Kizlar fikir verin aksama ne pisirsem diye dusunuyorum, lahana sarms k istiuorum ama ben sararken dayanamam cok yerim, ne yapayimmm, dolmalik biberimde var acaba bibermi doldursam....
merhaba arkadaşlar bende bi kaç gündür sizi okuyorum motive olabilmek için 10 aylık bi bebeğim var pek veremedim kilo doğumdan sonra bugünden itibaren başlıyorum kilom 73 geçen hafta 70.7 idi ya nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım şişkinlikmi acaba
yoğurtlu semizotu
iyi akşamlar kızlarrrrrmaş. topiğimize bir sürü sayfa ilerlemiş önce menümü yazıym sonrada geçmişe dalıym
sabah:1 yumurta,3 zeytn,1 salatalık,1 biber,2 dlm çavdr ekmek,1 yeşil çay
ara:1 yeşil çay ,3 tane diet büskivi
öğlen:8yk karnıbahar,4yk makarna,1 dilm ekmek,5 yk yoğurt
ara:1 armut,1 yeşil çay,3 diet büskvi,1 çay bardağı lohusa şerbeti
akşam,2 kepçe çorba,8yk karnıbahar,yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 türk kahvesi,1 yk kuru üzüm
2lt su
60dk sporrrrr:119:
bugün oğluşu kreşe gönderdm bende komşumla salona gittim
25dk yürüdüm diğer aletlerlede sırayla çalıştm
kendimi çok mutlu hissediorum vicdanı bi sorumluluğu yerine getirmiş gibi
cuma diyetisyende randevm varrrr bakalım ne kadar eksilmişim cuma günü bildirimim gecikebilir kızlar akşama doğru ancak eve geçiorumm
şimdiden söyliyim meraklanmyn
cnm cuma günleri bildirm günümüz .cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruzbu arada sabah tartıldım 74.4 :) ama pazartesi gününe kadar tartılmayacam bakalım 73ü görecekmiyim pazartesi günü çünkü çok spor yapıyorum sürekli yürüyorum veririm herhalde
cnm geçmişdede baktm ama göremedm boyun ve kilon kaç?umutlukuzu canım ayrıca başlangıç ve hedef kilolarımız da birbirine çok yakın sanırım
hadi bakalım güzel sonuçlar alırsn inş....selam kızlar
bugun ayran detoksu yapıyorum.......cuma tartısı ıcın hıle yapım ddim...
sabah
1 dılım uno denge ekmeği
1 yumruta
1domates
2 adet zeytın
1 çk.bal
1 bardak sekersız cay
***her 2 saate bir ayran karısımı
***3 lt.su
spor yok...
baban çok genç yaşta vefat etmiş cnm üzldüm ama takdiri ilahi....tatlım sonraki sayfalarda gördüm tarifi gerçekten çok teşekkürler, bence faydalı bir tarif, ben yurtdışında yaşıyorum, burda böyle ürünler çok popüler, natural olanlarından alıyorum özellikle geç kahvaltı yapıp öğlen yemeği yiyemediğim vakitlerde beni çok tok tutuyor kahveyle ama kendim yapmak aklıma bile gelmemişti :)))
kızlar herkesçikler iyidir umarım. pek giremiyorum ama kopmamaya çalışıyorum. HASRET CANIM DEDENE RABBİM ŞİFA VERSİN, ben babamı kaybettim aynı hastalıktan 6 sene önce 49 yaşındaydı ama çok geç kalınmıştı farkettiğimizde ve babam çokkk sigara içerdi, senin deden sağlıgına dikkat ediyormuş, daha güzel neticeler alsın inşallahhh fakat dert de derman da rabbimden, o ihsan ederse olmayacak şey yok şu yeryüzünde.....bol acil şifa inşallah....
hepinizi öpüyorummm cumaya görüşmek üzere
cnmmm çok az yemişsn ondan doymamışsndır hep böylemi besleniyorsn:26:ah canım bugün hiç menüm yok.
sabah:1 kase kornfleks
1 fincan yeşil çay
öğle: 1 fincan yeşil çay
1 fincan papatya çayı
akşam:
az önce yaptım
3 kaşık pilav
3 kaşık tavuk göğüs sote
1 bardak kola ( dayanamadım artık 10 gündür evde 1 bardak bugün içtim)
ama ben hala açıııııııııım
iyiakşamlar kızlar:) bir saatlik yürüyüşümü yaptım. dışarısı çok soğuktu. atkımla beremle çıktım. bir süre sonra alışıyorsun şimdi meyveyi yedim.
merhaba arkadaşlar bende bi kaç gündür sizi okuyorum motive olabilmek için 10 aylık bi bebeğim var pek veremedim kilo doğumdan sonra bugünden itibaren başlıyorum kilom 73 geçen hafta 70.7 idi ya nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım şişkinlikmi acaba
nazcım beden eğitimi.gen die bi siteden indiriştim geçen yaz bi bak istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?