kızlar merhaba
hafta sonu diye kimsecikler yok sanırım...dışarıda acayip sağnak bir yağmur var..hal böyle olunca evden dışarı adım atası gelmiyor insanın. veee yeme dürtüsü açığa çıkıyor....acayip birşeyler atıştırasım var.ama anneme destek için yememem gerekiyor...benim anne 1,58 boyunda 93 kilo ve kalp hastası aynı zamanda da ayaklarında kireçlenme var...kaç kez diyet yapmayı denediyse de babam yüzünden olmadı (babam yemek yemeyi çok severde..özellikle et yemekleri ve hamur işlerini ) annem ona yemek yaparken her defasında diyeti hep bozdu ...birde malum gece oturmaları...benım amelıyatımdan sonra iyileşme süreci için 1 ay kadar annemle kalıyorum cocuga bakıyor..cuma günü ablamla diyetisyene götürdük annemi..yanı kısacası sırf ona destek olayım dıye cumadan berı hıc ama hıc cıss yapmadım..çünkü benim yediğimi atıştırdığımı görürse oda başlayacak..bu arada baba da yemekleri ayrı yapıyoruz..sabırsızlıkla beklıyoruz sonucu o yolun basında ama yanında kaldıgım surece anneme destek olacagım...biliyorum ki diyet donemeide insanın desteğe ihtiyacı var. motivasyona ihtiyacı var.....diyetisyen 10 gunluk verıyor menulerı..ılk 2 ay 10 gunde bir gideceğiz biraz pahalı olacak ama annemın sağlıgı ıcın az bıle...buradan dıyetısyenın verdığı uyguladığımız menulerı hergun paylasmaya calısacağım...kendinize iyi bakın
sabah
2 dilim uno denge ekmeği
1 yumurta
1 domates
3 dilim peynir
ara
1 elma
öğle
200 gr. haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı (bu benm yediğim annemın kı 6 yk.)
salata
1 kase cacık
ara
1 adet portakal
akşam
200 gr.haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı
salata
1 kase cacık
ara
1 sb.lıght süt
ılaveler :3 lt.su
Ne demek yüzüm yok şekerim, olur mu öyle şey, bekliyoruz gel lütfen. Hepimiz zaman zaman kaçırıyoruz, burası olmazsa tamamen kaptırıyo insan, gel ne olursan ol gelsorma cnm yaaaa şu sıralar yoğunluk üstüne yoğunluk bayaaa sıkı dönemedeyim ailevi sebeplerden dolaayı yemeğe diakkt etmeyincede buraya girmeye utanıyorum valla :18::18:inanın yüzüm yok buraya gelmeye :18::18:
döncem şekerde valla yüzüm yok gelmeye çok fazla ipin ucu kaçtı :26::26:
kızzz melojjjj hedefe az kalmış biizm gibi 10 kilo fazlan olsa napçan şeker sabret sabret artık kilo korumaya geççen bak ha gayret şeker sabır biraz daha
Geçmiş olsun canım, pekmez de kansızlığa iyi geliyor canım, doktorun bahsetmedi mi, bence hergün 1 tatlı kaşığı pekmez iç.Selam kızlar,
Dün doktordaydım, yine kan değerlerim düşmüş gitmiş.
Ferritin normal değerler 10-350, bendeki 5
2005' ten beri kansızım bir türlü yükseltemedim
Prof. dedi ki kadınlar her gün et yiyecek, yemediğin gün demir hapı alacaksın yoksa böyle kansız kalırsın
Sinir oldum
Bir yıldır şu diyet sayesinde her gün sebzemi etimi yiyorum aslında ama kırmızı et sevmeyince olmuyor
63' e inmiştim, sonra yiyorum 65 oluyorum, diyete dönüyorum 63 oluyorum.,Şunu anladım, önemli olan kısacık zamanda 10 15 kg vermek değil.
Ben 10 aydır diyet yaparak deliler gibi kilo vermedim evet. Ama diyet yapmadığım zaman, normal hayatıma devam ederek sabit kilom 73 74 ken.
Şimdi hiç diyet yapmazsam 67 oluyor.
İşte hedefim bunu 60' s düşürmek, yani kalıcı zayıflamak.
Şu kan değerlerini yukarı yukarı hoplatabilirsem tabi
Bugün hava kötü, ne yesem bilemedim
Uyanınca aç karna 4 kuru üzüm yedim,
Kahvaltı:
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek,
1 dilim peynir
2 zeytin
domates-salatalık
1 bardak portakal suyu
Kahvaltıyı geç yaptım, devamı nasıl olacak menünün bilemiyorum şimdilik
Herkese iyi pazarlarrr
Hoşgeldin canım, takıl bize hayatını yaşaBende geldim aranıza :) geç oldu biraz ama... Bende 175 boyun da 78 kiloyum 65 kilo idim ama birden çık kilo aldım çok üzüyor bu durum beni inşallah yarın başlayacağım diyet bir ise yarar musli aldım form biskuvulerimi aldım hazırlandım kararliyimda:) bir de kızlar lw9060 konusunda ne düşünüyorsunuz ???
Hoşgeldin, tabii ki yardımcı oluruz.beni de aranıza alır mısınız? 17 yaşındayım lise sondayım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bir taraftan da kilomla mücadele etmeye çalışıyorum yıllardır sürüyo bu mücadele insanların sen kalıplısın işte senin yapılısın kabullen demesinden sıkıldım artık neden ben sağlıklı, zarif, güzel bir insan olamıyorum ki dedim lütfen bana yardımcı olun... bu arada 79 kiloyum boyum 1.65 hedefim inşallah olursa 57ye düşmek imkansız bir şey istemiyorumdur umarım
Günaydın canım,günaydın .......
hepimize güzel bir hafta diliyorum...
günaydın .......
Günaydın kızlaaaar
hoşgeldin aramızabeni de aranıza alır mısınız? 17 yaşındayım lise sondayım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bir taraftan da kilomla mücadele etmeye çalışıyorum yıllardır sürüyo bu mücadele insanların sen kalıplısın işte senin yapılısın kabullen demesinden sıkıldım artık neden ben sağlıklı, zarif, güzel bir insan olamıyorum ki dedim lütfen bana yardımcı olun... bu arada 79 kiloyum boyum 1.65 hedefim inşallah olursa 57ye düşmek imkansız bir şey istemiyorumdur umarım
günaydın kızlar. netimin kotası dolduğu için ara ara girebiliyorum. ama takipteyim. 16 sında da yeni kotam yüklenecek geleceğim inşallah herkese güzel kilo vermeler...
günaydın .......
Günaydın kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?