70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar 2 yumurta haşladım çok az da peynırle kahvaltımı ettim.. ama kendımı halsız hissediyorum yanı kafam yerınde degıl gıbı tansıyonum mu düşüyor acaba... kahvaltı da ettım hala gecmedi....

cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın

günaydınnn kızlarrrrr

boşverin eşleri kızlar, onlar ne anlar bizim halimizden, eğer size destek olmuyolarsa, çaktırmadan yapın diyetlerinizi, alay edemezler hem böylece, burda yazın sıkıntınızı derdinizi, kadın kadının halinden anlar, onlar anca homini gırtlak yemesini bilirler, geçen sene eşim de benle beraber 10 kg. vermişti, bu sene fazlasıyla aldı ve de umurunda değil yani, bizler öyle miyiz, kendimize dikkat etmeliyiz, o yüzden tam gaz yola devam.
Kimler ne spor yapıyor onu da yazalım bence, bir ara leslie yapıyordum, yine başlamak istiyorum, bir arkadaşın dediği gibi haftada en az 3 gün 30'ar dakika spor yapmalıyız.

domates-salatalık-biber-maydanoz-tere-roka bunlarla zenginletebilirsin kahvaltını canım, ayrıca yeşillikte sınır yok, limon sık üstüne bolca ye.

evet cnm haklsın
haydi kızlar spora ağırlık verelm herkes yazsın nekadr yaptığını

domates-salatalık-biber-maydanoz-tere-roka bunlarla zenginletebilirsin kahvaltını canım, ayrıca yeşillikte sınır yok, limon sık üstüne bolca ye.

cnm ben bu hafta biraz protein agırlıklı beslenıp bol suyla vucudumdakı ödemı atmak ıstıyorum ondan domates salatalık yemedım.

Yok canım söylendikleri kadar söylensinler valla hiçde umrumda değil.Spor bende yapıyordum leslie'yi ama geçen ayın birinde kürtaj olmuştum ben.Yaparken ilk 10 dakikadan sonra sol ayağımda uyuşma oldu öylece bıraktım.Ama yürüyüş yapıyorum..

canım o leslie nasıl birşey. ben düzenli olarak hergün yürüyorum. ama dün aşırı yağmur vardı. ben düzcede yaşıyorum ve burda kışık yürüyüş yapmak imkansız. yağmursuz karsız günler geçmez burda artık yağmasa bile çok soğuk olur. dün kış tam olarak kendisini gösterdi artık. benim eşim beden eğitimi öğretmeni olduğu için yemesine çok dikkat eder. ama şu aç kalarak zayıflamaya karşı. kendisi 1.80 74 kilo ben onun yanında çok iri kalıyorum yaaa.benle yürüyüşede çıkar evde sporda yapar ama çok ağır hareketler yaptırıyor o yüzden onla yapmıyorum evde spor.

yemek yememe çok karışıyor. onu yeme bunu yeme. davetli olarak bir yere yemeğe gittiğimiz zaman yemek yerken gözlerini dikiyor. ozaman da inadına yiyorum .iyiliğim için yapıyor ama biri yemeğime karışınca sinir oluyorum.

hepinize günaydın kızlarrrr....

dün net yoktu giremedim sonra telden okudum biraz
burdan ayrılmak iyi gelmiyor hemen hop kilolar

bu ara işler çok yoğun
çocuklar hasta uykusuz
rabbim başka sıkıntı vermesin

alıntılamak istediğim çok şey vardı ama vaktim yok ne yazııkki
şu ara zaman buldum hemen gireyim dedim

yeşil çayımı içtim
şimdide leblebi eşiliğinde suyumu içiyorum..
ve aldığım fazlalıkları atmaya çalışıyorum..
cumaya kdr ne giderse artık

işte bnm gibi düşünen biri çıktı burda evet birbirimize tabiri caizse gaz vermemiz gerekiyor arkadaslar yoksa olmuyor

slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...

slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...

cnm çok üzldm özel değilse seni bu karara iten sebep ne

canım geçmiş olsun. bende yeşil cayımı içtim şimdi eşim gelcek öğle yemeği.

canım herşeyin hayırlısı olsun senin için. sen nasıl mutlu huzurlu olcaksan ona göre karar verirsin. inşllh hepimiz kilolarımızı veririz

cnm çok üzldm özel değilse seni bu karara iten sebep ne

hayırlısı olsun canım..

kızlar sabah 2si 1 arada içtim bir tane sonra yürüdüm koşu bantında 21 dk ve 110 kalori yaktım toplamda 1.76 kilometre tabi bu burda kalmayacak gün içinde ben bir kaç kere daha yürüyorum uyuyana kadar birazdan titreşim bantını takacağım ama ondan önce yarım ankara simiti ile peynir yeyip çay içmeyi düşünüyorum

bu arada sabah tartıldım 74.4 :) ama pazartesi gününe kadar tartılmayacam bakalım 73ü görecekmiyim pazartesi günü çünkü çok spor yapıyorum sürekli yürüyorum veririm herhalde

kızlar ya benim üzerime bol olduğu için kalçası güzel durmayan beğenipte giymediğim kotlarımın içine giremiyorum şuan bacaklarım çok ince olduğu halde bırakın kalçamdan yada göbeğimden kapanmamasını bacağımda kalıyor çıkmıyor çok utanıyorum kendimden hep o eski sevgilimin yüzünden gerizekalı şey psikolojimi bozdu aptal hayata küstürdü beni bir sürü ilaç içtim psikolojimi düzeltecem diye onlarda kilo yaptı bana şişirdi davul gibi (

hoşbulduk canım ailesel sorunların için üzüldüm hakkında hayırlısı olur inşallah

pantolonlarımın durumu seninkinden farklı değil canım maalesef 56 kilodan 78 kiloya balon gibi şiştim ben de kendimden nefret eder gibiyim şimdilerde ama yine de yiyorum işte beynen hazır olabilmek için topiğe takılıyorum şimdi zaten çok yakın zamanda başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…