günaydın canımHerkese günaydınlarrr
gny canım birazdan içicemgünaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
gny canım afiyet olsungunaydın kızlar aksam dedıklerı yaptım hıc kacamak yok hamsı ve bol sallata arada bır mandalına
bugunde sabah guzel bır kahvaltı ustune pırınc lapası dusunuyorum dıger ıkı ogunde de ınsallah
bu arada benımde 3 kuzum var ıkı çiçek bır böcek :)))
gny canımgünaydın kızlar bu ara uğrayamadım evde wc tıkandı baya zor oldu açılması falanderin bi temizlik yaptım işyerimde sorunları vardı onlarla uğraştım ilaçlarım bitti düzeldim geldimmmm yarın tartılcam bakalım kaç kiloya çıktım:44::44::44::44::44::44: yarın bildirim yapıp tekrar diyete sağlıklı beslenmeye devamm
gny minecim uzak kalınca ve bildirim yapmayınca sonuç böyle oluyorgünaydın kızlar
nasılsınız?
ben sabah kıyafetli tartıldım 66,9u gördüm yaaa
üzerimdekiler kalındı hadi 1 kilo olsun
su içmiyorum 1 kiloda ödem falan olsa 65
aman allahım
şuandan itibaren başladım tekrar
duyrulur....
gunaydın kızlar aksam dedıklerı yaptım hıc kacamak yok hamsı ve bol sallata arada bır mandalına
bugunde sabah guzel bır kahvaltı ustune pırınc lapası dusunuyorum dıger ıkı ogunde de ınsallah
bu arada benımde 3 kuzum var ıkı çiçek bır böcek :)))
günaydın kızlar bugün nasılız bakeem su içmeye hazır mıyız?
Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.
Bana özel mesaj at mail adresini, göndermeye çalışayım canım.
günaydın şekerlerrrrr
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben sabah kıyafetli tartıldım 66,9u gördüm yaaa
üzerimdekiler kalındı hadi 1 kilo olsun
su içmiyorum 1 kiloda ödem falan olsa 65
aman allahım
şuandan itibaren başladım tekrar
duyrulur....
arnavutköydeyım canım sen neredeydın
istanbuldaydın sanırım
hangi semttesin
çok sınıf arkadaşım var istanbulda görev yapan
eslem_merve 3 bardak suyu içen ilk kişi hadi kızlar kocaman bi alkış koparalım onun için ve bol öpücük koyalım yanına
arnavutköydeyım canım sen neredeydınayrıca sen benden tecrubelisin sanırım kacıncı yılın
bende içtim suyumu
diğer içen arkadaşlarada alkışlar benden
Günaydın kızlaaaarrrr!!!
2 gün ayran detoksumu yaptım ve sabah tartıya çıktım sonuc hüsran eksilme olmadığı gibi 400 gr artış var moralim cok bozuk
bazı kişilerde senin gibi artış olmuş canını sıkma demekki senin bünyeye uygun değilmiş
ben iki kez yaptım ikisindede 2 kg ye yakın gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?