70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım.bişey sorabilirmiyim.yoğurtla beraber kuru kayısımı yiyorsun birde corn flakeslerın kalorisi nasıl tok tutuyormu?bu arada iyi yürümüşsün tebrikler

Googledan arat sanırım diyetcenter 'da vardı, 5 ayrı dosyası var, evde kendi kendine yürüyüş yaptırıyor canım, kış için çok iyi, evden spor yapmış oluyorsun.

Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.

slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...
Hakkında hayırlısı ne ise Allah onu versin canım, diyecek bir şey yok sanırım bu konuda.

Ay aynen haklısın, sanırım ben de sinir olurdum öyle bir durumda, Allah sabır versin. Bizim toplumumuzda vardır zaten, yasak olunca birşey illa da onu yapasımız gelirya, yemekte de öyle bu durum.

geçmiş olsun canım
sorunsuz atlatmana sevindim
banada bioperasyon lazım sanırım motive olacağım yok çünkü
seniin adına sevindim bu hızla hafataya 2-3 kilo verirsin sen

valla bende korkuyordum ama hiç düşümdüğüm gibi olmadı..benım burnum aslında guzeldı fakat lisedeyken basketbol topu gelmıs hafıf eğrileşmişti sonra korkudan kaç sene olmadım 2 ay öncede benım ufaklıkla oynarken bı kafa attı daha da eğrileşti birde 2 yerden kırıldı..keyfı değildi yanı...agzın bal yesin inşallah dediğin gibi 2-3 kılo verebılırım haftaya cumaya kadar....

teşekkür ederimm....şimdi toparlanma zamanı..........

günaydın bende kılo verıp hamıle kalmak ıstıyorum.bu kılonun ustune hamıle kalmak istemıyorum...zaten bel fıtıgım var..

bende 69 kılo ıle hamıle kalmıstım.dogumdan 2 ay sonra 86 kıloydum..2 sene oldu toparlanmaya calısıyorum...58 e duseyım 2. çalışmalara başlayacağım rabbim izin verirse...bir de fıtığın varmış kilo larında umarım en kısa zamanda kurtulursun........

slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...

allah verdiğin karardan utandırmasın..evlılık gıbı boşanma da çok zor...bu kararı aldığına göre çok düşünmüşsün demektir.allahım şu sıkıntılı günlerinde sana yardımcı olsun...

boşver geçmişi şimdi yenilenme zamanı.....herşey çok çok güzel olacak...seni mutsuz eden şeylerin farkına varıp onlarla mucadele etmeye çalışmayn buyuk başarı....herşey gönlünce olsun.......

selam kızlar
bugun ayran detoksu yapıyorum.......cuma tartısı ıcın hıle yapım ddim...

sabah
1 dılım uno denge ekmeği
1 yumruta
1domates
2 adet zeytın
1 çk.bal
1 bardak sekersız cay

***her 2 saate bir ayran karısımı
***3 lt.su
spor yok...

slm canım bende duzcedeyım ve ogretmenım tanısıyor olabılırmıyız acba?neresındesınız
dun gercekten tam anlamıyla kış vardı bugunde gunes pırıl pırıl bahar gıbı :)

canım o kadar uğraştım aradım hiçbiri inmiyor eski linkler herhalde hep eror veriyor. bakalım biraz daha arıyım

bu sbh:bır dılım kepek ekmek
4zeytın
1yumurta haslanmıs
bırazda pekmez
ara:1mandalına
olen :4kasık corba
koca bır salata ve bır dılım kepek ekemek

Ayran detoksu nasıl geçti güzelim sorun yaşadınmı,aç kaldınmı?bide işe yaradımı? kaç kilo gitti.

Ayran detoksunu nasıl hazırladın.Bikaç yerde baktımda herkes kafasına göre yazmış sanki.Kimi bulgur koymuş,kimi bugday bazı yerlerde yeşil mercinmek koymamışlar sen nasıl yaptın.Bende niyetliyim yapmaya ama bitürlü girişemedim zor geliyor.Oruç gibi olacak

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün?
güneşi gördüm süperim
rüzgarda olmasa tamda bahar havası var
meslektaşım biarkadaş vardı nickini unuttum nereye gitti o?
burdayımmm ya aslında hep burdayım devamlı okuyorum ama yazamıyorum bu hafta dıyetede ara verdım gelecek hafta tekrar baslayacagım o yuzden ama devamlı takıpdeyım yenı okuluna gectın herhalde hayırlı olsun allah eskısını aratmasın ıkı haftadır goz tarama testı yapıyorum rapoları uygulaması derken tum gunumu alıyor nerdeyse o yuzden de yazacak vaktım olmuyor ama sağol benı unutmamıssın
alan sınavı kesın geldımı canım ya benım esımde sosyal bılgıler ogretmenı bu yıl gırecek ama hıc bılgımız yok senden duydum alan olayını devamlı konusuluyor geldı gelecek dıye ama kesın bırsey duymamıstım acaba bızımkının bransına da geldı mı kı??:44:

Son düzenleme:
kızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş
ben 1 bardak içtim sadece
aklıma gelmiyor su içmek sayende içtim bibardak
ben 2006da mezun oldum
o sene alan gelecek demişlerdi
a senede ancak gelmiş
şansınıza size vurmuş
branşın neydi, önceden yazmışmıydın hatırlayamadım
hakkında hayırlısı olsun canım
üzüldüm senin adına
oğlun vardı sanırım sıkıntılıydı durum
onunla ilgili değildir umarım
bu arada sabah tartıldım 74.4 :) ama pazartesi gününe kadar tartılmayacam bakalım 73ü görecekmiyim pazartesi günü çünkü çok spor yapıyorum sürekli yürüyorum veririm herhalde
cuma günleri liste yapılıyor
ona dahil olmayacakmısın?
Ay aynen haklısın, sanırım ben de sinir olurdum öyle bir durumda, Allah sabır versin. Bizim toplumumuzda vardır zaten, yasak olunca birşey illa da onu yapasımız gelirya, yemekte de öyle bu durum.
benimde işim olursa ve diyette olmazsam gün içinde çok yemek aklıma gelmez
acıkınca sadece
ama diyetteysem yasak yaa heran aklımda yiyecek bişeyler oluyor
hmm kötü olmuş
neyse atlatmışsın
dahada güzel olacak herşey

canım 16 branş diyor. sosyalde var içinde. sınavın tarihi belli 13 temmuz 2013 bunun haricinde hiç bişey belli değil. internetten bakabilirsin. alan sınavı yazınca direk çıkıyor canım

kızlar dayanamadım 1 muz yedim:/ temzilık yapıyıordum ...ay dedim şu temzilık bır bıtsınde şöyle tv nın karsısına oturayım yemek yiyeyım...soonra diyette oldugum aklıma geldı..o anki surat ifademi görseniz emınım gülerdınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…