70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar kizlar nabersiniz, ben bugun sapittim, bu hafta verdimya o yuzden simardim,
Menumu yazayimda kizin bana,
Bugun misafirlerim vardi bende onlarla goturdum,

Sabah,
2 dilim beyaz ekmek,
5 tane zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir,
Bir tane haslanmis yumurta ( beyazinib oglusum yedi)
Bir bardak az sekerli cay,

Ara
Buyuk bir bardak form cay

Oglen

2 tane lahana sarmasi

Aksam
Bir corba kasesi kadar kisir marul esliginde
Bir tane peynirli milfoy borek
2 dilim kabak tatlisi

Yarim portakal
Bir muz
Bir kac tane uzum

Dovun beni offfffff ne kadar cok yemisim ben yaaaa, umarim bu hafta artiya gecmem,
Ama yarindan itibaren tekrar dikkaattttt, carsambada gunum var insallah kendimi kaptirmam,
Bugun sporda yok, tum gun temizlik ve hazirlikla ugrastim,
Gaz verib arkadaslar ihtiyacim varrrr....

Selam kızlar,
Dün doktordaydım, yine kan değerlerim düşmüş gitmiş.
Ferritin normal değerler 10-350, bendeki 5
2005' ten beri kansızım bir türlü yükseltemedim
Prof. dedi ki kadınlar her gün et yiyecek, yemediğin gün demir hapı alacaksın yoksa böyle kansız kalırsın
Sinir oldum
Bir yıldır şu diyet sayesinde her gün sebzemi etimi yiyorum aslında ama kırmızı et sevmeyince olmuyor
63' e inmiştim, sonra yiyorum 65 oluyorum, diyete dönüyorum 63 oluyorum.,Şunu anladım, önemli olan kısacık zamanda 10 15 kg vermek değil.
Ben 10 aydır diyet yaparak deliler gibi kilo vermedim evet. Ama diyet yapmadığım zaman, normal hayatıma devam ederek sabit kilom 73 74 ken.
Şimdi hiç diyet yapmazsam 67 oluyor.
İşte hedefim bunu 60' s düşürmek, yani kalıcı zayıflamak.
Şu kan değerlerini yukarı yukarı hoplatabilirsem tabi
Bugün hava kötü, ne yesem bilemedim
Uyanınca aç karna 4 kuru üzüm yedim,
Kahvaltı:
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek,
1 dilim peynir
2 zeytin
domates-salatalık
1 bardak portakal suyu

Kahvaltıyı geç yaptım, devamı nasıl olacak menünün bilemiyorum şimdilik

Herkese iyi pazarlarrr

hafta sonu herkes meşgul snaıırm :44:

bugun:

sbah
yarım simit
bir kaç tel peynir
yumurta
domates
bol yeşillik

öğle-aksam
1 dilim et
salata

ara
aktivya ya da
sahlep olabilir

Bende geldim aranıza :) geç oldu biraz ama... Bende 175 boyun da 78 kiloyum 65 kilo idim ama birden çık kilo aldım çok üzüyor bu durum beni inşallah yarın başlayacağım diyet bir ise yarar musli aldım form biskuvulerimi aldım hazırlandım kararliyimda:) bir de kızlar lw9060 konusunda ne düşünüyorsunuz ???

kızlar merhaba

hafta sonu diye kimsecikler yok sanırım...dışarıda acayip sağnak bir yağmur var..hal böyle olunca evden dışarı adım atası gelmiyor insanın. veee yeme dürtüsü açığa çıkıyor....acayip birşeyler atıştırasım var.ama anneme destek için yememem gerekiyor...benim anne 1,58 boyunda 93 kilo ve kalp hastası aynı zamanda da ayaklarında kireçlenme var...kaç kez diyet yapmayı denediyse de babam yüzünden olmadı (babam yemek yemeyi çok severde..özellikle et yemekleri ve hamur işlerini ) annem ona yemek yaparken her defasında diyeti hep bozdu ...birde malum gece oturmaları...benım amelıyatımdan sonra iyileşme süreci için 1 ay kadar annemle kalıyorum cocuga bakıyor..cuma günü ablamla diyetisyene götürdük annemi..yanı kısacası sırf ona destek olayım dıye cumadan berı hıc ama hıc cıss yapmadım..çünkü benim yediğimi atıştırdığımı görürse oda başlayacak..bu arada baba da yemekleri ayrı yapıyoruz..sabırsızlıkla beklıyoruz sonucu o yolun basında ama yanında kaldıgım surece anneme destek olacagım...biliyorum ki diyet donemeide insanın desteğe ihtiyacı var. motivasyona ihtiyacı var.....diyetisyen 10 gunluk verıyor menulerı..ılk 2 ay 10 gunde bir gideceğiz biraz pahalı olacak ama annemın sağlıgı ıcın az bıle...buradan dıyetısyenın verdığı uyguladığımız menulerı hergun paylasmaya calısacağım...kendinize iyi bakın

sabah
2 dilim uno denge ekmeği
1 yumurta
1 domates
3 dilim peynir

ara
1 elma

öğle
200 gr. haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı (bu benm yediğim annemın kı 6 yk.)
salata
1 kase cacık

ara
1 adet portakal

akşam
200 gr.haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı
salata
1 kase cacık

ara

1 sb.lıght süt

ılaveler :3 lt.su

Gemis olsun canim hep beraber verecegiz insallah, annende bizimle, senin annene destek olman cok guzel, beraber olmanizda, benim babamda sirf ben yuruyeyim diye benimle gunde 2saat yururdu....

menum biraz değişti...

bugun:

sabah
yarım simit
bir kaç tel peynir
yumurta
domates
bol yeşillik

öğle-(aksamustu gec vakit yedim)
1 dilim et
salata

aksam
2 mandalina
sahlep
aktivya(şu ustü cornflakesli olanlardan)

biraz acaip bi menü olmuş hakkaten :)

beni de aranıza alır mısınız? 17 yaşındayım lise sondayım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bir taraftan da kilomla mücadele etmeye çalışıyorum yıllardır sürüyo bu mücadele insanların sen kalıplısın işte senin yapılısın kabullen demesinden sıkıldım artık neden ben sağlıklı, zarif, güzel bir insan olamıyorum ki dedim lütfen bana yardımcı olun... bu arada 79 kiloyum boyum 1.65 hedefim inşallah olursa 57ye düşmek imkansız bir şey istemiyorumdur umarım

Ne demek yüzüm yok şekerim, olur mu öyle şey, bekliyoruz gel lütfen. Hepimiz zaman zaman kaçırıyoruz, burası olmazsa tamamen kaptırıyo insan, gel ne olursan ol gel
Geçmiş olsun canım, pekmez de kansızlığa iyi geliyor canım, doktorun bahsetmedi mi, bence hergün 1 tatlı kaşığı pekmez iç.

Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşa
Hoşgeldin, tabii ki yardımcı oluruz.

günaydın .......
hepimize güzel bir hafta diliyorum...
Günaydın canım,
İnşallah güzel olur

herkese hünaydınk ızlar. mutlu sağlıklı haftalar hepimize:) yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inşlhh burda hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız.

günaydın kızlar. netimin kotası dolduğu için ara ara girebiliyorum. ama takipteyim. 16 sında da yeni kotam yüklenecek geleceğim inşallah herkese güzel kilo vermeler...

günaydın kızlar..
hiç keyfim yok bugün, alıp başımı gidesim var tanıdık kimselerin olmadığı yerlere. hava da bugün alabildiğine karanlık ve puslu... hiç sevmem böyle havaları. yorganı kafama çekip günlerce uyumak istiyorum...

şimdi bu ruh halindeyken diyette çekilmiyorki arkadaş.. :)

listeyi paylaşayım artık, belki kaçamak yapmamı engeller.

SABAH:
bir kepçe kadar fırında patates (zaten bu kaçamaktı)
1 yumurta
1 zeytin
3-4 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

emzirdiğim için listeyi paylaşmak istemiyordum ama paylaşırsam daha az kaçamak yaparım diye düşünüyorum.

günaydın kızlar
nasısınız?
her yer yağışlı sanırım içkarartıcı kapalı bir hava var
dün yedim yedim bugün yine başladım
bakalım akşama kadar sabredebilecekmiyim?
günümüz güzel geçer inşallah

hoşgeldin aramıza
benle aynı boydasın boyumuz uzun değil öyle kalıplı göründüğünü sanmıyorum
ama yaşın küçük olduğu için sıkısındır ve kalıplı gibi görünüyorsundur
yaşının küçük olması büyük avantaj
sporla destekledinmi çok çabuk verirsin
imkansızda değil burada senin vereceğin kadar kilo veren çok kısçe var
nerdesin buarada hangi ildensin?

Kızlar iki gündür menülerimi yazmıyorum haftasonu ayran detoksu yaptım menülerim o yüzden yoktu. Toplam 2 kilo gitmiş süper oldu benim için...

bugün planladığım menüm

sabah
yarım sıkma (kepeklı unla yapılmış)
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kahvaltılık sos

ara
1 elma
yeşilçay

öğlen
1 kase çorba
2-3 tane acı süs biberi turşusu

ara
1 avuç leblebi
1 yeşilçay

ara
portakallı yoğurt

akşam
haşlanmış brokoli bol limonlu
1 kase yoğurt

öğlenleri okulda yiyorum çorba çıkıyor bazende gözleme falan
çorbanın yanında salata falan yok malesef
sizce 1 dilim ekmek yesemmi beyaz ekmek ama
yemezsemde doymuyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…