70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarrr
günaydın canım
günaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
gny canım birazdan içicem
gny canım afiyet olsun
hamsi benim favori balığımdır özledim epeydir yemiyorum
bu hf sonu yiyeyim inşallah
benimde 2 böcek 1 çiçeğim var
gny canım
gny minecim uzak kalınca ve bildirim yapmayınca sonuç böyle oluyor
artık bizimlesin..

kızlar var mı benimle beraber su içen 3 bardakla açılışı yapıyorum. 3 bardak su içen mesajı beğensin bizde öpücük ve alkışlarla süsleyelim topiği ne dersiniz

sanada günaydın canım ayyy bende hamsiye bayılırım yaaa. bende haftasonu yapmayı düşünüyorum ama ben onu mısırununda az yağda kızarmış seviyorum. sıfr diyet için yapmıyordum ama yapıcam dayanamıyorum artık.maşllh canım. üç çocuğa nasıl yetişiyorsun.

günaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?

günaydın canım valla ben hazırım su içmeye

Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.

Bana özel mesaj at mail adresini, göndermeye çalışayım canım.

canım ben yeni üye olduğum için özel msj daha gönderemiyorm.göndere bildiğim zaman atarım canım çok sağol

günaydın şekerlerrrrr

sanada günaydın tatlım

günaydın canım. tekrardan diyete başlamam:)

eslem_merve 3 bardak suyu içen ilk kişi hadi kızlar kocaman bi alkış koparalım onun için ve bol öpücük koyalım yanına

eslem_merve 3 bardak suyu içen ilk kişi hadi kızlar kocaman bi alkış koparalım onun için ve bol öpücük koyalım yanına

eveeeet arkadaşlar blackandwhite da suyunu içti ve 2. sıraya yerleşti hadi ona da bol öpücük ve alkışlar gelsiiiiin bravoooooo

arnavutköydeyım canım sen neredeydın ayrıca sen benden tecrubelisin sanırım kacıncı yılın

ben mersindeyim canım
6. yılım bitecek şubatta
ama tecrübenin yılla çok alakası yok bizim meslekte
yani oturursan bütün gün tecrübe olmaz
istersen 15 yıllık ol
birbirimize yardımcı olacaz inş. kızlar sıkılmazsa

Günaydın kızlaaaarrrr!!!
2 gün ayran detoksumu yaptım ve sabah tartıya çıktım sonuc hüsran eksilme olmadığı gibi 400 gr artış var moralim cok bozuk

Günaydın kızlaaaarrrr!!!
2 gün ayran detoksumu yaptım ve sabah tartıya çıktım sonuc hüsran eksilme olmadığı gibi 400 gr artış var moralim cok bozuk

bazı kişilerde senin gibi artış olmuş canını sıkma demekki senin bünyeye uygun değilmiş
ben iki kez yaptım ikisindede 2 kg ye yakın gitti

canım benım cocuklarım masallah yormyorlar benı cok sadece kızımın okulunu degıstırdım o bıraz zorluyor bızı ılcedeyız bız duzce merkeze aldık en gozde okulundan bırısı duzcenın sadece o bebek uslu masallah oglumda zaten bılmıs bırısı bana yardımcı oluyor oda bakalım okula baslayınca sanırım orlancam bıraz yani cok bı engellerı olmuyor bana cok cocuk bakabıldıkten sonra ıyıdır bence dıye dusunuyorum onlara gelecek verebıldıkten sonra bide

bu arada 3bardak suyumu bende ıctım

bazı kişilerde senin gibi artış olmuş canını sıkma demekki senin bünyeye uygun değilmiş
ben iki kez yaptım ikisindede 2 kg ye yakın gitti

ah keşke bende de öyle olsaydı zaten havalar soğudu eve tıkılıp kaldım yürüyüş te yapamıyorum havuz üyeliğim bitti mecbur yine spor salonlarına tıkılacağım

bugun pırınç lapası yapıcaktım kızlar ama karsı komsum ogleden sonra caya davet etti malesef yapamıycam smdı oyle desem bır ton aaaa ama senın bebegın cok kucuk emzırıyosun falan fılan mıllete de yayar sımdı bıraz o konularda tuhaf ((

kızımı okula yolladım bugun deneme sınavı var yukarda da dedgım gıbı ılcede bıraz gerı kaldı yanı okuluda sınıfıda cok guzel ılk ogretmenı cok gerı olduugnu soyledı gecen hafta ılk defa baya yol aldı benı sasırttı basaracak bıraz daha destekle yakalıycak ınsallah dedı o kadar mutlu oldu kı cok uzuluyordum butun zamanımı ona ayırmaya calısıyorum o evdeykne ve bugun deneme sınavımız var cok calıstık dua edın teyzelerı ınsallah guzel bır sonuc alır ogretmenımızı sasrıtrız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…