ya bu brokolı yogurtlu cok sevıyoruz bız ama suyu cıkıyor ya o hıcte hos olmuyor sızler nasıl yapıyorsunuz bunu
yenı burun hayrlı olsun canım gecmıs olsun bırdekızlar merhaba;
nihayet burun ameliyatım hayırlısı ile bitti....ağrılarımda geçti..tamponlarıda aldırdım.şimdi ödemlerin geçmesi kaldı geriye....ve ozaman bittiğinde çok çok güzel bir burnum olmuş olacak.şimdi şiş hali bile güzel...tek korkum ameliyattı ama bu korkuyuda atlattım hayırlısı ile....şimdi 2. kez doğurayım sırada göğüslerim var...doğum sırasında epey bir sarkmıştı...neyse sizler nasılsınız....sayfalar pek ilerlememiş okudum ama tek tek alıntı yapamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....bu arada bu operasyon haftasında ( +1 ) kılo alarak yarın yenıden toparlanmaya baslıyacağım.aslında çok fazla yemek yıyemedım agrıdan dolayı ama serumlardan.fazla su içememekten ve tuvalete çıkamamaktan +1 kılo almış bulunmaktayım.acayıp dıyet modu var.bu operasyon dan sonra kendıme olan guvenım dahada bır geldı ....hele bırde hedef kıloma ulastıgımda benım kocaa olacak...sımdı ıse hedefe ulaşma zamanı yaza bomba gıbı olacagım......
kendınıze ıyı bakın yarın menu paylasımı ıcın gerı gelecegım kendınıze çok çok ıyı bakın.................
cok guzel soylemıssınben de çok aktif bi üye değilim öncelikle hoş geldin diyeyim, :) kırılma hemen yazılanları okursan kötü niyetli insanların burada yer almadığını ve herkesin bi koşuşturmaca içerisinde olduğunu forumda çok fazla vakit geçiremediklerini hemen yazıp çıkmak zorunda olduklarını görürsün. :)
gunydıııınnGünaydın kızlarrr
hosgeldın aramıza canımgunaydın hanımlar..
ben de kılo vermeye calısan ama bır turlu beceremeyen 74 kıloda cakılı kalan bır hatunum. gobek aldı basını gıdıyor. ustelık tam 6 aydır dıyabet hastasıyım ınsulın kullanıyorum. doktor dıyet evrmıstı seker hastaları zayıflar demıstı ama bı gram gıtmedı vallahı. pılatese basladım son ıkı haftadır ınceldıgımı hıssedıyorum ama kılo kaybı yok. eskısı gıbı cok yemıyorum tatlıyı kestım hareket de edıyorum ama veremıyorum. ne yapacagımı sasırdım:S:S:S ustelık hamıle kalmak ıstıyorum ama kılo vermeden olmaz
bızlerde menu paylasacagız canım buradabel fıtıgı cok zor ya...bu arada ben hala nasıl kılo verecegıme karar veremedım ya....sabah kahvaltım şöyle olacak ama 1 yumurta bıraz peynır belkı süt ...ılk hafta proteın agırlıklı beslenmeye çalısacagım...
geldıııımmmmmmneskuik, melojjj, zerra, dilek, suzi,ftemiz,
aklıma gelenler bunlar dönün artık lütfeeeeeeeen
hasret arada giriyor
black hiç gelemez artık
balkaymak ceee deyip gidiyor
betül aynı şekilde
üfffffff
kızlar zayıflamamız lazım
ahh ne guzel sanslısın esın tarafındancanım o leslie nasıl birşey. ben düzenli olarak hergün yürüyorum. ama dün aşırı yağmur vardı. ben düzcede yaşıyorum ve burda kışık yürüyüş yapmak imkansız. yağmursuz karsız günler geçmez burda artık yağmasa bile çok soğuk olur. dün kış tam olarak kendisini gösterdi artık. benim eşim beden eğitimi öğretmeni olduğu için yemesine çok dikkat eder. ama şu aç kalarak zayıflamaya karşı. kendisi 1.80 74 kilo ben onun yanında çok iri kalıyorum yaaa.benle yürüyüşede çıkar evde sporda yapar ama çok ağır hareketler yaptırıyor o yüzden onla yapmıyorum evde spor.
yemek yememe çok karışıyor. onu yeme bunu yeme. davetli olarak bir yere yemeğe gittiğimiz zaman yemek yerken gözlerini dikiyor. ozaman da inadına yiyorum .iyiliğim için yapıyor ama biri yemeğime karışınca sinir oluyorum.
merhaba canım hamile kalana kadar sağlıklı bi diyet yapabilirsin zaten ilk 3 ay senden beslenmiyorlar sonra sporunu ağır olmamak kaydıyla yapabilirsin hamile kalınca dikkat edersin yediğine içtiğine bi de hemen istediğin an hamile kalamayabilirsin 5-6 ay bekletebilir normal o yüzden düzenine devam et kilo verirsen daha kolay bi hamilelik geçirirsin son aylar ağırlaşıyon zaten sen sadece gereksiz ilaç kullanma yeter kolay gelsinkızlar tecrübeli olanlar bi cevap versin bana.ben artık hamileleik istiyorum eşim bilmesede bunu:) şimdi spor yapmadan hem hamile kalabılıp hem de zayıflamay devam edebılır mıyım? yoksa 1 ay daha bekleyıp öle mi çaışmalara başlasak
evettt hanmlarrrr yarın tartı günühafta geldi, yarın sabah tartılıyoruz
hadi bakalım bugün çoook dikkat :)))
kızlar dünya küçük kka aaaaa ınanmıyorummmm ama ama ben senın kucuklugunu bılıyorum amaaaa :))) tanımazmıyım ya korkulu ruyamızdı o bızımmmm ayyy ya gecen sene ımamhatıp lısesınde gorusmustuk en son :) özgün dersen oda emınım benı hatırlar :))) az mı kose bucak saklandık ondan :)))
aramıza hoşgeldnmerhaba arkadaşlaaar benide aranıza alın lüfteeeen =) 74 kiloyum.1 bebişim war 16 aylık.inşallah sizlerden sonra 60-69 kilo arasındakilere katılıcam allahım nasip ederse =) tabi sizin kadar hızlı kilo veremem hashimato hastasıyım ben.neyse yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak ince bellide) çay
çeyrek tost
yarım cherry domates
ara:1 greyfurt
öğle:1 kase mrcimek çorbası
5 kaşık makarna
1 kase yogurt
1 portakal
bu arada 1 l. su içtim 3 fincan form çayı içtim. we 300 ip atladım akşamda 300 atlamayı planlıyorum bakalım..aranıza hoşgeldiiiiim =)
hedefım yılbasına kadar 63 olmak
suan 68 ım heralde
olacagım ıns hergun spora gıdıyorum
evettt hanmlarrrr yarın tartı günü
inş. hasretçim neden daha sık uğramıyorsun
kızlar tecrübeli olanlar bi cevap versin bana.ben artık hamileleik istiyorum eşim bilmesede bunu:) şimdi spor yapmadan hem hamile kalabılıp hem de zayıflamay devam edebılır mıyım? yoksa 1 ay daha bekleyıp öle mi çaışmalara başlasak
ne bıleyım canım cok uzaklasmıstım bır ara herseyden
hastalıklar yıktı benı kendımı toparlamaya calısıyorum
ama artık hep buradayım ıns
carsamba gunu dıyetısyene gıtcez kızlar sevdıcekle yoksa sevdıcek zayıflayamayacak
ben gıtmesem o da gıtmez sevdıcegın kılosu cok fazla korkuyorum hasta olmasından
iyi akşamlar hatunlarrrr nerdesnizz bakem
bugünki menümü yazıyım
sabah:2yk tulum peynir,3 zeytin,2dilm çavdr ekmek,1 salatalık,1 yeşil biber,1 bardak çay,
ara:1 yeşil çay,1 yeşil elma
öğlen :7 yk karnıbahar, akşamdan bi tencere makarnam vardı eşim hepsini hüplettiği inçn ekmaği 2 dilm yedim yoğurt
ara:1 madlin,1 yeşil çay
akşam:2 kepçe çorba,7 yk kereviz salatası,maydonozlu soğan salatası,1 dlm çavdr ekmeği
ara:1 türk kahveesi,1 yk kuru üzüm
2lt su
80dk sporrr:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?