70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süper gidiyor senin kilolar maşallah nazar değmesin.

Selam kizlar kac gundur giremedim.inanin firsatim olmadi ozel durumlar vardi.gec kaldim belki ama kilo bildirimine geldim.
baslangic;80
gecen hafta :77.1
bu hafta:76.8
kizlar cok dikkat ettim spor fazla yok su ictim bol bol ekmek fazla tuketmedim.bu hafta 300 gr gitmis
insallah daha SIK girmeye calisacam. kusura bakmayin olurmu

Kizlar b bugunku menum,
Sabah,
Yogurt kuru,
Bir kase cheerios,
Oglen,
Bir kase 3 kasik kadar yogurt,
Aksam,
Yogurt kuru,
6-7 tane lahana sarmasi (kucuk kucuk sarmistim, iki isirimlik)
Aksam otururkende 2 yas hurma,
Sanirim bu aksam cok kacirdim
Yuruyus 30 dk
3 lt su

hoşgeldin
geçen hafta bildirim yapmışmıydın
eğer yaptıysan bildirimin yanlış olmuş aşağıya yazacağım şekilde yaparsan daha iyi olur

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde olacak canım

kızımı uyuttum
eşim elinde kahveyle geldi
bana kahve yapmış geri çevirmek olurmuuu
3ü 1 arada ama olsun
bende fındık fıstık falan yedim
yedim ama içime oturdu valla
başlayamıyorum ben yaaaa
pazartesiye attım yineeee

sLm kizLar
geLemedim kusura bakmayin
benim oglis üsütmüs evdeydim
ne su ictim ne diyetimi uygulayabildim
diyetisyene gitcekdim iptal ettirmek zorunda kaldim
kardesim annem de biraktilar
adama da sinir oldum yeni yilla kadar yokmus doktor
ben bugün bi bakayim dedim 75 küsürü görünce yine agliyasim geldi benden bir halt olmuyor beceremedim ben bu zayiflama isini
kendi doktoruma gitmeye karar verdim troidlere bi baksin hersey normal derse en iyisi az yiycem sIk yiycem ama ekmeksiz de olmuyor siyah ekmek yiycem kalorilerimi zaycam ve yeni yilla kadar tartilmiycam
zaten iyice civittim buraya da ugrayamadim birsürü zararli cisli yiycekler yedim bisküvi persembe cips bugün yine 2 tabak kuru fasulye pilav beyaz ekmek ne ararsan var migde cöplük gibi yemem demiyor
bu istah ne anlamadim diyorum 5inde regl olacakdim ondan herhalde diye sucu ona attikca daha cok yiyorum
yarin dan itibaren son dedim kendime yeter 1 senelik yiycek depolamisdir zaten benim migde

gecmise gidemedim saat 3 olmus yatayim sonra oglise kalkamam öptüm sizi cok

kilo veren kizlari tebrik ediyorum afferim size
veremeyenlerede üzülmesin diyemiycem üzülünkü sonunuz bi ileri bi geri benimki gibi olmasin

Sabah yine de bir tartılayım dedim, 64,7 gördüm
Geçmiş olsun canım, oyyyyyyyyy oy sen de bizlerdensin, ne yapacağız biz bu pis boğazları

Hosbuldumm canim tesekkur ederim.ben kkya baslayali bi hafta olacak sizinle ilk haftamdi yanlis olmus olabilir kilo bildirimim insallah bu hafta sizin dediginiz gibi yapmaya calisacam .hatta simdi bu haftayi duzelteyim
Baslangic;80
gecen hafta;77.1
bu hafta;76.8
giden;300 gr (bu hafta)
toplamda giden; 3.2 kilo
HEDEF;62

herkeze mrb ben 78 kiloyum bende katılabilirmiyim
Tabii ki canım, hoşgeldin.

tartı nedir deseniz o da nedir diye soruya soruyla bir yanıt verecek haldeyim desem ,anladınız siz beni
Çabuk aramıza dönnnnnnnnnnn

Aman maşallah de canım.

Kilo veren herkese tekrardan tebriklerrrr.

Tesekkurler canimm.Bendende gunaydinnn gerci ben uyanali bi saati gectii gune erken baslayanlardanim cok seviyorumm erken baslamayi..birazdan guzel ve olculu bi kahvalti hazirlayacam ailemle guzel bi kahvalti yapayimm ..
Erken kalkan erken yol alırmış, nerdensin, evli-bekar mısın, tanıtır mısın kendini bize?
Ben Antalya'dan 36 yaşında, muhasebeci, evli, 2 kızı olan çalışan bir bayanım. Aralık 2011 den bu yana buralardayım, toplamda 10 kilo verdim, sonrasında 3-5 kg.arası geri aldım, bu aralar bir al bir ver öyle devam ediyorum işte. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Selam canimm.kendini bu kadar karamsarliga birakma inan hersey bizim elimizde kilo almakta vermekte herhangi bir rahatsizligin yoksa eger.burda birbirimize destek cikmali yanlis ve dogrularimizi konusmaliyiz.inaniyorumki guzel dostukluklarla morel kazanarak kilo verecez ben en azindan oyle umit ediyorum.ben burdaki zayiflayanlarin hayatlarini okudugumda benim ne eksigim var bende yapabilirim dedim ve silkelendim.sende boyle dusun pozitif dusun.Hemde nereye kadar yiyecezkiiiii her kadin guzeldir dogru ama bakimli olmaksakkk yuzumuze bakan olmaz.ayy dusunuyorumm su kilolari attigimdaki halimi inan sabirla azimle ilerliyorumm. burasi bana cokk morel verdii..ya bide ben hepinizi tanimak kaynasmak istiyorum ozelden kisaca msj yazarmisiniz bana ..

Canim ben hollandadayim.evliyim bi kizim bi oglum var.26 yasindayim.evlendigimde 57-58 kiloydum .simdi malum 2 cocuk.bende 10-12 kilo arasi verdim ama hep geri aldim.burda fazlaliklarimi verip ayni sekilde korumak istiyorum kilomu.memmun oldum canim ismim gizem bu arada

teşekkürler ben 21 yaşında 1 çocuk annesiyim doğuma 105 kilo ile gittim sonrasında 35 kilo verdim sıkı bi rejim ve sporla ama yaklaşık 6 aydır hiç bişey yapmıyorum ve malesef 73ten 78e çıktı kilom şimdide tutmam gereken tam 2 ay orucum var hem bu oruçları tutup hemde nasıl rejim yapabilirim onu öğrenmek istiyordum ilginiz için çok teşekküredeRim

canım süper gidiyor senin kilolar maşallah nazar değmesin.
saol nazcm

suzicim oğluşuna çok geçmiş olsun biran önce toparlar inş.
olan olmuş artık bundan sonrasına bak canm benm
günaydın kızlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
günydnnn

aramıza hoşgeldn

Son düzenleme:
günaydınlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaar bugün kendimi incelmiş hissediyorum tartılmak istemedim cumaya inşşş umutsuzluk yok :) bugün bütün evi dip köşe temizliycem yarın annem babam geliyor memleketten heycanlıyım yani. bu akşam bi arkadaşa yemeğe davetliyiz umarım fazla kaçırmam çocuklarıda çok yaramaz benim oğlana arada bi tekme yada tokat teğet geçiyo her dk kolladığım için
kahvaltım : yarım yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim çavdarlı ekmek
salatalık domates

canım benim çok geçmiş olsun oğluşuna dikkat et kıyamam..
sen iyi gidiyordun ya neden böyle oldu burdan uza kalma canım ben de uzaklaştıkça çok yiyorum.. tam olarak diyet yapmasak da burda takılmak gerekiyor iradeyi güçlendiriyor bence yine de.. moralini bozma sen de zayıflıcaksın inşallah ama ümitsizliğe kapılma nolur

hoşgeldin ben de geçen seneden beri burda olan ortalama 10 kilo verip şu anda yerinde sayan göbeklilerden biriyim
22 yaşındayım, ismim betül, memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…