70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar iki gündür menülerimi yazmıyorum haftasonu ayran detoksu yaptım menülerim o yüzden yoktu. Toplam 2 kilo gitmiş süper oldu benim için...

süper canım bende 1.700gr vermiştim. geceye doğru biraz halsizlik olmuştu bende haftaya bir daha yapmayı düşünüyorum.

canım menüm süper. bence ye canım diyetisyen ara sıra ekmekde değişiklik yapılmasını öneriyor zaten. ince bir dilim ekmekten bişey olmaz. doymazsan zaten başka şeylere saldırısın bende öyle oluyor doymadan kalkınca ıvır zıvıra yöneliyorum

evet bende öyle düşündüm
salata yoğurt olsaydı yemezdim ama imkanlar buşekilde
ne yesem diye aklım yemekte olacağına karnım doysun değilmi

gunaydın kızlar nasılsınız
alıntı yapamadım mınecıım genel olarak ben menunu begendım
ayran detoksuna da cok ozendım bende yapmayı dusunuyorum
cuma artık 65 ı gormek ıstıyorum ınsallah
dıyetısyene gıtcektık az once randevu almak ıcın aradım aramıskende fıyatı sorayım dedım
100 lıra artı tahlıller dedı
bu ne yaa allahım almadım randevu felan normalde 50.6o arası olur
baska bır yerı aradım orasıda 30 lıra dedı buda cok dusuk geld bana ben ne ıstıyorum acaba

menum
4 sıyah 4 yesıl zeytın
1 kk peynır
2 .3 dılım kasar
1 salatalık
ekmek cay

ara

muz

ara

3 form bıskuvı
yesılcay

oglen

sadece yogurt
cunku sabah tandır ekmegı yedım

aksam

corba
salata
guvecte et
yogurt

spor

1 saat

su
2 bucuk lıtre

nasıl kızlar :18::18:

2.5 yıl önce denemiştim arkadaşım.. sabah akşam kaynatıp içiyordum yememe de biraz dikkat ediyordum.. yani çok ağır şeyleri tüketmiyordum birde yürüyüş yapıyordum 13 günde 4 kilo vermiştim.. ama tabi ezmirme dönemi sonrasıydı vücudum şiş fazla kilo filan vücudumdaki suyu attım sanırım ilk başta.. sonra bırakmıştım zaten..

anladım canım. bende 1 hafta denemek isiyorum. eğer iyi giderse devam ederim.

afiyet olsun canım..
akşam dikkat edersen 1 dilimcik ekmekten bişey olmaz
zaten diyetisyenlerde ekmek veriyor

burdada güneş bulutların arkasından kendini gösterdi
çok seviyorum güneşi direk odama giriyor

artık toplamamız lazım minecim bende 60-63 arası dolanıp duruyorum
sıkıldım
ama dikkat etmiyorum
akşam k.hidratlar havada uçuşuyor sonra mideye
eşimin bu konuda katkıları büyük sağolsun

şu anki halim çok rahatsız etmiyor ama çokta memnun olduğumu söyleyemem

3 gün oruç tutcam
akşam dışardayız inşallah yemeklere saldırmam

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz
14. yılımız doldu

SENINDE DEDIGIN GIBI BIRAZCIK ACAıp olmus
ama tabı bızlerınde oluyo bazen bu sekılde
sabah yapılan kacamaklar bence cokda onemlı degıl
aksama kadar erıtırız dıye dusunmekteyım
hosgeldın

merhaba canım
gecmıs olsun annene ne kadar guzel senın gıbı bır destekcısı var
benımde sevdıcek zayıflasa ıyı olacak ama ben sen gıbı destek olamıyorum ona
o canım sunu ıstedı dese hemen yapıyorum uzuluyorum hayır deyınce aslında kotuluk yapıyorum
bılıyorum ama:26: dıyetısyenden baska caremız yok bızımde

anladım canım. bende 1 hafta denemek isiyorum. eğer iyi giderse devam ederim.

bir hafta olabilir tabii .. çok fazla tüketildiğinde guatr a sebebiyet verdiğini okumuştum bir yerde... çok fazla yöntem konuşuluyor bir çoğunu deniyoruz denedim de ama herşey şu ağzımızı tutmaktan geçiyor sanırım... ben de doğumdan sonra toparlanamadım bir türlüü.. hareketsizlik, emzirme dönemi yanlışlarımla birleşincee obez olmasamda kilolu oluverdim işte :) ta ki kadın doğuma gidene kadar.. kilo almışım doğumdan sonra ve doktor zayıflamam gerektiğini 2. hamileliğimin zor olabileceğini söyledi sana yazık dedi.. hırs yaptımm sağlık söz konusu olunca... bakalım ekmek şeker hepsini kestim... kızartma pilav yağlı ne varsa yok artık... sadece pazar günleri iznim var istediklerimden yemek için.. her gün yürüyorum 1 saate yakın bir spor aletim var onu yapıyorum yarım saat kadar.. parmağıma olmayan alyansım artık oluyor ve ben başarabileceğime inanıyorum...

14 yıl
allahım ne kadar guzel bır duygu
allahım sevdıceklerımızı basımızdan eksık etmesın
nıce nıce nıcee uuup uzzun seneler canım

günaydın kızlarrrrr
haftasonundannn
yedim yedim şiştiimmm
ne yaptığımı bende bilmiyorum
sonradan pişman olacağımı biliyorum
bildikçe daha çok yiyiorum
yedikçe şişiyorum
bir kısır döngü içindeyimmm

amanıınnn 14. yıl maşallaahhh
mutluluklu nice 14 yıllara inş...

tek besinle zayıflamak bana çok da sağlıklı gelmiyor. doktorlar hep diyor ya bunu yaşam tarzı haline getirin diye. istediğiniz kiloya inince detoksu bırakacaksınız illaki ve başka besinlere yöneleceksiniz o da kilo yapacak. hem vücudun her vitamine ihtiyacı var.

diyetisyenin fiyatından çok başarısı önemli bence, hastaları iyi sonuç almış mı ona bak. yoksa herkese verdiği listeyi senin eline de tutuşturursa parayı gözün görmaz sanırım

öğlen çok hafif kalmış sanki, öğlenle akşamın yerini değiştirsen nasıl olur, benim gibi tüm gün acıkıp akşam tıka basa doldurma karnını... :))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. allah birlikte sağlıklı, mutlu huzurlu yaşlanmayı nasip etsin. bende hafta sonu olunca ipin ucunu biraz kacırıyorum ama sonra çok pişman oluyorum.

haklısın canım herşey boğazını tutmaktan geçiyor. ben çoğu zaman yapamıyorum bunu. bende günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. bisiklet aldım inşllh bugün elime ulaşıcak. benim alyansım elimden düşüyor artık. evlenirken rahatsızlığımdan dolayı kiloluydum. şimdi zayıflayınca parmağı salladığım gibi düşüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…