kızlarrrr ben geldm kilo bildirim
başlangıç:78.7
geçen hafta:76.2
bu hafta:74.7
giden:1.5
topamda giden: 4 kilo
hedef:60
2lt su
spor yok
diyetisyendenmaş. aldım
hiç bozma böyle devm et dedi
başka bişey konuşmadık
bide salona yazıldım ya haftada en fazla 4 gün git 1 saatten fazla çalışma dedi
Selam kizlar kac gundur giremedim.inanin firsatim olmadi ozel durumlar vardi.gec kaldim belki ama kilo bildirimine geldim.
baslangic;80
gecen hafta :77.1
bu hafta:76.8
kizlar cok dikkat ettim spor fazla yok su ictim bol bol ekmek fazla tuketmedim.bu hafta 300 gr gitmis
insallah daha SIK girmeye calisacam. kusura bakmayin olurmu
Sabah yine de bir tartılayım dedim, 64,7 gördümkızımı uyuttum
eşim elinde kahveyle geldi
bana kahve yapmış geri çevirmek olurmuuu
3ü 1 arada ama olsun
bende fındık fıstık falan yedim
yedim ama içime oturdu valla
başlayamıyorum ben yaaaa
pazartesiye attım yineeee
Geçmiş olsun canım, oyyyyyyyyy oy sen de bizlerdensin, ne yapacağız biz bu pis boğazlarısLm kizLar
geLemedim kusura bakmayin
benim oglis üsütmüs evdeydim
ne su ictim ne diyetimi uygulayabildim
diyetisyene gitcekdim iptal ettirmek zorunda kaldim
kardesim annem de biraktilar
adama da sinir oldum yeni yilla kadar yokmus doktor
ben bugün bi bakayim dedim 75 küsürü görünce yine agliyasim geldibenden bir halt olmuyor beceremedim ben bu zayiflama isini
kendi doktoruma gitmeye karar verdim troidlere bi baksin hersey normal derse en iyisi az yiycem sIk yiycem ama ekmeksiz de olmuyor siyah ekmek yiycem kalorilerimi zaycam ve yeni yilla kadar tartilmiycam
zaten iyice civittim buraya da ugrayamadim birsürü zararli cisli yiycekler yedim bisküvi persembe cips bugün yine 2 tabak kuru fasulye pilav beyaz ekmek ne ararsan var migde cöplük gibi yemem demiyor
bu istah ne anlamadimdiyorum 5inde regl olacakdim ondan herhalde diye sucu ona attikca daha cok yiyorum
yarin dan itibaren son dedim kendime yeter 1 senelik yiycek depolamisdir zaten benim migde
hoşgeldin
geçen hafta bildirim yapmışmıydın
eğer yaptıysan bildirimin yanlış olmuş aşağıya yazacağım şekilde yaparsan daha iyi olur
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde olacak canım
Tesekkurler canimm.Bendende gunaydinnngünaydın kızlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
selam kızlar
çarşamba gunu başladığım ayran detoksunun ılk gunku kacamagını bugun telafı edıyorum ....hastaneden çıkış kilomu baz alarak bu haftaki bildirimi yapacağım...kilo veren herkesi tebrik ediyorum ..kendinize çok çok iyi bakın....
başlangıç kilo:66
geçen hafta:66
bu hafta:65,5
giden kilo:500 gr.
hedef kilo:58
hedefe kaln kilo:7,5 kilo
Tabii ki canım, hoşgeldin.herkeze mrb ben 78 kiloyum bende katılabilirmiyim
selam kızlar,
uğrayamıyorum foruma bu aralar, benim ufaklık yüzünden. kendimi tutmaya çalışıyorum ama. bu haftaki sonuçlar
başlangıç:70.5
geçen hafta:68.6
bu hafta:68
gelen veya giden :giden 600 gr
toplam giden:2.500 gr
Kizlar merhabalar, biraz once burun doktorumdan geldim, ameliyat 23 ocaga kaldi,
sabah gitmeden tartilip gitmistim ama, bu hafta anladimki azimin elinden birsey kurtulmuyor,cok cok ama cok sevindim tartidaki rakami gorunce, tariyi alip sarilasim geldi, hedep kiloma gelince kucaklayip sarilacagim tartima :)
bildirimimi yapayim, bilmiyorum kacinci oldum ama insallah ilk 3 e girmisimdir
başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.1
bu hafta :77.0
giden : 2.1
gelen: 0
toplam giden : 5.5
Hedef : 60
tam tamina 2 kilo 100 gram gitmis, umarim onumuzdeki haftada aynisi olur, kaldi 13 gunum, 2 hafta desek olur,
bu ayin 19 undan sonra tekrar hedef gun 23 ocak ameliyat gunu olacak
benimle yarisan arkadaslar devam ediyoruz degilmi?
Çabuk aramıza dönnnnnnnnnnntartı nedir deseniz o da nedir diye soruya soruyla bir yanıt verecek haldeyim desem ,anladınız siz beni
kızlarrrr ben geldm kilo bildirim
başlangıç:78.7
geçen hafta:76.2
bu hafta:74.7
giden:1.5
topamda giden: 4 kilo
2lt su
spor yok
diyetisyendenmaş. aldım
hiç bozma böyle devm et dedi
başka bişey konuşmadık
bide salona yazıldım ya haftada en fazla 4 gün git 1 saatten fazla çalışma dedi
herkese iyi akşamlar, bu saate kaldım ama
başlangıç kilo:80.5
geçen hafta kilo :78.7
bu hafta kilo:77
giden kilo:1.2
toplam giden :3
hedef kilo :70
3 haftadır eksiyi görememiştim bir türlü ama nihayet tartı yüzüme güldü, pes etmedim ve ben kazandım..
kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler de üzülmesinler, haftaya verirler..
herkese sağlıklı ve eksiltili günler diliyorum..
Aman maşallah de canım.yavaş yavaş gidiyor canım dert etme ben de 73 ile başladım 2.5 ayda filan 10 kilo gitti... sonrası sabit kalma ve minik iniş çıkışlarla geçti.. önemli olan verdiğin kiloyu korumak ya emin ol o daha zor
yeter sanırım
bende korkuyorum çok kilo aldım mı acaba diye de şu tartıya bi pil alsam iyi olcak sanırım..
ama bende şey var, ne kadar çok yersem o kadar çok tuvalete gidiyorum.. vücut 63'e alıştı mı naptı anlamadım çok fazla artmıyor.. aman maaşallah diyeyim :26:
tabii kihoşgeldin canım kendini tanıt istersen kaynaşalım
hmm anladım biz de seni özledik canım
daha çok gel canım buraya ben de pek gelmiyordum ama burdayken insanın dikkat edesi geliyor cidden..
Selam kizlar kac gundur giremedim.inanin firsatim olmadi ozel durumlar vardi.gec kaldim belki ama kilo bildirimine geldim.
baslangic;80
kizlar cok dikkat ettim spor fazla yok su ictim bol bol ekmek fazla tuketmedim.bu hafta 300 gr gitmis
Erken kalkan erken yol alırmış, nerdensin, evli-bekar mısın, tanıtır mısın kendini bize?Tesekkurler canimm.Bendende gunaydinnngerci ben uyanali bi saati gectii gune erken baslayanlardanim cok seviyorumm erken baslamayi..birazdan guzel ve olculu bi kahvalti hazirlayacam ailemle guzel bi kahvalti yapayimm ..
Selam canimm.kendini bu kadar karamsarliga birakma inan hersey bizim elimizde kilo almakta vermekte herhangi bir rahatsizligin yoksa eger.burda birbirimize destek cikmali yanlis ve dogrularimizi konusmaliyiz.inaniyorumki guzel dostukluklarla morel kazanarak kilo verecez ben en azindan oyle umit ediyorum.ben burdaki zayiflayanlarin hayatlarini okudugumda benim ne eksigim var bende yapabilirim dedim ve silkelendim.sende boyle dusun pozitif dusun.Hemde nereye kadar yiyecezkiiiii her kadin guzeldir dogru ama bakimli olmaksakkk yuzumuze bakan olmaz.ayy dusunuyorumm su kilolari attigimdaki halimi inan sabirla azimle ilerliyorumm. burasi bana cokk morel verdii..ya bide ben hepinizi tanimak kaynasmak istiyorum ozelden kisaca msj yazarmisiniz banasLm kizLar
ben bugün bi bakayim dedim 75 küsürü görünce yine agliyasim geldibenden bir halt olmuyor beceremedim ben bu zayiflama isini
kendi doktoruma gitmeye karar verdim troidlere bi baksin hersey normal derse en iyisi az yiycem sIk yiycem ama ekmeksiz de olmuyor siyah ekmek yiycem kalorilerimi zaycam ve yeni yilla kadar tartilmiycam
zaten iyice civittim buraya da ugrayamadim birsürü zararli cisli yiycekler yedim bisküvi persembe cips bugün yine 2 tabak kuru fasulye pilav beyaz ekmek ne ararsan var migde cöplük gibi yemem demiyor
bu istah ne anlamadimdiyorum 5inde regl olacakdim ondan herhalde diye sucu ona attikca daha cok yiyorum
yarin dan itibaren son dedim kendime yeter 1 senelik yiycek depolamisdir zaten benim migde
Erken kalkan erken yol alırmış, nerdensin, evli-bekar mısın, tanıtır mısın kendini bize?
Ben Antalya'dan 36 yaşında, muhasebeci, evli, 2 kızı olan çalışan bir bayanım. Aralık 2011 den bu yana buralardayım, toplamda 10 kilo verdim, sonrasında 3-5 kg.arası geri aldım, bu aralar bir al bir ver öyle devam ediyorum işte. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
herkese iyi akşamlar, bu saate kaldım ama
başlangıç kilo:80.5
geçen hafta kilo :78.7
bu hafta kilo:77
giden kilo:1.2
toplam giden :3
hedef kilo :70
3 haftadır eksiyi görememiştim bir türlü ama nihayet tartı yüzüme güldü, pes etmedim ve ben kazandım..
kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler de üzülmesinler, haftaya verirler..
herkese sağlıklı ve eksiltili günler diliyorum..
saol nazcmcanım süper gidiyor senin kilolar maşallah nazar değmesin.
baslangic;80
suzicim oğluşuna çok geçmiş olsun biran önce toparlar inş.sLm kizLar
günydnnngünaydın kızlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
teşekkürler ben 21 yaşında 1 çocuk annesiyim doğuma 105 kilo ile gittim sonrasında 35 kilo verdim sıkı bi rejim ve sporla ama yaklaşık 6 aydır hiç bişey yapmıyorum ve malesef 73ten 78e çıktı kilom şimdide tutmam gereken tam 2 ay orucum var hem bu oruçları tutup hemde nasıl rejim yapabilirim onu öğrenmek istiyordum ilginiz için çok teşekküredeRim
sLm kizLar
Canim ben hollandadayim.evliyim bi kizim bi oglum var.26 yasindayim.evlendigimde 57-58 kiloydum .simdi malum 2 cocuk.bende 10-12 kilo arasi verdim ama hep geri aldim.burda fazlaliklarimi verip ayni sekilde korumak istiyorum kilomu.memmun oldum canim ismim gizem bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?