamasamda okurum arkadaslar neler yapiyorlar bakarim, eger vaktim varsa cevap yazarim, inanin buraya girmedigim gun birseyler eksikmis gibi oluyor, herkezle arkadas olduk, yeni gelen arkadaslar sizde katilin sohbetlere, menulerinizi isterseniz gun icinde yaptiklarinizi falan yazin, birbirimizi motive edelim ve hep beraber kurtulacagiz bu pis igrenc mide bulandirici kilolarimizdan......

amaann canım sıkma canını bunların hepsi nankör, anlattığın şeyleri bir eksik ya da bir fazla hepimiz yaşıyoruz. kendilerine eş değil köle aldıklarını zannediyorlar. ben sallamıyorum artık ne halin varsa gör diyorum, bu tavrım onu çok rahatsuz etmiş olacakki geçenlerde "benim söylediğime cevap ver, ne o öyle adam yerine koymuyormuş gibi susup duruyorsun" diye çıkıştı. :))

cevap yazamasam da her zaman çok azimli gördüm seni canım tebrik edeyim dedim .. :)

mrblar..ben daha önce 69-60 arası olan topikteydım 1 yıl sonra kılo alınca iice buraya tasındım:)foton eskı hallerınden mi bayagı zayıfmıssın ah ahh...ne zaman verılecek bu kılolar ya....bugun kesın basllıyorum ben karatay dukan arası bır dıyet yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…