kızlarr günaydınnnn
kaç gündür uğrayamaıorm ben
bildirimler yapılmış özelden ama yeterli bbildirim yok
listede 4 kişi olucak liste yayınlansın derseniz hazırlayım
bende tartılmadım dünn
felakett yedimm kaç gündür
artık çok sıkıldım dikkkat etmekten bunladım
dikkat etmeyince burayada gelesim olmuyo
düzenimi tekrar oturtabilirim inş...
liste içinde fikirlerinizi bekliyorumm
hangi günler tartıya çıkıyorsunuz?
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, hep beraber verecegiz insallah, burda cok guzel motive oluyor insan, kizlar unudunuzu yitirmeyin, eninde sonunda gram gramda olsa gidecek bu pis kilolar, hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz,
Melojjj canim listeyi yaparsan sevinirim dort gozle bekliyorum, bu hafta benim cok azimki gayretli ve cok gramli iilo verdigim bir hafta, lutfen canimmmm,
Kilo veren arkadaslar tebrikler....
Opuldunuzzzzz
hoşbuldum niğdelim hnm cumartesi mi tartıya çıkılıyor bildirimi buradan açık biçimdemi yapıyorsunuz özel mesaj mı gönderiyorsunuz?
hoşbuldum niğdelim hnm cumartesi mi tartıya çıkılıyor bildirimi buradan açık biçimdemi yapıyorsunuz özel mesaj mı gönderiyorsunuz?
sLm kizLar
geLemedim kusura bakmayin
benim oglis üsütmüs evdeydim
ne su ictim ne diyetimi uygulayabildim
diyetisyene gitcekdim iptal ettirmek zorunda kaldim
kardesim annem de biraktilar
adama da sinir oldum yeni yilla kadar yokmus doktor
ben bugün bi bakayim dedim 75 küsürü görünce yine agliyasim geldibenden bir halt olmuyor beceremedim ben bu zayiflama isini
kendi doktoruma gitmeye karar verdim troidlere bi baksin hersey normal derse en iyisi az yiycem sIk yiycem ama ekmeksiz de olmuyor siyah ekmek yiycem kalorilerimi zaycam ve yeni yilla kadar tartilmiycam
zaten iyice civittim buraya da ugrayamadim birsürü zararli cisli yiycekler yedim bisküvi persembe cips bugün yine 2 tabak kuru fasulye pilav beyaz ekmek ne ararsan var migde cöplük gibi yemem demiyor
bu istah ne anlamadimdiyorum 5inde regl olacakdim ondan herhalde diye sucu ona attikca daha cok yiyorum
yarin dan itibaren son dedim kendime yeter 1 senelik yiycek depolamisdir zaten benim migde
sorma cnm yaaaa şu sıralar yoğunluk üstüne yoğunluk bayaaa sıkı dönemedeyim ailevi sebeplerden dolaayı yemeğe diakkt etmeyincede buraya girmeye utanıyorum valla :18::18:inanın yüzüm yok buraya gelmeye :18::18:hmm anladım biz de seni özledik canım
daha çok gel canım buraya ben de pek gelmiyordum ama burdayken insanın dikkat edesi geliyor cidden..
döncem şekerde valla yüzüm yok gelmeye çok fazla ipin ucu kaçtı :26::26:Çabuk aramıza dönnnnnnnnnnn
kızzz melojjjj hedefe az kalmış biizm gibi 10 kilo fazlan olsa napçan şeker sabret sabret artık kilo korumaya geççen bak ha gayret şeker sabır biraz dahakızlarr günaydınnnn
kaç gündür uğrayamaıorm ben
bildirimler yapılmış özelden ama yeterli bbildirim yok
listede 4 kişi olucak liste yayınlansın derseniz hazırlayım
bende tartılmadım dünn
felakett yedimm kaç gündür
artık çok sıkıldım dikkkat etmekten bunladım
dikkat etmeyince burayada gelesim olmuyo
düzenimi tekrar oturtabilirim inş...
liste içinde fikirlerinizi bekliyorumm
sorma cnm yaaaa şu sıralar yoğunluk üstüne yoğunluk bayaaa sıkı dönemedeyim ailevi sebeplerden dolaayı yemeğe diakkt etmeyincede buraya girmeye utanıyorum valla :18::18:inanın yüzüm yok buraya gelmeye :18::18:
canım ztn ben mesajı yazdıktan sonra
başka bildirimlerde geldi
akşama hazırlayıp yayınlarım listeyiii
tebrik ediyorum canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?