Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
buradan
[COLOR="#FF0000"]http://rapidshare....m ama dosta mevcut değil diyor. tşkrler canım
burdayımmmya aslında hep burdayım devamlı okuyorum ama yazamıyorum bu hafta dıyetede ara verdım gelecek hafta tekrar baslayacagım o yuzden ama devamlı takıpdeyım yenı okuluna gectın herhalde hayırlı olsun allah eskısını aratmasın ıkı haftadır goz tarama testı yapıyorum rapoları uygulaması derken tum gunumu alıyor nerdeyse o yuzden de yazacak vaktım olmuyor ama sağol benı unutmamıssın
sağol canım ya musaıt zaman da ıyıce ınceleyeyeımcanım 16 branş diyor. sosyalde var içinde. sınavın tarihi belli 13 temmuz 2013 bunun haricinde hiç bişey belli değil. internetten bakabilirsin. alan sınavı yazınca direk çıkıyor canım
evet ya ama sıkıntı tek tek uygula raporla sıkıntı olanları ayrı raporla bıde kalabalık okul daha bı sıkıntı oluyor
1. sınıflaramı uyguyorsun snelleni
ben tayinim çıkacak diye yapmıştım
buradada yapmam lazım
ama şuan beplerle uğraşıyorum
8 kaynaştırma öğrencimiz var yaaaa
toplantılar falan düzeni kurana kadar işim zor
daha fazla gel burdan uzak olmak bize zarar
sağol canım ya musaıt zaman da ıyıce ınceleyeyeım
evet ya ama sıkıntı tek tek uygula raporla sıkıntı olanları ayrı raporla bıde kalabalık okul daha bı sıkıntı oluyorbep ler bende de sıkıntı sagolsun hıc bı hıca elını tasın altına koymuyor herkes sen hazırla dıyo bana benım gorevım degıl dıyorum anlamıyorlar yada anlamak ıslerıne gelmıyor bız de de baya var kaynastırma hele tek bep yok ortada usandım peslerınden kosmaktan cok dertlıyım ben ya aylık rapaorları teslım etmezler ayrı dert öğrencilerden çok öğretmenlerle uğrasır oldum
1. sınıflaramı uyguyorsun snelleni
ben tayinim çıkacak diye yapmıştım
buradada yapmam lazım
ama şuan beplerle uğraşıyorum
8 kaynaştırma öğrencimiz var yaaaa
toplantılar falan düzeni kurana kadar işim zor
daha fazla gel burdan uzak olmak bize zarar
Ayran detoksunu nasıl hazırladın.Bikaç yerde baktımda herkes kafasına göre yazmış sanki.Kimi bulgur koymuş,kimi bugday bazı yerlerde yeşil mercinmek koymamışlar sen nasıl yaptın.Bende niyetliyim yapmaya ama bitürlü girişemedim zor geliyor.Oruç gibi olacak
Kizlar mrhabalar, nasil gidiyorrrr.....mrblar..ben daha önce 69-60 arası olan topikteydım 1 yıl sonra kılo alınca iice buraya tasındım:)foton eskı hallerınden mi bayagı zayıfmıssın ah ahh...ne zaman verılecek bu kılolar ya....bugun kesın basllıyorum ben karatay dukan arası bır dıyet yapacagım
Gunaydin canim...Günaydın kızlarrr
Ben de ictim...arkadaşlar ben bu topik sayesinde 12 kilo verdim hemde hayatta veremem derken bi ameliyat oldum. malesef narkoz benim iştahımı açıyo. doğumumdan da biliyorum o zamanda narkoz almıştım. o zaman da kilo aldım şimdi herkesin muhakkak bi hikayesi vardır hepimiz kilolu doğmadık. o yüzden biraz çaba ve birbirimizin desteğiyle verelim şu kiloları. gelen herkes 1 mesaj yazarsa topik yine canlanır ne dersiniz bol bol yorum yapalım. mesela ben başka bi topiğe daha kayıtlıyım. 'hadi herkes bu mesajı okuyonca 3 bardak su içsin. bizde onu alkışlayalım bu mesajı içenler beğensin' diyorum hepimiz su içiyoruz. burda da böyle bişey yapalım mı ne dersiniz. haddimi aşıp ukalalık yapmak istemem sizde bi öneri sunun ki birlikte bişeyler yapınca paylaşımlarımız ve desteğimiz artar diye düşünüyorum. neyse çok konuştum yorumlarınızı bekliyorum...
Yok canim kuru kayisi degil, yogurt kuru, yani 2 yk yogurt, 1 er ck zerdecal, tarcin ve zencefil karistirip ogunlerden yarim saat once yiyorum, tesekkur ederim vermem gereken cok kilo var o yuzden bol bol yurumeliyim..merhaba canım.bişey sorabilirmiyim.yoğurtla beraber kuru kayısımı yiyorsun birde corn flakeslerın kalorisi nasıl tok tutuyormu?bu arada iyi yürümüşsün tebrikler
3yk haşlanmış yeşil mercimek
3yk haşlanmış bulgur
3yk haşlanmış nohut
nane dereotu 1/2 salatalık (1 adet te olabılıyor .)
hepsi bu kadar sabahta normal diyet kahvaltımı .....
ben şuana kadar aç kalmış değilim bakalım gün sonunda ne olacak ..gelişmeleri yazarım.....
bu arada hani tahıllı bar lar oluyor ya içinde kuruyemişler oluyor atıştırmalık. onlar diyetde çok faydalı oluyor hem enerji veriyor hem de tok tutuyor. ara öğünleri geçiştirmede iyi oluyor. ben dün bi tane yaptım hiç şeker koymadan süper olmuş eşim benden çok yedi bitirdi nerdeyse. isterseniz tarifini verebilirim. tahıllı şekersiz kurabiye ismi. çikolata şeker yemek istediğinizde onu yiyin hem az kalorili hem vitamin li hem doğal. yapmasıda kolay 15 dk da pişiyo. tarif isteyenlere yazabilirim. geçen gün TV programında yaptılar. ordan öğrendim.
kızlarrrrrrrr menülerinizide yazın .....ne yiyorsunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?