70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. sınıflaramı uyguyorsun snelleni
ben tayinim çıkacak diye yapmıştım
buradada yapmam lazım
ama şuan beplerle uğraşıyorum
8 kaynaştırma öğrencimiz var yaaaa
toplantılar falan düzeni kurana kadar işim zor
daha fazla gel burdan uzak olmak bize zarar

Şu sıralar kızımdan fırsat bulup da giremiyorum bir türlü,
Bi de doğum günü hazırlıklarımız var tabi, onlarla uğraşmaktan bütün düzenim bozuldu.
kaçta yedim ne yedim belli değil
Yine de kendimi şimdiden hafiflemiş hissediyorum

canım 16 branş diyor. sosyalde var içinde. sınavın tarihi belli 13 temmuz 2013 bunun haricinde hiç bişey belli değil. internetten bakabilirsin. alan sınavı yazınca direk çıkıyor canım
sağol canım ya musaıt zaman da ıyıce ınceleyeyeım

evet ya ama sıkıntı tek tek uygula raporla sıkıntı olanları ayrı raporla bıde kalabalık okul daha bı sıkıntı oluyor bep ler bende de sıkıntı sagolsun hıc bı hıca elını tasın altına koymuyor herkes sen hazırla dıyo bana benım gorevım degıl dıyorum anlamıyorlar yada anlamak ıslerıne gelmıyor bız de de baya var kaynastırma hele tek bep yok ortada usandım peslerınden kosmaktan cok dertlıyım ben ya aylık rapaorları teslım etmezler ayrı dert öğrencilerden çok öğretmenlerle uğrasır oldum

aylık rapor almıyorum ben
ilk atandığım sene alıyordum sadece
dönem sonu alıyorum onuda taslak hazırladım sadece işaretleme yapıyorlar
çok üstlerine yük yaparsan rehberliği angarya olarak görüyorlar
yerlerine kendimi koyrasam haklılar aslında heray rapor yazmak gerçekten sıkıcı
bide uygulamadıkları için rehberlik etkinliklerini uygulamadıkları şeyin raporunu yazmak ayrı bir zor
sana tavsiyem hiç peşlerinde koşma
neyaparsan yap işi resmiyete dök
herşeyi müdürün adıyla resmi yazıyla iste
yapmazlarsa suç amirin emrini uygulamamış olurlar
yapmayanlarıda dönem sonu isimlerini ver müdüre
düzeni kurarsan uğraşmak zorunda kalmazsın
hiçbişeyi sözle yapma
ben mesela atıyorum rehberlik dosyalarını istiycem müdür istiyormuş gibi yazı çıkartıyorum imzalatıyorum
ve herşeyi imza karşılığı alıp veriyorum sıkıntı çıkmaz inşallah bu şekilde yaparsan
mesela dün birisi bana dedi herşeyi siz hazırlayıp vereceksiniz değilmi biz öyle alıştık dedi
bende hayır herşeyi ben sizden isteyecem dedim kaldım öyle

branş rehberlikmi canım?bende rehber öğretmenim ilköğretimde

pardon kızlar son sayfayı okumamıştım:)branşdaşız yani.herkese kolay gelsin işerinde:)))benimde snellanın yarısı duruyo.bizde bu sene 15 tane 1.sınıf var.ben daha 6 tanesine uyguladım(

3yk haşlanmış yeşil mercimek
3yk haşlanmış bulgur
3yk haşlanmış nohut
nane dereotu 1/2 salatalık (1 adet te olabılıyor .)
hepsi bu kadar sabahta normal diyet kahvaltımı .....

ben şuana kadar aç kalmış değilim bakalım gün sonunda ne olacak ..gelişmeleri yazarım.....

ara:2mandalına

aksamada :hamsı ve salata var menude

sonra yıne andalina ile kapatırım inş bugun guzel gectı sukur sonuda guzel olur ıns. yarında piriç lapası dusunuyorum ıns. yapabılırım o zmn cumaya cok guzel bı sonucla karsınızdayım bayanlar.....

Kizlar mrhabalar, nasil gidiyorrrr.....
Günaydın kızlarrr
Gunaydin canim...
Ben de ictim...
merhaba canım.bişey sorabilirmiyim.yoğurtla beraber kuru kayısımı yiyorsun birde corn flakeslerın kalorisi nasıl tok tutuyormu?bu arada iyi yürümüşsün tebrikler
Yok canim kuru kayisi degil, yogurt kuru, yani 2 yk yogurt, 1 er ck zerdecal, tarcin ve zencefil karistirip ogunlerden yarim saat once yiyorum, tesekkur ederim vermem gereken cok kilo var o yuzden bol bol yurumeliyim..

Canim bende yapmak istiyorum ayran detoxu ama ne gun bilmiyorum belki hafta sonu yaparim...

oy masallah ona annesı ona nıce yasları olur ınsallah azkalmıs yasına
benımde 3aylık bır kız bebegım 3,5yasında bır oglum ve 9yasında da bır kızım var

tatlım sonraki sayfalarda gördüm tarifi gerçekten çok teşekkürler, bence faydalı bir tarif, ben yurtdışında yaşıyorum, burda böyle ürünler çok popüler, natural olanlarından alıyorum özellikle geç kahvaltı yapıp öğlen yemeği yiyemediğim vakitlerde beni çok tok tutuyor kahveyle ama kendim yapmak aklıma bile gelmemişti :)))

kızlar herkesçikler iyidir umarım. pek giremiyorum ama kopmamaya çalışıyorum. HASRET CANIM DEDENE RABBİM ŞİFA VERSİN, ben babamı kaybettim aynı hastalıktan 6 sene önce 49 yaşındaydı ama çok geç kalınmıştı farkettiğimizde ve babam çokkk sigara içerdi, senin deden sağlıgına dikkat ediyormuş, daha güzel neticeler alsın inşallahhh fakat dert de derman da rabbimden, o ihsan ederse olmayacak şey yok şu yeryüzünde.....bol acil şifa inşallah....

hepinizi öpüyorummm cumaya görüşmek üzere

yavas yavas kalkıpaksam yeemklerını hazırlma vaktı geldı tekrar gorusmekk uzere arkadaslar ıns. az yerım :))) bol salata yarına da lapa bakalım dusunceler ınsallah degısmez

kızlarrrrrrrr menülerinizide yazın .....ne yiyorsunuz.....

ah canım bugün hiç menüm yok.
sabah:1 kase kornfleks
1 fincan yeşil çay
öğle: 1 fincan yeşil çay
1 fincan papatya çayı
akşam:
az önce yaptım
3 kaşık pilav
3 kaşık tavuk göğüs sote
1 bardak kola ( dayanamadım artık 10 gündür evde 1 bardak bugün içtim)
ama ben hala açıııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…