kızlar merhaba;
nihayet burun ameliyatım hayırlısı ile bitti....ağrılarımda geçti..tamponlarıda aldırdım.şimdi ödemlerin geçmesi kaldı geriye....ve ozaman bittiğinde çok çok güzel bir burnum olmuş olacak.şimdi şiş hali bile güzel...tek korkum ameliyattı ama bu korkuyuda atlattım hayırlısı ile....şimdi 2. kez doğurayım sırada göğüslerim var...doğum sırasında epey bir sarkmıştı...neyse sizler nasılsınız....sayfalar pek ilerlememiş okudum ama tek tek alıntı yapamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....bu arada bu operasyon haftasında ( +1 ) kılo alarak yarın yenıden toparlanmaya baslıyacağım.aslında çok fazla yemek yıyemedım agrıdan dolayı ama serumlardan.fazla su içememekten ve tuvalete çıkamamaktan +1 kılo almış bulunmaktayım.acayıp dıyet modu var.bu operasyon dan sonra kendıme olan guvenım dahada bır geldı ....hele bırde hedef kıloma ulastıgımda benım kocaa olacak...sımdı ıse hedefe ulaşma zamanı yaza bomba gıbı olacagım......
kendınıze ıyı bakın yarın menu paylasımı ıcın gerı gelecegım kendınıze çok çok ıyı bakın.................
canım çok haklısın ya.bende 3 haftadır burdayım aranızda size göre çok yeniyim. buraya uzun süreden beri takılanların arasında çok güzel bağ oluşmuş. ilk girdiğim zamn kendimi tanıttım ve burdakileri tanımaya çalıştım. çoğu yazdığım şey askıda kalıyor. burası sadece kilo bildirimi ve menü yazılıyor çoğunlukla. ama bunlar birbirimizi motive etmeye yetmiyor bence.
kızlar merhaba;
nihayet burun ameliyatım hayırlısı ile bitti....ağrılarımda geçti..tamponlarıda aldırdım.şimdi ödemlerin geçmesi kaldı geriye....ve ozaman bittiğinde çok çok güzel bir burnum olmuş olacak.şimdi şiş hali bile güzel...tek korkum ameliyattı ama bu korkuyuda atlattım hayırlısı ile....şimdi 2. kez doğurayım sırada göğüslerim var...doğum sırasında epey bir sarkmıştı...neyse sizler nasılsınız....sayfalar pek ilerlememiş okudum ama tek tek alıntı yapamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....bu arada bu operasyon haftasında ( +1 ) kılo alarak yarın yenıden toparlanmaya baslıyacağım.aslında çok fazla yemek yıyemedım agrıdan dolayı ama serumlardan.fazla su içememekten ve tuvalete çıkamamaktan +1 kılo almış bulunmaktayım.acayıp dıyet modu var.bu operasyon dan sonra kendıme olan guvenım dahada bır geldı ....hele bırde hedef kıloma ulastıgımda benım kocaa olacak...sımdı ıse hedefe ulaşma zamanı yaza bomba gıbı olacagım......
kendınıze ıyı bakın yarın menu paylasımı ıcın gerı gelecegım kendınıze çok çok ıyı bakın.................
cnm çok haklısın ne kaaa sohbet okaaa motivasyon ama eskilerdenden kimse uğramıoyr çoğu ark. yeni geldi ceeee diyip kaçanda çokselam kızlar
yeni gelenler var hoşgeldiniz
eğer burada daha fazla motive olmak istiyorsanız alıntıları cevaplayın
muhabbete katılın
eskiler olmayınca sayfa bile ilerlememiş
sadece zayıflamayla ilgili konuşmak sizi motive ediyormu bilmem ama beni sıkıyor açıkcası
geçen sene çok güzel kilolar verdik bu senede öyle olmasını umuyorum
umarım yanlış anlaşılmam ama
bunu farkettim ve yazmadan duramadım :26:
saol cnmbu arada hani tahıllı bar lar oluyor ya içinde kuruyemişler oluyor atıştırmalık. onlar diyetde çok faydalı oluyor hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. ara öğünleri geçiştirmede iyi oluyor. ben dün bi tane yaptım hiç şeker koymadan süper olmuş eşim benden çok yedi bitirdi nerdeyse. isterseniz tarifini verebilirim. tahıllı şekersiz kurabiye ismi. çikolata şeker yemek istediğinizde onu yiyin hem az kalorili hem vitamin li hem doğal. yapmasıda kolay 15 dk da pişiyo. tarif isteyenlere yazabilirim. geçen gün TV programında yaptılar. ordan öğrendim.
inş. emeğiin karşılığını alırsın cnmYok canim cumartesiden bu yana hic ekmek yemedim, cumayi dort gozle bekliyorum, insallah bu gayretim sonucsuz kalmaz 1. olmak hedefim amab olamasamda ikk 3 girerim insallah.....
neden ki:26:Kızlar üç gün kendime ceza verdim...
evet cnm bildirimleri buraya yapıoruz bide melojjj die arkadaşımız var ona özelden msj atıoruz saolsun her hafta o hazırlıyo listemizikızlar kilo bildirimini cumamı yapıcaz buraya?yarış var sanırım anladığıma göre.
bende 4. haftam dikkat ediyorum.4,5 kilo zayıfladım fakat insan eski alışkanlıklarını özlüyor.istediğin saatte bişeyler yemek,tatlı ve ekmekte sınır tanımamak,kızartma ve hamurişini bol bol tüketmek...off ya.
sizinde diyete başlamadan önce böyle kötü alışkanlıklarınız varmıydı.aslında ben bunları azaltınca 4,5 kilo zayıfladım diyebilirim
kızlar merhaba;
Neden canim ceza verdin ve ne cezasi, faydasi olursa haber et bizde verelim kendimize cezalarrr...Kızlar üç gün kendime ceza verdim...
imreniyorum valla
keşke bende yürüyebilsem
boğazıma hakim olabilsem
ahhh ah
cnm çok haklısın ne kaaa sohbet okaaa motivasyon ama eskilerdenden kimse uğramıoyr çoğu ark. yeni geldi ceeee diyip kaçanda çok
zamanla eskilerde döner yenilerde kaynaşırız inş.
saol cnm
inş. emeğiin karşılığını alırsın cnm
neden ki:26:
evet cnm bildirimleri buraya yapıoruz bide melojjj die arkadaşımız var ona özelden msj atıoruz saolsun her hafta o hazırlıyo listemizi
cnm hepimizin yeme konusunda yanlışları olmasa zayıf olurduk takma kafana
zaten sağlıklı beslenmeyi hyatımıza oturtursak ne kilo kalır ne yağ
süpermiş yaaa güle güle kullan burnunu benmde burnumda kemik eğriliği var amacesaret edemiyorum ameliyata
sana helal olsn
toparlanda kaldığn yerden devam edersn cnm
iyi akşamlar kızlarrr
oğluşum çok öksürüyodu hastaneye götürdüm doktor 2 saoğuk algınlığı içn şurup bide antibiyotik yazdı perşembe bidaha gel dedi
ben antibiyotik kullanmak istemiorum.sonuçta faydasından çok zararı var
ne yapsam bilemedim öksürük için bi formülü olan varmı tecrübeli anneler :26::26:
hasretcm dedene üzüldüm çok geçmiş olsun çevremde hiç kimse bu hastalığa yakalnmadı bişey diemiycem cnm rabbm şifasını verir inş.
ftemiz fadime ablayı bende merak ediorum hergün gelirdi nerelerdeki acep:26:
herkesde çok büyük bi hırs var kızlarrrr maş.
bu arada ben hala spor salonuna başlıyamadım komşumada ayıp oldu ama çocuklu olunca gerçekten iş bitmio ya hastalık çıkıo ya başka bişey
menümü yazıverem
sabah:1 yumurta,3zeytin,2dlim çavdar ekmek,1 salatalık,2 bardk çay
ara:yok hastanedydm
öğlen:8yk pırasa yemeği,4 yk bulgur pilavı,1 dilm çavdr ekmek,4 yk yoğurt
ara:1 yeşilçay,1 yeşil elma,yarım paket mavi yeşil diet büskivi
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,2 yum kadr tavuk,5 yk yoğurt(akşam tvuk et yasaktı sebze ve çorba yemem gerekiodu düzeni bozdm)
ara:1 türk kahvesi,1yk kuru üzüm
2lt su
spor yok
Bende geldiim 74 kıloyum bugun karar veriyorum sahıtsınız 1 ay sonra 69 olucam inşallah
kimse bnm yazdıklarıma yorum yapmamış çok kırıldım hepinize dışladınız beni yeni gelmiştim halbuki
iyigeceler kızlarrrr akşam günümüz vardı geç gittim erken geldim ama eşimden azar işittim ''lafa geldimi çocuk hasta dermişm ne günden ne düğnden geri kalmıomuşum''
nankörrr resmen yaaa ev temiz yemeğim hazır çocuğu doyurup o gelince çıktım 2 saat durup geldm ama gözüne battı.
oğlumun şurubunu verdm yatırdım laptopu alıp mutfağa geçtm
bazen boşuna uğraşıomuşm gibi gelioooo
neyse kafanızı acık ağrıttm kusura bakmayn
menümü yazym
sabah:3 yk lor,3 zeytn,1 salatalık 1 biber,2 dilm çavdr ekmek,1 bardak yeşil çay
ara:1 yeşil çay,3 diet büskivi
öğlen:4 yk makarna, 2yum kadr tavuk sote, kereviz salatası, 1dilm ekmek
ara:yokk(diyetisynm güne gidiceğn zman öğleden sonra hiçbirşey yeme günde şerbetli tatlı yasak diğerlerinden azar azar ye dedi)
akşam:1 minicik börek,8yk bol sebzeli çin salatası,1dlm tatlı,5 bardak şekersiz çay
ara:1 yeşil çay
2ltsu
spor yok
bu hafta hiç spor yapamadım ...
merhaba arkadaşlar.ben aslında diyet günlüklerine yazıyorm.orda topiğim var.ama burasıda süpermiş.baya samimi.ben dün 80.2 geldim.bende takılsammı buraya.70lerde deilim ama olmayı çok istiyorum.herkese bol sağlıklı günler
Merhabalar kizlar nabersiniz, kalabaliklastik, oku oku bitmiyor, benim bu gunde guzel gecti,
Sabah kalkinca buyuk bir bardak ilik su,
Yogurt kuru,
Tekrar buyuk bir bardak ilik su,
Corn flakes,
Tekrar buyuk bir bardak su ,
Oglen,
Yogurt kuru,
5 yemek kasigi yogurt,
Aksam,
Yogurtb kuru,
Bir kase yesil mercimek yemegi,
Aksam otururkende bir elma,
Gun boyu 3 lt su,
3 saat te yuruyus ama tempolu degil bebek arabasi iterekten
cevap yazamasam da her zaman çok azimli gördüm seni canım tebrik edeyim dedim .. :)
Günaydın kızlarrr
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, insallah hep beraber verip bu pis kilolardan kurtulacagiz, ben genelde hergun topige girer cevap yazamasamda okurum arkadaslar neler yapiyorlar bakarim, eger vaktim varsa cevap yazarim, inanin buraya girmedigim gun birseyler eksikmis gibi oluyor, herkezle arkadas olduk, yeni gelen arkadaslar sizde katilin sohbetlere, menulerinizi isterseniz gun icinde yaptiklarinizi falan yazin, birbirimizi motive edelim ve hep beraber kurtulacagiz bu pis igrenc mide bulandirici kilolarimizdan......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?