70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün ki menümü yazamadım kızlar...Akşam misafirlerim gelince giremedim nete..
sabah kalkınca 2 bardak su..
sabah:
2 ceviz ve 2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilimekmek
ara öğün :
bir meyve
öğlede birşey yiyemedim son 15 dakikada yiyorum okuldan acil çağırınca kaldı...
ara öğün:
bir dilim peynir
bazlama 1/4ünü yedim..
akşam:
6-7 kaşık karnıbahar
5-6 kaşık pilav
ara öğün:
bir mandalina

Birde dün kaçamağım oldu misafirim olunca 1 tatlı yedim..(kadayıf dolması)

Oooo allah bagislasin seninkileride, benim de 3 oglum var buyuk 11 ortanci 8 bebiste 11 aylik, 3 cocugun icinde nasil kilo aliyorum anlamiyorum, bir lokma yesem yariyor, ama bu sefer kesin gayretliyim verecegim...
Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.

arkaşlar şu leslie videoları kimlerde var ya.ben hiç biyerde bulamıyorum. indiremiyorum da
Bana özel mesaj at mail adresini, göndermeye çalışayım canım.

Biz akşamları pilav, ekmek, makarna türü şeyler yemiyoruz canım, yiyeceksen de bulgur pilavı o da 2 kaşık sadece, dikkat edersen iyi olur. Bir de her öğüne muhakkak 2-3 yemek kaşığı yoğurt ekle, yağ yaktırıcı özelliği var.

Ohhh oh maşallah canım, darısı biz tembellerin başına.

Hoşgeldin aramıza, arkadaşların dediği gibi ödemdir o, menülerini paylaşırsan yanlışlarını söyleriz.

sabah:

1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
maydonoz
biber

öğle:
1.5 lahana sarması
yoğurt

aksam:
yoğurtlu semizotu
1 dilim etimek
salatalık turşusu (ev yapımı az tuzlu :) )

ara:
meyveli yeşil çay
1/2 aktivya
Güzel menü, afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, inşallah istediğin rakamı görürsün.

tıpkı kaplumbaga gıbı yavas yavas gıdıyroum bende ((
Kaplumbağa maplumbağa gitsin de, yavaş olsun, kalıcı olsun canım, önemli olan az da olsa her hafta verebilmek, geçen sene ben de o şekilde kilo verdim.

Düzensiz bir menü olmuş, bugün düzeltirsin umarım, aç iken 1 bardak light süt içmeyi dene, 1 elma - 3- 4 kuru kayısı, 5-6 badem, 10 kadar fındık bunlardan yiyebilirsin.

inşallah canım.

Kizlar fikir verin aksama ne pisirsem diye dusunuyorum, lahana sarms k istiuorum ama ben sararken dayanamam cok yerim, ne yapayimmm, dolmalik biberimde var acaba bibermi doldursam....
Lahana sarmasını ben bulgurla yapıyorum, kalorisi daha az.
kot eteğinle resimlerini bekliyoruz artıkın, bir ara herkes resmini koyardı burda, motive olurduk hem de, spor için de tebriklerrr.

+1 mandalina yedim kızlar amaaaaa + 14 dk daha yürüdüm bugün toplamda 240 kalori yaktım yürüyüşle

yok canım hep böyle beslenmiyorum. dün çarşıya çıktım yanıma elma almayı unutmuşum fastfood da yemek istemedim. hazır motive olmuşken bozmayayım dedim böyle oldu ama yinede akşam bozmadım kendimi.

gunaydın kızlar aksam dedıklerı yaptım hıc kacamak yok hamsı ve bol sallata arada bır mandalına

bugunde sabah guzel bır kahvaltı ustune pırınc lapası dusunuyorum dıger ıkı ogunde de ınsallah

bu arada benımde 3 kuzum var ıkı çiçek bır böcek :)))

güzelmiş canım bende yarın yiycem balık inşallah çok severim balığı maşallah allah bağışlasın çiçeklerin ve böceğini allah bi ömür mutlu etsin yüzlerini boncukların benim de 1 kızım var.

Son düzenleme:
bugun guzel basladık gune bakalım ınsallah guzel devam eder tşk.

oyyyy benım ıcın en zorlardan bırıde su ıcımek hıc ıcmesem susamıyorum hemen ıkı bardak ıceyım sımdı hatırlamısken

ben bi yarış düzenliyorum suyla ilgili geçmişte gördün mü bilmiyorum. hadi 3 bardak su içelim ve içen mesajı beğensin sonra onları alkışlayalım diyorum hepimiz su içip birbirimizi alkışlıyoruz öpücüklere boğuyoruz. hem motivasyonumuz artıyo hemde insan gururlanıyo artııııı su içmiş oluyoruz

cok sagol canım amın rabbım hepımızın kuzularını bızlere bagıslasın onların hep mutluluklarını saglıklarını gostersın ınsallah bızlere

yarısmayı gormedım canım ama sımdıden ıkı bardak suyumu ıctım ben

pc m cok yavas o yuzden cok gecmıs yapamıyorum o acılana kadar o kadar vakıt gıdıyorkı bıde bebegım de cok kucuk henuz o yuzden cok vakıt gecıemıyorum ama bu sabah 2 bardak ıctım bıle sımdı kızımı kladırıp kahvaltmımızı yapalım okula gondereyım onu sonrasında gelıcem yıne ınsallah
guzeel bır gun olması dıleklerımle .....

tamam canım afiyet olsun bizi ihmal etme ama gel

branş rehberlikmi canım?bende rehber öğretmenim ilköğretimde
bende rehberlikciyim 3 kişi olduk sanırım benımde kadrom ılköğretimde ancak 9 3 çalısıp orta kısmada bakıyorum ayrıca göz tarama olayını bıtırsek cok rahat edecegız sanırım ben her gun bır sınıf yapabılıyorm hafta da bir gün de ram da çalısıyorum dolayısıyla benimki daha sürer gibi geliyor

günaydın kızlar bu ara uğrayamadım evde wc tıkandı baya zor oldu açılması falan derin bi temizlik yaptım işyerimde sorunları vardı onlarla uğraştım ilaçlarım bitti düzeldim geldimmmm yarın tartılcam bakalım kaç kiloya çıktım:44::44::44::44::44::44: yarın bildirim yapıp tekrar diyete sağlıklı beslenmeye devamm

branş rehberlikmi canım?bende rehber öğretmenim ilköğretimde
negüzel branşdaşlarımızı bulduk
sen neredesin, nerelisin nerden mezunsun?

Herkese günaydınlarrr
günaydın canım

oyyyy benım ıcın en zorlardan bırıde su ıcımek hıc ıcmesem susamıyorum hemen ıkı bardak ıceyım sımdı hatırlamısken
sen dedin ve bende içtim 1 bardak
bence 3 su bardağı fazla ama
sen yazınca 1 su bardağı içsek olmazmııı
yani mesajı okuyunca hemen içelim

istanbuldaydın sanırım
hangi semttesin
çok sınıf arkadaşım var istanbulda görev yapan

günaydın kızlar
nasılsınız?
ben sabah kıyafetli tartıldım 66,9u gördüm yaaa
üzerimdekiler kalındı hadi 1 kilo olsun
su içmiyorum 1 kiloda ödem falan olsa 65
aman allahım
şuandan itibaren başladım tekrar
duyrulur....

canım menüm süpermiş. çok sevindim spora başlamana
saol nazcım

Herkese günaydınlarrr

Ohhh oh maşallah canım, darısı biz tembellerin başına.
günaydın cnmm
günaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
günaydınnnn

günaydın maş. allah bağışlasın bebişlerini

günaydn cnmmm takma kafana tekrar başlamışsın ne güzel geldiği gibi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…