70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bravo nazuğur sanada kocaman alkış ve öpücükler

canım biz düzce kalıcı konutlardayız. eşimde kalıcı konutlarda öğretmen. ben merkezde ismetpaşada okumuştum. ortaokuluda mustafa kemalde okudum.liseyide öğretmen lisesinde okudum.bende üç bardak suyumu içtim.

canım biz düzce kalıcı konutlardayız. eşimde kalıcı konutlarda öğretmen. ben merkezde ismetpaşada okumuştum. ortaokuluda mustafa kemalde okudum.liseyide öğretmen lisesinde okudum.bende üç bardak suyumu içtim.

inşllh canım kızın güzel bir sonuç alır.

ya bende devamlı üreteyim birşeyler yapayım diyorum ama 1750 öğrenci var hangi birine ne yapılacak bilmiyorum ama olsun memnumum halımden

selam kısçeler
nabıyonuz be yaa ben bu aralar iyiden iyiye cozuttumtartıya çıkmaya korkar oldum:18:yine fotolu menülere dönmem gerek sanırım

canım cok sagool ıns. guzel bı sonuc alır ondan cok ben heyecanlıyım ya oda ısmetpasada 3.sınıfta
kalıcı konutlarda annemler var yarın bende orda olucam ınsallah haftasonuna orda kalıcaz kalıcıda beden egıt.oğretmenı arkadasımın esı var fatıh bey veeee bende oğremen lısesınde okudum ama ben 98 mezunuyum sanırım bıraz daha konusursak tanıs cıkıcaz :) esımde ogretmen lısesı mezunu o kaynaslılı oldugu ıcın bızde buradayız ıste bir de ev aldık burdakı kalıcı konutlardan en kısa zamanda kurtulmak ıstıyorum burdan ama cocuklar okula basladıklarında orda olmalarını ıstıyorum cunku ((

ara: 1fıncan turk kahvesı
1hurma
1madalına

komsuya gecıcemız ıcın bıraz oglen yemegını sallıcam malesef bugun sabah galeta unlu poça yapmıstım gecerken ondan goturmeyuı dusunuyorum artık bıraz dıkkat ederek atıstırcam orda aksama da nesfıt dusunuyorum yarına guzel bı sonuc olamsı gerek cunku

o zaman babamı söylesen tanırsın kesin ingilizce öğretmeni ve müdür yardımcı haşim hocanın kızıyım ben:)

a aaaaa ınanmıyorummmm ama ama ben senın kucuklugunu bılıyorum amaaaa :))) tanımazmıyım ya korkulu ruyamızdı o bızımmmm ayyy ya gecen sene ımamhatıp lısesınde gorusmustuk en son :) özgün dersen oda emınım benı hatırlar :))) az mı kose bucak saklandık ondan :)))

tanıdı canım tanımaz mı ondaki hafıza bende olsa kppsyi kazanırdım. babanın kardeşlerin işini eşini hemen hepsini söyledi telden:) ben büyük kızıyım o zamanlar çok zayıf olup şimdi şişko olan:)

ayyy yaaa walla hep ona hayran olurduk ve hayret ederdık gercekten cok zekı bır ınsan hafızası cok guclu cok gulduk onunla hepımızıde cok ıyı tanır gercekten :))

ya sanırım senı annenle bırlıkte hasım hocayla bır gun dısarda gormus ve okula gelıp hsım hocayla esını kızını orudk dıye baya bı konusmustuk :))) heyy gıdı gunler heyyyy :) cok guzel bı okuldaokuduk ya arkadaslarımız oğretmnelerımız hepsı cok ıyı cok saygın ınsanlardı

kızlar iletilerinizi okuyup güldüm inanın, tanıdık çıktınız sonunda ne kadar güzel

evet canım çok güzel bir lisede okuduk öğretmenler olsun öğrenciler olsun herkes birbiriyle arkadaş gibiydi. sanki büyük bir aile gibiydik. öğrenci sayısı az olduğu içindi galiba
allahtan bugün hava güzel düzcede yürüyüşümüde yapabilcem. kalıcı konutlar yürüyüş yapma acısından çok iyi ya.heryerde spor aletleride var iyi oluyor benim için.

ayyy sızın orası gercekten cok musaıt bızım burasıda guzel ve musaıt ama bebegı bırakıp cıkamıyorum ben bı spor salonu acılcakmıs bakalım kaynaslı merkeze onu beklıuoyrum bır aydır acılsada aksamları esım cocuklarla evde ıken ben bıraz spor yapıp gelıcem ama ses yok henuz (

evet canım tanıs cıktık ,gecen senede karsı komsumla bulusmustuk kk da :) oda cok komıktı resımlerden cocukları taıyıp sormustuk bırbırımıze

bu arada bol dereotlusarımsaklı yogurt yedık oglusum la beraber

huuuuuuuuu komşularrrrrrr.ay nedir buranın haliiiii beeeeaaaaa.....valla böle olmaz heeeee:))
niyse hatunlar...ben bugun ne göturdum mideye bı yazıvereyım.ay kızlar szde de oluyor mu ya sabah kalkıyorum az yıcem dıye dolabı acıyorum hıc dıyetlık bişey yok yanı vardırda benım mideye yok anacım ya.....
niysee sabah ben koca bır bardak süt (içinde nesguik tozu var yoksa içemem)
küçük bir dilim ıspanaklı börek
minnacık peynir(valla minnacık)
yarım domates
1 biber
anammm yazınca dünyayı yemiş gibi hissettim kendimi... demek bu yüzden yediklerinizi yazın diyorlar....bu arada ben hala acıkmadım geç kahvaltı etmiştim...acıkırsam dolapda brokoli var onu haşlıcam üstune de yogurt yeter heralde....akşam da 1 tabak çorba yogurtla yerım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…