canım benım cocuklarım masallah yormyorlar benı cok sadece kızımın okulunu degıstırdım o bıraz zorluyor bızı ılcedeyız bız duzce merkeze aldık en gozde okulundan bırısı duzcenın sadece o bebek uslu masallah oglumda zaten bılmıs bırısı bana yardımcı oluyor oda bakalım okula baslayınca sanırım orlancam bıraz yani cok bı engellerı olmuyor bana cok cocuk bakabıldıkten sonra ıyıdır bence dıye dusunuyorum onlara gelecek verebıldıkten sonra bide
bu arada 3bardak suyumu bende ıctım
canım benım cocuklarım masallah yormyorlar benı cok sadece kızımın okulunu degıstırdım o bıraz zorluyor bızı ılcedeyız bız duzce merkeze aldık en gozde okulundan bırısı duzcenın sadece o bebek uslu masallah oglumda zaten bılmıs bırısı bana yardımcı oluyor oda bakalım okula baslayınca sanırım orlancam bıraz yani cok bı engellerı olmuyor bana cok cocuk bakabıldıkten sonra ıyıdır bence dıye dusunuyorum onlara gelecek verebıldıkten sonra bide
bugun pırınç lapası yapıcaktım kızlar ama karsı komsum ogleden sonra caya davet etti malesef yapamıycam smdı oyle desem bır ton aaaa ama senın bebegın cok kucuk emzırıyosun falan fılan mıllete de yayar sımdı bıraz o konularda tuhaf((
kızımı okula yolladım bugun deneme sınavı var yukarda da dedgım gıbı ılcede bıraz gerı kaldı yanı okuluda sınıfıda cok guzel ılk ogretmenı cok gerı olduugnu soyledı gecen hafta ılk defa baya yol aldı benı sasırttı basaracak bıraz daha destekle yakalıycak ınsallah dedı o kadar mutlu oldu kı cok uzuluyordum butun zamanımı ona ayırmaya calısıyorum o evdeykne ve bugun deneme sınavımız var cok calıstık dua edın teyzelerı ınsallah guzel bır sonuc alır ogretmenımızı sasrıtrız
ya bende devamlı üreteyim birşeyler yapayım diyorum ama 1750 öğrenci var hangi birine ne yapılacak bilmiyorum
ben mersindeyim canım
6. yılım bitecek şubatta
ama tecrübenin yılla çok alakası yok bizim meslekte
yani oturursan bütün gün tecrübe olmaz
istersen 15 yıllık ol
birbirimize yardımcı olacaz inş. kızlar sıkılmazsa
ara: 1fıncan turk kahvesı
1hurma
1madalına
komsuya gecıcemız ıcın bıraz oglen yemegını sallıcam malesef bugun sabah galeta unlu poça yapmıstım gecerken ondan goturmeyuı dusunuyorum artık bıraz dıkkat ederek atıstırcam orda aksama da nesfıt dusunuyorum yarına guzel bı sonuc olamsı gerek cunku
canım cok sagool ıns. guzel bı sonuc alır ondan cok ben heyecanlıyım yaoda ısmetpasada 3.sınıfta
kalıcı konutlarda annemler var yarın bende orda olucam ınsallah haftasonuna orda kalıcaz kalıcıda beden egıt.oğretmenı arkadasımın esı var fatıh beyveeee bende oğremen lısesınde okudum ama ben 98 mezunuyum sanırım bıraz daha konusursak tanıs cıkıcaz :) esımde ogretmen lısesı mezunu o kaynaslılı oldugu ıcın bızde buradayız ıste bir de ev aldık burdakı kalıcı konutlardan en kısa zamanda kurtulmak ıstıyorum burdan ama cocuklar okula basladıklarında orda olmalarını ıstıyorum cunku ((
a aaaaa ınanmıyorummmm ama ama ben senın kucuklugunu bılıyorum amaaaa :))) tanımazmıyım ya korkulu ruyamızdı o bızımmmm ayyy ya gecen sene ımamhatıp lısesınde gorusmustuk en son :) özgün dersen oda emınım benı hatırlar :))) az mı kose bucak saklandık ondan :)))
tanıdı canım tanımaz mı ondaki hafıza bende olsa kppsyi kazanırdım. babanın kardeşlerin işini eşini hemen hepsini söyledi telden:) ben büyük kızıyım o zamanlar çok zayıf olup şimdi şişko olan:)
ayyy yaaa walla hep ona hayran olurduk ve hayret ederdık gercekten cok zekı bır ınsan hafızası cok guclu cok gulduk onunla hepımızıde cok ıyı tanır gercekten :))
ya sanırım senı annenle bırlıkte hasım hocayla bır gun dısarda gormus ve okula gelıp hsım hocayla esını kızını orudk dıye baya bı konusmustuk :))) heyy gıdı gunler heyyyy :) cok guzel bı okuldaokuduk ya arkadaslarımız oğretmnelerımız hepsı cok ıyı cok saygın ınsanlardı
kızlar iletilerinizi okuyup güldüm inanın, tanıdık çıktınız sonundane kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?