70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar maşalaah ne kadar çok kişi içmiş 3 bardak suyu hepinizi alkışlıyoruuum ve öpücükler sizeee benim bildiklerimi yazıyorum eksik olan varsa onlara da olsun bu mesaj
drydry
niğdelim
urke
umay0110
ftemiz
deberenza
nazuğur
blackandwhite
unuttuğum varsa lütfen affetsin neti bi açtım 24 beğeniyi görünce şoooook oldum işte böyle hadi kızlar inşallah incecik olacağız

Oooo allah bagislasin seninkileride, benim de 3 oglum var buyuk 11 ortanci 8 bebiste 11 aylik, 3 cocugun icinde nasil kilo aliyorum anlamiyorum, bir lokma yesem yariyor, ama bu sefer kesin gayretliyim verecegim...

Kizlar fikir verin aksama ne pisirsem diye dusunuyorum, lahana sarms k istiuorum ama ben sararken dayanamam cok yerim, ne yapayimmm, dolmalik biberimde var acaba bibermi doldursam....

yediklerimi yazıyorum kızlar :

sabah 2 si 1 arada kahve
12 de yarım simit kibrit kutusu peynir 2 cherry domates çeyrek salatalık bir bardak çay

21 dk yürüdüm 110 kalori yaktım sonra alışveriş merkezine gittim ve kendime kırmızı kot etek aldım cuma akşamı arkadasımın doğum günü partisi varda :)
muhtemelen hatta kesin alkol alacam o yüzden birşey yememe lazım bu aralar malum bira içmesemde votkada kilo yapıyor

alışveriş merkezinde hiç birşey yemedim sadece kahve içtim (kremalı )
eve geldim tavuk göğsü kızartıp yedim ve 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yedim başka birşey yemeği düşünmüyorum bugün

biraz önce 10 dk daha yürüdüm 50 kalori yaktım

iyiakşamlar kızlar:) bir saatlik yürüyüşümü yaptım. dışarısı çok soğuktu. atkımla beremle çıktım. bir süre sonra alışıyorsun şimdi meyveyi yedim.

sabah:

1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
maydonoz
biber

öğle:
1.5 lahana sarması
yoğurt

aksam:
yoğurtlu semizotu
1 dilim etimek
salatalık turşusu (ev yapımı az tuzlu :) )

ara:
meyveli yeşil çay
1/2 aktivya

merhaba arkadaşlar bende bi kaç gündür sizi okuyorum motive olabilmek için 10 aylık bi bebeğim var pek veremedim kilo doğumdan sonra bugünden itibaren başlıyorum kilom 73 geçen hafta 70.7 idi ya nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım şişkinlikmi acaba

ödemdir o, 3 ilo alınmaz öyle bütün yediklerin 3 kilo etmez :)

hadi bakalım hep beraber

yoğurtlu semizotu

ah canim semiz otunu cok severimde ben nerden bulacagim semizotunu bu mevsimde helede yurtdisinda, en iyisi ben laha sarayim sararken yerim baska yemem bisince de yarina saklarim istahimi, bu arada yarinda bir arakadasa davetliyim bakalim ne olacak guzel giderken bozmuyayimda, daha sonra girer menumu paylasirim, gorusuruuuuzzzz.....

iyi akşamlar kızlarrrrr maş. topiğimize bir sürü sayfa ilerlemiş önce menümü yazıym sonrada geçmişe dalıym
sabah:1 yumurta,3 zeytn,1 salatalık,1 biber,2 dlm çavdr ekmek,1 yeşil çay
ara:1 yeşil çay ,3 tane diet büskivi
öğlen:8yk karnıbahar,4yk makarna,1 dilm ekmek,5 yk yoğurt
ara:1 armut,1 yeşil çay,3 diet büskvi,1 çay bardağı lohusa şerbeti
akşam,2 kepçe çorba,8yk karnıbahar,yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 türk kahvesi,1 yk kuru üzüm

2lt su
60dk sporrrrr:119:

bugün oğluşu kreşe gönderdm bende komşumla salona gittim
25dk yürüdüm diğer aletlerlede sırayla çalıştm
kendimi çok mutlu hissediorum vicdanı bi sorumluluğu yerine getirmiş gibi

cuma diyetisyende randevm varrrr bakalım ne kadar eksilmişim cuma günü bildirimim gecikebilir kızlar akşama doğru ancak eve geçiorumm
şimdiden söyliyim meraklanmyn

canım menüm süpermiş. çok sevindim spora başlamana

bu arada sabah tartıldım 74.4 :) ama pazartesi gününe kadar tartılmayacam bakalım 73ü görecekmiyim pazartesi günü çünkü çok spor yapıyorum sürekli yürüyorum veririm herhalde
cnm cuma günleri bildirm günümüz .cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz
umutlukuzu canım ayrıca başlangıç ve hedef kilolarımız da birbirine çok yakın sanırım
cnm geçmişdede baktm ama göremedm boyun ve kilon kaç?
inş. hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan burdan kopmayn yetr
hadi bakalım güzel sonuçlar alırsn inş....
baban çok genç yaşta vefat etmiş cnm üzldüm ama takdiri ilahi....
sende daha sık gel
cnmmm çok az yemişsn ondan doymamışsndır hep böylemi besleniyorsn:26:
iyiakşamlar kızlar:) bir saatlik yürüyüşümü yaptım. dışarısı çok soğuktu. atkımla beremle çıktım. bir süre sonra alışıyorsun şimdi meyveyi yedim.
ne güzel yapmışsn nazcım ama dikkatli ol hava çok soğuk hastaolma

aramıza hoşgeldn azmin daim olsn

Selam kizlaaarrr, bugun gun boyunca yaptiklarim soyle,
Sabah kalkinca fizik terapisine gittim,
Geldim yogurt kurumu yedim,
Hemen disciye gittim,
Geldim corn flakes yedim,
Oglumu okuldan almaya gittim,
Geldim bebisimle ugrastim,
Yogurt kurumu yedim,
Lahanalarimi hasladim ve sarma yaptim,
Sararkende biraz yedim

Iste boyleee, simdi duzgun bir menu yazayim,
Sabah
Yogurt kuru
Corn flakes
Yogurt kuru
3tane ortaboy lahana sarmasi
Gun boyu 3lt su, fazlasida var

110 dk tempolu yuruyus,
5 dk bisiklet.
Ve bazi strech hareketleri.....

Arkadaslar yaa gecengun bir arkadas corn flakes hakkinda birsey sormustu sanirim cevaplamadin ozur dilerimm...
Corn flakes benim yedigim bir kasede 100 kalori, sutle beraber 249 kalori oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…