cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın
günaydınnn kızlarrrrr
boşverin eşleri kızlar, onlar ne anlar bizim halimizden, eğer size destek olmuyolarsa, çaktırmadan yapın diyetlerinizi, alay edemezler hem böylece, burda yazın sıkıntınızı derdinizi, kadın kadının halinden anlar, onlar anca homini gırtlak yemesini bilirler, geçen sene eşim de benle beraber 10 kg. vermişti, bu sene fazlasıyla aldı ve de umurunda değil yani, bizler öyle miyiz, kendimize dikkat etmeliyiz, o yüzden tam gaz yola devam.Benim eşimde kızıyor ama napayım yapıyorum bende haftasonu ayran detoksunu yapacağım canım sen faydasını gördün mü?Haftasonu olursa daha iyi olur diye düşündüm evde olurum herşeyi tam yaparım diye düşündüm...
domates-salatalık-biber-maydanoz-tere-roka bunlarla zenginletebilirsin kahvaltını canım, ayrıca yeşillikte sınır yok, limon sık üstüne bolca ye.evet kızlar 2 yumurta haşladım çok az da peynırle kahvaltımı ettim.. ama kendımı halsız hissediyorum yanı kafam yerınde degıl gıbı tansıyonum mu düşüyor acaba... kahvaltı da ettım hala gecmedi....
boşverin eşleri kızlar, onlar ne anlar bizim halimizden, eğer size destek olmuyolarsa, çaktırmadan yapın diyetlerinizi, alay edemezler hem böylece, burda yazın sıkıntınızı derdinizi, kadın kadının halinden anlar, onlar anca homini gırtlak yemesini bilirler, geçen sene eşim de benle beraber 10 kg. vermişti, bu sene fazlasıyla aldı ve de umurunda değil yani, bizler öyle miyiz, kendimize dikkat etmeliyiz, o yüzden tam gaz yola devam.
Kimler ne spor yapıyor onu da yazalım bence, bir ara leslie yapıyordum, yine başlamak istiyorum, bir arkadaşın dediği gibi haftada en az 3 gün 30'ar dakika spor yapmalıyız.
domates-salatalık-biber-maydanoz-tere-roka bunlarla zenginletebilirsin kahvaltını canım, ayrıca yeşillikte sınır yok, limon sık üstüne bolca ye.
Yok canım söylendikleri kadar söylensinler valla hiçde umrumda değil.Spor bende yapıyordum leslie'yi ama geçen ayın birinde kürtaj olmuştum ben.Yaparken ilk 10 dakikadan sonra sol ayağımda uyuşma oldu öylece bıraktım.Ama yürüyüş yapıyorum..boşverin eşleri kızlar, onlar ne anlar bizim halimizden, eğer size destek olmuyolarsa, çaktırmadan yapın diyetlerinizi, alay edemezler hem böylece, burda yazın sıkıntınızı derdinizi, kadın kadının halinden anlar, onlar anca homini gırtlak yemesini bilirler, geçen sene eşim de benle beraber 10 kg. vermişti, bu sene fazlasıyla aldı ve de umurunda değil yani, bizler öyle miyiz, kendimize dikkat etmeliyiz, o yüzden tam gaz yola devam.
Kimler ne spor yapıyor onu da yazalım bence, bir ara leslie yapıyordum, yine başlamak istiyorum, bir arkadaşın dediği gibi haftada en az 3 gün 30'ar dakika spor yapmalıyız.
boşverin eşleri kızlar, onlar ne anlar bizim halimizden, eğer size destek olmuyolarsa, çaktırmadan yapın diyetlerinizi, alay edemezler hem böylece, burda yazın sıkıntınızı derdinizi, kadın kadının halinden anlar, onlar anca homini gırtlak yemesini bilirler, geçen sene eşim de benle beraber 10 kg. vermişti, bu sene fazlasıyla aldı ve de umurunda değil yani, bizler öyle miyiz, kendimize dikkat etmeliyiz, o yüzden tam gaz yola devam.
arkadaşlar ben bu topik sayesinde 12 kilo verdim hemde hayatta veremem derken bi ameliyat oldum. malesef narkoz benim iştahımı açıyo. doğumumdan da biliyorum o zamanda narkoz almıştım. o zaman da kilo aldım şimdi herkesin muhakkak bi hikayesi vardır hepimiz kilolu doğmadık. o yüzden biraz çaba ve birbirimizin desteğiyle verelim şu kiloları. gelen herkes 1 mesaj yazarsa topik yine canlanır ne dersiniz bol bol yorum yapalım. mesela ben başka bi topiğe daha kayıtlıyım. 'hadi herkes bu mesajı okuyonca 3 bardak su içsin. bizde onu alkışlayalım bu mesajı içenler beğensin' diyorum hepimiz su içiyoruz. burda da böyle bişey yapalım mı ne dersiniz. haddimi aşıp ukalalık yapmak istemem sizde bi öneri sunun ki birlikte bişeyler yapınca paylaşımlarımız ve desteğimiz artar diye düşünüyorum. neyse çok konuştum yorumlarınızı bekliyorum...
slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...
hepinize günaydın kızlarrrr....
dün net yoktu giremedim sonra telden okudum biraz
burdan ayrılmak iyi gelmiyor hemen hop kilolar
bu ara işler çok yoğun
çocuklar hasta uykusuz
rabbim başka sıkıntı vermesin
alıntılamak istediğim çok şey vardı ama vaktim yok ne yazııkki
şu ara zaman buldum hemen gireyim dedim
yeşil çayımı içtim
şimdide leblebi eşiliğinde suyumu içiyorum..
ve aldığım fazlalıkları atmaya çalışıyorum..
cumaya kdr ne giderse artık
slm kizlar topige bay kisi gelmis hepinniz hos geldiniz umarim istediginiz kiloyya ulasirsiniz
ben bu aralar fazla ugrayamiyorum ailesel sorunlarimdan dolayi bosanma karari aldim bakalim sonum nereye gidecek...
cnm çok üzldm özel değilse seni bu karara iten sebep ne
kızlar ya benim üzerime bol olduğu için kalçası güzel durmayan beğenipte giymediğim kotlarımın içine giremiyorum şuan bacaklarım çok ince olduğu halde bırakın kalçamdan yada göbeğimden kapanmamasını bacağımda kalıyor çıkmıyor çok utanıyorum kendimdenhep o eski sevgilimin yüzünden gerizekalı şey psikolojimi bozdu aptal hayata küstürdü beni bir sürü ilaç içtim psikolojimi düzeltecem diye onlarda kilo yaptı bana şişirdi davul gibi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?