Merhabalar kizlar nabersiniz, kalabaliklastik, oku oku bitmiyor, benim bu gunde guzel gecti,
Sabah kalkinca buyuk bir bardak ilik su,
Yogurt kuru,
Tekrar buyuk bir bardak ilik su,
Corn flakes,
Tekrar buyuk bir bardak su ,
Oglen,
Yogurt kuru,
5 yemek kasigi yogurt,
Aksam,
Yogurtb kuru,
Bir kase yesil mercimek yemegi,
Aksam otururkende bir elma,
Gun boyu 3 lt su,
3 saat te yuruyus ama tempolu degil bebek arabasi iterekten
Googledan arat sanırım diyetcenter 'da vardı, 5 ayrı dosyası var, evde kendi kendine yürüyüş yaptırıyor canım, kış için çok iyi, evden spor yapmış oluyorsun.canım o leslie nasıl birşey. ben düzenli olarak hergün yürüyorum. ama dün aşırı yağmur vardı. ben düzcede yaşıyorum ve burda kışık yürüyüş yapmak imkansız. yağmursuz karsız günler geçmez burda artık yağmasa bile çok soğuk olur. dün kış tam olarak kendisini gösterdi artık. benim eşim beden eğitimi öğretmeni olduğu için yemesine çok dikkat eder. ama şu aç kalarak zayıflamaya karşı. kendisi 1.80 74 kilo ben onun yanında çok iri kalıyorum yaaa.benle yürüyüşede çıkar evde sporda yapar ama çok ağır hareketler yaptırıyor o yüzden onla yapmıyorum evde spor.
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.hepinize günaydın kızlarrrr....
dün net yoktu giremedim sonra telden okudum biraz
burdan ayrılmak iyi gelmiyor hemen hop kilolar
bu ara işler çok yoğun
çocuklar hasta uykusuz
rabbim başka sıkıntı vermesin
alıntılamak istediğim çok şey vardı ama vaktim yok ne yazııkki
şu ara zaman buldum hemen gireyim dedim
yeşil çayımı içtim
şimdide leblebi eşiliğinde suyumu içiyorum..
ve aldığım fazlalıkları atmaya çalışıyorum..
cumaya kdr ne giderse artık
Hakkında hayırlısı ne ise Allah onu versin canım, diyecek bir şey yok sanırım bu konuda.slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...
Ay aynen haklısın, sanırım ben de sinir olurdum öyle bir durumda, Allah sabır versin. Bizim toplumumuzda vardır zaten, yasak olunca birşey illa da onu yapasımız gelirya, yemekte de öyle bu durum.yemek yememe çok karışıyor. onu yeme bunu yeme. davetli olarak bir yere yemeğe gittiğimiz zaman yemek yerken gözlerini dikiyor. ozaman da inadına yiyorum .iyiliğim için yapıyor ama biri yemeğime karışınca sinir oluyorum.
geçmiş olsun canım
sorunsuz atlatmana sevindim
banada bioperasyon lazım sanırım motive olacağım yok çünkü
seniin adına sevindim bu hızla hafataya 2-3 kilo verirsin sen
teşekkür ederimm....şimdi toparlanma zamanı..........cnm çok haklısın ne kaaa sohbet okaaa motivasyon ama eskilerdenden kimse uğramıoyr çoğu ark. yeni geldi ceeee diyip kaçanda çok
zamanla eskilerde döner yenilerde kaynaşırız inş.
saol cnm
inş. emeğiin karşılığını alırsın cnm
neden ki:26:
evet cnm bildirimleri buraya yapıoruz bide melojjj die arkadaşımız var ona özelden msj atıoruz saolsun her hafta o hazırlıyo listemizi
cnm hepimizin yeme konusunda yanlışları olmasa zayıf olurduk takma kafana
zaten sağlıklı beslenmeyi hyatımıza oturtursak ne kilo kalır ne yağ
süpermiş yaaa güle güle kullan burnunu benmde burnumda kemik eğriliği var amacesaret edemiyorum ameliyata
sana helal olsn
toparlanda kaldığn yerden devam edersn cnm
günaydınbende kılo verıp hamıle kalmak ıstıyorum.bu kılonun ustune hamıle kalmak istemıyorum...zaten bel fıtıgım var..
slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...
boşver geçmişi şimdi yenilenme zamanı.....herşey çok çok güzel olacak...seni mutsuz eden şeylerin farkına varıp onlarla mucadele etmeye çalışmayn buyuk başarı....herşey gönlünce olsun.......kızlar ya benim üzerime bol olduğu için kalçası güzel durmayan beğenipte giymediğim kotlarımın içine giremiyorum şuan bacaklarım çok ince olduğu halde bırakın kalçamdan yada göbeğimden kapanmamasını bacağımda kalıyor çıkmıyor çok utanıyorum kendimdenhep o eski sevgilimin yüzünden gerizekalı şey psikolojimi bozdu aptal hayata küstürdü beni bir sürü ilaç içtim psikolojimi düzeltecem diye onlarda kilo yaptı bana şişirdi davul gibi (
Googledan arat sanırım diyetcenter 'da vardı, 5 ayrı dosyası var, evde kendi kendine yürüyüş yaptırıyor canım, kış için çok iyi, evden spor yapmış oluyorsun.
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.
Hakkında hayırlısı ne ise Allah onu versin canım, diyecek bir şey yok sanırım bu konuda.
bu ceza işi güzelmiş bende mi ceza versem ki kendime. eşimden habersiz:) ayran diyeti yaptım diye çok kızmıştı bana. kendi beden eğitimi öğretmeni yemekten kısma spor yap diyor. ama bana göre çok ağır hareketler yaptırıyor bana:)ertesi gün heryerim ağrıyor:)
selam kızlar
bugun ayran detoksu yapıyorum.......cuma tartısı ıcın hıle yapım ddim...
sabah
1 dılım uno denge ekmeği
1 yumruta
1domates
2 adet zeytın
1 çk.bal
1 bardak sekersız cay
***her 2 saate bir ayran karısımı
***3 lt.su
spor yok...
Ayran detoksu nasıl geçti güzelim sorun yaşadınmı,aç kaldınmı?bide işe yaradımı? kaç kilo gitti.
burdayımmmgünaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün?
güneşi gördüm süperim
rüzgarda olmasa tamda bahar havası var
meslektaşım biarkadaş vardı nickini unuttum nereye gitti o?
alan sınavı kesın geldımı canım ya benım esımde sosyal bılgıler ogretmenı bu yıl gırecek ama hıc bılgımız yok senden duydum alan olayını devamlı konusuluyor geldı gelecek dıye ama kesın bırsey duymamıstım acaba bızımkının bransına da geldı mı kı??:44:canım benim türkçe öğretmeniyim.2008 mezuunyum 2 sene sınava girmedim alımlarımız az diye. bu sene 78 puan aldım. 5bin kişi aldılar ama 81 puanda kapandıgecen sene evliliğim ilk yılıydı hem sınava çalışma hemde eve alışma biraz düşük aldım bakalım inşlhh bu sene olur
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendicanım o kadar uğraştım aradım hiçbiri inmiyor eski linkler herhalde hep eror veriyor. bakalım biraz daha arıyım
ben 1 bardak içtim sadecekızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş
ben 2006da mezun oldumbu aralar yemeğime dikkat etsemde tam olarak diyet yapamıyorum bu hafta.
kpss hazırlanıyorum öğretmenim 2 sınava girecekken 3. sınav çıktı başıma. birde her branş girmiçek sınava. dua ettin kızlar benim için inşllh bu sene atanırırım bende allahın izniyle hemen bebek sahibi olurum. 27 yaşındayım ve eşim 32 yaşında bu sınav benim hayatımı benden çalıyor resmen. belki öğretmen olan arkadaşlarımız biliyordur alan sınavı getirdi 16 branşa belki eşitliğe aykırı diye iptal ederler diyorlar ama ben sanmıyorum. sınavın tarihi belli içerik belli değil böyle birşey varmi yaaa
üzüldüm senin adınaslm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
cuma günleri liste yapılıyorbu arada sabah tartıldım 74.4 :) ama pazartesi gününe kadar tartılmayacam bakalım 73ü görecekmiyim pazartesi günü çünkü çok spor yapıyorum sürekli yürüyorum veririm herhalde
benimde işim olursa ve diyette olmazsam gün içinde çok yemek aklıma gelmezAy aynen haklısın, sanırım ben de sinir olurdum öyle bir durumda, Allah sabır versin. Bizim toplumumuzda vardır zaten, yasak olunca birşey illa da onu yapasımız gelirya, yemekte de öyle bu durum.
hmm kötü olmuşvalla bende korkuyordum ama hiç düşümdüğüm gibi olmadı..benım burnum aslında guzeldı fakat lisedeyken basketbol topu gelmıs hafıf eğrileşmişti sonra korkudan kaç sene olmadım 2 ay öncede benım ufaklıkla oynarken bı kafa attı daha da eğrileşti birde 2 yerden kırıldı..keyfı değildi yanı...agzın bal yesin inşallah dediğin gibi 2-3 kılo verebılırım haftaya cumaya kadar....
sanırım grupta ogretmenler cogunluktayız
sınıfcıyım canım bende senınkı ?
burdayımmmya aslında hep burdayım devamlı okuyorum ama yazamıyorum bu hafta dıyetede ara verdım gelecek hafta tekrar baslayacagım o yuzden ama devamlı takıpdeyım yenı okuluna gectın herhalde hayırlı olsun allah eskısını aratmasın ıkı haftadır goz tarama testı yapıyorum rapoları uygulaması derken tum gunumu alıyor nerdeyse o yuzden de yazacak vaktım olmuyor ama sağol benı unutmamıssın
alan sınavı kesın geldımı canım ya benım esımde sosyal bılgıler ogretmenı bu yıl gırecek ama hıc bılgımız yok senden duydum alan olayını devamlı konusuluyor geldı gelecek dıye ama kesın bırsey duymamıstım acaba bızımkının bransına da geldı mı kı??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?