70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) ya haslıyoruz ya suyunu suzduruyoruz yogurtluyoruz bı bakıyorum suyu cıkmıs yıne onu dıyorum :) ya da vakıt olmadıgından acele edıyorudm ben tam suzulmeden

selamlar kızlar ya maşallah sayfa baya ilerlemiş hoşbulduk teşekkür ederim çok sıcak bi topikmiş burası hemen 3 bardak suyumu içtim bende sabah 3 kuru kayısı 2 bardak su içtim 6 da gidiyorum okula öğretmenim bebekte küçük 10 gibi geliyorum
kahvaltı; yarım açma
5 zeytin
yarım yumurta

ara ; badem, su
öğlen; 4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık bezelye patates yemeği
1 adet salatalık turşusu

bi de 2 fincan demleme yeşil çay içtim kayısı ve yeşil çay müthiş ikili bağırsakları coşturuyo diyebilirim

yenı burun hayrlı olsun canım gecmıs olsun bırde
cok guzel soylemıssın
sende hosgeldın canım
Günaydın kızlarrr
gunydıııınn
hosgeldın aramıza canım
bızlerde menu paylasacagız canım burada
bazen ornek alınabılecek lıstelerde oluyor
geldıııımmmmmm
ahh ne guzel sanslısın esın tarafından
benımkısı hep yemek versek hep yer

ahh benımkısı karıssa cok uzulurdum gercekten
bızım de oyle bır cıft var arkadasımız oda sen gıbı
esı yeme dedıkce cok yıyo

merhaba arkadaşlaaar benide aranıza alın lüfteeeen =) 74 kiloyum.1 bebişim war 16 aylık.inşallah sizlerden sonra 60-69 kilo arasındakilere katılıcam allahım nasip ederse =) tabi sizin kadar hızlı kilo veremem hashimato hastasıyım ben.neyse yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak ince bellide) çay
çeyrek tost
yarım cherry domates

ara:1 greyfurt

öğle:1 kase mrcimek çorbası
5 kaşık makarna
1 kase yogurt
1 portakal

bu arada 1 l. su içtim 3 fincan form çayı içtim. we 300 ip atladım akşamda 300 atlamayı planlıyorum bakalım..aranıza hoşgeldiiiiim =)

ben hala diyete başlamamış biri olarak menümü yazamıyorum ama bu öğlen
1 kase yayla çorbası
6 kaşık türlü
4 kaşık da pilav yedim

menum

sabah 1 dılım cavdar ekmegı
azcık peynır
1 salata
4.5 zeytın
cay

oglen

1 kaseden az corba
yarım dılım cavdar ekmegı
1 kasık bezelye
yogurt

ara

3 form bıskuvı

aksam

tonbalıklı salata
yarım dılım ekmek
1 ayran

ara

1 mandalına

spor
1 saat

su
2 bucuk ltre

hedefım yılbasına kadar 63 olmak
suan 68 ım heralde
olacagım ıns hergun spora gıdıyorum

kızlar tecrübeli olanlar bi cevap versin bana.ben artık hamileleik istiyorum eşim bilmesede bunu:) şimdi spor yapmadan hem hamile kalabılıp hem de zayıflamay devam edebılır mıyım? yoksa 1 ay daha bekleyıp öle mi çaışmalara başlasak

merhaba canım hamile kalana kadar sağlıklı bi diyet yapabilirsin zaten ilk 3 ay senden beslenmiyorlar sonra sporunu ağır olmamak kaydıyla yapabilirsin hamile kalınca dikkat edersin yediğine içtiğine bi de hemen istediğin an hamile kalamayabilirsin 5-6 ay bekletebilir normal o yüzden düzenine devam et kilo verirsen daha kolay bi hamilelik geçirirsin son aylar ağırlaşıyon zaten sen sadece gereksiz ilaç kullanma yeter kolay gelsin

hafta geldi, yarın sabah tartılıyoruz

hadi bakalım bugün çoook dikkat :)))
evettt hanmlarrrr yarın tartı günü
kızlar dünya küçük kk çok küçük
aramıza hoşgeldn
hedefım yılbasına kadar 63 olmak
suan 68 ım heralde
olacagım ıns hergun spora gıdıyorum

inş. hasretçim neden daha sık uğramıyorsun

Aynı durumdayız :)) ben de bebek ve zayıflamak istiyorum nasıl olacak?

carsamba gunu dıyetısyene gıtcez kızlar sevdıcekle yoksa sevdıcek zayıflayamayacak
ben gıtmesem o da gıtmez sevdıcegın kılosu cok fazla korkuyorum hasta olmasından

ne bıleyım canım cok uzaklasmıstım bır ara herseyden
hastalıklar yıktı benı kendımı toparlamaya calısıyorum
ama artık hep buradayım ıns

carsamba gunu dıyetısyene gıtcez kızlar sevdıcekle yoksa sevdıcek zayıflayamayacak
ben gıtmesem o da gıtmez sevdıcegın kılosu cok fazla korkuyorum hasta olmasından

diyetisyene gitmene çok sevndm cnm
bnm tekrar toparlanmam o sayede oldu... yoksa hala sürünüyodum o diyetimi yapsam bu diyetimi yapsam die
inş. bu sayede hedef kilona tez zamanda sağlıklıca ulaşırsn

iyi akşamlar hatunlarrrr nerdesnizz bakem
bugünki menümü yazıyım
sabah:2yk tulum peynir,3 zeytin,2dilm çavdr ekmek,1 salatalık,1 yeşil biber,1 bardak çay,
ara:1 yeşil çay,1 yeşil elma
öğlen :7 yk karnıbahar, akşamdan bi tencere makarnam vardı eşim hepsini hüplettiği inçn ekmaği 2 dilm yedim yoğurt
ara:1 madlin,1 yeşil çay
akşam:2 kepçe çorba,7 yk kereviz salatası,maydonozlu soğan salatası,1 dlm çavdr ekmeği
ara:1 türk kahveesi,1 yk kuru üzüm

2lt su
80dk sporrr:119:

kızlar az önce internet eliptik kondisyon bisikleti aldım. havalar soğuda yürüyüş yapamıcam diye aldım. spor slnu benim için çok zor. ders çalıştığım için günde 1 ssat yapsam yeter bana.

canım menüm süper. ben bugün spor yapamadım ne güzel sen süper yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…