70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr herkese mutlu, sağlıklı az kalorili hafta sonları:)

menü
sabah: 2k kayısı, 2 bardak ılık su
kahvaltı: tereyağlı yumurta 2-3 lokma aldım
peynir, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, 1 kaşık bal
ara ve öğlen yemeği yok geç kahvaltı yaptım.
ara: mandalina
akşam: beyaz ve kara lahana sarması az yicem. yoğurt, salata
ara: 10 fındık

2litre su, 4 bardak yeşilçay, 1litre 5li çay

yok kızlar ya beceremıcem ben heralde bu zayıflama işini.....nefsime hakim olamıyorum ya....daha önceleri böyle değildim ben...napsam bilmiyorum

kızlarr günaydınnnn

kaç gündür uğrayamaıorm ben
bildirimler yapılmış özelden ama yeterli bbildirim yok
listede 4 kişi olucak liste yayınlansın derseniz hazırlayım

bende tartılmadım dünn
felakett yedimm kaç gündür
artık çok sıkıldım dikkkat etmekten bunladım
dikkat etmeyince burayada gelesim olmuyo
düzenimi tekrar oturtabilirim inş...

liste içinde fikirlerinizi bekliyorumm

ben akapunktur yöntemi ile zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım. 5 ay önce evlendiğimde 60 kiloydum bugün 71 kiloyum
program şöyle :
1. hafta : kahvaltı sınırsız yeşillik- şekersiz (tatlandırıcı ile) çay-1 dilim ekmek - 1 dilim peynir
ara: 1 meyve
öğle: yoğurt veya salata
ara: 1 meyve
akşam 1 kase çorba - salata veya yoğurt
akapunktur iğneleri sayesinde baş dönmesi ve baş ağrısı yaşamıyorum ama pskolojik olarak elimi dolaptan çekemiyorum birde eşime yemek yapmak çoookk zor geliyor. Bende aranıza katılmak istedim :) umarım birlikten kuvvet doğar. sizlerin kilo metrelerinize baktım birz umarım benimde öyle olur :) birde grupta kaç kişi var ne kadar ve hangi saatlerde daha aktif??

Son düzenleme:

melojjcum bildirim yapmaynlardan biride benm cnm unutmuş gitmişm kusura bakma :18:
bildirimimi hemn yapıorum liste olsada olmasada

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, hep beraber verecegiz insallah, burda cok guzel motive oluyor insan, kizlar unudunuzu yitirmeyin, eninde sonunda gram gramda olsa gidecek bu pis kilolar, hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz,

Melojjj canim listeyi yaparsan sevinirim dort gozle bekliyorum, bu hafta benim cok azimki gayretli ve cok gramli iilo verdigim bir hafta, lutfen canimmmm,
Kilo veren arkadaslar tebrikler....
Opuldunuzzzzz

hoşbuldum niğdelim hnm cumartesi mi tartıya çıkılıyor bildirimi buradan açık biçimdemi yapıyorsunuz özel mesaj mı gönderiyorsunuz?

Son düzenleme:
sabah

1 dilim uno denge ekmeği
2 dilim peynir
1 adet domates
1 bardak açık şekersiz çay

ara
1 adet armut

öğle

1 kase tarhana çorbası
6 yk.lahana yemeği
3 yk.yoğurt
salata
1 dilim uno denge ekmeği

ara
2 adet mandalina

akşam

6 yk.kıy.karnıbahar
1 bardak ayran
1 kase çorba
salata

ara
1 adet elme

ılaveler:3 lt su...

canım ztn ben mesajı yazdıktan sonra
başka bildirimlerde geldi
akşama hazırlayıp yayınlarım listeyiii
tebrik ediyorum canımm :)

Merhaba bende 1 hafta önce rejim yapmaya başladım. 76 kiloyum. 1 haftadır tartılmıyorum.

Yaptığınız özel bi diyet varmı?
Ben karatay yapmaya çalışıyorum.
Liste yapıyormusunuz? Listeye gitmek için şart varmı?
Bide hangi gün tartılıyorsunuz:))

canım hepimizde oluyor aynı durumlar, zaten o zaman kendine hakim olabilirsen diyetin devamı geliyor, yoksa battı balık yan gider deyip sevmediğimiz şeyleri bile yiyesimiz geliyor.sıkma canını

Selam kizlarrr nasilsiniz???
Bugunki menum ;
sabah 2 dilim ekmek bi dilim peynir 3 zeytin domates biber salatalik
ara elma
oglen bir kase yogurt
ara kahve sutsuz ve sekersiz 2 tane bademli biskuvi kucuk ama
aksam sebze corbasi karisik bi kase ve 2 tane kanat tavuk .salata yagsiz tuzsuz.
2.5 litre su.yarim saat yuruyus.
bu arada eve yurume bandi aldik pazartesi gelecek insallah.onda rahatlikla kosup yuruyebilcem

hmm anladım biz de seni özledik canım
daha çok gel canım buraya ben de pek gelmiyordum ama burdayken insanın dikkat edesi geliyor cidden..
sorma cnm yaaaa şu sıralar yoğunluk üstüne yoğunluk bayaaa sıkı dönemedeyim ailevi sebeplerden dolaayı yemeğe diakkt etmeyincede buraya girmeye utanıyorum valla :18::18:inanın yüzüm yok buraya gelmeye :18::18:

Çabuk aramıza dönnnnnnnnnnn

döncem şekerde valla yüzüm yok gelmeye çok fazla ipin ucu kaçtı :26::26:

kızzz melojjjj hedefe az kalmış biizm gibi 10 kilo fazlan olsa napçan şeker sabret sabret artık kilo korumaya geççen bak ha gayret şeker sabır biraz daha

hepimiz aynıyız bebeğim yüzüm yok ne demek
sorunlarınızı en yakın zamanda halledersiniz inşallah canım.. gel buraya kafanı dağıtırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…