- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.Oooo allah bagislasin seninkileride, benim de 3 oglum var buyuk 11 ortanci 8 bebiste 11 aylik, 3 cocugun icinde nasil kilo aliyorum anlamiyorum, bir lokma yesem yariyor, ama bu sefer kesin gayretliyim verecegim...
Bana özel mesaj at mail adresini, göndermeye çalışayım canım.arkaşlar şu leslie videoları kimlerde var ya.ben hiç biyerde bulamıyorum. indiremiyorum da
Biz akşamları pilav, ekmek, makarna türü şeyler yemiyoruz canım, yiyeceksen de bulgur pilavı o da 2 kaşık sadece, dikkat edersen iyi olur. Bir de her öğüne muhakkak 2-3 yemek kaşığı yoğurt ekle, yağ yaktırıcı özelliği var.Dün ki menümü yazamadım kızlar...Akşam misafirlerim gelince giremedim nete..
sabah kalkınca 2 bardak su..
sabah:
2 ceviz ve 2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilimekmek
ara öğün :
bir meyve
öğlede birşey yiyemedim son 15 dakikada yiyorum okuldan acil çağırınca kaldı...
ara öğün:
bir dilim peynir
bazlama 1/4ünü yedim..
akşam:
6-7 kaşık karnıbahar
5-6 kaşık pilav
ara öğün:
bir mandalina
Birde dün kaçamağım oldu misafirim olunca 1 tatlı yedim..(kadayıf dolması)
Ohhh oh maşallah canım, darısı biz tembellerin başına.iyi akşamlar kızlarrrrrmaş. topiğimize bir sürü sayfa ilerlemiş önce menümü yazıym sonrada geçmişe dalıym
sabah:1 yumurta,3 zeytn,1 salatalık,1 biber,2 dlm çavdr ekmek,1 yeşil çay
ara:1 yeşil çay ,3 tane diet büskivi
öğlen:8yk karnıbahar,4yk makarna,1 dilm ekmek,5 yk yoğurt
ara:1 armut,1 yeşil çay,3 diet büskvi,1 çay bardağı lohusa şerbeti
akşam,2 kepçe çorba,8yk karnıbahar,yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 türk kahvesi,1 yk kuru üzüm
2lt su
60dk sporrrrr:119:
bugün oğluşu kreşe gönderdm bende komşumla salona gittim
25dk yürüdüm diğer aletlerlede sırayla çalıştm
kendimi çok mutlu hissediorum vicdanı bi sorumluluğu yerine getirmiş gibi
cuma diyetisyende randevm varrrr bakalım ne kadar eksilmişim cuma günü bildirimim gecikebilir kızlar akşama doğru ancak eve geçiorumm
şimdiden söyliyim meraklanmyn
Hoşgeldin aramıza, arkadaşların dediği gibi ödemdir o, menülerini paylaşırsan yanlışlarını söyleriz.merhaba arkadaşlar bende bi kaç gündür sizi okuyorum motive olabilmek için 10 aylık bi bebeğim var pek veremedim kilo doğumdan sonra bugünden itibaren başlıyorum kilom 73 geçen hafta 70.7 idi ya nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım şişkinlikmi acaba
Güzel menü, afiyet olsun canım.sabah:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
maydonoz
biber
öğle:
1.5 lahana sarması
yoğurt
aksam:
yoğurtlu semizotu
1 dilim etimek
salatalık turşusu (ev yapımı az tuzlu :) )
ara:
meyveli yeşil çay
1/2 aktivya
Afiyet olsun canım, inşallah istediğin rakamı görürsün.ara:2mandalına
aksamada :hamsı ve salata var menude
sonra yıne andalina ile kapatırım inş bugun guzel gectı sukur sonuda guzel olur ıns. yarında piriç lapası dusunuyorum ıns. yapabılırım o zmn cumaya cok guzel bı sonucla karsınızdayım bayanlar.....
Kaplumbağa maplumbağa gitsin de, yavaş olsun, kalıcı olsun canım, önemli olan az da olsa her hafta verebilmek, geçen sene ben de o şekilde kilo verdim.tıpkı kaplumbaga gıbı yavas yavas gıdıyroum bende((
Düzensiz bir menü olmuş, bugün düzeltirsin umarım, aç iken 1 bardak light süt içmeyi dene, 1 elma - 3- 4 kuru kayısı, 5-6 badem, 10 kadar fındık bunlardan yiyebilirsin.ah canım bugün hiç menüm yok.
sabah:1 kase kornfleks
1 fincan yeşil çay
öğle: 1 fincan yeşil çay
1 fincan papatya çayı
akşam:
az önce yaptım
3 kaşık pilav
3 kaşık tavuk göğüs sote
1 bardak kola ( dayanamadım artık 10 gündür evde 1 bardak bugün içtim)
ama ben hala açıııııııııım
inşallah canım.kızlar maşalaah ne kadar çok kişi içmiş 3 bardak suyu hepinizi alkışlıyoruuum ve öpücükler sizeee benim bildiklerimi yazıyorum eksik olan varsa onlara da olsun bu mesaj
drydry
niğdelim
urke
umay0110
ftemiz
deberenza
nazuğur
blackandwhite
unuttuğum varsa lütfen affetsin neti bi açtım 24 beğeniyi görünce şoooook oldum işte böylehadi kızlar inşallah incecik olacağız
Lahana sarmasını ben bulgurla yapıyorum, kalorisi daha az.Kizlar fikir verin aksama ne pisirsem diye dusunuyorum, lahana sarms k istiuorum ama ben sararken dayanamam cok yerim, ne yapayimmm, dolmalik biberimde var acaba bibermi doldursam....
kot eteğinle resimlerini bekliyoruz artıkın, bir ara herkes resmini koyardı burda, motive olurduk hem de, spor için de tebriklerrr.yediklerimi yazıyorum kızlar :
sabah 2 si 1 arada kahve
12 de yarım simit kibrit kutusu peynir 2 cherry domates çeyrek salatalık bir bardak çay
21 dk yürüdüm 110 kalori yaktım sonra alışveriş merkezine gittim ve kendime kırmızı kot etek aldım cuma akşamı arkadasımın doğum günü partisi varda :)
muhtemelen hatta kesin alkol alacam o yüzden birşey yememe lazım bu aralar malum bira içmesemde votkada kilo yapıyor
alışveriş merkezinde hiç birşey yemedim sadece kahve içtim (kremalı)
eve geldim tavuk göğsü kızartıp yedim ve 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yedim başka birşey yemeği düşünmüyorum bugün
biraz önce 10 dk daha yürüdüm 50 kalori yaktım
+1 mandalina yedim kızlar amaaaaa + 14 dk daha yürüdüm bugün toplamda 240 kalori yaktım yürüyüşle
cnm cuma günleri bildirm günümüz .cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz
cnm geçmişdede baktm ama göremedm boyun ve kilon kaç?
inş. hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan burdan kopmayn yetr
hadi bakalım güzel sonuçlar alırsn inş....
baban çok genç yaşta vefat etmiş cnm üzldüm ama takdiri ilahi....
sende daha sık gel
cnmmm çok az yemişsn ondan doymamışsndır hep böylemi besleniyorsn:26:
ne güzel yapmışsn nazcım ama dikkatli ol hava çok soğuk hastaolma
aramıza hoşgeldn azmin daim olsn
günaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
gunaydın kızlar aksam dedıklerı yaptım hıc kacamak yok hamsı ve bol sallata arada bır mandalına
bugunde sabah guzel bır kahvaltı ustune pırınc lapası dusunuyorum dıger ıkı ogunde de ınsallah
bu arada benımde 3 kuzum var ıkı çiçek bır böcek :)))
bugun guzel basladık gune bakalım ınsallah guzel devam eder tşk.
oyyyy benım ıcın en zorlardan bırıde su ıcımekhıc ıcmesem susamıyorum hemen ıkı bardak ıceyım sımdı hatırlamısken
cok sagol canım amın rabbım hepımızın kuzularını bızlere bagıslasın onların hep mutluluklarını saglıklarını gostersın ınsallah bızlere
yarısmayı gormedım canım ama sımdıden ıkı bardak suyumu ıctım ben
pc m cok yavas o yuzden cok gecmıs yapamıyorum o acılana kadar o kadar vakıt gıdıyorkı bıde bebegım de cok kucuk henuz o yuzden cok vakıt gecıemıyorum ama bu sabah 2 bardak ıctım bıle sımdı kızımı kladırıp kahvaltmımızı yapalım okula gondereyım onu sonrasında gelıcem yıne ınsallah
guzeel bır gun olması dıleklerımle .....
bende rehberlikciyimbranş rehberlikmi canım?bende rehber öğretmenim ilköğretimde
negüzel branşdaşlarımızı buldukbranş rehberlikmi canım?bende rehber öğretmenim ilköğretimde
günaydın canımHerkese günaydınlarrr
sen dedin ve bende içtim 1 bardakbugun guzel basladık gune bakalım ınsallah guzel devam eder tşk.
oyyyy benım ıcın en zorlardan bırıde su ıcımekhıc ıcmesem susamıyorum hemen ıkı bardak ıceyım sımdı hatırlamısken
bence 3 su bardağı fazla amaben bi yarış düzenliyorum suyla ilgili geçmişte gördün mü bilmiyorum. hadi 3 bardak su içelim ve içen mesajı beğensin sonra onları alkışlayalım diyorum hepimiz su içip birbirimizi alkışlıyoruz öpücüklere boğuyoruz. hem motivasyonumuz artıyo hemde insan gururlanıyo artııııı su içmiş oluyoruz
istanbuldaydın sanırımbende rehberlikciyim3 kişi olduk sanırım benımde kadrom ılköğretimde ancak 9 3 çalısıp orta kısmada bakıyorum ayrıca göz tarama olayını bıtırsek cok rahat edecegız sanırım ben her gun bır sınıf yapabılıyorm hafta da bir gün de ram da çalısıyorum dolayısıyla benimki daha sürer gibi geliyor
saol nazcımcanım menüm süpermiş. çok sevindim spora başlamana
Selam kizlaaarrr, bugun gun boyunca yaptiklarim soyle,
Sabah kalkinca fizik terapisine gittim,
Geldim yogurt kurumu yedim,
Hemen disciye gittim,
Geldim corn flakes yedim,
Oglumu okuldan almaya gittim,
Geldim bebisimle ugrastim,
Yogurt kurumu yedim,
Lahanalarimi hasladim ve sarma yaptim,
Sararkende biraz yedim
Iste boyleee, simdi duzgun bir menu yazayim,
Sabah
Yogurt kuru
Corn flakes
Yogurt kuru
3tane ortaboy lahana sarmasi
Gun boyu 3lt su, fazlasida var
110 dk tempolu yuruyus,
5 dk bisiklet.
Ve bazi strech hareketleri.....
Herkese günaydınlarrr
günaydın cnmmOhhh oh maşallah canım, darısı biz tembellerin başına.
günaydınnnngünaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
günaydın maş. allah bağışlasın bebişlerinibugun guzel basladık gune bakalım ınsallah guzel devam eder tşk.
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben sabah kıyafetli tartıldım 66,9u gördüm yaaa
üzerimdekiler kalındı hadi 1 kilo olsun
su içmiyorum 1 kiloda ödem falan olsa 65
aman allahım
şuandan itibaren başladım tekrar
duyrulur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?